خوب این 2.3.5 در برابر 2.3.4 چه چیزایی داره؟ فرقشون چی هست؟
درضمن میشه فارسیش کرد؟(نمایش کلمات فارسی و تایپ فارسی)
خوب این 2.3.5 در برابر 2.3.4 چه چیزایی داره؟ فرقشون چی هست؟
درضمن میشه فارسیش کرد؟(نمایش کلمات فارسی و تایپ فارسی)
حدود یه سال پیش سایت gsmarena مقایسه ای بین صفحه گلکسی آیفون 4 و x10 و c7 و چند تا گوشی دیگه گذاشته بود که گلکسی اول شد...متاسفانه من منبعش رو ندارم ولی درست یادم هست قبلا تو این تاپیک هم منبعش رو زده بودم...نقل قول:
حتی آیفون 4؟ شما از نزدیک مقایسه کردی؟ واسه این می پرسم که این به نظرم خیلی خوبه...اگه آیفون از این بهتر باشه دیگه اون چی میشه!!
راستی گلکسی تنها گوشی که کنتراستش بینهایت هست...البته تنها صفحه نمایش در جهان
بچه ها من رام رسمی عربی jhjv8 رو فلش کردم رو گوشیم...الان اولش یه صفحه میاد نوشته hello orange ...بعد گیر میکنه هی ریست میشه...
چیکار کننننننم؟
این رام رو از کجا آوردین؟؟؟:18:نقل قول:
بچه ها من رام رسمی عربی jhjv8 رو فلش کردم رو گوشیم...الان اولش یه صفحه میاد نوشته hello orange ...بعد گیر میکنه هی ریست میشه...
چیکار کننننننم؟
رام jpjv6 آخرین رام فارسی هست...اون رو فلش یزن.....
تو سایت samfirmware بود...بعد از jpjv6 این اومده فکر کنم...نقل قول:
رام jpjv6 رو هم ریختم بازم رو صفحه اول galaxy s گیر می کنه ...چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
---------------------
پی نوشت»
بازم حل شد! اول از همه این رام jhjv8 زبون تایلندی و اینهائه و بدرد ما نمی خوره :دی
ثانیا همه مشکل ها از اونجا شروع شد که واسه آپدیت تک فایل تو اودین...وقتی فایل pit رو ایمپورت کردم خود بخود گزینه repartition رو فعال کرد که اون همه چیو بهم ریخت...واسه تک فایلها این گزینه نباید فعال باشه....
اینم گفتم اینجا بگم شما دیگه بلا نکشید....نزدیک بود سکته رو بزنم!!:31:
نقل قول:
هر رامی رو میشه فارسی کرد ! کافی هست Deodex کنی رام رو که 20 دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره
چیز خاصی ایم 2.3.5 نداره ، همه چیز مثل قبل هست و سرعتش کمی کمتر شده !!!!!
مصرف باتریش باز بهتر شده
آنتنش خیلی قدرتمند شده
در کل اولین رام 2.3.5 هست ، مسلما چند نسخه ی دیگه از این ورژن جدید میاد تا بهترین بشه
البته کلا هیچ تغییری نکرده ! من نمی دونم چرا گوگل برای هر کار کوچیکی یک نسخه اندروید میزنه!
باید صبر کرد تا Ice Cream بیاد
با این وضع میترسیم Ice Cream هم تغییر زیادی نکنه !نقل قول:
باید صبر کرد تا Ice Cream بیاد
اینجوری که پیش میره
این آندرویید ته نداره انگار
نقل قول:
آره هنوز Ice cream نیمده نسخه ی لوبیا ژله ایی رو هم معرفی کردن که بعد از اون میاد :دی
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
دوستان این رام رو پیشنهاد میکنم حتما استفاده کنید ، بسیار عالی هست
HoneyCore |Style Honeycomb| 2.3.5 JVS|9lockscreen|Stable & Fast|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس ها رو خودم گرفتم از این رام ،فارسی سازش هم در --------- قرار دادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدییییییی؟ تازه امروز تاچ ویز 4 رو نصب کردم ...:دینقل قول:
حالا یه سوال...این بنچمارک که گذاشتی.این رام امتیاز 2169 گرفته...رام استوک گلکسی حدود 800؟ یعنی انقدر پرفورمنس این رام کوک بهتره؟ 2.5 برابر؟ فارسی سازشم یه لینک همینجا بذاری ممنون میشم
دوستان یک قیمت i9001 s plus رو میده
من که دیگه دارم گیج میشم تو خرید گوشی:wac::34::24:
نقل قول:
اتفاقا بنچمارکش کم هست.
هنوز O.C نکردم
من با رام JVR تا 3400 امتیاز گرفتم. برای بنچمارک Smartbench هم سی پی یو را تا 1400 بردم
امتیاز گیم رو حال کن
امتیاز سبزه مال چیه؟ الان این رو 1.4 اورکلاک شد؟ دخل گوشی در نمیاد؟!نقل قول:
نبابا دخل گوشی با این چیزا نمیادنقل قول:
تا 1.7 اورکلاک میشه اما تا 1.3 کاملا پایداره و بالاترش تو بعضی بازی های سنگین lag پیدا میکنه
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
سبزه برای سی پی یو و قرمزه برای بازی ها
البته یادت باشه بقیه گوشی های تو مقایسه دو هسته ایی هستند
حالا این رام رو بریزیم خودش کارهای اورکلاکو انجام میده یا باید دستی انجام بشه؟نقل قول:
بعدش از این رام فعلی میشه بکاپ گرفت..طوری که وقتی بکاپ ریستور شد گوشی بشه دقیقا عین همینی که الان هست؟ با همون برنامه های نصب شده و همون تنظیمات؟
اصولا بکاپ چه چیزهایی رو در بر میگیره؟
دوستانی که این گوشی رو دارن یه سوال
میشه این حالت آیکون ها رو تغییر داد
مثلا حالت htc یا sony ericsson یا lg در اورد؟؟؟؟؟
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید...
فک کنم منظورتون یه پشت زمینه ای که واسه ایکون ها میاد تا به شکل مربعی بشن.....نقل قول:
دوستانی که این گوشی رو دارن یه سوال
میشه این حالت آیکون ها رو تغییر داد
مثلا حالت htc یا sony ericsson یا lg در اورد؟؟؟؟؟
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید...
اگه اینه که تو تاچ ویز 4 یا لانچرهای دیگه ایننطوری نیست . با نصبشون از این حالت درمیان....
بچه ها کسی رام 2.3.5 رو امتحان کرده؟خوب هست؟
ویژگی هاش چیا هست؟
آقا در کل s plus بهتره یا sl ؟
بعد این Super Clear LCD و AMOLED چیه ؟ چه فرقی دارند با هم دیگه ؟
+ اینکه چرا تو این گوشی ها قلاش نذاشتن
در کل اس پلاس بهتره...نقل قول:
فرق ال سیدی هاشون هم از زمین تا آسمونه!! سوپر آمولد یه چیز دیگس
فلاش می تونست بدرد بخور باشه!! نمی دونم چرا نذاشتن!
من خودم i9001 رو ترجیح میدم....نقل قول:
آقا در کل s plus بهتره یا sl ؟
بعد این Super Clear LCD و AMOLED چیه ؟ چه فرقی دارند با هم دیگه ؟
+ اینکه چرا تو این گوشی ها قلاش نذاشتن
amoled که فرقش با lcd از زمین تا آسمون هست حال چه برسه به s amoled
(همزمان با پست قبلی : دی)
بچه ها یه برنامه قطب نمای خوب معرفی کنید....من یکی دو تا تو سایت بازار بود گرفتم ولی تقریبا هر دفعه شمال رو یه جا نشون میده!! حتما باید کالیبره بشه؟
میخواستم بدونم که وقتی سونی واسه اکسپریا هاش ics رو میده
ICS واسه این گوشی هم میاد؟؟؟
برنامه ای هست به نام compass فوق العادست تو این زمینه...نقل قول:
بچه ها یه برنامه قطب نمای خوب معرفی کنید....من یکی دو تا تو سایت بازار بود گرفتم ولی تقریبا هر دفعه شمال رو یه جا نشون میده!! حتما باید کالیبره بشه؟
یه بار کالیبره کن....setting__displayکد:https://market.android.com/search?q=compass&so=1&c=apps
چی هست حالا این؟نقل قول:
میخواستم بدونم که وقتی سونی واسه اکسپریا هاش ics رو میده
ICS واسه این گوشی هم میاد؟؟؟
بچه ها من نمی تونم اکانت گوگل اضافه کنم...همش میگه کانکشن برقرار نمیشه...از وایرلس استفاده می کنم واسه بقیه کارها مشکلی ندارم...چند روزه اینطوریه...کسی مشکل نداره؟؟
icsنقل قول:
=
Android Ice Cream Sandwich
میاد واسه سریه گاکسی ها
s ,s+
آفلاین بکن...چی پی ان هم بزن فک کنم وصل بشه....نقل قول:
بچه ها من نمی تونم اکانت گوگل اضافه کنم...همش میگه کانکشن برقرار نمیشه...از وایرلس استفاده می کنم واسه بقیه کارها مشکلی ندارم...چند روزه اینطوریه...کسی مشکل نداره؟؟
سونی گفته واسه گوشی های اکسپریا 2011 میده مثل neo یا arc یا play ...مثلا واسه x10 نمیده که.....نقل قول:
Android Ice Cream Sandwich
درباره گلکسی هم نمیدونم.....
آقا من شدیدا با کپی فایل رو گوشی مشکل دارم.فایلها از رو گوشی کپی میشن ولی وقتی می خوام روش کپی کنم بعد از کلی فکر ارور میده.چه کنم؟
سلام
رو کوشیم قفل گذاشته بودم بعد اینکه چند بار اشتباه رمزو وارد کردن رفقا متاسفانه گوشی به حالت قفل رفته و میگه که برای باز کردن با اکانت گوگل وارد شید منم متاسفانه اینترنتو دسترسی ندارم
بردم گوشی فروشی گفت باید 5تومن بدی خوبش کنم راهی نیست:31: ما که از این پولا نداریم
کسی در مورد کابل اتصال به tv این گوشی اطلاعاتی داره ؟
باید چه نوع کابلی بگیرم ؟ و حدودا قیمتش چنده ؟
چه اروری میده؟میخوای رو مموری کارت کپی کنی یا حافظه اصلی؟نقل قول:
آقا من شدیدا با کپی فایل رو گوشی مشکل دارم.فایلها از رو گوشی کپی میشن ولی وقتی می خوام روش کپی کنم بعد از کلی فکر ارور میده.چه کنم؟
شاید میخوان ریست کنن.....یا فلش..نمیدونم والانقل قول:
بردم گوشی فروشی گفت باید 5تومن بدی خوبش کنم راهی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما که از این پولا نداریم
متاسفانه hdmi واسه این گوشی نیومد....از همین کابلهای سه رنگه...قیمتش هم زیاد نیستنقل قول:
کسی در مورد کابل اتصال به tv این گوشی اطلاعاتی داره ؟
باید چه نوع کابلی بگیرم ؟ و حدودا قیمتش چنده ؟
بابا این خرج ها چیه؟ گوشی روت شده یا نه؟اگه شده برو به حالت ریکاوری و فرمت کن! همین
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
سلام
میونه این سه تا گوشی کدومش رو بگیرم بهتره ؟(i9000 تا i9003)
تا چند وقت دیگه ساپورت میشه و میشه روش حساب کرد ؟
i9000 و i9001 خوبن ولی i9003 از اینا پایینتره....نقل قول:
سلام
میونه این سه تا گوشی کدومش رو بگیرم بهتره ؟(i9000 تا i9003)
تا چند وقت دیگه ساپورت میشه و میشه روش حساب کرد ؟
I9001 از اون دوتا ضعیفتره! تو یکی از مقالات سایت زیر تفاوت بین این سه تا گوشی کاملا بررسی شده :نقل قول:
[HTML]www.writeage.com[/HTML]
i9001 یه گوشی مندراوردیه! فقط هدفش تبلیغات پردازنده 1.4 گیگاهزتزی Scorpion هست!نقل قول:
بنظر من چیپ گرافیکی i9003 که SGX530 هست قویتر و بهتر از Adreno 205 هست که روی i9001 کار گذاشته شده! حالا بماند SGX540!
اگه پولش رو داری i9000 بگیر! اگه میخوای کم تر هزینه کنی i9003 بگیر!
ولی بنظر من i9001 به درد بخور نیست!
i 9000 بگیر
از اونا سرتره
تو بنچ مارک ها این گوشی چه امتیازی رو میگیریه؟ Galaxy S منظورم اونی که چیپ گرافیکی SGX540 هست
عیب این گوشی چیه چیزی که دوست داشتید داشته باشه ؟
کیفیت ساخت ش چه طوری یه ؟ همه میکن خیلی نازک و کلا پلاستیک
اگه دوباره به خواهید گوشی بخرید تا 550 چی میگیرید؟
ببین دوست مننقل قول:
این گوشی بهترین توی رنچ خودش هست
مرز بین دو هسته و تک هسته ای هست
یعنی از این بالاتر دو هسته ای میشه دیگه
کیفییت ساختش هم عالیه
گوشی از این نازکتر هم هست ( آرک )
منکه همین رو میگیرم
فقط کاشکی جای دوربینش بهتر بود تا هی دست نره روش