از کدوم شهر؟چه سرویسی؟نقل قول:
از کدوم شهر؟نقل قول:
Printable View
از کدوم شهر؟چه سرویسی؟نقل قول:
از کدوم شهر؟نقل قول:
نقل قول:مشکل برطرف شدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همدان سرویس هم پارس انلاین دیگه فدات!!!!!!!!!!!نقل قول:
ميشه بگي كدوم شهري و از كدوم شركت گرفتي؟؟نقل قول:
منظورم سرعتت بود نه ispنقل قول:
اخ وای عزیزم حواسم نبود ببخشید!!!!!!!!!نقل قول:
سرویسم 128 بید!
تهرانم و از عصر انتقال داده ها گرفتمنقل قول:
حامد پارس آنلاین به من بیشتر از 128 نمیده :41:نقل قول:
میشه بگی چه طور به شما 512 دادند :21:
کارت دانشجویینقل قول:
سرعتش خوبه ولی پینگش بالاسنقل قول:
این که گفتی یعنی چی!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ping:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3167392&postcount=17
:11:
:18::18:نقل قول:
خوش به حالت عجب حالي ميكني:31:
سرعت همه اونايي كه از اين شركت ميگيرن همينطوريه؟
مشکوک میزنه!نقل قول:
فکر نکنم چنین سرعتی تو ایران وجود داشته باشه اکه هم باشه خیلی گرونه!
مگه ما تو roome هم سرور داریمنقل قول:
کاملا مشکوکه
نقل قول:منم موافقم مشکوکه چون بالاتر از دو مگ کلا شرکتا سرویس نمیدن و بالاترین پهنای باند در حال حاضر دست وزارت اطلاعات هست با سرعت هشت مگ که ماهی 16 تا 20 میلیون تومن آب میخوره اون وقت بیان با اکانت 512 چنین سرعتی بدن؟؟؟؟نقل قول:
اين سرعت به هيچ عنوان امكان نداره چون روي زوج مسي بيشتر از 2 مگابايت برثانيه امكان پذير نيستنقل قول:
سرعت هاي خيلي بالاتر از اين هم تو ايران هست.
سرعت 100 مگابيت هم تو ايران داريم.
خواستين ميتونم تست سرعتهاي بعضي از اون ها رو بهتون نشون بدم.
يكي از راهكارهاي ISP ها، پهناي باند هست كه به شركت ها و سازمان ها ميدن كه ميتونه خيلي بيشتر از دو مگا بيت باشه.
در ضمن جاهاييكه مستقيماً از ديش براي اينترنت استفاده ميكنند، داراي سرعت هاي بالايي هستند.
به عنوان مثال دانشگاهها يا كارخانه هاي بزرگ و معتبر
مخصوصاً زماني هايي كه كاربران كمي مشغول استفاده از اينترنت باشند، (اگر محدوديت سرعت نذاشته باشند) سرعت دانلود خيلي ميره بالا.
اگر تعطيلات عيد از اينترنت يكي از دانشگاه ها استفاده كنيد ميبينيد سرعت چقدر بالا هست.
من خودم تا سرعت 24 مگابيت رو در ايران به شخصه استفاده كردم.
به شدت تایید میشه البته من توی خونه هم به این سرعت ها رسیدم !!نقل قول:
اگه توی امضای بنده ببینید با سرعت 512 که از صبانت داشتم 700 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کردم و صبانت حدود 1 ماه سرعت من رو بالای 500 کیلوبایت بر ثانیه بسته بود :)) این یعنی سرعت چند مگ ؟
چرا چیزی رو که در موردش اطّلاع ندارید اظهار نظر میکنید؟نقل قول:
اين سرعت به هيچ عنوان امكان نداره چون روي زوج مسي بيشتر از 2 مگابايت برثانيه امكان پذير نيست
کی همچین چیزی رو به شما گفته؟ همین ADSL2+ رو که بعضی از شرکتها ارائه میکنند میتونه DownStream تا ۲۴ مگابیت در ثانیه داشته.
VDSL که تا ۳۲ مگابیت و غیره که هیچی!!!
حالا توی ایران به خونهها نمیفروشن دلیل نمیشه که.
در ضمن واحد اون سایت مگابیت هستش نه مگابایت که شما میگی 2 مگابایت بالاتر نداریم. 2 مگابایت=16 مگابیت
سرعت 700 mrfathi یعنی 5.6 مگابیت بر ثانیه.
در ضمن پهنای باند بالاتر از 8مگابیت وزارت اطلاعات هم داریم.
دانشگاههای درست و حسابی اکثراً فیبر نوریهای STM1 با 105 مگابیت در ثانیه در اختیار دارن.
آقا من اشتراك از فن آوا هست در منطقه فرد اسدي البته منزل قبلي هم همين منظقه بود ولي آپارتمان بود و آسياتك داشتم با مودم ZTE كه 5 سالي دارم مشكل نداشتم الان منزل جديد مجتمع هست و با مخابرات 300 متر فاصله داره. خط جديد خريدم و بعد پول دادم به مخابراتي كه PCM نباشه الان 3 ماهي هست استفاده ميكنم مشكل نداشتم و سيم كشي جدا براي خط جديد انجام دادم. البته 25 متر سيم برد تا طبقه 8. الان بعضي وقتها چراغ DSL خاموش ميشه بعد هي ريست ميكنم خاموش روشن ميكنم خاموش هست بعد فردا كه مودم رو روشن ميكنم مشكلي نداره روشن هست تا 2روز مثلا بعد بعضي وقتها اينجوري ميشه خيلي وقت بود نشده بود. ميخوام بدونم مشكل از چيه؟؟؟؟ اسژيليتر هم دارم. خط تلفن وصل هست ولي مودم نه. يه سري هم خط تلفن قطع بود ولي اينترنت وصل بود دانلود ميكردم بعد 17 گفتم درست كرد DSL قطع بود دوباره درست شد فرداش.
اگه باورتون نمیشه بگید من چجوری باید از صفحه کامپیوترم عکس بگیرم تا از سرعتم تو IDM یه عکس بگیرم بهتون نشون بدم
سيم تلفنتون از كنار تعداد سيمهاي برق رد ميشه؟نقل قول:
يه راه ديگه هم هست با يك مودم ديگه امتحان كن شايد مال مودم باشه.
اگه باور نمیکنید ببینیدنقل قول:
سلام دوستان
تو ای دی اس ای تو فیش تلفن کار کرد صفر می نویسه دیگه؟
(این خط رو فقط واسه adsl استفاده می کنم)
دوست عزیز ما نگفتیم شما دروغ میگی فقط گفتیم مشکوکه که واقعا هم مشکوکهنقل قول:
والا پريز بقلش برق هست ولي مشكلي در مكالمه اينا نداره. امكان اين هم هست كه شركت فن آوا با مودم مشكل داشته باشه؟؟ براي اينكه از برق باشه نميشه كاري كرد معلوم بشه؟؟؟ اسپيليتر قويتري چيزي هست؟؟؟ اسپيليترش براي خود مودم هست. يه اسپيليتر D-Link هم سر راه تلفن اتاق بغلي گذاشتمنقل قول:
دیروز قطع بود الان اومدم دیدم روشن هستش. بعد میبینی 2 ماه کار میکنه یهو اینجوری میشه یا شاید 2 روز پشت هم اینجوری بشه ؟
اگه میشه یه عکس از برنامه ای که باهاش دانلود میگیری بذار...نقل قول:
اینو دیدیم یک دیگه بذارنقل قول:
با سلا م من الان حدود سه روز هستش که از صبانت اینترنت 128 کیلوبایت گرفتم ولی وقتی به نمایندگی گفتم یوزرنیم و پسوردش و بده گفت
یوزرنیم و پسورد د احتیاجی نیست و فقط یه سری شماره بم داد
الانم به اینترنت وصلم و مشکلی هم نبوده ولی من الان میخوام ریز کارکردم رو ببینم و دستم به هیچجا بند نیست لطفا من رو راهنمایی کنید.
منظورت اینه با همین برنامه یه عکس دانلود دیگه بذارم !؟نقل قول:
اگه منظورتون این بفرمایید
من چطوری باید بفهمم که همون سرعتی که خواستم را به من داده.یعنی به جای 512 بهمن 256 نداده باشه؟
چه سرعت دونلود برای 512 طبیعی هست و نباید زیر این سرعت باشه؟
لطفا چیزی که باید در محیط داس وارد کنم تا از پینگ خود اطلاع داشته باشم را اینجا بنویسید.
برای بازی کردن انلاین با چه کشور هایی باید بازی کرد تا راحت تر و بدون لگ بازی کنی؟
از سرعت دانلودت یا اینکه از این سایت ها تست بگیر...نقل قول:
کد:www.speedtest.net
کد:www.speed.io
این هم هستشکد:http://www.speedtest.ir/
ولی مورد اطمینان (سرعتش) نیستش
چون ایرانیا ساختن
سلام
می خواستم بدونم کیفیت adsl امپراطور چطوره؟
در ضمن پشتیبانیش چطوره؟
گویا زیرمجموعه ی صبانت هستش ولی با این حال آیا سرعتی که ارائه میده واقعا همونیه که توی سایتش زده(128 تا 1 مگا بیت)؟
مرسی
سلامنقل قول:
من داتک دارم و چند وقت پیش چراغ dsl قطع می شد و دوباره وصل میشد(در ضمن برای من هم بعضی مواقع اینجوری می شد)
که آخرین بار که دوباره اینجوری شد ،زنگ زدم داتک همین نزدیکی به سیم برق و ایراد سیم کشی و ... مطرح کردن ولی من
بهشون گفتم اینها نیست و اونها هم ارجاع دادن به مخابرات
از فردای همون روز خوب شد و دیگه مشکلی نداشت
حالا تا حدودی مشکل من وشما متفاوته ولی من پیشنهاد می کنم با قسمت پشتیبانی فن آوا تماس بگیرید،
شاید مشکل از مخابرات باشه!
مودم سیسکو 54 با چه شرکتهایی جواب میدهد