از تنظیمات، مدل دیال آپ رو برای کانکشن انتخاب کن ببین چی میشهنقل قول:
Printable View
از تنظیمات، مدل دیال آپ رو برای کانکشن انتخاب کن ببین چی میشهنقل قول:
نبود کسی؟ ..
نقل قول:
هست!
دوست عزیز! مشکل شما از این جا ناشی می شه که یا یاهو با برنامه جدید شما سازگار نیست یا شما به طور کامل خارج نمی شید . ناسازگاری ممکنه از این ناشی باشه که شما نسخه قدیمی یا نسخه قفل شکسته یا معیوب و غیره وصل میشید و از این قبیل. یاهو مرض نداره که شما رو اذیت کنه
سلام ياهو مسنجر گزينه ي yahoo chat رو نداره بايد چكار كنم؟؟
من خيلي از نسخه هارو نصب كردم بازم نيست
سلام ساهو سرویس چت نداره دیگهنقل قول:
نقل قول:
از کی چت روم نداره؟
فکر کنم از 26 دسامبر گزینه چت روم از خود برنامه حذف شده. یاهو چت روم هاش رو بسته و ملتی رو راحت کرده که دیگه وقتشون رو تلف نکنند. واقعا دستش درد نکنه.
سلام اقا من بدبخت شدم رفت...
همه ادد لیستهام پاک شدن از مسنجر.......راهی چیزی هست بشه برشون گردوند؟؟؟؟
سلام.. 2 تا سوال داشتم
1: آیا میشه یه نفر وقتی آنلانین میشه فهمید و متوجه شد ؟
2 : می خوام بدونم یه آیدی توی چه تاریخ و ماه و سالی درست شده ؟ آیا میشه ؟
سلام دوستان .
میخواستم بدونم روی یه سیستمی که یاهو مسنجر نصب بوده و تیک ریممبر دیس پسورد خورده بوده. و بعد تیک برداشته شده و بدون تغییری دیگر برنامه آن اینستال شده . اگر شخص دومی بر روی اون سیستم یاهو مسنجر نصب کند می تواند با اون آی دی بیاد بالا(یعنی هنوز اون یوزر و پسورد سیو میمونه؟)
سوال دوم اینکه بعد از آن اینستال کردن / توسط برنامه های آرشیو ریدر میتوان فایل های مسنجری که حذف شده رو دوباره بالا اورد و خوند؟
سلام
video call و voice call من از کار افتاده با کلی تست متوجه شدم به خاطر انتی ویروس کاسپر اسکای هستش وقتی غیر فعالش میکنم video call & voice کار میکنند ولی وقتی انتی ویروس فعاله کار نمیکنه باید چه جوری تنظیمش کنم البته با امنیت ؟
anti banner رو موقتا غیر فعال کن ببین درست میشه؟نقل قول:
در مورد سوال اول، بله ولی نه با هر برنامه و اگر راه بهتری می خواهید پسورد را عوض کنید و ترجیحا سوالهای امنیتی را هم بهکذانقل قول:
در مورد سوال دوم چیزی از برنامه آرشیو ریدر یا حتی فایلهای مسنجری نشنیده ام! اولین باره! اگر منظور متن های چت هست، این متن در خود ایمیل ذخیره می شود نه کامپیوتر
چند تا سایت هست که این کار رو می کنهنقل قول:
xeeber احتمالا این کار رو بکنه
همچنین تو گوگل بگردید پیدا می کنید
به شما میگه طرف آفلاین اومده یا اصلا نیست
سوال دوم، شاید از روی پروفایلش
بستگی داره که چی رو فعال گذاشته باشه
profile.yahoo.com
البته دنباله آدرس بالا باید آیدی پروفایلش رو وارد کنید
از ایمیل وارد contacts شو و همه ایمیل آیدی ها رو تیک بزن و بگو به مسنجر وارد کنهنقل قول:
منظورم اینجاست که این دکمه ها کنار هم هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه سیو نمیمونه ولی تو رجیستری سیستم آیدی هایی که باهاش آنلاین شدین ثبت شدسنقل قول:
اگر ورژن یاهویی که باهاش چت میکردین غیر از 11 بوده و تو خود سیستم آرشیو ذخیره شده، با نرم افزار ممکنه امکان پذیر باشه ولی اگر با ورژن 11 چت کردین همونطور که گفتن روی سیستم آرشیو ذخیره نمیشه
آرشیو ورژن 11 روی سرور یاهو ذخیره میشه
این روش رو تست کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه :نقل قول:
آقا من امروز خواستم وصل شم..دیدم زده اکانت شما لاک شده..چیکار باید کنم؟؟ آخه اطلاعات اکانت رو ندارم ..این آی دی سال 2005 ساختم..چه میدونم اون موقع چی دادم و چی ندادم..کاری نمیشه کرد؟؟؟ بی خودی لاک کرده :n03:
10 روز و یک ماه دیگه دوباره تست کنید.نقل قول:
در هر تست هم فقط یکبار آیدی و رمز رو وارد کنید نه بیشتر!
تنها راهش همینه؟؟؟نقل قول:
فعلا که یاهو از دستت خیلی عصبانیه!
بذار یه کم آروم بشه، یادش بره!
این یاهو کلا نمیدونم چرا رمز عبور منو گم کرد رفت و بعدش حذف شد ! جیمیل خیلی بهتره به خدا ! گم کنی زنگ میزنه بهت میگه ... یا پیامک میده...
رمز ععبور رو یاهو گم نمی کنه! اگر هم ایمیل حذف بشه، حتما کسی که رمز داشته اقدام به حذفش کرده و 90 روز بعد از حذف، میشه دوباره همون آیدی رو از نو ساخت. به نوعی میشه گفت این کار تخلیه اطلاعات نامناسب از ایمیل بدون حذف دائمش هست. گوگل هم 2 step verification داره و یاهو هم تقریبا چنین چیزی داره و گاهی sms می ده اگر حس کنه واقا خطر هست. من یاهو رو برتر از گوگل می دونم و هر کس بلد باشه از رمزش حفاظت کنه، یاهو رو ترجیح می ده و هر کس حال و حوصله نداشته باشه که رمز مناسبی برداره، گوگل رونقل قول:
سلام
دیروز وقتی آی دی و پسورد یاهو رو وارد نرم افزار یاهو مسنجر کردم وارد نشد و ارور زیر آمد:
we cant sign you in to yahoo messenger.
there might be a problem with internet connection
جالب اینجاست که با سایر آی دی ها وارد می شه وفقط با یکیش مشکل داره. از طرق یاهو میل هم وارد می شه و مشکلی نداره.
نظر شما چیه؟
خیلی جالبه!نقل قول:
همین!
وقتی از طریق ایمیل وارد شدید، اون وقت مسنجر رو روشن و ساین این کنید. قبلش یاهو رو موق استار ت آپ روشن نداشته باشید.
سلام.. 2 تا سوال داشتم
1: آیا میشه یه نفر وقتی آنلانین میشه فهمید و متوجه شد ؟
2 : می خوام بدونم یه آیدی توی چه تاریخ و ماه و سالی درست شده ؟ آیا میشه ؟
سلامنقل قول:
بعضی سایتها این کار رو می کنند
شاید این یکیون باشه
تو گوگل می تونید بیشتر پیدا کنید
xeeber
مثلا همچین عبارتی
How can I find out when my frien id online?
نمیشه فهمید مگر اینکه در پروفایلش اجازه داده باشه
من که کلا بی خیال یاهو شدم... ثبت نامش خیلی بد هست و سخت! تازه تصویرتایید کننده لودنشده که ثبت نام کنم ... گوگل به نظرم خیلی بهتراست... ولی نقطه ی ضعفش نداشتن شکلک هست :n02:نقل قول:
در کل و حتی با احتساب اینکه گوگل برای ورود به حساب، یک کد تایید به موبایل شما می فرسته و به نظر میاد امنیتش خیلی خیلی بالاست، تقریبا 100 % و مطلق، ولی تجربه شخصی به من نشون داده که در نهایت، امنیت این yahoo ی درپیت غازقلنگ مشنگ الدنگ، خیلی از گوگل بیشتره و من همه ایمیلهای یاهو رو دارم ولی تو گوگل راحت من رو -- می کنند. دلایل من خیلی زیاده. من همیشه عاشق یاهو می مونم .:n12:نقل قول:
ببخشید یه سوال داشتم یه مدت هست که اسپم واسه ایمیلم زیاد میاد و داره دیوونه م میکنه.... راهی هست که بشه آدرس ایمیلم رو عوض کنم تا اگه تو سایت و گروپی ثبت شده که از طرفش ایمیل میاد دیگه دسترسی بهش نداشته باشه؟؟؟؟؟ :n13: :n28:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز شما برای اینکار از در ایمیل خودتون وارد mail option بشید. در اون قسمت Blocked addresses رو انتخاب کنید. ادرس هایی که نمیخواید از طرف اونها براتون ایمیل بیاد و اسپم هستند رو اونجا وارد کنید و روی علامت + کلیک کنید تا به لیست Blocked addresses اضافه بشن.
موفق باشید.
راه خیلی زیادهنقل قول:
چت کن باهام
superhidenid
مثلا extra email
disposable email
filter
و غیره
سلام. دوستم از طریق یاهو وب میده من نمیتونم تصویری ازش ببینم من وبکم ندارم ولی صدای منو داره یعنی از طریق میکروفون صدای منو داره دوستم میگه فقط برای تو اینطوریه میگه به بقیه که وب میده همشون تصویر ازش دارن میگه فقط تو تصویری از من ندارین میخواستم بدونم مشکل از منه یا دوستم با تشکر از اساتید محترم.......
با سلام
چند وقته نمیتونم وارد ایمیل یاهوم بشم
نمیدونم چی شده ظاهرا آی پیم عوض شده برای ورود به ایمیلم علاوه بر پسورد که میزنم میره یه قسمت که یه سئوال امنیتی میکنه متاسفانه من این ایمیلو چند سال پیش باز کردم و اصلا یادم نیست چی زدم تو جوابش
ایمیل برای مواقع اضطراری هم براش تعریف نکردم که ایمیل برای تائید بفرسته به اون و فقط الان جواب همین سئوالو میخواد !
کدوم از دوستان یا اساتید میتونند به من کمک کنند چون این ایمیلو چند ساله دارم و کلی از افراد از این طریق فقط با من در ارتباطند و برام خیلی مهمه
ضمنا کاملا پسورد ایمیلم یادم هست و هیچ شکی ندارم که تغییری نکرده
لطفا در صورت امکان راهنمائی بفرمائید چکار میشه کرد؟
با سپاس
نقل قول:
اگر از کاسپرسکی استفاده می کنید، مشکل از تنظیمات فایاروال شماست. چند صفحه قبل را نگاهی بیندازید تا جواب خود را پیدا کنید.
سلامنقل قول:
اول ببینید دوستانتون در این مدت که شما به ایمیل ددسترسی ندارید، ایمیلی از این آدرس شما گرفته اند یا خیر یا مطمئن شوید هـک نشده باشد
بعد هم جواب شما هم چند صفحه قبل تر هست که چگونه با یاهو تماس بگیرید برای پس گرفتن ایمیل تان
موفق باشید
سلامنقل قول:
نه -- نشده ایمیل هم به کسی نرفته
من چند بار با یه سیستم دیگه میخواست وارد ایمیلم بشم همون موقع هم وارد نمیشد و فقط با سیستم خودم میشد واردش بشم الان نمیدونم چه شد دیگه برای وارد شدن با سیستم خودم هم سئوال امنیتی که یادم نیستو میپرسه فکر کنم چون آی پیم عوض شد اینطور شد الان نه جوابو یادمه نه اطلاعاتی که موقع باز کردن ایمیل دادم یادم میاد مثل تاریخ تولد میلادی یا کد پستیو این چیزها
میشه بگید کدوم صفحه جواب مشکله من داده شده چون صفحات این تاپیک زیادند
ممنون
این جا تاپیک یاهو مسنجره! شما باید تشریف ببرید تاپیک یاهو میل!نقل قول:
که لینک مورد نظر این صفحه از یاهو هست:
خوش بگذره
فقط باید قبلا توی جیمیل حساب داشته باشید چون قبلا یه بار توی یاهو داشته اید و این طورکی شده!
دوست عزیز کسی اینجا ادعای دونستن چیزی رو نداره اگر هم کمکی میشه علتش علاقه به کمک کردن و لطفی هست کهنقل قول:
دوستان فعال تو انجمن دارن کسی هم جواب سوالی رو بدونه دریغ نمیکنه
من امروز همین مشکل شما برام پیش اومد با روش های فبلی هم جوابی نگرفتم (Anti Malware)
علاوه بر سفید شدن instant message وقتی Ie رو هم باز میکردم صفحه سفید بود ..به نظرم اومد هر چی هست مربوط به ie میشه که بعد از مراحل زیر مشکل حل شد
شما یکبار بروزر رو آنیستال و بعد از اون سیستم رو ریستارت کنید و دوبار ie رو نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه
ممنون اما مشکلم حل نشدنقل قول:
هر جا میرم جواب سئوال امنیتیو میخواد که من اصلا یادم نمیاد چی گذاشتم و فقط پسوردمو میدونم چیه اگر راهه دیگه ای هست لطفا بفرمائید که فقط بشه با پسوردم وارد ایمیلم بشم
ممنونم