کسی تابه حالpplگرفته
اگر گرفته عکسش روبزاره
Printable View
کسی تابه حالpplگرفته
اگر گرفته عکسش روبزاره
سلام دوستان
به غیر از شبیه ساز پرواز مایکروسافت ، شبیه ساز دیگه ای هم وجود داره که بهتر و طبیعی تر باشه (واقعی تر )
اگه باشه از کجا میشه تهیش کرد ؟:11:
نرم افزارهای دیگه ای هم هست ولی بهترینش همین FS هستنقل قول:
سلام دوستان خدا قوت
کسی اطلاعاتی در مورد نرم افزار Fs Global 2010 شبیه ساز پرواز داره ؟
تا حالا از دوستان کسی استفاده کرده ؟
لطفا هرکی اطلاعاتی در این مورد داره
لطف کنه و به من هم بگه .
:11::20:
نقل قول:اینجا اطلاعاتش هست . فقط اینو بگم که شبیه ساز رو طبیعی تر میکنه:46:کد:http://www.avsim.com/pages/0210/Pilots/FSGlobal.htm
من که اینو ندارم اما شاید بقیه داشته باشن:46:
سلام
کسی میدونه بعد از نصب ویندوز چطوری میشه FSX رو ردیف کرد..؟؟
الان ویندوز نصب کردم و نرم افزار تعمیر رجیستری که تو صفحه اول بود رو هم نصب کردم ولی پیغام میده و میگه نمیتونه فایل " کش" رو در درایور ویندوز پیدا کنه...
از دوستان کسی لینک دانلود تورنت CS Weather Radar را داره ؟
محصول شرکت کاپیتان سیم هست .
درود بر شما.نقل قول:
شما می توانید با تلاش فراوان هواپیما را با خط وسط باند میزان کنید.:10:
دو لامپ سفید و قرمز رو بگیر برو جلو میزون میشه :20::11:
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
درود.:11:
راستی بچه ها.:9:
کسی لینک دانلود acceleration pack 2.77GB برای FSX رو نداره. :eh:
مردم از بس دنبالش گشتم. :41:
انگار تو اینترنت آب شده رفته تو مادربورد.:19:
سلام دوستان و همکاران عزیز
متاسفانه بنده با جوی استیکم دچار مشکل شدم (logitech ATTACK 3 ) مدلش هست
تو بوئینگ 737 وقتی دستمو ازش میکشم دماغه هواپیما شروع میکنه به پایین اومدن
تو هواپیماهای تایپ کوچیک هم همین مشکلو دارم
تو بامباردیر هم وقتی دستمو ازش میکشم شروع میکنه به بالا آوردن دماغه هواپیما
تنها تو ایرباس A321 طبیعی کار میکنه .
لطفا کمکم کنید . چطوری میتونم تنظیمش کنم
کسی تا حالا از این جوی استیک استفاده کرده ؟
تازه خریدم 52000 تومن.:13:
دوستان عزیز من هواپیمای بوئینگ 777 شرکت ویلکو را گرفتم ولی متاسفانه همه نمایشگرهاش اهسته اهسته عمل میکنه ؟ (Slow motion)
چه کار کنم ؟
سلام
کرک fspassneger رو دوباره بذارید لطفا... لینک دانلودش خراب شده و وسط دانلود گیر میکنه...
با اجازه اساتیت!:46:نقل قول:
ریموت آپلود کردم براتون :10:انشاال.. دانلود بشه:19:
کد:http://uploadfa.com/6dxy57ljyh94
سلام ... منم همین جوی استیک رو دارمنقل قول:
تنها مشکلی که به فکرم میرسه Trim هواپیماست
با دکمه ی Page Up و Page Down روو کیبرد تریم رو تنظیم کن.
Page Up هواپیما رو Trim down میکنه یعنی دماغه رو میاره پایین و بر عکسش برای Page down.
باید چند بار این دکمه رو بزنی البته.
ضمنا حتما توو تنظیمات، دو تا از دکمه های جوی استیک رو بزار برای تریم. من گذاشتم رووی دکمه ی 3 و 2 چون جاش خیلی مناسبه برای اینکار.
ضمنا من خریدم 38 تومن حدود دو سه ماه پیش.
نقل قول:
ممنونم
شما خودتون اینو دانلود کردید..؟؟ مشکلی وسط دانلود پیش نیومد...؟؟ نمیدونم چرا بازهم برای من رو 65 درصد گیر میکنه...
سلام
من چند تا مشکل دارم:
1-وقتی رادر ها رو چپ یا راست می کنمنمی تونم برگردونم سر جای اولش.
2-نمی تونم رو باند فرود بیام یعنی اطرافش می یام رو زمین.
3-با هلیکوپتر نمی تونم پرواز کنم.
لطفا راهنمایی کنین.
num lock رو خاموش کن و با دکمه 5 رادر رو بیار وسطنقل قول:
شما آموزشهای FSX رو گذروندید...؟؟
نه.
اما راهنماش رو خوندم.
ولی با هواپیما های بزرگ نمی تونم فرود بیام.
ولی با شخصی هاش می تونم.
با سلام اگه امکانش باشه دوستان لینک دانلود هواپیمای فوکر 100 و ایرباس 380 را برای فلایت سیمیلاتور 2004 بزاره ممنون میشم
راستی تو لینکهای دانلود معمولا قسمت INSTRUMENT درست کار نمی کنه یا نشون نمیده ممنون میشم این مورد هم رفع بشه
سلام
اینجا کسی با Ivao پرواز میکنه..؟؟
والله من خسته شدم از بس بیخودی پرواز کردم... وقتش رسیده رو پرواز آنلاین کار کنم... به تازگی هم تو ivao عضو شدم و دو ساعت هم پرواز دارم..!!
کسی هست که بتونه با من قرار بذاره و به عنوان کنترلر مهرآباد با من برای یک پرواز داخلی همکاری کنه..؟؟
سلام دوست من میشه بگی Ivao چیه ؟نقل قول:
چطور میشه توش عضو شد منم خسته شدم از اینکه بیخودی پرواز کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سیستم پرواز آنلاین و تقریبا واقعی...!!نقل قول:
تو این سیستم شما از طریق اینترنت به شبکه پرواز مجازی متصل میشید و به کمک یک هدست با برج مراقبت و مرکز کنترل آسمان کشور صحبت میکنید... برج مراقبت هم شخصی مثل شماست که از خانه اش به این شبکه متصل شده و بصورت مجازی نقش کنترلر برج رو ایفا میکنه... تمامی مکالمات بسیار حرفه ای و به زبان انگلیسی است...و کاملا با مکالمات ساده و معمولی خود FSX فرق داره...
شما در این سیستم هم میتونید نقش خلبان رو داشته باشید و با واحد های GND و APR و TWR از طریق هدست صحبت کنید و هم نقش کنترلر رو میتونید داشته باشید و خلبانان رو راهنمایی کنید...
در ضمن چون این سیستم بسیار بسیار حرفه ای هست و تقریبا همه چیز اون مثل پرواز های واقعی هست و فقط با کامپیوتر PC انجام میشه باید چارتهای پروازی و چارت خود فرودگاه رو داشته باشید و کار با اونها رو بلد باشید
چارتها هم اینجا هستند
از قسمت AD2 میتونید چارتها رو دانلود کنید...کد:http://ais.airport.ir/HomePage.aspx?TabID=7212&Site=ais.airport&Lang=en-US
پیشنهاد میشه حتما با هواپیمایی بپرید که FMC داره...
__________________________________________________ _______
حالا کی میاد برای ما نقش کنترلر مهرآباد رو بازی کنه تا یه سر بریم رشت و بیایم...؟؟:27:
سلام
من می خوام دسته بگبرم. کدوم یکی از اینا بهتره و چرا؟
Logitech Extreme 3D Pro
Logitech Force 3D Pro
Logitech Freedom 2.4
اگه قیمت و فروشگاه معتبر برای خرید(تهران) هم سراغ دارید بفرمایید یا پیام خصوصی بدید.
یه سوال دیگه هم داشتم
این دسته ها برای بازیهای دیگه هم مناسب هست؟
اگر نیست چه دسته ای رو پیشنهاد میدید؟
بازم ممنون
از اساتید کسی نبود راهنمایی کنه. امروز می خوام برم بخرم.با کیبورد اصلا حال نمیده
سلام دوست مننقل قول:
من خودم مدل Logitech ATTACK 3 دارم و ازش راضیم
من بهت مدل Logitech Extreme 3D Pro رو پیشنهاد میکنم البته اگه میتونستی یوک کامل بخری خیلی بهتر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو به این سایت و به قسمت فروشگاهش سر بزن من خودم عضو همین سایتم و اونجا میپرم در ضمن قیمتاش نسبت به بازار ارزونتره محصولاتش هم کیفیتش خوبه
در ضمن سعی کن چیزی بگیری که روش رادر داشته باشه و کنترل رو زمین رو هم از طریق همون جوی استیک انجام بدی . در ضمن میتونی عضو بشی و با هم دیگه بپریم . به قسمت ویدئو هم سر بزن . بدت نمیاد
موفق باشی :11:
امروز یک هواپیما PIPER CHEROKEE 180F دانلود کردم خیلی برای اموزش مبتدی ها خوبه بنظر من
مخصوصا برای اونایی که میخوان تمرین تیک اف و لندینگ کنند
این هم لینک دانلود تورنتش
حتما دانلود کنید حجمش حدودا 25 MB هستکد:http://thepiratebay.org/torrent/4335446
سلام دوستان
دنبال این هواپیما میگردم (Aerospatiale ATR 72) از دوستان اگه کسی لینک دانلودشو داره
لطف کنه بزاره برا FSX میخوام
با تشکر
:11:
تصمیم گرفتم Logitech Force 3D Pro بگیرم.
امروز رفتم بازار زضا،پاساژ پارسیان و بازار ایرانیان البته یکم دیر رفتم بیشتر مغاره هاشون بسته بود.
یه جا بهم 74 قیمت دادن یه جا تو بازار رضا 99 قیمت دادن.25 تومن اختلاف زیاده شک کردم نکنه تقلبی باشه.
قیمت واقعی این دسته چنده؟
الان ebay و amazon رو چک کردم زده بود 33 دلار یعنی 39 هزارتومن.همین رو اینا میدن 99 هزارتومن؟!؟!
نقل قول:عزیز دل...نقل قول:
اینجا تاپیکی هست که مباحث خود FSX توش مطرح میشه...
الان دو روز هست که من به این تاپیک میام و میبینم شما مباحث غیر مرتبط رو مطرح کردید...
این صحبتها رو باید تو انجمن مشاوره خرید قطعات سخت افزاری مطرح میکردید نه اینجا...:41:
سلام
لینک دانلود flight 1 level D 767 رو میخواستم
مرسی
میگم این فوکر 100 چقدر حجمش زیاده ظهر تا حالا گذاشتم برا دانلود خودشو کشته 20 درصد رفته جلو
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
راستی کسی ..... نداره که من بتونم سایت تورنت رو باز کنم ؟
اینم یه هدیه کوچک از طرف من به دوستان عزیز
نشستم زحمت کشیدم عرق ریختم و اکثر روت های مورد نیاز دوستان عزیز رو نوشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اینم روت های مورد نیاز برای FMC
یه چیزی هست بهش میگن ultrasurf با سفید نوشتم که معلوم نشه...نقل قول:
برو دانلود کن و حالشو ببر.
شرمنده.نقل قول:
اما من هم تاپیک های اون جا رو خوندم هم اینجا رو.من سوالم در مورد دسته مناسب FSX بود که اونجا هیچ صحبتی در موردش نبود و فقط در مورد دسته های معمولی بود اما اینجا صحبت شده بود گفتم شاید منم اینجا نتیجه بگیرم که نشد.
اینم آقای ابی کراس تو پست اولش گفته بود که میشه اینجا در مورد خرید دسته راهنمایی و مشورت گرفت.اما مثل اینکه سر ما خشکید.
شما هم 2 روز می دیدی و نه یه کمکی، نه هیچی...عیبی نداره. ممنوننقل قول:
برای خرید دسته های حرفه ای حتما با بچه های این تاپیک مشورت کنید زیرا خیلی از دسته ها نیازهای این نرم افزار را جوابگو نیست و فقط به درد بازیهای هواپیمایی میخورند.
بازم شرمنده اومدم تو تاپیکتون
آقا توجه کنید بلاخره یه آدم بیکار (خودم) پیدا شد که اکثر روتهای (route) برای FMC را نشستم و نوشتم برید حال کنید
لینک دانلود :
آقا سلام من رفتم اینهمه زحمت کشیدم یه چیزی برا دوستان تهیه کردم دیروز تا حالا دارم میفرستم ولی بهم پیغام میده که باید توسط مدیران پیگیری شود ، داریم ناامید میشیما ، داره ضعیف عمل میشه
---------- Post added at 09:02 AM ---------- Previous post was at 09:02 AM ----------
آقا توجه کنید بلاخره یه آدم بیکار (خودم) پیدا شد که اکثر روتهای (route) برای FMC را نشستم و نوشتم برید حال کنید
لینک دانلود :
از دوستان کسی با pmdg jetstream 4100 کار کرده؟؟ من دانلودش کردم ولی پنل دو بعدی نداره...!!:41:
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
دمت گرم. واقعا بکار میاد. مرسینقل قول:
فقط برای فرودگاه امام چیزی نداری؟
آقا میگم این لینک من کار داد ؟
agha man dar tabriz hastam va donbal f1 fokker 70/100 barayeh fsx hastam aghe kasi dareh ba 09372654504 tamas begireh