مشکل شما چی هست؟نقل قول:
من از ماتریکس دارم ! واقعا که گنده ... میخوام عوضش کنم ، از کجا بگیرم ؟ مخابرات ـم هم سلمان هست ... !
یک گیگ هم عیدی داده!
Printable View
مشکل شما چی هست؟نقل قول:
من از ماتریکس دارم ! واقعا که گنده ... میخوام عوضش کنم ، از کجا بگیرم ؟ مخابرات ـم هم سلمان هست ... !
یک گیگ هم عیدی داده!
حذف شود.............
یهـــ چنـــ وقتهـــ کهـــ شبهـــا دانلـــود نکردمــــ ولیــــ روزا فرقیــــ نکـــردهــــ:40:نقل قول:
من هم همین مشکلات رو با ماتریکس دارم ...نقل قول:
شاید بستگی به مرکز مخابراتی داره.من مرکز فیاض بخش هستم. سیم مسی. سرعتم هیچ فرقی نکرده و از ماتریکس کاملا راضیم...نقل قول:
شبانه ی من فقط دیشب مشکل داشت وگرنه با 120 تا شبها دانلود دارم.نقل قول:
شبانه واقعا افتضاح شده من که سرعتم 1 مگ هست شب ها دارم با 20-30 دانلود میکنم !
درصورتی که قبلا با 120 دانلود میکردم
روزانه هم که به صورت رندوم سرعت میاد پایین در حد 10-20 دقیقه
الآن هم دارم با سرعت 350 تا دانلود میکنم.
ارم نت چه مرگش شده؟؟ نه سایتش باز میشه نه از عیدی میدی خبریه
شبا هم که سرعت رسما میشه دایل آپ ! دیشب سرعت دانلودم 2 کیلوبایت بود
خسته نباشید میگم خدمتشون
منم مثل دوست بالاییمون در مورد ارم نت سوال دارم!!!
چیکارش کنیم ؟
چه جوری اکانتمو چک کنم؟!
فعلا سایتش مشکل داره.باید صبر کنین...نقل قول:
کسی تونسته با پشتیبانی ارم نت تماس داشته باشه ؟؟؟
من میگه N نفر هستن ... همینجور میره تا نفر آخر بعد دیگه همش میره رو آهنگ!
فیلمشونه. چند ماه پیش تا زنگ میزدی جواب میدادن، حتی من 1_2 بار با موبایل بهشون زنگ زدم.نقل قول:
بعد یه دفعه یه روزه این سیستم جدید رو گذاشتن که هر وقت زنگ بزنی میگه 50میلیون جلو شما هستن، نمیدونم چجوری تو یه روز این همه مشتری پیدا شد :31:
من تماس گرفتم ارم نت گفت آدرس سایتمون عوض شده
آدرس جدید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آسیاتکی ببینید چقدر بهتون حجم عیدی دادن
به من که حدود 7 گیگ اضاف شده :18:
بله درسته اگه اشتباه نکنم به من 6گیگ دادن (چون چند روز از حجمم خبر نداشتم دقیق نمیدونم).نقل قول:
از این انتظارا نداشتیم:10:
با سلام و تبریک عید نوروز سال 1391 به تمامی هموطنان ایرانی و به خصوص آسیاتکی ها.
من به سایت جدید رفتم و دیدم حدود 6 گیگ عیدی تعلق گرفته ولی سئوال نکردید که چرا اطلاع رسانی انجام نشده و مشترکین نمی دانستند که باید به چه سایتی مراجعه کنند. همینطور چرا در مورد عیدی نیز هیچ خبری به مشترکین داده نشده است.
آقا این آسیا تک حسابی قاط زده !!!
دیشب 5 6 گیگ به حجم منم اضافه کرده بودن که با 7 گیگ خودم حدود 12 گیگ میشد امروز صبح که چک کردم زده حجم باقی مانده شما 450 مگ !!!:18:
دوستان چک کنن اگه فقط واسه من اینطوری شده که زنگ بزنم داد و بیداد راه بندازم .اگه همه همین مشکل رو دارن که لابد بعدا درسش می کنن
آره مال من هم دیشب 13 گیگ بود الان شده 880 مگ !!!!!!!!!!!!!! :47::47:نقل قول:
شما باهاشون تماس نگرفتی ؟؟؟؟
هنوز نه ولی اگه مشکل کلی باشه حتما درستش می کنننقل قول:
ماله من دیشب 12 گیگ بود الان شده 8 گیگ. یعنی 4 گیگ کم کردن و در کل 2 گیگ عیدی دادن.
میدونستم این خریتها به ارم نت نمیاد ولی گفتم تو تاپیک نگم :27:
===============================
ادیت:
راستی 1 ساعت بود میخواستم به اینترنت وصل بشم اصلا کانکت نمیشد. الان بعد از 1 ساعت وصل شده.
فکر کنم داشتن این 4 گیگ رو کم میکردن :31:
سلام
من الان تماس گرفتم که ببینم موضوع از چه قراره گفتن مشکل کلی هست و دارن درستش می کنن . نگران نباشین :31:
ولی فک کنم خبری از عیدی نباشه:13:
با سلام دیشب ارم نت حدود 6 گیگ اضافه داده بود که امروز چک کردم و شده تنها 2 گیگ ، باورش سخت بود که شرکتی 6 گیگ عیدی به مشترکین بدهد. البته مثل اینکه پارسال فقط یک گیگ عیدی داده بود.نقل قول:
ای آقا ....
پاشید بیاید ماتریکس دور همی فیض ببریم ...من عاشق ماتریکس شدم ...
حذف شود.............
آی گفتی ...نقل قول:
چه حالی هم که میده ... سیستمشون خراب...رو هم رفته تو این دو ماه 20-25 گیگ بهم داده .... الکی ...
ایشاللا از این حالا هم به شما بده ...
سلام و خسته نباشید
بچه ها من میخوام یه ای دی اس ال بگیرم ، به نظرتون کدوم شرکت بهتره
قبلا شاتل داشتم که خیلی ضد حال خوردم ، مخصوصا تو دانلود شبانش و محدودیت هایی که برام بوجود اورد ...
به نظرتون بهترین شرکت کدوم شرکته که دانلود شبانش سرعتش خوب باشه ...
ممنون و موفق باشید ...
ممن سیستم ارم نت هستم چند روز نبودئم حالا اومدم ...
نه خبری از عیدی 6 گیگ و 2 گیگ بود نه افزایش سرعت شبانه ....................
همش چرته که میان میگن ارم نت اله و. بله ...........................
سلامنقل قول:
اره شاتل که به فنا رفته خیلی وقته
مرکز مخابراتت را بگو تا دوستان راهنمایی کنن همیجوری که نمیشه دقیق راهنمایی کرد
همیار سرعت شبانه اش تقریبا با روزانه برابره
ماتریکس هم فکر کنم بد نباشه
البته بیبشتر بستگی به مرکزت داره
برای من که اضاف کردن فکر کنم 2گیگنقل قول:
سرعت شبانه هم تا هفته پیش که بودم به اون صورت بود امشب ببینم چجوریه
نقل قول:
منم مشکل همین دوستمون آلکس رو دارم قبلاً شاتل داشتم تخلیه کردم حالا بین همیارنت و پارس آنلاین گیر کردم نمیدونم کدومش بهتره؟پیش شمارم 731 هست مرکز مخابراتم سعدی.فقطم شبا میام نت و فقطم دانلود میکنم :31: کسی میتونه بگه کدومشون واسه دانلود شبانه بهتره؟اینام مثل شاتل محدود میکنن؟این همیارنت سرویس حجمی یک مگش با دو مگش 25 تومن فرق داره بنظرتون تو دانلود شبانش هم سرعتشون اینقدر فرق میکنه که ارزش داشته باشه 25 بیشتر بدم؟اگه البته همیار تایید بشه.راستی این adsl مخابرات چیجوریه؟در راه خدا یه کمکی کنین حال ندارم دوباره فقط یه ماه معطل تخلیه بشم حالا بقیه چیزاش هیچی...نقل قول:
just matrix
مرکز مخابراتی فیاض بخش
:41::41::41:
دو گیگ داشتم زمانم تموم شد ... ( ولی خدایی دیگه نمیدونم چی دانلود کنم :27:)
با سلام خدمت همه دوستان و تبریک سال نو
من بالاخره اینترنتم چند روز قبل از عید وصل شد با ماتریکس
فقط یه مشکل دارم شبها سرعتم بیشتر از 30KB نمیشه. من طرح 256 با 6GB ماهیانه رو گرفتم. آیا درستش همینه یعنی ماتریکس محدود میکنه به همون 256 شبها یا اینکه باید بالاتر باشه؟ اگه 30 بالاتر نره که خیلی بده اصلا نمیشه شب درست یه چیزی دانلود کرد !!
حذف شود.............
با سلام و تبریک سال نو خدمت دوستان عزیز
از دوستان کسی از مخابرات اکانت داره ؟(128 یا 256 فرق نمی کنه )
کسی نبود یه جواب به ما بده؟؟؟:41:نقل قول:
با درود
کدام شرکت کمترین قیمت adsl را دارد.کمترین سرعت و کمترین حجم هم باشد اشکال ندارد.
فقط کمترین قیمت ماهیانه را داشته باشد.مثلا ماهی 5 یا 6 هزار تومان.هر چه کمتر بهتر.
با کمترین کیفیت.فقط میخواهم دائم به نت وصل باشم.بدون دانلود و ...
البته در شیراز
ممنون
بابا ارم نت عیدی بده؟ خل شدین؟ من نزدیک 1ساله دارم ازش استفاده میکنم توی این مدت فقط 1بار 1گیگ عیدی داد اونم تابستون بود نمیدونم عید فطر بود یا چیز دیگه الانم هیچ عیدی نداده خاک تو سر گداشون!! دانلود شبانشم که قاط زده اگه از چند سایت دانلود کنی خوبه ولی اگه از یه سایت بخوای دانلود کنی سرعت افتضاح هست قبلا اینطور نبود تا 2.20 سرعت خوبه بعدش سرعت به فاک میره در حد 30k اما اولش از 220 شروع میشه(البته اگه از چند سایت مختلف دان کنی هر کدوم 40 50 تا میگیره در مجموع اگه 4تا سایت دانلود داشته باشی به 220 میرسه اما اگه یه سایت باشه همون 50 قبلا اصلا اینطور نبود همش 110 تقریبا میداد فکر کنم قات زده سروراشون یعنی با هر بار اتصال به سروزشون از یه ادرس سایت مختلف بهت 50 میده با 4تا اتصال 220 میده) واسه شما هم مینجوره؟
تقریبا 90 درصد حرفات درست هست.....
عیدی نمیدن ............شبانش هم از اول مهر 90 قاط زد (به فاک رفت) برای من تا ساعت 2.20 سرعت 90 تا هست بعدش میاد رو 30 یا 20 .........اصلا به 220 نمیرسه هیچ به بالای 100 هم نمیرسه ............
ارم نت دیگه تبلیغات خودشو کرد و مشتریانش رو بدست آورد ..........همین 30 20 هم که میدن خیلی هست اگه کمش نکنن ............
من هم از ارم نت راضی نیستم
شبانش خیلی افتضاح هست سرعت 30 هست
من 512 هست سرویسم
همیار پایدارتر هست به نظر من/سرعت نامی هست طبق قرارداد/قبلا 256 را 512 و 1مگ را 2مگ میبستن جدیدا اطلاع ندارمنقل قول:
پارس هم بد نیست/اگه منطقت خوب باشه سرعت دانلودت حتی بیشتر از قراردادت هست
کلا باید در مورد هر دو توی مرکزت تحقیق کنی
شاتل که دیگه خیلی وقته گندش دراومده و افتضاح شده مثل چی سرعت شبانه را دانلود میکنن. محدودیت شبانه مختص شاتل هست تا حالا ندیدم شرکتی بجر شاتل این محدودیت بازی ها در بیارن
همیار 1مگ 3گیگ 25 تومان/ تا اونجای که من اطلاع دارم سرویس 1مگ را دو مگ می بستن جدیدا را نمیدونم میتونی زنگ بزنی سوال کنی
همیار 2مگ 5گیگ 30تومان
اسیاتک یا مخابرات هم سرویسش پینگش زیاده و قطعی اش هم زیاد شده شبانه همه سرویسهاش هم یکی هست برای مرکز ما که 90 هست بقیه جاها هم اکثرا 90 هست
همیار خواستی بگیری بگو تا بگمت دوستم را به عنوان معرف معرفی کنی
نه روزانه نه شبانه نه 128 نه 2مگ هیچ فرقی تو سرعتش نداره همش یکسانهنقل قول:
اسیاتک سرویس 1ساله داره بدون حجم سالانه47 تومننقل قول:
2گیگ عیدی دادهنقل قول:
نقل قول:
ممنون.فقط یه سوال رو هنوز نگرفتم بنظرت ارزش داره واسه 3 ماهه 2 مگ همیار 25 تومن بیشتر بدم؟آخه 3 ماهه یه مگش 25 تومن ارزونتر در میاد.اصلاً سرویس یک مگشون با دو مگشون سرعت شبانشون فرقی هم میکنه؟نقل قول:
تا قبل از عی که سرعت 1مگ را 2 مگ میبستن الانم اطلاع ندارم زنگ بزن بپرس بگو هنوز مثل قبل 1مگ را 2مگ میبندیننقل قول:
همون1مگ را بگیر
خواستی بگیری بگو تا بگم رفیقم را به عنوان معرفت معرفی کنی