کسی نیست کمک کنهنقل قول:
Printable View
کسی نیست کمک کنهنقل قول:
این کار رو با فتوشاپ 8 میشه انجام داد یعنی به صورت Indexed Color سیو کرد وقتی میخوام با فرمت png سیو کنم یه همچین آپشنی وجود نداره آخه از کجای فتوشاپ باید این کار رو انجام بدم؟نقل قول:
ویرایش
ماکسی جونم جیگرتو بخورم حل شد.. قربونت الهی دوست دارم خیلی خفن
با سلام خدمت بچه های گل تاپیک... من یه مشکل جدید برام پیش اومده من مستر لیگ رو چند روز پیش شروع کردم امروز صبح پسر داییم اومده بود نشستیم مستر لیگ رو 2 تا بازی کردیم ولی حالا که رفته و من باید مثه سابق تنهایی بازی کنم هر دفعه وارد بازی میشم مجبورم اولش استوپ کنم برم از Player Setting دسته 2 رو که پسر داییم بازی میکرد بیارم وسط تا بازی تکنفری بشه راهی نیست که این مشکل برطرف بشه و من هر بازی اولش این کارو نکنم؟
چند صفحه قبل دوستان این پچ رو برای کسایی که ورژن قبلی (2.4) رو گرفته بودند گذاشتن من گفتم کاملش رو بزارم
حجم: 428.75 Mbکد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=36051
دسته رو از پورت کامپیوتر جدا کن شاید درست بشه.نقل قول:
من یک b.a.l شروع کردم و الان فصل دوم هستم .فصل اول تیم ملی از گروهش به جام جهانی صعود کرد .با توجه به اینکه من الان 18 سالمه این امکان وجود داره که برای مسابقات جام جهانی که فکر میکنم انتهای فصل دوم برگزار میشه دعوت بشم ؟
شما اگه از همون اول Skip Match نمی زدی به تیم ملی دعوت میشدی تو 17 سالگینقل قول:
من تمام بازیهای فصل اولو skip زدم .فصل دوم هم 3-4 تا بازیو skip زدم .الانم نیم فصلم بازم امکان داره آخر فصل برای بازیهای جام جهانی دعوت بشم؟ در ضمن توی تقویم مسابقات b.a.l هم بازیهای تیم ملی گنجونده نشده .نقل قول:
سلام.من تمامي فايل هاي حذف شده ي اين بازي رو مي خوام.مثل تصوير زير:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا فرق می کنه ملیتت کجایی باشه اگه ایرانی باشی کلا بازیهای ملی تعدادشون کم هست چون توی همون سالهایی که انتخابی جام ملت های اروپا برگزار میشه شما 3 تا بازی دوستانه انجام میدی اون سال و در آخر فصل هیچ تورنومنتی وجود نداره اینکه به تیم ملی بخوای زود دعوت بشی بای معدل نمره ات زیاد باشه یعنی Total Rating از توی لیگ اینفورمیشن می تونی چک کنی ببینی مجموع معدلت چنده.نقل قول:
اون روش شما رو امتحان کردم نشد.
کسی نبود به درخواست ما رسیدگی کنه:
نقل قول:
با سلام خدمت بچه های گل تاپیک... من یه مشکل جدید برام پیش اومده من مستر لیگ رو چند روز پیش شروع کردم امروز صبح پسر داییم اومده بود نشستیم مستر لیگ رو 2 تا بازی کردیم ولی حالا که رفته و من باید مثه سابق تنهایی بازی کنم هر دفعه وارد بازی میشم مجبورم اولش استوپ کنم برم از Player Setting دسته 2 رو که پسر داییم بازی میکرد بیارم وسط تا بازی تکنفری بشه راهی نیست که این مشکل برطرف بشه و من هر بازی اولش این کارو نکنم؟
ویرایش...
یه سوال دیگه
چطوری می تونم اسم Other Leage A , B رو تغییر بدم؟
River Plate 08/09 GDB Folder
دانلود:
یاکد:http://uploading.com/files/DR00U8KC/River%20Plate.rar.html
.................................................. ....کد:http://www.ziddu.com/download/3136646/RiverPlate.rar.html
Nike Mercurial Vapor IV cr7
دانلود:
یاکد:http://uploading.com/files/9KIUC142/Boots_7811.rar.html
.................................................. ...کد:http://www.ziddu.com/download/3133704/Boots_7811.rar.html
سلام گوگل بوی سوال قبلب منو می تونی حل کنی؟
مشکل جدیه
اینو باید از آپشن فایل تغییر دادنقل قول:
چطوری می تونم اسم other leage a , b رو تغییر بدم؟
من خودم انجام دادم دقیق یادم نیست
کار میکنم میام بت میگم
این مشکل رو میگی ...........؟نقل قول:
اون مشکل پس زمینه سیاه یا سفید به طور دائمی با اون روش جواب نمیده. باید ترنسپنسیشو با FireWorksنقل قول:
درست کنی.
سئوال در مورد گیم پد:
فکر می کنم از ستنیگ بازی درستش نکرده باشی. اگر درستش کردی، بیشتر توضیح بده ببینم چه کردی!
برای تغییر نام لیگ ها هم باید از این برنامه استفاده کنی:
وقتی برنامه رو اکسترکت کردی، اول فایل RunOnce Frist رو اجرا کن و بعد فایل اصلی برنامه (آیکونش درخت
کریسمسه!)
(قبل از اجرا برنامه، از داخل پوشه img بازی فایل pdata.img رو با GGS باز کن. از داخل اون فایل unnamed_14 رو
اکسترکت کن.) بعد که برنامه رو اجراکردی، Open STR رو بزن. حالا فایلی رو که اکسترکت کردی انتخاب کن. بعد
که از شد، از اون قسمت کشویی بالا و سمت چپ برنامه عدد 21 رو انتخاب کن. حالا در این قسمتی که باز شده
شما می تونی اسم لیگها، کاپها و . . . رو عوض کنی. بعد که کارت تموم شد، Rebuild STR رو بزن و فایل رو سیو
کن. اما این دیگه به جای فایل اصلی، ایمورت نکنی. (فقط به این خاطر که ازش پشتیبان داشته باشی.) حالا این
فایل رو در پوشه کیت سرور---> img---> و بعد ---> pdata.img کپی کن.
اینم برنامه:
کد:http://abolfazl-p.persiangig.com/pes2009/STR-Editor.rar
فقط واسم دعا کن، همین.
آره همین مشکله ظاهرا هیچ راهی نیست:41:نقل قول:
در مورد این مشکلت بگم من رفتم دنبالش ..نقل قول:
من که هر کار کردم نشد ........
یه نفری میری تو بازی بعد 2نفره میکنی ......
بعد اگه درست باشه اگه خارج شی و سیو کنی باید باز یک نفره بیاد اما بازم همون 2 نفره میاد ......
من یه بازی رو 2 نفره بازی کردم و بازی که تموم شد رفتم منو ...و سیو کردم و رفتم بیرون کلا ..
دوباره لود کردم و رفتم تو بازی دیدم هنوز 2 نفرست و یه نفره کردم و بازی رو تا آخر با همون 1 نفره بازی کردم .... رفتم منو و سیو کردم و خارج شدم ....
دوباره که لود کردم دیدم بازم 2 نفرست .......:13:
این یه مشکله که نباید این طور باشه و باید به حالت پیشفرض برگرده که متاسفانه این طور نمیشه ....
بنده که نتونستم راهی پیدا کنم ..........
گوگل جان مرسی که وقت گذاشتی محبت کردی امضای جدید هم مبارک خیلی باحاله جدیدا مستر لیگ مسی رو خریدم تو نیم فصل خریدم عصر
کرسپو خان شما مشکل منو نمی تونی حل کنی من مجبورم اول هر بازی دسته 2 رو بیارم وسط خیلی کسل کننده میشه
سلامنقل قول:
من هم دقیقا همین مشکل شما رو تو pes 6 داشتم فقط فرقش این بود که با پسر خالم دو نفره مستر لیگ بازی کرده بودم:31:
من درستش کردم ولی هرچی به این مخم فشار اوردم یادم نیومد چطور درستش کردم چون 2 سال پیش بود ولی باز هم فک کنم اگه تا اخر فصل بری درست بشه در ضمن اصلا شما می تونی دسته 2 رو از جاش بکنی .
یادم نمیاد شرمنده الانم این مخم داره میترکه چون من یه ادمیم که یه چیزی یادم نیاد دیونه میشم:19:
دوستان درود
سوال قبلی ما رو که اصلن جواب ندادید خودم فهمیدم
حالا سوالم اینه
من پچهای نسخه 2 تا 2.4 رو ریختم و همه چی به خوبی و خوشی انجام شد و مشکلی که تا الان پیش نیومده
فقط یه مورد
اونم اینه که تو بعضی از بازیها زمین مسابقه کاملا سیاه میشه
این برای چی اینطور میشه
البته تو نسخه 2.4 یادم یکی از ویژگیها شاین شدن زمین مسابقه بود
حالا تو بعضی مسابقهها زمین مسابقه مشکی میشه کاملن
البته پیست کناری و استادیوم مشکلی نداره ....
میشه لطفن راهنمایی کنین...
سلام.
من تو مستر لیگ بعد از دو فصل بازی حالا تو بازی جام حزوی بعد اینکه اسامی بازیکنا میاد ومی خواد بره تو بازی بدون هیچ پیغامی بیرون می پره؟ درصوتیکه تو لیگ اینجوری نیست! از همین کرک جدیدم استفاده میکنم. لطفا کمکم کنید؟
مرسی از بابت راهنمایی هات ولی توی همین فایل BIN که اسمش unnamed_14 هست توش همه چیز بود غیر از 2 کلمه که اونارو میخواستم ویرایش کنم توی مورد 21 اصلا Other League A , Other League B وجود نداشت که بخوام تغییر بدم. چیزی به فکرت نمی رسه؟ توی همون Exebition که میخوای تیم انتخاب کنی پایین تر 2 تا لیگ هست که Other League همون تیم های لایسنس شده مختلف از دنیا هست (همون Rest of World میشه) و Other League B که خالی هست و توش 18 تا تیم خام هست از A - R من میخوام اسم اون Other League B رو ویرایش کنم با اون روشی که گفتی نشدنقل قول:
خیلی ممنون از کمکهات 4039 .نقل قول:
ولی من خیر این بازیو زدم چون حجم پچها خیلی زیادن و نمی تونم دانلودشون کنم . بهر حال متشکرم .
راستی به اون حرفت عمل کردی که گفته بودی بالاخره این رازه Don't Send رو در میارم . و هیچ کس مثل تو این کارو انجام نداده بود تو این تایپیک . ( در مورد این مسئله ) . موفق باشی.
لطفن دوستان توضیح دهین و راهنمایینقل قول:
سلامنقل قول:
با skip زدن هم میشه .من امتحان کردم .فصل اولو بطور کامل اسکیپ زدم فصل دوم نیم فصلو بازی کردم (بجز 3-4 تا بازی )و نیم فصل دومو اکسیپ زدم آخر فصل برای بازیهای جام جهانی دعوت شدم .معدل امتیاز لیگم 6.31شد .تیم ملیم هم ایران بود که تا نیمه نهایی بالا رفتم .کمترین امتیاز بازیکنان تیم ملی هم 6.3 بود .
اگه میتونستی از کافی نتی دانشگاهی جایی بگیری بد نبود .علاوه براینکه اسم تیمها و بازیکنا درست میشه چهره بازیکنای معروف خیلی طبیعی ترمیشه و علاوه براینها کیفیت بازی بازیکنان بزرگ بهتر میشه .نقل قول:
خدا رو شکر مشکل ارور همون اول کار با این پچ حل شد .اگر این مشکل با این پچ حل نمیشد اگه هفته ها طول میکشید بازم پیگیرش بودم تا حل بشه .چون همیشه معتقد بودم اگه آدم در پیگیری کارها جدیت داشته باشه حتما جواب میگیره(تجربه ).:20:
راستی اینو که میگم امتحان کن شاید مشکل حل شد .توی یک manual خوندم بازیو توی حالت پنجره ای باز کنید(windowed) بعد که وارد بازی شدین دکمه alt+enter رو بزنید صفه بصورت full screen در میاد .با این کار خیلی از مشکلات اجرای بازی مثل هنگ کردن های چند ثانیه ای حل میشه شاید این مشکل هم حل شد.من اینو امتحان کردم خیلی خوب عمل کرد حالا شما این کارو بکن شاید مشکل ارور dont , sent حل شد.اگه حل نشد همونطوریکه یکی از بچه هاگفت برو یک dvd دیگه بگیر" از یک شرکت معتبر".
شاید از کارت گرافیکت باشه (شاید).مدل کارتت چیه ؟ وقتی که setting بازیو اجرا میکنی برای عدم حمایت از تمام ویژگیهای گرافیکی بازی تذکر نمیده؟نقل قول:
سلام به همه دوستان
یکی به من بگه چرا از سایت GAMINGACCESS میخوام PATCH FULL VERSION 2.5 را دانلود کنم ERROR میده ؟؟؟؟:2::41:
آدرس زیر :
نه مشکلی که نداره.من همین الان دانلودو شروع کردم و با سرعت 80 تا داره دانلود میکنه.428 مگ حجمشه .نقل قول:
این کارو کردم جواب نمیدهنقل قول:
این فایلها چی هستن؟احتمالا از فرومهای خارجی بشه گیرشون آورد.نقل قول:
بعضی وقتها یک موج روی صفحه ایجاد میشه (یک موج افقی ) چطوری میشه از دستش خلاص شد؟تنظیمات مانتیور بصورت 60Hz و گزینه Vsync هم فعاله.
پی نوشت :من امروز توی این تاپیک چقدر پر حرفی کردم .:11:
سلامنقل قول:
60Hz رو بکن 85 Hz ببین چی میشه.
نقل قول:
سلام
برو تو جایی که بازی رو نصب کردی و بعدش setting بازی حالا قسمت کنترلر ها رو دوباره تنظیم کن مثل قبلی که 2 دسته نکرده بودیش
یعنی اگه با دسته بازی میکنی کنترلر 1 دسته باشه و کنترلر 2 هیچی نباشه
من خودم همیشه همین کارو میکنم وقتی کسی میاد خونمون 2 دستش میکنم و مثل روشی که گفتم بهت دو باره 1 دستشو ردیف میکنم که دیگه اول هر بازی مجبور نشم مثل تو عمل کنم
واسه مشکل عکس های png و اسم لیگ هات چرا خودت و عذاب میدی خوب همین پچ gamingaccess رو بگیر همه چیت ردیف میشه و بجای اینکه خودت و عذاب بدی وقت بیشتری رو میتونی بازی کنی و از بازیت لذت ببری
اينا همون فايل هاي اجرا كننده و ستينگ و ... است.اگه پوشه ي بازي رو باز كني همه ي اين فايل ها رونقل قول:
مي بيني.من همه ي فايل ها به غير از ايميج ها رو مي خوام.:27:
مانیتور من بیشتر از 60Hz پشتیبانی نمیکنه .نقل قول:
خب مگه نمیگی این فایلها توی پوشه بازی هست پس دنبال چی میگردی؟نقل قول:
دوست گرامی 4039نقل قول:
با سپاس از راهنماییت ولی فکر نکنم
آخه من قبل از ریختن پچها مشکلی نداشتم ولی وقتی پچ ها رو به ترتیب از 2 تا 2.4 نصب کردم اینجور شده
مدل کار گرافیکم
ASUS NVIDIA Geforce 7300 SE / 512Mb
در ضمن تو Setting خود برنامه هم همه موارد اعم از CPU و مادربرد و کارت گرافیک رو Good زده و فقط رم رو که 1 گیگ ژل بستم OK میزنه که مشگلی از این بابت ندارم
ولی چمن داخلی سیاه میشه اونم تو بعضی از بازیها نه همه بازیها
با سپاس
سلام من تازه عضو شدم
من در مستر لیگ یا بکام لگند یک مقداری که پیشرفت می کنم بازی پیغام don't send می ده چکار کنم
به احتمال خیلی زیاد از کارت گرافیکته . علتشم اینه که توی این پچ یکسری جلوه های ویژه مثل همین شاینی که شما بهش اشاره کردی اضافه شده که کارت شما نمیتونه ازشون حمایت کنه .این مساله ربطی به تایید ستینگ نداره.نقل قول:
اقا كي ميدونه با چه برنامه اي ميشه ادبورد ساخت
دقیقا این مشکل واسه من هم پیش اومده ! کارم 7300GS تا ته اور شده بید ( خود کارت چیه اورش هم بکنی :31:)
بعد از نصب پچ ها فریم پایین اومده و در ضمن وقتی تنظیماتو رو low میذارم چمن بعضی استادیوم ها رو نشون نمیده ولی وقتی روی Medium میذارم درست میشه ( عوضش فریم به صفر میرسه :31:) اشکال از کارت بید :2: