من رفتم شبکیه سرویس رو تمدید کردم ولی هیچی در مورد تغییرات در دانلود شبانه نگفتن و من همچنان با همون یوزر/پسورد عادی دانلود شبانه دارم.مشکلی نیست؟؟
Printable View
من رفتم شبکیه سرویس رو تمدید کردم ولی هیچی در مورد تغییرات در دانلود شبانه نگفتن و من همچنان با همون یوزر/پسورد عادی دانلود شبانه دارم.مشکلی نیست؟؟
رفتید شبکیه مگه اینترنتی یا تلفنی تمدید نمیکنید؟؟نقل قول:
بعد شبانه منم وصل شد با اکانت جدید سر ساعت 2 اخر یوزرم n میزارم وصل میشه
غیر ممکنه چرا شما هنوز به شکل قبل تمدید شدی !! فقط یک علت میتونه داشته باشه اینکه شما نوع سرویستون اعتباری باشه تمام سرویسهای معمولی با اینترنت شبانه رایگان 2 تا 7 با اکانتینگ جدید وصل میشن.
رفتید شبکیه مگه به صورت تلفنی یا اینترنتی تمدید نمیکنید؟؟نقل قول:
منم شبانم وصل شد با تعییر در یوزر نیم که راس ساعت 2 با n کانکت میشم
شما فقط علت تغییر نکردن سرویستون یک چیز میتونه باشه اینکه نوع سرویستون اعتباری است تمام سریسهای معمولی شبکیه که دارای شبانه رایگان 2 تا 7 صبح هستند با تغییر در اکانتیگ و وارد کردن یوزر و پسوورد جدید برای تایم شبانه وصل میشن.
سلام
دوستانی که از آریافون سرویس دارید آیا راضی هستید؟؟؟
میشه چند تا تست از سرویس بگذارید؟؟؟
من هم دیروز شبکیه رو تمدید کردم ولی خبری از یوزر جدا برای شبانه نیست
ازش هم پرسیدم گفت فعلا خبری نیست
دقیقتر بخوام بگم رفتم نمایندگی شبکیه و تمدید کردم.کلا حضوری راحتترم :دینقل قول:
حالا که شبانه ـتون وصل شده میشه لطفا سرعت دانلود شبانه ـتون رو بگید.تغییری در سرعت ایجاد شده؟؟
این دوست عزیزمون هم که میگه تغییری صورت نگرفته ↓
نقل قول:
افتضاح شده یعنی میدونستم میشه بنده قبلا سرعتم روی 70 تا 80 بود و دو تا لینک که همزمان قرار میدادم میتونستم حدود 120 تا بگیرم اما الان کاملا بر عکس یک سرعت تعریف شده و محدود 25 تا بیشتر ندارم دوتا لینک هم قرار بدم همین 25 کیلوبات بینشون تقسیم میشه یعنی هر کدام حدود 15 تابعد شما نگفتی سرویستون اعتباری هست یا معمولی ؟؟؟؟این نمایندگی که رفتی هتل پل هست دیگه؟؟؟؟نقل قول:
واقعا سرعت خیلی خیلی خیلی افتضاحه.توی این چندروزی که از این دوره گذشته واقعا خیلی خیلی خیلی افتضاح بودهنقل قول:
من سرویس معمولی دارم.1مگ/3گیگ.قبلا گفتم اصفهان نیستم.کاشان هستم.رفتم نمایندگی کاشان.چون توی تاپیک کاشان کسی انگار فعال نیست و از شبکیه هم سرویس نداره اومدم اینجا :دی
======
ببخشید دوست عزیز،شما هم میشه لطف کنید و سرعت دانلود شبانه ـتون رو ذکر کنید.نقل قول:
پیشاپیش ممنون
خوش امدی :sq_15:نقل قول:
من راستیتش زنگ زدم پشتیبانی میگن هنوز این اکانتینگ به صورت تست هست و هنوز به شکل ازمایشیه ! و قرار است بهتر بشه !!!!
برای همین فقط سرویسهای معمولی که قصد تمدید دارند این تغییر شامل حالشون میشه یعنی بعضی یوزرها که ماهیانه نیستند و سه ماه و 6 ماه سرویس معمولی خریدند هنوز روی سیستم قبل هستند این یوزرها بعضیهاشون تا اواخر اسفند هم سرویسشون نیاز به تمدید پیدا نمیکنه و خود شرکت هم فعلا خیال ندارد شبانشون رو روی اکانت جدید بیاورد.
- شما هم تنها دلیلی که میشه برای عدم تغییرات در سرویستون اورد اینه که در اصفهان نیستید و به کل مرکز مخابراتی شما فرق میکنه خود منم بهارستان هستم و مرکز مخابراتی متفاوت داریم اما به هر شکل تغییرات اینجا با اصفهان یکیست و زود اعمال میشه کاشان فرق میکنه. اگر این اکانتینگ جدید از حالت تست و ازمایشی خارج بشه مطمئنا در کاشان و مابقی شهر های مجاور اجرائی میشه شک نکنید چون تمام این تغییرات مشکلات دیتا و پهنای باند به دنبال خواهد داشت که هنوز برنامه ریزی نشده بشه سراغ شما هم میان.
- اون دوست عزیز هم که گفتند ماله منم تغییر نکرده یا مثل شما اصفهان تشریف ندارند یا اینکه سرویس اعتباری دارند سرویسهای اعتباری شبانه رایگان دارند اما هم نیم بهاست هم اینکه ساعتش فرق میکنه کلا این تغییرات شامل حاشون نمیشه.
برادر شما کجای اصفهان هستید احیانا سرویستون اعتباری نیست؟؟؟ / چون این تغییرات برای سرویسهای معمولی با شبانه رایگان 2 تا 7 هستش!نقل قول:
من دروازه تهران هستمنقل قول:
سرویسم هم اعتباری نیست. 1 مگه
اگه توی سامانه مشترکین هم نگاه کنید میبینید که هم جای سرویس معمولی هست هم جای سرویس شبانه
پس یعنی یه خبرایی داره میشه
ولی هنوز قطعی نشده
اگه بشه خیلی بد میشه
من شاید برم از شبکیه
خوب پس شما اگر دروازه تهران هستید به زودی شامل حالتون میشه اینکه دست نگه داشتند و فعلا مثل قبل تمدید شدید مطمئنا بخاطر مشکلات دیتا و مسائل مربوط به ازمایشی بودن و تست اکانتینگ جدید است.نقل قول:
فعلا برای بنده که بهارستان هستم و بعضی از یوزها در مراکز مخابراتی سطح اصفهان فعال شده کیفیت هم افتضاح است چون با دو لینک همزمان هم نمیتونی سرعت بگیری.
در مورد سامانه مشترکین هم بله اولین مرحله مشاهده تغییرات همین دوتا شدن حساب کاربری در پنل هستش که من بعد از تمدید برام اجرائی شد منتها تا 15 روز اینترنت شبانه نداشتم و بعدش به این شکل وصل شد.
فعلا ما شدیم موش ازمایشگاهی:sq_19:
بعد شما یک موردی رو تست کنید اگر دوتا حساب کاربری یکی شبانه یکی روزانه در پنل جدید دارید دیگر ساعت 2 ازتون کسر میکنه ماله من به این شکل بود دقت کنید کلاه سرتون نره!
من ازم کسر میکرد اما چون شبانه هم کار نمیداد با یوزر جدید نمیتونستم تا 15 روز استفاده کنم تا شبانه جدید وصل شد.
امروز از شبکیه زنگ زدن گفتن از امشب برای شبانه باید با یوزر جدید وارد بشی !
و شد آنچه نباید میشد !
این شبکیه تاپیک جدا نداره؟!
نه متاسفانه فکر میکنم باید احداث بشه دلیل ندارد یوزرهاش داخل تاپیک ADSL شهر اصفهان پست بدند مگه اینکه شبکیه شهر دیگری سرویس ارائه نده انوقت جای ما همین تاپیکه:5:نقل قول:
بهت تسلیت میگم برادر شماهم به جلگه موشها پیوستی /یادت نره تست کردی یک امار سرعت همینجا بگذار ببنیم حوالی دروازه تهران چه خبره:31:
راستی شما 1 مگ نامحدود شبکیه رو تست نکردید باید ازشون بپرسم کیفیتش به شکله نامحدود واقعی است یا مثل پنل نامحدود شاتل اسمش نامحدوده!!!
دوستان من از سال 86 تا مهر امسال صبانت داشتم بعد رفتم فن آوا بعد رفتم نوین نت حالا هم اومدم پیشگامان که از هیچ کدوم راضی نبودم به خصوص این پیشگامان که با 512 محدود سرعت دانلودم 70 شده.
فکر می کنم پارس آنلاین و شاتل و مخابرات مونده باشند.کدوم بهتره؟(مرکز بهشتی)
برادر من شما با 512 قانونا بایستی 64 کیلوبات سرعت داشته باشید! هر چقدر بالاتر دریافت کنید نمیگم لطف شرکت هستش اما سیاست فعلیشه که به شما اینقدر سرعت بدهد.نقل قول:
اگر سرعت روز بالا میخواهید بیائید شبکیه 1 مگ بگیرید راحت تا 300 هم میرود قیمتش هم خوبه اما اگر دنبال اینترنت رایگان شبانه سرعت بالا هستید و با همین پیشگامان شبها سرعت 70 دارید کلاه خودتان هم بالا بندازید و از جاتون تکون نخورید نه پارس انلاین نه شاتل نه در حال خاضر شبکیه سرعت شبانه مناسبی ندارند! اینم بگم روی هیچ سرویسی نه 512 نه 1 مگ نه 2 مگ همه شبها یک سرعت تعریف شده دارند و فرقی نمیکنه چه سرعتی خریداری کنید شبانه بیشتر ISP های معروف خرابست.
شبکیه تا 25 روز پیش عالی بود اما الان اصلا توصیه نمیشه!
دانلود شبانه شبکیه 10-30 :2:
یعنی در بهترین حالت شما یک فایل 1 گیگی را باید تو 9 ساعت دانلود کنید :41:
واسه ما حتی 25روز پیشش هم افتضاح بود.(نسبت به سرویسی که دارم)نقل قول:
شما اونموقع شبانه چه سرعتی داشتید مگه؟؟؟
آقا میفهمم چی میگی.انصافا خیلی خیلی افتضاحه.:thumbsdowنقل قول:
روزاه سرعتت 70 تاست!!!!!!!!!!!!:sq_14:اگه نامحدود باشه همینقدر سرعتت باید باشه اما اگه محدوده خیلی کمهنقل قول:
منم خودم نامحدود پیشگامان دارم(512)سرعتم بین 60 تا 70 تاست اما جدیدا خیلی دارند اذیت میکنند شاتل که افتضاحه مخابرات هم که شبانه نداره میمونه پارس آنلاین که اون هم شنیدم اگه زیاد دانلود کنی سرعت و محدود میکنند.
منم تک لینک سرعت مناسبی نداشتم اما با دو لینک همزمان من تا 110 / 120 تا راحت دانلود داشتم میشد شبی حدود 2 گیگ گرفتنقل قول:
الان خیر دو تا لینک بگذاری همون 30 تا سرعت میشه دوتا 15 تا بیشترم نمیشه
سرعت رو محدود کردند درست از زمان جداسازی اکانت شبانه شما کاشانی این قضیه پیاده نشده سرعت نداری ببین اگر پیاده بشه سرعتت چی میشه!!
گفتم میشه با سرعت پایین پیشگامان کنار اومد ولی نمی فهمم چطوری با پینگ 180 تو lol مرتب dc میشم؟؟؟
با نوین نت پینگ چسبيده بود به سقف اما این قدر قطع نمی شد.زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل دیتا با مخابرات داریم حل میشه ولی هیچ فرقی نکرده
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
هفته پیش از شبکیه زنگ زدند، ما را هم مشمول طرح جدیدشون کردند،خلاصه بعد از یک هفته که شبا وصل نمیشد، حالا با سرعت استثنایی 7kb/s از اینترنت شبانه لذت می بریم!!!!!!!!:angry: صد رحمت به دایال آپ، اونوقت انتظار دارند هفته دیگه سرویسمو تمدید کنم!!!!!
پینگش که از من خوبه بین 60 تا 40 متغیره اونو که بله همیشه که میزنگیم میگن مشکل از دیتاست و یا مخابرات اما بعدش که خوب میشه سرعت یه هو میره بالا معمولا نمیدونم چرا اینجوری میشه یه مدت سرعت نهایتا میره روی 30 کیلوبایت اما چند ساعت بعدش میره رو 300تا 400 اولای کار هم که من یه بار 5 تا لینک گزاشتم با هم سرعت روی 1.3 مگابایت در ثانیه بود اصلا یه چیز عجیبی بود.ولی من فکر کنم با این اوضاع شرکتای دیگه پیشگامان فعلا خوبه یعنی نامحدودش که واسه ما خوبه گرون هست اما خب بازم ارزششو دارهنقل قول:
این مشکل dc رو من هم داشتم تا چند روز پیش اما به خاطر نویز گیر بود که رفع شد.
آقا بیاید یه کاری بکنیم.یه اعتراضی،نامه ای،خلاصه یه حرکتی بکنیم.انصافا خیلی این دانلود شبانه اعصاب خوردکن شده.:n29:نقل قول:
اگه سرعتش خوب بشه طرح خوبیهنقل قول:
مثل قبل که بود الکی حجم روزانه هدر میرفت
پشتیبانی می گفت از اول دی ماه درست میشه ،ولی من که چشمم آب نمیخوره!:15:فکر نکنم تمدید کنم.:n18:
من با شخص مدیر بخش پشتیانی صحبت کردم گفت میدونیم سرعت شبانه پائینه و حداقل یکماه دیگر همین وضع ادامه دارد اما تاکید کرد که سرعت بهتر میشه و بالا خواهد رفت/ چیزی به اول دیماه نمانده بنده هم فکر نمیکنم تا آن زمان درست بشه!نقل قول:
امیدواریم که عالـــــــــی بشه :n09:نقل قول:
آقا امید داشته باش :n02:نقل قول:
در این هوای بس ناجوانمردانه سرد،همیشه خوش خبر باشید و سلامت دوستان :n16:
پ.ن: به ما هم گفتن که یوزرنیم رو برای ساعات شبانه تغییر بده.:n01:
دوستان شبکیه ای !
شما هم دیشب با یوزر شبانه نتونستید دانلود کنید یا فقط من مشکل داشتم ؟
آقا یکی یه تاپیک برا شبکیه بزنه !
اینجوری که نمیشه
دوستانی که از شبکیه مشکل دارند چرا به سازمان مرکزی شکایت نمیکنید ...شبکیه نماینده آسیاتک در اصفهانه یا به سایت asiatech.ir برید تنظیم شکایت کنید تا 24 ساعت بعد باهاتون تماس میگیرن و یا با دفتر مرکزی تهران 021821440000 تماس بگیرید مطمین باشید مشکلتون سریع حل میکنند....
این جوری شما دارید پول سرویس رو مییدین و لی از امکانات استفاده نمیکنید ...... نمایندگی هم دارن بی خود وقت تلف میکنه .... البته من خودم اصفهان نیستم ........
سلام
دوستان کسی می دونه چرا الان آریافون سرور رو واسه من در ایران نمی زنه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر من دیشب مشکلی نداشتم مثل همیشه وصل شد البته با سرعت فوق پائین اما وصل بود.نقل قول:
منم با زدن تاپیک موافقم یکی پیش قدم شه!!
دوست من شبکیه خیلی وقته که (یکسال بیشتره) از اسیاتک جدا شده و دیگر نماینده این شرکت در اصفهان نیست.نقل قول:
شبکیه الان مستقیما با مخابرات سر و کار دارد و دیگر مستقل کار میکنه.
من توی سایت آسیاتک چک کردم هنوز اسم شبکیه در بخش نمایندگان هستش ولی فک کنم همونطور که شما گفتید جدا شده باشن و این اشتباه سایتشون باشه.نقل قول:
آخه اگه نماینده بود که باید طرح ها و تعرفه های آسیاتک رو ارائه میداد ولی الان خیلی با طرح ها و تعرفه های آسیاتک فرق داره.
بله اسمش هنوز هست اما دیگر نماینده این شرکت نیست اسیا تک سایت رو اپدیت نکرده!!نقل قول:
همه شرکتا پوکیدن
با کی بگیریم؟
بلهههههه!
بلاي شبكيه سر ما هم اومد ديشب سر ساعت دو قطع شد هر جاش هم n گذاشتم وصل نشد كه نشد البته من كه از قبلش هم نميتونستم با bridge وصل بشم ولي ديگه با pppoe هم نميشد :n15:
تازه حتي به من زنگ نزدند اطلاع بدند :n24:
خوب دوستان شبكيه اي حالا كجا بريم سرويس بگيريم؟:n13:
پ.ن الان هم باز قطع شد دیگه قطعی تو روز نداشتیم که اونم پیدا کردیم:n03:
تو سایتشون هم اینو زدند ولی نمیدونم مال کی هست
محتوای مخفی: شبکیه
اینم از وضعیت پینگ الان
محتوای مخفی: ping
دوستان میگم بلند بشیم چند نفری بریم دفترشون یا مشکلمون رو درست کنند یا همگی باهم سرویس هامونو جمع کنیم که تو چشم بیاد:n09:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه قطعی دیشب(در واقع امروز 2صبح) اطلاعیه دادن.توی پنلتون (همون ریز مصرف) باید پیغام رو دیده باشید.
اون پیغامی که گذاشتید مربوط میشه به هفته ی قبل که اطلاع دادن.البته اونموقع هم واسه من قطعی بوجود نیومد.:n02:
صبح که چیزی نزده بود تو پنلم الان هم که به کل باز نمیشه پنل اش:n02:نقل قول:
بازهم دیشب شبکیه قطع بود. پشتیبانی هم که معلوم نیست کجاست اصلا جواب نمیده
آدمو پشیمون میکنن
من که توی بهارستان با 1 مگ شبکیه 220 میگیرم(هه هه البته من اولین نفری بودم که از شبکیه به عنوان یوزر فیبر نوری نت گرفته)نقل قول: