سلام
دوستان کسی اینجا نحوه نمره دادن درس نقشه کشی عمومی ( رسم فنی و نقشه های صنعتی ) رو میدونه ؟ میان ترمش از 6 نمرس؟
Printable View
سلام
دوستان کسی اینجا نحوه نمره دادن درس نقشه کشی عمومی ( رسم فنی و نقشه های صنعتی ) رو میدونه ؟ میان ترمش از 6 نمرس؟
سلام به همه
دوستانی که نمیدونن امتحانشون تستیه یا... برن اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این صفحه رشته خودتون رو پیدا کنین بعد روی شاخه اصلی کلیک کنید
مثلا : برای مهندسي خودرو کلیک کنید روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صفحه بعد به سنتی و تجمیع بودن دقت کنید که درست انتخاب کنید.
خب اینجا لیست برنامه 9 ترمه (ليست ارائه دروس)
تستی بودن یا تشریحی و حذفیات درس (وضعيت منابع)
و جدول تطبيق رو میبینید دانلود کنید .
نکته خیلی مهم که باید بهش دقت کنید فشردن تشکر زیر این پست با یک کلیک هستش .
ممنون وقت گذاشتید این پست رو خوندید
موفق باشید .
دوستان کسی اینجا رشته فیزیک میخونه ؟ من هر ترم هر درسی رو برمیدارم نمونه سوال براش کم پیدا میشه :41:
الان یه سری از سایت ها رو نگاه کردم نمونه سوالات برای مبانی کامپیوتر و برنامه سازی رشته فیزیک رو نذاشته بودن
حالا مال ترم های اخیر باشه چه بهتر مخصوصا نیمسال اول 90-91
به نظرتون کدوم فصل ها رو بیشتر بخونم ؟ خوندن آزمون های خود کتاب کفایت میکنه ؟ سوالات از همین سوال های کتاب طرح میشه اینم بگم که رشته فیزیک کتاب کامل رو نمیخونه فقط فصل 1 تا پایان فصل 7 و فصل 12 خونده میشه
دعاتون میکنم :40:
هیچی نخوندم امتحان هم بیستم خرداد ماهه چون استاد سر کارم گذاشت :13: پنج جلسه رفتم هیچی به هیچی کلاس تشکیل نشد چون فقط دو نفر بودیم انگار دو نفر با سه نفر فرق میکنه ! الانم اصلا نمیدونم خودخوان شده یا نه چون منوی مربوطه رو از سایت گلستان نامردا برداشتن :45: پیام نور کشت ما رو با این برنامه ریزی هاش :19:
کسی نیست جواب ما رو بده؟نقل قول:
کل میانترم های پیام نور که دسته استاده 6 نمره هستنقل قول:
5 , 6 , 7 از همه مهمترن 12 هم چیز خاصی نداره چند صفحه راحت میشه خوند.نقل قول:
فصل دو اگه تشریحی بدن احتمالا بگن فلوچارت بکشید.
فصل 5یشتر از عملگرها بهتون احتمالا میدن
فصل ششم طول میدان بدن
فصل هفتم که برنامه نویسیش بیشتره اگه تشریحی بدن از همین قسمت میدن.
اگه خوب مثالاش متوجه میشی که کتاب کافیه
تشکر از اطلاعات خوبتون.نقل قول:
بنظرتون میشه تو 1 هفته جمش کردی ؟
اره اگه طول ترم فقط یک نگاه انداخته باشی و ذهنیتی از توضیحات استاد داشته باشی یک هفته هم زیاد چیز خاصی نداره تا فصل هفت.نقل قول:
بنظر من که هفت فصل فقط 25 درصد کل سختی کتابه
مخصوص فصل هفت که تستیش از حلقه های forخیلی میدن
ممنون .نقل قول:
پس چطور ازماشگاه فیزیک 1 و 2 یا کارگاه عمومی 10 نمره اش دست استاده ؟
واقعا ممنونم از جوابتون خدایی همین سوالات رو از استاد پرسیده بودم ولی جواب نداده بودنقل قول:
واقعا ممنونم ازتون :40:
داستان درساي عملي-ازمايشگاهي فرق ميكنه، تعوريها همنوني 6 نمره ميانترم كه اگه امتحان ندي امتحان آخر ترم از 20 نمره ميشه ولي عملي-آزمايشگاهيا اگه ميانترم نري كلن حذف ميشه علاوه بر اينكه آزمايشگاهيا گرونتره شهريشوننقل قول:
اخه نقشه کشی در کل 2 واحده که 1 واحدش عملیه و 1 واحدش تئوری . حالا استاد هم گفته که میان ترم از 13 نمره اس .نقل قول:
کسی اینجا اصلا نقشه کشی گذرونده؟
بچه ها راست میگن ساعت امتحانا عوض شده ؟ از کجا بفهمیم چه تغییری کرده ؟
نشدهنقل قول:
احتراماً پيرو نامه شماره 8299/3/د مورخ 23/2/91 با توجه به عدم تائيد :31:تغيير ساعت امتحانات نيمسال دوم سال تحصيلي 91-90 به اطلاع مي رساند كه ساعت شروع آزمونهاي نيمسال جاري بر اساس اعلام اوليه به شرح زير به قوت خود باقي است و مفاد نامه فوق كان لم يكن تلقي مي شود.
نوبت اول امتحان 10-8نوبت دوم امتحان 30/12 / 30/10نوبت سوم امتحان 16-14
نقل قول:
اخه نقشه کشی در کل 2 واحده که 1 واحدش عملیه و 1 واحدش تئوری . حالا استاد هم گفته که میان ترم از 13 نمره اس .
کسی اینجا اصلا نقشه کشی گذرونده؟
منم يه درس 2 واحدي دارم كه يك واحدش عمليه و يك واحد ديگه ش تئوري...
واحد عمليش رو ميبايست پروژه ارائه داد و براي واحد تئوريش امتحان پايان ترم هست.
6 نمره اي كه براي ميانترم در نظر گرفته شده بود هم اگر در جلسات كلاس حاضر بوديم بهمون تعلق ميگرفت.
اين چيزي كه استاد شما گفته به نظر يه مقداري عجيب ميرسه!
سلام
امروز که خواستم وارد سایت گلستان بشم وقتی نام کاربری و رمز عبور رو وارد کردم پیغام داد که"نام کاربری یا کلمه ی عبور صحیح نمی باشد" چند بار هم این کار رو تکرار کردم ولی باز همون خطا ظاهر میشه.به نظر شما علتش چیه؟
آخرین بار اواخر اردیبهشت وارد سایت شده بودم و مشکلی نداشت.
نه متاسفانه اجرایی نشد به نظرم خیلی بهتر میشد ساعت 8 خیلی زوده اگر ساعت 9 شروع میشد میتونستیم صبح یه مروری هم بکنیم ولی برا ساعت 8 اصلا وقت نمیشه احتمالا از ترم آینده اجرا بشهنقل قول:
الان یه چند تا از میان ترم ها رو دادن یه استاد خیلی گل دارم که هر بار بهم میان ترم کامل میده این ترم هم باهاش 2 تا درس 8 واحدی برداشتم خدایی این جور استاد ها کم پیدا میشن ولی در عوض دو ماه و نیم رفتم کلاس مبانی کامپیوتر و برنامه سازی اصلا بهم میان ترم نداده :41: جاش خالیه و سفید رنگه احتمالش هست که میان ترم داده بشه وقتش تموم نشده ؟ آخه میبینید جلوی بعضی از میان ترم ها 0.00 نوشته میشه یعنی بهم میان ترم 0 داده ولی جای میان ترم مبانی خالیه
شاید شهریه ات رو ندادی تا بخش آموزش دانشگاه بازه برو به کارت برس برات مشکل به وجود میادنقل قول:
نقل قول:این که از کنکور سراسری وارد شدم تفاوتی تو قضیه نداره؟نقل قول:
عملا نهنقل قول:
چون تا اونجایی که من خبر دارم فراگیر ها هم (بدون کنکور) تو مدرکشون فراگیر بودن ذکر نمیشه
نمره میانترم کلا 6 نمره هست ، چطور 10 نمره میخواد بدهنقل قول:
اگه سوالات پایان ترم تشریحی داشته باشه ، اون سوالات تشریحی هم دست استاده میتونه ارفاق بده...
...
- گزارش برنامه امتحان پايان ترم دانشجو تاريخ انتشار :1391/03/08
براي دريافت كارت آزمون خود از مسير زير اقدام فرمائيد:
آموزش ==> دانشجو ==> اطلاعات ثبت نام و امتحان ==> برنامه امتحان پايان ترم دانشجو
شايان ذكر است محل آزمون انتخابي دانشجويان كارشناسي ارشد در گزارش 428 نمايش داده مي شود.
سلام
من هنوز مشکل نیومدن منوهای کاربری رو تو سایت گلستان دارم:41:
فکر کنم صفحش با مرورگر اینترنت اکسپلورر جدیده نمیسازه
دلیل دارم میگم دوستانی که ورژن قبلی این نرم افزار رو دارن یه ندا بدن
این مشکل رو شما هم دارید؟
نقل قول:
سلام.
احتمال زیاد بخاطر مرورگرت هست، منم این مشکل رو داشتم دادم دوستم برام کارتمو گرفت.. سایتش با نفت کار میکنه.
بهترین آرزوها..
الان چند روزه منتظرم میان ترم مبانی کامپیوتر رو بده ولی دریغ از یه تغییر کوچیک :41: تو قسمت میان ترم هیچی نوشته نشده خالیه خالیه به این صورت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون بعد از امتحان با استاد حرف بزنم تا بهم میان ترم بده یا قبل امتحان ؟ امتحانش هم 20 خرداده . الانم نگاه کردم واحد به صورت عادیه و خودخوان نشده به این خاطر میگم که کلا دو تا دانشجو بودیم والله به خدا بی انصافیه منی که سر وقت حاضر بودم چوب اونایی رو بخورم که سر کلاس نمی اومدن :19:
سلامنقل قول:
شماره اش رو نداری ؟ زنگ بزن بهش صحبت کن و همین ها رو بگو
به من داده 5 از 6 . سه شنبه باید برم دانشگاهی که کلاس داره . بهش بگم زیادترش کن . چون خیلی واسم حیاتیه
برنامه سازی پیشرفته هم داده 6 .
بقیه هم نزدن
سلام
اگه نمره ميان ترمو بگيريم ولي سر جلسه امتحان نريم درس حذف مي شه???????????????
نقل قول:
سلام..
فکر نمیکنم حذف بشه چون اگه اینطوری حذف میشد که دیگه حذف اضطراری رو نمیزاشتن.. اگه اینطوری بود که خیلی خوب میشد:20:
حالا مگه قصدتون این هست که سر جلسه نرین ؟ : دی
با آرزوی بهترینها..
سلام رفیقنقل قول:
سرچلسه هم که نرید ، درس براتون حذف میشه
من دو تا واحدهام را سرجلسه نرفتم و نمره ش صفر در نظر گرفته نشد ، بلکه به عنوان حذف اضطراری در نظر گرفته شد و ختی میان ترم هم دادم ولی نمرم شد 5 از 6 ولی بخاطر اینکه امتحان پشت سره یه امتحان دیگه بود ، مجبور شدم سر جلسه نرم
وقتي كه هيچ نمره اي توي قسمت ميانترم براتون وارد نشده يعني استاد بهتون نمره نداده و درستون به صورت خودخوان نمره ش حساب ميشه.بهتر باهاش صحبت كنيد تا درستش كنه.نقل قول:
الان چند روزه منتظرم میان ترم مبانی کامپیوتر رو بده ولی دریغ از یه تغییر کوچیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو قسمت میان ترم هیچی نوشته نشده خالیه خالیه به این صورت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون بعد از امتحان با استاد حرف بزنم تا بهم میان ترم بده یا قبل امتحان ؟ امتحانش هم 20 خرداده . الانم نگاه کردم واحد به صورت عادیه و خودخوان نشده به این خاطر میگم که کلا دو تا دانشجو بودیم والله به خدا بی انصافیه منی که سر وقت حاضر بودم چوب اونایی رو بخورم که سر کلاس نمی اومدن
نقل قول:عجب آدم نامردیه :41: یعنی منو که سر کلاس اومدم با کسی که نیومده یکی کرده :19: یعنی تا این حد عقده ایه !نقل قول:
آخه شمارش رو هم ندارم تازه جلسه آخر در مورد میان ترم باهاش صحبت کردم که گفت کلاس تشکیل نشده که ! در حالی که دو نفر تو کلاس حاضر بودیم بعدشم بهش گفتم بیام سر کلاس رشته های دیگه تا اونجایی که به رشته ام مربوط میشه سر کلاس بشینم قبول نکرد :13:
به درک نمره نده خدا یه جای دیگه عوضش رو بهش میده چوب خدا صدا نداره .
ممنونم ازتون که جواب دادید :40: خیال میرکردم اگه جای میان ترم خالی باشه یعنی هنوز استاد نمره های میان ترم رو نداده
جالبیش اینجاست که خودم با مسئول کامپیوتر صحبت کردم کلاس ها رو یه روز دیگه انداخت چون یارو جلسه اول اومد گفت روزهای دوشنبه وقتم پره و وقت ندارم به کلاستون بیام کلاس ها رو انداختیم روز جمعه ! دوباره مارو گذاشت سر کار ! جمعه مون رو هم خراب کرد اونم برای هیچی . تازه برای هیچی حقوق هم گرفت چون درس خودخوان نشده و عادیه .
هیچی دیگه پیام نور دانشگاه بشو نیست
سلام و درود بر شما
ابتداء باید این موضوع روشن بشه که چرا پیام نور ؟ و بعد چرا فرا گیر ؟ اگر مقصود کسب دانش هست و افزایش دانسته های علمی تخصصی که معادل یا غیر معادل چه فرقی میکنه البته این مورد بسیار کم در بین ماها دیده میشه لیکن اگر برای دریافت مدرک و بهره وری از مدرک هست که این خیلی رایجه خب کارشناسی یا ارشد پیام نور به درد ایشون نمیخوره و برای اینکه بتونه برای ایجاد سنخیت بین علایق و اهداف بقاء در جامعه ایجاد هماهنگی کنه بهتره با مشاورین خبره در این باره صحبتی داشته باشه ، لازم به توضیح هست که در بدو امر اینگونه پیداست که فرد علاقمند به انتفاع از موضوع دوره فراگیر قبل از مشورت انتخاب خودش رو کرده و اگر اینطور هست شاید بهره وری مدرکی از موضوع بسیار نازل هست و هدف اولیاء دانشگاه پیام نور از گشایش دوره های تحصیلی فراگیر افزایش کمیت دانشجو و کسب مال حلال ولی چه اهمیت داره اجازه بدید برابر انتخابش عمل کنه و در آخر اضافه کنم از لفظی که در مورد ایشون بکار بردید (چي به اين آدم زبون... بگم تا كوتاه بياد دست از سر ما بردارد.)اندکی ناراحت شدم شرط فرهیختگی ادب است کسی که اقدام یا مبادرت به کمک می کنه باید از فاز بالاتری از درک قرار داشته باشه . و اگر نمیتونه مطلب رو برسونه راه منطقی دیگری رو که مبتنی بر تفکر ژرف هست انتخاب کنه جمله مورد اشاره شما نشان از استیصال شما در راهنمایی و کمک به کسی داره که به شما امید بسته . اگر مصدع شدم پوزش می طلبم .
سلام
من روز شنبه شهریه رو پرداخت کردم منتها اون روز و 2 روز بعدش تعطیل بود و نتونستم فیش رو تحویل بدم.
آیا برای تأیید شهریه باید فیش رو تحویل دانشگاه بدم یا اتومات تأیید و کارت ورود به جلسه فعال میشه ؟
مرسی
راستی دوستان این طوری که من جویا شدم ثبت نمرات میان ترم تا 23 خرداد ماه تمدید شده هر چه قدر که میتونید برید رو مُخ استادا :31:
منم میخوام روز امتحان مبانی کامپیوتر یعنی شنبه هفته آینده برم رو مُخ استاد تا بهم میان ترم بده آخه درسش خیلی سخته میترسم نمره نیارم :41:
نه . من هم تحویل ندادم . خود به خود ثبت میشه توی سیستمنقل قول:
حتما بهش بگو . این میان ترمها خیلی کمک میکنه . به هر حال پیشنهاد من برای خوندن این درس :نقل قول:
اول فصل های : 4 - 5 - 6 .
بعد : 7 - 8 .
بعد 9 - 10 .
بعد 11 .
بعد 12 - 13 - 14 - 15 - 1 .
بعد میتونید 2 -3 رو بخونید
از راهنما به هیچ وجه استفاده نکن مگر برای حل مسائل و تست ها و تمرینات برنامه نویسی . مثال های کتاب رو از دست نده
پ.ن : من 20 ام همزمان 2 تا امتحان دارم . ساختمان گسسته و مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی ........... خداوند رحم کند
اگر توی یک ترم همه درسها را حذف کنیم یا توی جلسه حاضر نشیم و فقط یه درس برامون بمونه معدل اون ترم چطوری حساب میشه ؟؟؟
سلام از دوستان کسی میدونه ساختمانهای گسسته کدوم فصل هاش مهمتره و بیشتر سوال میاد چون فردا امتحان دارم و احتمالا وقت نمیشه همه کتاب را بخونم. ممنون میشم اگه زود راهنماییم کنید.
اگه حتی یه درس هم داشته باشید.معدل اون ترمتون بر اساس نمره ی اون یه درس حساب میشه.نقل قول:
اگر توی یک ترم همه درسها را حذف کنیم یا توی جلسه حاضر نشیم و فقط یه درس برامون بمونه معدل اون ترم چطوری حساب میشه ؟؟؟
نه به کتاب سنگینش که ادم بزور متوجه میشه نه به سوالای اسون امروزش نسبت به کتاب زدم خراب کردم :37:نقل قول:
این کتاب اصلا بدرد پیام نوریا نمیخوره بدرد کسای میخوره استاد درسشون میده که خلاصه و مفید توضیح بده
میخواد یک چیزی بگه ولی نمیتونه :31:دوصفحه توضیح میده همون میتونه مفید تو چند خط بگه ادم گیج نشه
پیام نور خودش برای دانشگاه تالیف کنه بهتره ادم گیج نمیشه کتاباش با اینکه پر حجم و لی راحت ادم متوجه میشه ولی این هیچی نفهمیدم :41: