این تست الانه. اما قبلا 3 مگ بود.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Printable View
این تست الانه. اما قبلا 3 مگ بود.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
از کجا میگیری ؟نقل قول:
اینم تست طرح برنا مخابرات.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی هم که طرح زرین . کمپین و یا .... دارن تست بگیرن بزارن ببینیم چی به چی شده تو این چند وقته
اریافون. یه هفته است میگه 3 مگ شدهنقل قول:
از کجا میگیری ؟
بچا طرح زرین = کمپین 128 ؟ سرعت شبانه کمپین چطوره ؟
میشه یه بار دیگه تست بگیری حدود ساعت ۶ تا ۹ شب ؟ میخوام ببینم اگه باز بالا بود سرعت سریع کوچ کنم به اریا فوننقل قول:
نوع سرویسی هم که گرفتی بگو لطفا .
الان ثبت نام کردم استعلام خط تلفن مثبت بود. باید کدوم طرحشو بردارم برای سرعت ۳ مگ ؟
سرعت خوبه پینگ هم خوبه فقط مشکل اینه که سایت ها باز نمیشن که با توجه به اساس نامه مخابرات باز شدن هر سایتی با قانون مغایرت داره و نباید باز بشه :n13:
چجوری تست میگیرین ؟
منم یه 4 ماهه خیلی داغونه اصلن کیفیت اون روزا رو نداره فخط بلدن پولشو بسونن
اینم تست سرعت من
از رنگین میگیرم
برای تست سرعت برید سایت speedtest.net
اینم یکی دیگه
ماکس و مینِش یکیه !!
نکته جالبش اینجاست که مخابرات و کلیه شرکت های زیر مجموعه سرعت اپلود بیشتر0.43 mbps نمیدن. حالا یا نمیتونن یا نمیخان که بدن
این هم سرعت نت ما!:n02:
اکثر دنیا اپلود روی 1 مگه که اینا روی نصفشه که کافیه.نقل قول:
فرقی نمیکنه کی باشه. فعلا حدودا همینه. همین الان هم 2.54 بود. نوع سرویش مهم نیست. بسته به مصرف و شرایط خودت داره. همشون یه سرعتن..منتها طرح تعرفه جشنواره طلایی بگیر حتما. به صرفه تره. همشون 3 مگ هستن.نقل قول:
اینم حدود سرعت دان یا IDM
طرح طلایی که زده 2 مگ سرعت روو...نقل قول:
تو از کجا میگیری ؟نقل قول:
اگه ثبت نام کنی بری داخل اینا هست. سرعت که براشون ننوشتهنقل قول:
تو همین ایرانم سرعت اپلود سه برابر سرعت خودم دیدمنقل قول:
نقل قول:
برا من اینطوری نشون میده :
چکارش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n30:
سرعت اینترنت تو استانتون خوب شده؟
تو چجوری بدون فلش پلیر زندگی میکنی ؟؟؟نقل قول:
زود برو اینجا دانلود کن ...
برای اپرا ٬ فایر فاکس ٬ گوگل کروم
تو گوگل سرچ کن سافت گذر
برو سایت سافت گذر بعد اون بالا سرچ کن flash player برات میاره
موقع نصب حتما مرورگرت را ببند .
اقا این طرح کمپین نوروزیو برداشتند؟؟؟!!! عجب.... همیشه از قافله عقبیم ما....!!! شبانش رایگان بوده که!!!
این مال قبله. حدود 3 هفته پیش خودش اعلام کرد که شده 3 مگ. اگه بتونی وارد سیستم بشی. (با نام کاربری و رمزی که بعد از ثبت نام آریافون بهت میده) میتونی اونی که گذاشتم را انتخاب کنی. در ضمن1 تا 7 صبح نیم بهاست.نقل قول:
صبانت.نداگسترنقل قول:
خیر سرشون یعنی 4مگابیته!!!:n13:
بد نیست فعلا داداش:n01:نقل قول:
سلام عزیزان...
این سوالو تو یه تایپیک دیگه هم مطرح کردم....میخوام بدونم نظرتون چیه؟!!
به نظرتون adsl مخابرات هر گیگ 3500 سرعت 128یا2 گیگ ایرانسل 1ماهه 10 تومن؟؟؟ بیشتر برا وبگردی و البته اهنگ و جزوه دانلود کردن میخوام...
مهمتر از همه میخام با گوشی برم نت... حوصله pc را ندارم!!!
سلام داداش.نقل قول:
من خودم مخابرات داشتم.واقعا خیلی میخوره!!! واسه خودش همینطور گیگ گیگ کنتور میندازه!!! حرومش باشه! هیچ امکانات خاصی هم نداره! به نظرم سرویس های اقتصادی مربوط به بقیه ی شرکتها مثل شاتل یا نداگستر یا پارس آنلاین رو بگیری سرعت بیشتر و صرفه اقتصادی بیشتری دارن. حالا بازم ببین چجوریه:n13:
حداکثر سرعت اپلود adsl2+ 1.4 مگابیت بر ثانیست که مخابرات روی 512 می بنده که برای استفاده از اینترنت کافیه.نقل قول:
این تاپیک یه موقعی فقط واسه کسایی بود که خطشون dlc هست و فقط از مخابرات میتونن بگیرن، از وقتی مخابرات به همه خطوط سرویس داده، یخورده قاطی شده، آخه من تعجب میکنم، شمایی که میتونید از بقیه شرکتها مثل شاتل پارس آنلاین صبانت سرویس بگیرید، ببخشید عقلتون کمه میاین سمت مخابرات؟
فقط کافیه بگم که گوگل و جیمیل هم واستون باز نمیشه اگه از مخابرات سرویس بگیرید، اینجا دوستان دیگه سرعتشون روی 4 مگ هست،واسه من بزور اگه به 1 برسه من دوستم توی چند خیابون اونطرفتر از من چون پیش شمارش یه رقم فرق داره الان از یه شرکت دیگه سرویس داره، مجبور نیست از مخابرات بگیره
خلاصه که اگه از زندگی سیرشدین حتماً بیاین سمت اینترنت مخابرات!
دیشب ساعت 9:30 شارژ نداشتم رفتم 2 گیگ شارژ از مخابرات خریدم از دیشب فقط سایت عصر ایران و زومیت رو باز کردم در حد 2 ساعت از مطالبشون استفاده کردم الان دیدم 430 مگش کم شده :blink:
کل آرشیو مطالب این دوتا سایت رو دانلود میکردم 400 مگ نمیشد !
نقل قول:
واقعا فاجعس ظاهرا مخابرات شده دز*د سر گردنه و هیچ نهادی هم نمیتونه جلوشو بگیره:n04:
دوستان سلام
الان داشتم تعرفه ها رو نگاه میکردم دیدم تعرفه های شاتل و اریافون بهتر از مخابرات هستن هر دو هم به خط من سرویس میدن به نظر شما من یه سه ماهه دو مگ یا یک مگ میخوام بگیرم از اریافون بگیرم یا از شاتل؟
اریافون هم مثله مخابرات برا خودش ترافیک میندازه یا نه؟ و اینکه پنل کاربریش با مخابرات یکیه یا زکل از هم جدا هستن؟
در ضمن من الان از مخابرات سرویس دارم میتونم پورتم رو از سرویس مخابرات بیارم بیرون؟ یا ....
Sent from my HTC One X
دیگه این فری گ.ی.ت هم داره به تاریخ میپیونده. دیگه داره زورش تموم میشه یه ویدئو بخای تو یوتوب باهاش ببینی 4 ساعت طول میکشه لود شه. من که دیشب رفتم 5 تومن دادم یه سرویس inet یه ماهه گرفتم مثل موشک ویدئو ها رو هم لود میکنه هم میتونه دانلود کنه. دیگه عمرتون رو پای این فیل کش نذارید. :n21:
سرویس inet چیه ؟نقل قول:
من از آریا فون تقاضا دادم ، نوشته منتظر رانژه شدن خط باشید.... امیدوارم زود راه بیوفته
یه نوع فیل کشه جدیدهنقل قول:
از من همینطوره 4تا سایت باز میکنم 500 مگ کم میکنه.باید یه اعتراضی چیزی بکنیم از عنوان کردن توی امضا هامون توی فروم ها تا شکایت به ادرسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چند اینها دستاشون توی جیب یکدیگست و فکر نمیکنم اثری داشته باشه....
به نظر من کسی به این حرفا گوش نمیده چون فکر میکنن توطئه کردیم و دروغ میگیم که دیگران از این سرویس بی همتا!!!! بهره مند نشند و سرویس بی نظیر ما بدلیل شلوغی خراب نشه!!! (البته تا حدی هم حق دارند چون از این رفتارهای سخیف و زشت در ما ایرانیها کم نیست!)نقل قول:
آقا اینترنت مخابرات بگیرید خداست! اصلا تو دنیا تکه . ۱۰ گیگ دانلود میکنی یه گیگ کنتور میندازه!!! همون یه گیگم سر ماه جای اینکه هزینشو بکشن روی قبض، یه چک میذارن روی قبض و میدن یوزر، جهت قدردانی استفاده از سرویسشون!!!!
والا با اون نوناش!
همین بازرسی مخابراته فرمان دزدی رو صادر میکنه خیالت راحت !نقل قول:
یکی از دوستام وایمکس مبین نت داره هر وقت شارژ میکنه 1 گیگ میخره بش میگفتم 1 گیگ به کجات میرسه میگفت همین 1 گیگ برا 1 ماه وب گردی کافیه اونوقت ما 4 گیگ کمتر بگیریم تا بیام از سایت مخابرات بزنیم بیرون تمام شده !
درست حساب کنی دارن هر گیگابایت رو به قیمت 10 تومان میکنن تو پاچمون ما هم صدامون در نمیاد !
اونايي كه طرح نوروزي دارن سرعت شبانه شون تو اين يكي دو هفته چقدر هست ؟ برا شماها هم كم شده ؟؟؟ بگيد dlc هستيد يا نه ؟