اگر این 15-20 تومن هزینه ی راه اندازی و دردسرهای رانژه و ... نبود من همشون رو امتحان میکردم ولی حیف ...نقل قول:
Printable View
اگر این 15-20 تومن هزینه ی راه اندازی و دردسرهای رانژه و ... نبود من همشون رو امتحان میکردم ولی حیف ...نقل قول:
خب اگه صبا خداییه برای خودش و ظاهرا سرعتشم برای شما خوب بودهنقل قول:
پس چرا اومدید شاتل؟؟؟؟؟؟
شاتل که به مخابرات تقاضا میده برا رانژه کردن، یه مدت طول میکشه تا مخابرات جواب بده (البته فکر کنم که این طور بود).نقل قول:
منم هر هفته زنگ میزدم هی میگفتن هفته دیگه یا مخابرات جواب نداده و از این حرفها..:19:
اما به محض اینکه مخابرات بهشون جواب بده بهت زنگ میزنن.
نقل قول:
چون خونمون رو عوض کردیم صبا هم گفت تا دو ماه پورت گذاری نداریم!!!:46:
نه اینجوری نیس سرعتش فقط برای من خوب نبود میتونید از اونایی که صبا دارن سوال کنید :27:
اما پشتیبانی شاتل خیلی بهتر از صبا هستش
ا
صبانت خيلي مزخرفه!!! اصلآ سرويساش متنوع نيست!!
مثلآ :
من كه خيلي دانلود مي كنم ، اصلآ سويس نامحدود با سرعت پايين و قيمت خوب نداره!!
اون قطع شدن های 1 ساعت به 1 ساعت صبا خودش افتضاحیه که نگو ... کلاً چرته ... هیچی شاتل نمیشه ...
صبا که اصلا پشتیبانیش زیر صفر :2:
هر وقت زنگ میزنی میگی مشل دارم میگه مودم را 5 دقیقه خاموش کن بعد روشن کن درست میشه!:2:
من خودم قبل از شاتل صبا داشتم.:27:
صبا خیلی خیلی کم پیش میاد که سرویست خوب از اب در بیاد...
با اکو 128 با اکانت رپیدشیر
از 1 تا 7 چقدر میشه دانلود کرد
راستی یه سوال از دوستانی که از اکانت رپید استفاده میکنند
آیا اکانتهای ماهانه محدودیت حجمی دارند
میشه روش تست سرعت رو با speedtest آموزش بدین
دور و بره 360 مگابایتنقل قول:
باید Flash Player رو نصب کرده باشی بعد که سایت و باز کردی صبر میکنی تا کامل Load بشه بعد یه نقشه خواهی دید . یه ستاره یا مثلت زرد رنگ هست روش کلیک میکنی و منظر میشی تا تست تموم بشهنقل قول:
در حالت عادی که سرعت خوب باشه 300-350 مگنقل قول:
سوالتون را در این تاپیک مطرح کنیدنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=213141
میری speedtest.netنقل قول:
یکی از مثلث ها یا ستاره ها را انتخاب میکنی تا سرعت را اندازه بگیره همین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعد که تمام شد این قسمت را بزن و توی پستی که میخوای بدی paste کن و ارسال کن تا ما ببینیم:31:
باسلام من 1258 ecoاستفاده می کنم سرعت خوبه اما ساعت یک شب به بعد برای دانلود سرعتش خیلی پایین میاد
میگم حالا که این تاپیک یکم آچار فرانسه شده منم یه چیزی بگم ... با توجه به اینکه بعضی ها هنوز با شاتل رایگان هستند من یه چیزی برای دانلود رو توصیه میکنم البته اگه قبلاً ندیدید :
فیلم Twilight ....
اول فیلم هم یکی یه آهنگ خیلی قشنگ میزاره ... هرکی خواست بگه براش تو رپید آپ کنم ... این فیلم رو از دست ندید ...
میگم حالا که این تاپیک یکم آچار فرانسه شده منم یه چیزی بگم ... با توجه به اینکه بعضی ها هنوز با شاتل رایگان هستند من یه چیزی برای دانلود رو توصیه میکنم البته اگه قبلاً ندیدید :
فقط سریال...
خیلی بهتر از فیلم دیدنه به خدا.
اینم لیست سریالهای محبوب:
من تا حالا به جز سریال هیچی دان نکردم.کد:http://www.tv.com/shows/?popular=all
نقل قول:
میگم نکنه تو همزاد منی و خودم خبر ندارم ؟؟ هرچی میگم تو هم میگی .... :18:
یعنی بعضی ها الان رایگان نیستن ؟!نقل قول:
منظورشان عیدی 29 اسفند تا 7 فروردین برای شهرستانها و 29 اسفند تا 15 فروردین برای تهران هست!نقل قول:
بله ممنون !نقل قول:
تو سایت شاتل هرچی گشتم ندیدم این تا کی رایگان هستش !
بله توی سایت چیزی ننوشته!نقل قول:
برای شهرستانها تا 7 فروردین بود و برای تهران تا 15 فروردین هست!
من يه كمي ميخوام بي ربط به شاتل حرف بزنم. يه برنامه كه سرعت اينترنت رو بالا ببره ميخوام. يكي از دوستان گفت از one speed استفاده كن . به هر حال اگه اين برنامه يا برنامه ديگه اي ميشناسيد به همراه لينك دانلود و كرك لطف كنيد اينجا بزاريد.
خوب حالا تا 15 که ردیفه !نقل قول:
ما چی dl بزنیم ؟ :31:
حوصلمون سرید !
گفتم که فیلم زیبای Twilight ... البته اگه ندیدیش ...نقل قول:
ا.... من يادم نبود كه براي هر بار بايد هزينه راه اندازي بدم !!نقل قول:
اگر این 15-20 تومن هزینه ی راه اندازی و دردسرهای رانژه و ... نبود من همشون رو امتحان میکردم ولی حیف ...
بابا شبا دانلود نکنید دیگه :31: .... تا ساعت 6:59 دقیقه صبح سرعت 10 بود تا شد 7:2 دقیقه سرعت رفت رو 40 :31:
باز خوبه مال تو 10 بوده مال من از ساعت 1 به بعد میشه سرعت 5 همین که از 7 میگذره سرعت میشه 25
با اين حساب اگه يه آرت هوم بگيريم و بذاريم شبانه روزي دانلود كنه به صرفه تره !!نقل قول:
باز خوبه مال تو 10 بوده مال من از ساعت 1 به بعد میشه سرعت 5 همین که از 7 میگذره سرعت میشه
لینکهات چیه؟ از من سرعت دیشب خوب بود. اون 40 هم کمه،مشکل سرعت پیدا کردی؟! تو روز باید رو 60-70 باشی شبها هم دیگه بین 20-45 اینا.نقل قول:
من که 256 Eco دارم شب ها هم راحت با 31 میگیرم !
البته به سرورتون ربط داره و خیلی سرور مهمه !
من از رپید هم 31 میگیرم 1 تا 7 !
سرویس اکو 512 توی عید کلا دانلودش رایگانه ؟
نقل قول:من به مدت یکماه دقیقا همین وضعیت رو داشتم :21: ولی الان دو شب هست بهتر شده..:20:نقل قول:
این دانلود دو شب گذشته هست :
دوست عزیز عید که دیگه تموم شد!:31: ولی اگر تهران هستی تا 15 رایگانه. اول حتما تست کن ببین رایگان هستی یا نه.نقل قول:
یا مشکل از لینکاس ، یا اینکه این چند روزه اینجوریه ...نقل قول:
لینکهات چیه؟ از من سرعت دیشب خوب بود. اون 40 هم کمه،مشکل سرعت پیدا کردی؟! تو روز باید رو 60-70 باشی شبها هم دیگه بین 20-45 اینا.
چون اون موقع که کلا رایگان بود ، لینک مستقیم رپیدشیر رو 65 میگرفتم ....
حالا کلا شلوغ بودن تاثیری هم تو سرعت داره یا نه؟؟؟
من یادمه وقتی میخواستم بگیرم ، به مسئولش گفتم : " تو منطقه ما 50 نفر متقاضی داریم ، پس سرعتمون بالاس " . یارو گفت : " نه ، یکی از ویژگی های شاتل اینه که چه تعداد 1 نفر باشه چه 500 نفر سرعت تغییری نمیکنه ".... حالا نمیدونه راسته یا دروغ ...
حالا جالب اینجاس ماله یکی از دوستام سرعتش به شدت افت کرده بود ، رفتیم مشکلو گزارش کردیم ، یارو گفت که شما حتما بعدازظهر کار میکردی ، همون ساعتی که خیلی شلوغه !!!! :31:
من خودم آرت هوم دارم و مثل سیب زمینی! شب و روز و تعطیل و غیر تعطیل برام فرقی نداره !!!:31:نقل قول:
راستی یکی از دوستانم که اکو512 داره به من گفته بود چند وقته ترافیکش رایگان شده من باور نکردم!
شما با آرت هوم فيلم و... هم دانلود مي كنيد ؟ چقدر طول ميكشه ؟نقل قول:
من خودم آرت هوم دارم و مثل سیب زمینی! شب و روز و تعطیل و غیر تعطیل برام فرقی نداره !!!
نه من دانلودهام رو میدم به همون دوستم که اکو512 داره دانلود کنه !نقل قول:
البته با یوزرنیم و پسورد من میره که ترافیکش نامحدود بشه !!!!
چرا این تاپیک اینقدر شلوغه؟!
شاتل شرکت خوبیه؟
اینجا خونه دوم شاتلی هاست :31:نقل قول:
بستگی داره ازچه نظر میپرسی !
شرکت خوبیه بدک نیستتا حالا که ما راضی بودیم ولی من اگه تهران بودم از شاتل سرویس نمیگرفتم نمیگم بده ولی بهتر از شاتل هم هست تو تهران :46:نقل قول:
نقل قول:
کاملا تایید میشه :31:
از شاتل نمایندگانی تو این تاپیک هستند که پشتیبانی و بخش فنی شاتل رو بر عهده دارن که خیلی مفیده :31:
سلام دوستان
من میخوام از شاتل adsl+2 بگیرم کسی نمیدونه که مودم smc رو ساپورت میکنه یا نه