چرا می تونه برو رو تلفن کسی که می خوای بزن MOVE یه جارو انتخاب کن وبرونقل قول:
Printable View
چرا می تونه برو رو تلفن کسی که می خوای بزن MOVE یه جارو انتخاب کن وبرونقل قول:
دوستان گرامی که با مشکل سن و پیری زودرس مواجه هستند توجه فرمایید
برای غیر فعال کردن سن افراد باید وارد بازی شده و از Option Menu گزینه ی gameplay settings را انتخاب کنید و بعد در این منو تیک گزینه ی "Aging" را بردارید تا سن افراد زیاد نشود.
همچنین در این منو میتوانید قسمت lifetime bar را مقدار دهی کنید تا میزان سن افراد مشخص شود. مثلا اگر عدد 900 را وارد کنید سن افراد 900 روز میشود.
نمی دونم ورژن الانم چنده ولی تا به حال هیچ پکی نصب نکرده بودم و حالا هم که می خوام پک Town of Life رو نصب کنم با اون پیغامی رو به رو میشم که توی پست قبلی نوشتم بنابراین طبق راهنمای پست اول این تاپیک اقدام کردم که با این مشکل مواجه شدمنقل قول:
همین حدس رو میزدم.نقل قول:
شما باید پله پله با هر پک جدید بازی رو آپدیت کنید.
یا بقیه پک ها رو به ترتیب نصب کنید یا فقط آپدیتشون رو نصب کنید.
ببخشید من میخواستم شهر دانلود کنم که فقط برای سیمز 3 یا جنریشن باشه کسی سایتی داره برای دانلود؟؟
آخه خانم مگی که گفت اگه فقط طبق پست اول این تاپیک سیمزم رو آپدیت کنم ، جواب میده !نقل قول:
یعنی منظور شما اینه که الان باید آپدیت تک تک پک های قبلی رو دانلود و نصب کنم تا بتونم town of life رو نصب کنم ؟!
تو سایتهایی که شهر برای دانلود هست کنارش آیکون پکی که احتیاج داره معمولا هست.نقل قول:
من زیاد به آپدیت بالاتر از نسخه اصلی وارد نیستم چون احتیاج پیدا نکردم.(همش رو به ترتیب نصب کردم.)نقل قول:
تا اونجا که به خاطر دارم (ممکنه اشتباه باشه) مثلا یه پکی که میاد آپدیتی که توش هست مثلا 3 به 4 هست یا 3 به 5 دیگه.
وقتی ورژن اولیه 1 باشه فکر نکنم پکی که داخلش آپدیت مثلا از 5 داره بتونه اونو آپ کنه.
ببخشید من این سیمز که عکس زیر روی جعبش هست رو خریدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بپرسم که این سیمز پایه هستش؟
یک سوال دیگه هم داشتم:
اون سیمز که اسمشو یادم نیست یه چیزی تو مایه های لیت نایت ، یه همچین چیزایی، خلاصه اونم خریدم 4تا دیوی دی هست کلا 6تا دی وی دی...
حالا باید چطوری اون سیمز نمیدونم چی نایت رو به سیمز اصلی اضافه و نصب کنم؟؟؟؟
پست اولو خوندم ولی به خدا هیچی نفهمیدم لطفا اگه کسی میتونه ساده تر و مرحله به مرحله تر بگه...
مرسی
دوستان منم یه سوال داشتم میشه صداهای بازی رو مثل صدا های موسیقی یا خودرو ها یا حرف زدن های عجیب !!! که از حر 10 تا حرف 9 تاش حرف ژ هست رو از بازی بیرون کشید و ذخیره کرد؟اگه میشه چطوری؟
سلام دوستان.
من تا سيمز generation رو pc يم نصب بود .ولي وقتي سيمز3 townlife رو دانلود كردم و نصب كردم . وقتي اپديت شد ومي خواستم برم تو بازي ارور داد و مي گفت cd بازي پيدا نميكند.براي همين من همه ي سيمز هامو از روي كامپيوترم پاك كردم.وحالا كه همه رو مي خواستم نصب كنم و برم تو بازي همشون ارور ميداد والان هيچ سيمزي روكامپيوترم نيست بجز the sims3 خالي كه هيچي تو بازيش نداره.لطفا كمكم كنيد.:9::42::37::45:
دوست عزیز بله این پک اول هست باید ابتدا این رو نصب کنی بعد بتونی پک های دیگه رو نصب کنینقل قول:
که پکی که شما دارین late night هست که بعد سیمز اول این پک رو نصب کنید بعد کرک رو در محلی که نصب کردی در فولدر bin بریز....
گفتین بعد از پک اول اونو نصب کنم؟نقل قول:
پک اول یعنی همونی که عکسشو گذاشتم؟
یعنی لیت نایت پک دوم هستش؟(راستی لیت نایت من 4تا دی وی دی هست،به نظر شما زیاد نیست؟توی سایتا زده 2تا دی وی دی؟!!!)
راستی چقدرررررررررررررررر پیچیدست...
میشه یک نفر راهنمایی کنه باید چکار کرد.... اول باید کدوم گزینه رو بزنم؟؟؟
creat a new sims
یا اون یکی؟
کلا باید چه کار کنم؟ چطوری پول در بیارم کلا هیچی نمیدونم و بلد نیستم میشه یک راهنمایی مبسوط بفرمایید؟!!
شما یه ده دقیقه بشینی پای بازی همیچیز رو یاد میگیری ولی من چنتا راهنمایی میکنمنقل قول:
برای پول در اوردن راه های زیادی هست ولی بهترینش اینه که یک شغل متناسب با شخصیتتون انتخواب کنید
مثلا کسی که دنبال علم دانش هست ازمایشگاه بدردش میخوره نه بار !!!
برای شغل هم میتونید روی روزنامه ای که هر روز براتون میاد کلیک کنید و find a job رو بزنید که هر روز 3 شغل مختلف داخل روزنامه هست روش دوم هم به همین صورت ولی با استفاده از کامپیوتر
( شانس نداری بیشتر توضیح میدم برات باید برم جایی خخخخخخ:27:)
مرسی آرمان جان...نقل قول:
ایشالا در فرصت های بعدی حالا وقت زیاده...
راستی اول بازی کدوم گزینه رو باید بزنم...
راستی عکس سلنا گومزم خیلی خوشگله من که عاششششقشم:40:
گفتین بعد از پک اول اونو نصب کنم؟
پک اول یعنی همونی که عکسشو گذاشتم؟
یعنی لیت نایت پک دوم هستش؟(راستی لیت نایت من 4تا دی وی دی هست،به نظر شما زیاد نیست؟توی سایتا زده 2تا دی وی دی؟!!!)
راستی چقدرررررررررررررررر پیچیدست...
میشه یک نفر راهنمایی کنه باید چکار کرد.... اول باید کدوم گزینه رو بزنم؟؟؟
creat a new sims
یا اون یکی؟
برو داخل پوشه C:\Program Files\InstallShield Installation Information و آپديت بازي رو پاك كن بعد بازي رو نصب كن و دوباره آپديت كن.نقل قول:
نقل قول:
اول بازی یکی از شهر ها رو انتخواب میکنی و واردش میشی دوم هم میتونی خودت شخصیت درست کنی هم از شخصیت های اماده باز یاستفاده کنی که خیلی جالب نیست (خودت درست کنی بهتره) :27:
برای این کارم روی گزینه create a sim رو انتخواب کن بقیشم خیلی معلومه از مرحله 1-6 فکر کنم میتونی طراحی کنی
بعدشم که ساختی گزینه تیک پایین صفحه رو بزن و وارد نقشه شو و براش یه خونه اماده بخر که کلی توی هر شهر هست بعدشم لوازم ضروری خونه مثل دست شویی حمام یه تلوزیون و .... رو بزار و با اونها سر کن بعد که شغل پیدا کردی و پولدار شدی ! :46: لوازمو تعویض کن و بهترشو بخر البته اگه میخوای بازی رو تست کنی و بیشتر یاد بگیری بعد از زدن ctr+shift+c توی بازی تایپ کن motherlode که 50000 بهت پول میده:8:
pets کی میاد تاریخش کیه؟:41:
مرسی...نقل قول:
واسه ی نصب لیت نایت فقط همون کارایی که اون دوستمون چنتا پست بالاتر گفت رو انجام بدم کافیه؟
یعنی اون توضیحات صفحه ی اول رو نمیخواد؟
راستی لیت نایت پک دوم از سری سیمز هست؟
برای نصب مال من چون پک رو کامل خریده بودم خیلی راحت نصب شد ولی پست اول به صورت کامل توضیح داده اگه اونارو نمیفهمی بگو من فایل اموزشی سیدیم رو برات بزارم که فکر نکنم زیاد بدردت بخوره چون اونجا فقط برای نصب از سی دی توضیح داده
Oct 18, 2011نقل قول:
23 مهر
کسی راهنمایی نمیکنه ؟ :37:نقل قول:
جدید ترین پک قراره کی بیاد؟
آها اوکی...نقل قول:
منم همونطور که گفتم پک لیت نایت که 4تا دی وی دی هست رو خریدم...
الان دی وی دی 1و2 رو نصب کردم که دی وی دی 2 برای ادامه ی نصب دی وی دی 1 لازم بودو وقتی نصبش کردم عکس زیر سمت چپی اضافه شد و سمت راستی همونی بود که از قبل نصبش کرده بودم:
وقتی روش دابل کلیک میکنم صفحه ی زیر باز میشه!!!
این چیه؟
باید چیکارش کنم؟؟:13:
آقا سی دی 3 و 4 رو هم گذاشتم ...چنتا پارت بود که خودش به ترتیب نصب شد فقط دوتا مشکل دارم:
1.اشتباهی لیت نایت رو توی پوشه ی Bin نصب کردم ، یعنی موقع نصب آدرس سیمز و بعد پوشه ی گیم و بعد پوشه ی Bin رو انتخاب کردم، حالا چطوری آنیستالش کنم؟
کلا مشکلی پیش میاد که لیت نایت رو توی Bin نصب کردم؟
2. توی پوشه ی Bin یک پوشه به اسم bin هم وجود داره ، اون کرک رو باید توی کدوم یکیشون کپی کنم؟؟
راستی لطفا پست قبلی رو هم نگاه کنید...
مرسی.
دکمه ی پلی رو بزنیننقل قول:
اون مثلثه کج رو
این نسخه ی اینترنتیش هست؟نقل قول:
آخه وقتی پلی میکنم میگه باید با اینترنت وصل بشید و وقتی که کانکت میشم بازم یک پیغام دیگه میده و خلاصه بازی شروع نمیشه...:13:
فکر نکنم بدرد بخور باشه:18:
اگه واسه ی نصب لیت نایت به درد نمیخوره پاکش کنم؟
1. باید بری از تو control panel/programs/prigrams and featurs روی عکس لیت نایت دوبل کلیک کنی 2. توی بین اولی موق باشید:10:نقل قول:
آخه مشکل همینجاست ... چیزی به اسم لیت نایت نصب نشده یعنی توی کنترل پنل و جایی که شما گفتین رفتم ولی چیزی به اسم لیت نایت نبود...نقل قول:
پک لیت نایتی که من گرفتم 4تا دی وی دی هست که همونطور که گفتم دوتا دی وی دی اول سیمز اینترنتی رو نصب میکنن که نمیدونم به لیت نایت ربط داره یا نه...
دی وی دی 3و4 هم توشون پک لیت نایت بود که 6تا فایل RAR بودن که وقتی روی اولی کلیک کردم و آدرسی گه گفتم رو بهش دادم خودش 6تا فایل RAR رو نصب کرد ولی هیچ آیکونی به دسکتاپ اضافه نشد....
شاید به بازی یک چیزایی اضافه شده باشه؟
شایدم چون مسیر نصب رو اونی که گفتم زدم درست عمل نکرده؟
شایدم چون هنوز کرک رو کپی نکردم ؟:41::41::41::41:
تو برو جایی که لیت نایتو نصب کردی بعد باید دوباره نصب کنی (نه از روی سی دی از روی جایی که نصب کردی) روی درایوی که سیمز 3 رو نصب کردی بعد کرکش رو توی فلدر سیمز 3 اصل کپی و ریپلیس کن :10: چون بر نامه سنگینه اول باز میشه بعد نصبنقل قول:
تازه الان دیدمش یک پوشه نزدیک 7 گیگ توی اون پوشه ی Bin بود که همونیه که شما گفتین...نقل قول:
توی اون یک فایل setup پیدا کردم و روش کلیک کردم وقتی نکست رو مزنم یدونه ازون صفحه ها میاد که کد رجیستر کردن بازی رو میخواد...
من پک بازی رو ندارم و بازیم رایتی هست واسه همین کد روی جعبه رو ندارم...
توی خود پوشه هم هرچی میگردم کدی چیزی پیدا نمیکنم؟؟؟!!!!
چه بکنم؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ
یافتم یافتم:31:
فقط اون سیمز اینترنتیه رو پاک کنم؟
راستی راجع به بازی و مراحل بازم وقت کردین لطفا توضیح بدین بازم...
با تشکر از همه:11:
توی سی دی تو فایل کرک یک چیزی هست اسمشو یادم نیست باز کنید :10:نقل قول:
اگه نبود توی همون فایلی که نصب کرذی توکرک:31:نقل قول:
لیدیز اند جنتلمننقل قول:
یعنی واقعا کسی تا به حال با این مشکل رو به رو نشده که بعد از حدود "یک هفته" احیانا جوابی به ما بده ؟ :9::13:
سلام...دوستان من بد جوری گیج شدم...ببینید من اول کار سیمز3 پایه رو نصب کردم و خیلی راحت اجرا میشد و درست بود...بعد پک لیت نایت رو خریدم... توی سی دی اول و دوم یک بازی سیمز رو نصب میکرد که عکسش رو بالا گذاشتم و فکر کنم نسخه ی اینترنتیش بود؟حالا هم لیت نایت رو نصب کردم که وقتی روش کلیک میکنم مینویسه لطفا سی دیه سیمز اینترنتی رو درون دستگاه قرار دهید!!؟؟آیا برای نصب لیت نایت باید اون سیمز اینترنتیه هم به جز سیمز پایه روی کامپیوترم نصب باشه؟؟آیا برای نصب لیت نایت باید اون کارهای پست اول رو انجام بدم؟ آخه یک نفر گفت لیت نایت سری دوم سیمز هست و نیازی به آپدیت و کارهایی که تو پست اول گفتن رو نداره؟؟؟؟ باید آپدیتش کنم یا نه؟راستی من الان اون سیمز اینترنتیه و لیت نایتو آنیستال کردم و وقتی میخوام همون سیمز اولی رو بازی کنم اونم یک پیغام میده که باید سیمز اینترنتی روی کامپیوتر نصب باشه در صورتی که قبلا که اونو نصب نکرده بودم بازی خیلی راحت اجرا میشد!!!!!!!!!!یک سوال دیگه هم داشتم الان که میخوام دوباره لیت نایتو نصب کنم اونو توی پوشه ی سیمز پایم نصب کنم یا مثل قبلا توی یک پوشه ی جدا بریزمش؟ببخشید طولانی شد میخواستم اگه کسی خواست جواب بده همه چیز رو گفته باشم ولی اگه بازم چیزی لازمه بگید تا اطلاعاتشو بنویسم...مرسییییییییییییی
باید کرک کنی کرک بریز تو سیمز اصلی (پایه) بعد باید سیمز لیت نایت تو درایوی کهسیمر اصل نصب کردی باز کنی (توی فلدر نه) بعد توی همون درایو نصب کنی :10:نقل قول:
همین کاری که گفتین رو کردم نشد!!!نقل قول:
به خدا همه چیزو درست انجام میدم ولی نمیشه...
اصلا این The Sims TM 3 چی هست؟
خود سی دی اپدیت میکنه شاید سی دی خرابه چون من راحت نصب کردم ولی زیاد وسیله نداشت اصلا نصب میشه؟نقل قول:
چه اروری میده کرک کردرنقل قول:
میگه لطفا سی دیه The Sims TM 3 را درون دستگاه قرار دهید...نقل قول:
تازه صفحه ی اولیه ی لیت نایت( وقتی روی آیکنش کلیک میکنی و یک صفحه ای میاد) یک چیزی شبیه به اون سیمز اینترنتیه هست...
راستی اینم بگم که با این که اون سیمز اینترنتیه رو نصب کردم و کرک رو در جای درست کپی کردم بازم میگه سی دیه سیمز اینترنتیه رو بذار!!!:13:
اونایی که خودشون نصب کردن میشه بگن مثلا خودشون چه کارهایی کردن تا مثلا پک لیت نایتو نصب کنن؟
Kit_Kat شما نسخه اصلی رو دوبار خریداری کردید و بالطبع دو بار نصب کردید.
یک بار جداگانه یکبار همراه با لِیت نایت (4 دیسک بود لِیت نایتی که خریدید،درسته؟2 تا خودش 2 تا هم نسخه اصلی)
کلا هرچی نصب کردید پاک کنید با همون 4 تا دیسک لِیت نایت نصب کنید.