دوستان عزیز
من از رو cd چند تا برنامه نصب کردم
اگه بخوام اونارو uninstall بکنم از کجا باید انجام داد؟؟؟
Printable View
دوستان عزیز
من از رو cd چند تا برنامه نصب کردم
اگه بخوام اونارو uninstall بکنم از کجا باید انجام داد؟؟؟
دوست عزیز ویدئویی منظورم نبودنقل قول:
تو پست هم گفتم صوتی :10:
دستتونو روی یکی از آیکونا بزارین و نگه دارین... آیکونا به حالت لرزه در میان... نرم افزار های ipa که قابل حذف هستن ، گوششون یه علامت ضربدر میاد که بزنین حذف میشن...نقل قول:
سلام سلام :دی
دوستان این سیدیا یه چیزی نداره که بشه لایبراری آهنگ ها رو از تو خود آپاد دستکاری کرد ؟ :دی
من زیاد با آیتونز رابطه خوبی ندارم :دی خیلی گیر میده !
مثلاْ یه آهنگی با آیپاد دانلود میکنم بتونم با خود آپاد بریزمش تو Music Library ؟!؟!
فاجعه اینجاست که اصلا اپل به هیچ منبع دانلود موزیکی جز استور خود آیتونز اعتقاد نداره :دی
فکر نمیکنم همچین چیزی ممکن باشه ! مخصوصا در مورد موزیک ها ! چون من اصلا تابحال هیچ چیزی ندیدم که حتی به موزیک های آیپاد مربوط باشه ! قضیه موزیک ها تو آیپاد کلا فرق داره ! وقتی با آیتونز موزیک به آیپاد میزنیم موزیک های بصورت پوشه هایی به این شکل و اسم های عجیب و غریب درمیان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان صدای هدفون ipod4 چه جوریه؟بلندی و بیس خوبی داره؟
اینو میدونستم :دی یه بار سعی کردم با این پوشه ها آیتونزو دور بزنم ریسپرینگ که کردم دیگه بالا نیومد :دینقل قول:
-----------
این ه کر ها باید یه فکری برای این آیتونز بکنن یه برنامه بنویسن جایگزین این آیتونز دیوونه ! : دی به همچی گیر میده !!!
آی-فان باکس هم که ..... :13:
۱ سوال دیگه ....
این ShadOw GuarDian مرحله ۱رو تموم میکنم میرم مرحله ۲ L0aD نمیشه مرحله ۲اش !!!!!
چه مرگشه ؟!؟!؟ (خیلی از بازیهای دیگه هم کرش میکنن!!! )
مشکل اپ سینکه ؟!؟!
الان ۴.۲.۱ ام اپ سینک ۱۰۰۰جور مدل داره :دی کودومو نصب کنم !!؟
Appsync4+......
کلا آیپاد تاچ مشکل کمبود رم داره.....به خاطر همین کرش می کنه
اره ...
الان همه چيو بستم ٨٠ مگ خاليه !!! ولي رو ايفون ١٦٠ به بالاست !!!
اعصابمو خورد كرده ميخوام اينو بازي كنم :31:
راهي نيس ؟؟
تو آیفان باکس برای اینکه اسمارو درس نشون بده باید از قسمت Recovery Music and Video برید.نقل قول:
فکر نمیکنم همچین چیزی ممکن باشه ! مخصوصا در مورد موزیک ها ! چون من اصلا تابحال هیچ چیزی ندیدم که حتی به موزیک های آیپاد مربوط باشه ! قضیه موزیک ها تو آیپاد کلا فرق داره ! وقتی با آیتونز موزیک به آیپاد میزنیم موزیک های بصورت پوشه هایی به این شکل و اسم های عجیب و غریب درمیان :
نقل قول:نقل قول:کلا بازی های سنگین رو باید رو Safemode اجرا کنید که theme ها و tweak ها رمو اشغال نکنن، مث یه آیپاد جیلبرک نشده. برای Safemode هم که می دونید باید:نقل قول:
SBSettings --> Power --> Safemode
برای خارج شدن از Safemode هم ریسپرینگ...
چجوری میشه میزان رم باقیمونده رو دید؟نقل قول:
میشه یه مثال بزنید؟
Infinity blade هم که میخواید بازی میکنید قبلش باید همه چیز رو ببندید؟
خوب من صدتا کار کردم این بازی dream scape رو روی آیپاد اجرا کنم نشد:(
البته اینو هم در نظر بگیرید ممکنه کسی که بازی رو ک ر ک میکرده ممکنه تو یه جایی به بازی آسیب زده باشه ها !
نه با اون مشکلی ندارم ( البته خوشم نمیاد زیاد بازی نمیکنم : دی )نقل قول:
شما فکر نکنم بتونی میزان رم رو بفهمی ! SBsetting میخواد !
:40:
حالا وقتی میخوام بازی کنم یه دور ریبوت میکنم درست میشه ! اما باز مخیلی کمبود رم داره ! :13::19:
----
SaFe M0De هم خیلی کاربرد داره ! :40:
واس دیدن باقی مونده رم باید جیل کنین و برین توی SBSettings :دی در نتیجه به درد شما نمی خوره :دی
خدا رو شکر همه قضیه ما رو میدونن :31:
تا حالا کلا من حدود 40 تومن برا برنامه ها خرج کردم. فکر کنم ارزشش رو داشت ، حداقلش اینه که از دست سیدیا و پکیج و اینا راحت شدم. آپدیت هم که میاد بدون ترس و لرز آپدیت میکنم. حراج بازیها هم که خیلی حال میده به آدم
به شما هم توصیه میکنم امتحان کنید:دی
منم دارم وسوسه میشم برم تو کار اینا... ولی خدایی خیلی برنامه ها گرونن... مثلا خدا دلار باید بدیم بالای همین گودریدر چرت :دی در حالی که من الان هم میتونم گود ریدر مجانی داشته باشم هم این یارو iFile جواب میده :دی
موقع حراجی ها حدودا چه قد حراج می شن؟؟؟
باید یه خبری بشه ، فوتی جشنی چیزی :دی شوخی کردم مثلا عید پاک که نمیدونم اسمش چیه EA اومده بود تمام بازیهای گنده شو مثل Dead space و Hot pursuit و ... که 6 7 دلار قیمت دارند رو یه دلار میفروخت. مطمئن باش هزینه ای که برنامه نویس میکنه اگه خودت هم برنامه نویس باشی راضی نمیشی برنامه ت کرک بشه. خیلی ها هم که جیلبریک میکنند اصلا به خاطر قیمت برنامه ها نیست و فقط برای بعضی امکانات جانبی که با جیلبریک اضافه میشه این کار رو میکنند و باز هم برنامه ها رو میخرند.نقل قول:
سلام این8گیگ ایپاد چه قدرش دقیقا در اختیار هست؟
من خیلی اهل اهنگ نیستم مثلا اگه 1 گیک اهنگ و کلیپ بریزم بقیه برای بازی و نرم ازار و عکس کافیه؟ای کاش اپل16 میداد:2:
راستی ios5 هست واسش یا میاد؟
سلامنقل قول:
فکر کنم 6.5
بستگی به بازیها و برنامه ها داره.بازی 1گیگی داریم بازی 10 مگی هم داریم.
هنوز نه ولی میاد برای آیپاد.
6.5 گیگ در اختیار دارین که خیلی خیلی کمه... حتی 16 هم کمه... 32 مناسب ترینه...
salam tu ye majale khunde budam ke ye dastgahi hast ke be ipod vasl mishe va un vaght ipod simcard mikhore aya in dastgah tu iran hast? gheymatesh chande va be kojaye ipod vasl mishe
تو apple.com که تو بخش ایپاد 5 اومده یود واسش
نرم افزارای مجانی خوب هست واسش؟
میشه در باره ی این توضیح بدید 1st Generationواین ایپاد های تو بازار همشون همین مدل اند یه وقت به من نندازن؟
1st Generation : نسل اول ! یعنی اولین نسلی که ساخته شدهنقل قول:
آیپاد تاچ تا نسل چهارم ساخته شده و الان تو بازار هست.
سلام
من امروز ios4.3.3 رو واسه آیپادم که نسل 4 هست دانلود کردم فرمت فایل ipsw هست،نمیدونم چجور باید آپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید؟
iTunes رو باز میکنید و در صفحه ای که اسم دستگاه و مشخصات رو نوشته ، Shift رو نگه میدارید و Restore رو میزنید.
دوست عزیز ما هم میخوایم به جمع گیفت کاردی ها:31:اضافه شیم....عیدی چیزی تو راه نیست بتونیم با نخفیف بخریم...لا مصب این Gamelofte پوله خونه آقاشو میخواد بگیره:31:نقل قول:
از امضا معلومه ، شما که داری این هزینه رو میکنی و آیپد میخری یه 60 تومن دیگه بذار کنارش و 50$ بخر که فعلا کارت رو راه بندازه.
الان مثلا BFBC2 شده 3 دلار و Burn the rope رایگان
من میخوام بازی های خیلی خوب و نرم افرازای کاربردی و مهم رو بخرم و برای نرم افزارای معمولی و اینا میخوام صب کنم تا جیلش بیاد:31: نمیخوام الکی 99 سنت 99 سنت حروم کنم:13:..با این حساب 50 دلاری کافیه یا یه 25 هم بزنم تنگش :31:؟نقل قول:
یعنی اگه جیلبریکش اومد جیلبریک میکنی؟ پس دیگه برای چی هزینه میکنی برای برنامه ها؟ صبر کن جیلبریکش بیاد کلا همه رو کرک شده بریزنقل قول:
وقتی اپل نه مغازه داره تو ایران و نه پشتیبانی و برای دانلود از اپ استور باید با چیز پی ان وصل شد چرا باید برای برنامه ها پول داد. وقتی اپل نمیخواد ما از محصولاتش استفاده کنیم و خریدار رو حمایت نمیکنه شما برای چی باید پول بدید بالای برنامه ها. وایسا جیل بشه بعد حالشو ببر.:27:نقل قول:
من گفتم که جیل رو برا نرم افراز و بازی هایی میخوام بکنم که قیمت ارزونی دارند مثه بعضی برنامه و بازی هایی که صرفا یکی دو بار استفاده می شوندو دوست ندارم به خاطر یه بازی یا برنامه چرت هم الکی وقتمو پا دانلود حروم کنم هم الکی پولشونو بدم.:13:نقل قول:
در ضمن من خیلیا رو میشناسم که نرم افزار هاشونو میخرن ولی جیل هم دارن:31:
P.S :به طور کلی من باروشی که پیش گرفتم هم به اپل کمک می کنم هم از پشت خنجر می زنم:31::27:
---------- Post added at 08:27 AM ---------- Previous post was at 08:24 AM ----------
نه دوست عزیز هموطور که زبان فارسی تو ios5 اضافه شد نشون میده اپل کم کم داره با مشکلات کاربران ابرانی راه میاد:46:..در ضمن من واقعا از پکیج و سیدیا و هنگ و کرش و مشکلات بازی های کرک شده خسته شدم :41:و دیگه دوست دارم راحت آپدیت کنم بدون هیچ مشکلی:31:نقل قول:
زبان فارسی قبلا هم تقریبا بود دیگه ! عربی بود ولی پ گ ژ چ هم داشت !
نقل قول:
مال من 4.3.3 هست و زبان عربیش گچپژ نداره! (البته اینم بگم که فقط ایرانی ها که فارسی حرف نمیزنن شاید برای مثلا تاجیکی ها یا افغانی ها فارسی رو به ios5 اضافه کرده!!!)
سلام دوستان
من میخوام آیپاد بخرم. تو کرمان یارو گفت چهار پنج روز دیگه میاره و میگفت 374000تومن باید پول بدی تازه نه گارانتی داره نه جیل
لطفا اگه فروشگاه اینترنتی می شناسید که معتبر باشه وقیمتش هم خوب باشه به من معرفی کنید.تو کرمان کسی جیل نمیکنه وایرلس هم من ندارم چگونه بدون وایرلس می تونم جیل کنم.کمکم کنید.
اولا که پول دادن یا پول ندادن بابت برنامه چه ربطی به اپل داره؟نقل قول:
شما داری پول رو میریزی توی جیب برنامه نویس. اپل هم فقط 30% اون پول رو برای خودش برمیداره.
بعدش هم فکر کردید اپل با این بازار معرکه ای که توی ایران داره هیچ وقت تا حالا به این فکر نیفتاده که نمایندگی بزنه؟ هیچ وقت فکر کردید که مسائل سیاسی این اجازه رو نمیده؟ شما پشتیبانی ای که اپل توی کشورهای با نمایندگی انجام میده رو تا به حال دیدید؟
"نمیخواد استفاده کنیم" و "حمایت نمیکنه" مال اپل نیست ، مال اون شرکتهایی هست که میان توی کره گوشی میزنن میدن دست کامتل میاد اینجا گارانتی میکنه ارواح کله ش و اندازه موهای سر خریدار تبصره اضافه میکنه که اگه گوشی رو بذاری نگاهش کنی و بسوزه باز هم قبول نمیکنه. نه اپلی که خودش گارانتی و پشتیبانی نرم افزاری رو انجام میده.
"جیل شدن" و "جیل داشتن" هم اشتباهه. جیلبریک: یعنی از بند و قفس آزاد کردن. جیل کردن که میشه دوباره تو بند کردن:31:نقل قول:
شما با جیلبریک و هـک نرم افزار ، خود به خود جلو بندی امنیت و کیفیت و همه چی دستگاهتو میاری پایین حالا بعدش هرجور نرم افزاری میخوای بریز ، کرک شده ، نشده ، در حال شدن فرقی نمیکنه.
نه اینکه توی افغانستان و تاجیکستان و بلاروس و ... بازار فروش اپل به داغی بازار فروش ایران هست! حتما به خاطر اونا بوده نه به خاطر ما...:13:نقل قول:
مال من 4.3.3 هست و زبان عربیش گچپژ نداره! (البته اینم بگم که فقط ایرانی ها که فارسی حرف نمیزنن شاید برای مثلا تاجیکی ها یا افغانی ها فارسی رو به ios5 اضافه کرده!!!)
دستت رو روی ک و ج و ب و ز نگه داری گچپژ رو خواهی دید.
+
آقایون شما با اورجینال خریداری کردن هیچ پولی به اپل نمیدید ! اون برنامه نویس بدبخت که میشینه این همه وقتش رو میذاره و نرم افزار رو توسعه میده اون پول رو بر میداره. اورجینال استفاده کردن یا نکردن شما قرار نیست ضرر چندانی به اپل بزنه ، فقط نفع و ضررش متوجه خودتونه.
ایول! ممنون!نقل قول:
از ------------- میتونی بخری. البته مثل اینکه فعلا فقط 8 گیگشو داره. (تو گوگل سرچ کنی سایت های زیادی برای خرید پیدا میکنی)نقل قول:
وایرلسو فقط برای ریختن برنامه appsync برای جیلبرک کامل نیاز داری. که میتونی با استفاده از گوشیت(اگه به اینترنت وصل میشه) ipod رو به اینترنت وصل کنی. به این صورت که با استفاده از بلوتوث ،اینترنت گوشیت رو روی آیپاد share میکنی. البته ورژن ios باید بالاتر از 4.3 باشه تا برای این کار به برنامه اضافی نیازی نداشته باشی.
نگفتین ios5 برای ایپاد4 میاد؟اگه قیمت8 گیگش رو میدونید بگید لطفا