دوستان ثبت نام آزاد کی هستش؟ دوستم جا نمونه :دی
Printable View
دوستان ثبت نام آزاد کی هستش؟ دوستم جا نمونه :دی
رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد:
آغاز ثبتنام كنكور سراسری دانشگاه آزاد اسلامی از پنجم اسفند
رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از آغاز ثبت نام كنكور سراسري دانشگاه آزاد از روز پنجشنبه پنجم اسفند ماه خبر داد.
به گزارش آنا،دكتر عبدالله سجادي جاغرق،با بيان اينكه ثبت نام آزمون سراسري دانشگاه آزاد از روز پنج شنبه آغاز ميشود، اظهاركرد: مهلت ثبت نام به مدت دو هفته تا 19 اسفند ماه ادامه دارد، بنابراين داوطلبان ميتوانند با مراجعه به سايت مركز آزمون به نشانينسبت به انجام ثبت نام اقدام كنند.کد:www.azmoon.org
وي با اشاره به خريد كارت اعتباري ثبت نام به روشهاي الكترونيكي و مراجعه به دفاتر پستي، گفت: هزينه ثبت نام در آزمون غير پزشكي 11 هزار تومان، پزشكي 11 هزار تومان و براي ثبت نام در آزمونهاي غير پزشكي و پاره وقت 16 هزار تومان است.
سلام دوستان! ببخشید وسط صحبتتون یه موضوع دیگه مطرح میکنم.
آيا ميشه بعد از يه سال پاس كردن واحدهاي دانشگاه آزاد در يه رشته اي در كنكور سراسري در همون رشته قبول بشيم بعد واحدهاي پاس كردمون رو معادل سازي كنيم؟
آزاد به آزاد كه ميشه؛آزاد به دولتي چطور؟:10:
سلام! چطوری میتونم اضافه ظرفیت بگیرم! یه درس میخوام با یکی بردارم ولی جا نداره! کمکککککککککککککککککک کنین خواهشا
پیش کی برم اخه؟؟:19:
سلامنقل قول:
آزاد به دولتی نمیشه ، چون کلا سیاست های این دو دانشگاه متفاوته
باید برید پیش کارشناس رشته تا ظرفیت اضافه کنه برات ، اگه گفت نمیشه ، مطمئنا زمان حذف و اضافه ، ظرفیت اضافه میکنن و میتونی بردارینقل قول:
موفق باشید
الان زمان حذف و اضافست و اینا هم به این استاده ظرفیت نمدن.یعنی میدن ولی پارتی بازی میکنن واسه خودشون.کارشناس گروه کدومه؟؟نقل قول:
دوستان ممنون میشم یه سری اطلاعات در رابطه با کنکور هنر و رشته ی سینما و شهریه و ... بهم بدید.
چند نفر به من گفتن که شهریه های دانشگاه های آزاد سینما خرج سنگینی داره. راسته؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگر استاد دیگری خالی باشه ظرفیت اون استادی که صفر هست رو اضافه نمیکنند.
اگر اضافه هم بشود ورودی های قبل اون استاد رو میگیرند. چون انتخاب واحدشون جلوتر هست و مثلا اون درس رو پاس نکردند و سریع درس رو میگیرند.
:20:
کارشناس گروه فردی هست که در آموزش نشسته و مشکلات اون رشته رو حل میکنه و اگر نیاز دید به مدیر گروه ارجا میدهد
اگه یه ترم مرخصی بگیرم بعد تو مدتی که توی مرخصی هستم میتونم گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم؟
یه گواهی اشتغال به تحصیل چه قدر اعتبار داره؟
فک کنم 6ماهه باشن گواهی
زمان و مهلت ثبت نام آزمون سراسری سال 90 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد :
رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از آغاز ثبت نام كنكور سراسري دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 14 روز پنجشنبه پنجم اسفند ماه خبر داد.دكتر عبدالله سجادي جاغرق در گفت و گو با خبرنگار آنا ،اظهاركرد: مهلت ثبت نام به مدت دو هفته تا ساعت 24 روز پنج شنبه 19 اسفند ماه ادامه دارد، بنابراين داوطلبان ميتوانند با مراجعه به سايت مركز آزمون به نشاني www.azmoon.org نسبت به انجام ثبت نام از طریق پایگاه اینترنتی مذکور اقدام كنند.وي با اشاره به خريد كارت اعتباري ثبت نام به روشهاي الكترونيكي و مراجعه به دفاتر پستي، گفت: هزينه ثبت نام در آزمون غير پزشكي 11 هزار تومان، پزشكي 11 هزار تومان و براي ثبت نام در آزمونهاي غير پزشكي و پاره وقت 16 هزار تومان است
این کد سوابق تحصیلی چیه که میخوان؟نقل قول:
دفترچه رو از کی میشه خرید؟
دفترچه تراز ازاد 89 سایتی منتشر نکرده؟
1. از کجا میشه به تزار ها دسترسی پیدا کردنقل قول:
2. برای انتخاب رشته مکانیک به سه دانشگاه علوم تحقیقات تهران مرکز و تهران جنوب کدوم بهتره؟
3. بین این سه کدوم احتمال قبولی بیشتره
4. امسال مثل پارسال گرایش ها مشخص نکرده برای همه نوشته مکانیک اگر بخواهیم سیالات بخونیم چکار باید بکنیم
از 5 اسفند تا 19 اسفند89نقل قول:
خدمت دوستانکد:http://www.azmoon.org/
دفترچه و اطلاعات دیگر در سایت برای دانلود قرار گرفته است.
با آروزی موفقیت برای دوستان و قبول یدر رشته مورد نظرتون.
سلام من می خوام برای کسی ثبت نام کنم دانشگاه آزاد سوابق تحصیلیشو نمیاره با هر4 روش .. بعد اینکه به دیپلمش هم دسترسی نداره بره آموزش و پرورش بگیره ... باید چیکار کرد ؟ هیچ کاریش نمیشه کرد ؟
میشه دوتا رشته امتحان داد؟ مثلا یکی رشته اصلی خودت و دیگه هم زبان؟
خیر چون هر دو زیر مجموعه ی غیر پزشکی هستن .نقل قول:
شما فقط درصورتی میتونین در دو رشته کنکور بدین که یکی پزشکی و دیگری غیر پزشکی باشه .
و تمام دروس غیر پزشکی مثلا از زیر مجموعه ی رشته های فنی مهندسی یا فقط از زیر مجموعه ی علوم انسانی باشن .
شعنی نمیتونین انتخاب اولتون معماری باشه انتخاب دوم مدیریت بازرگانی .
با سلام خدمت دوستای گلم!میخوام بدونم با تراز 4500 تا 5000 تو تهران چی میشه برا لیسانس قبول شد ازاد?لطفا سریعا جواب بدید!با تشکر
حداقل نمره ی ی آشنايي باقرائت وروخواني قرآن كريم دهه یا بالاتره
خیلی فوریه
هنوز دفترچه ترازی نیومده؟
کسی تراز رشته برق برای
تهران جنوب
تهران غرب
علوم تحقیقات
شیراز
رو نداره؟
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
راستی برای پاره وقت و پزشکی و غیرپزشکی کارت رمز های جداگونه وجود داره ؟ یعنی من بخوام غیر پزشکی و پاره وقت شرکت کنم، باید دو تا کارت یه نمونه داشته باشم یا هر کدوم کارت خاص خودش رو داره؟
نقل قول:
بله 10 هست...
از کجا میشه به تراز های پارسال دسترسی پیدا کرد
داخل دفترچه دانشگاه آزاد نوشته شده فارغ التحصیلان نیمسالی واحدی مشمول تاثیر سوابق تحصیلی نمی باشند یعنی داخل کارنامه من که پایه فارغ التحصیلی (نیمسالی) و نوع مدرسه (بزرگسالان) هستش مشمول سوابق تحصیلی نمیباشم؟سوابق تحصیلیو تایید کنم یا نکنم؟
لازم نیست ولی اگه میتونید بهتره تایید کنید،کار از محکم کاری ...نقل قول:
خیلی ممنون که جواب دادید پس یعنی دیگه سوابق تحصیلی منو تاثیر نمیدن؟ (اگه این طور باشه که چه بهتر چون نمرات خوبی ندارم:31:)نقل قول:
سلام .
به نظرتون بهترین موضوع برای پروژه پایانی چیه ؟
یه نرم افزار یا یه وب سایت یا مالتی مدیا یا ... ؟!
بچه ها این دفترچه سال 90 چرا کیش نداره توش؟!!
امسال تو آزاد صنایع همشون شده مهندسی صنایع ...
تحلیل و تولید صنعتی چی شدن ؟!همه یکی شدن ؟!
تهران که ترازش بالاست ... یه جایی که خوب باشه و ترازش هم نسبتا کم باشه کجاست ؟!
ممنوننقل قول:
یعنی مثل سراسری نیست که هم بشه زبان رو امتحان داد هم رشته اصلی خودمون رو؟
من تاکیدم رو زبان و یک رشته دیگست.:41:
الان من تجربيم ميخوام مثلا رشته حسابداري رو انتخاب كنم كه توي زير گروه تجربي نيست ولي تو انساني هست بايد كنكور تجربي بدم يا انساني؟
کنکور غیر پزشکینقل قول:
1:اقا کسی نیست جواب منو بده ؟ چرا کیش نداره تو این دفترچه 90 ؟
2: این مدیریت بازرگانی هم کسی تجربی باشه با غیر پزشکی باید کنکور بده؟
دوستان کسی که حسابداری می خواد فقط می تونه تو ازاد کنکور انسانی بده نه تجربی
سلام دو تا سوال داشتم
من دانشگاه آزاد درس میخونم میخوام ثبت نام کنم که اگه در اومدم تغییر رشته بدم.کد نظام وظیفه رو چند بزنم؟
دوم اینکه اگه قبول بشم هزینه ی انصراف چقدره؟الان ترم دوم هستم ترم دوم رو که تمام کردم میخوام انصراف بدم.هزینه ی تطبیق واحد دانشگاه جدید چقدره؟
کسی جواب سوال منو می دونه ؟:11:نقل قول:
شهریه هر ترم ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد حدوداً چقدر میشه؟ کسی میدونه؟