سلام.
تو Word 2007 وقتی یک کلمه ی انگلیسی گذاشته شده بقیه ی کلمات فارسی به هم ریخته میشوند.(کلمه ی انگلیسی به سمت راست کلمه ی فارسی میره و بقیه ی کلمات فارسی سمت راست کلمه ی انگلیسی ادامه پیدا می کنند.)راست چین هم هست.
چطوری درست میشه؟
Printable View
سلام.
تو Word 2007 وقتی یک کلمه ی انگلیسی گذاشته شده بقیه ی کلمات فارسی به هم ریخته میشوند.(کلمه ی انگلیسی به سمت راست کلمه ی فارسی میره و بقیه ی کلمات فارسی سمت راست کلمه ی انگلیسی ادامه پیدا می کنند.)راست چین هم هست.
چطوری درست میشه؟
نهههههههههنقل قول:
راحت تر از این حرفاست. تو تنظیمات پرینتر رو نگاه کنید. من رو مدل 1006 و 1018 اچ پی یه تب میبینم اسمش finishing هست. اونجا میتونم برای دو رو چاپ شدن تیک print on both sides رو بزنم. بعد گزینه ی کرکره ایه booklet printing رو برای متون فارسی میذارم روی right binding و با ور رفتن با دیگر تنظیمات دلخواهم پرینت رو میزنم. پیامی رو صفحه میاد که میگه برگه ها رو دست نزنم و آخرش که پرینت رو یه طرف تموم شده میگه بدون اینکه جهت برگه رو تغییر بدم و این ور اونورش کنم همون طوری از رو پرینتر بردارم و بزارم تو سینی کاغذ و اینتر رو بزنم. تا اینتر رو میزنم دوباره شروع میکنه اونور برگه ها رو پرینت میکنه.
به همین راحتی.:31::11::11::11::11:
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
نمیدونم چش شده ولی امتحان کن ببین هم پاراگراف راست پین هست و هم متن از رات به چپ هست یا نه. دو تاش با هم باشه نباید مشکلی داشته باشی.نقل قول:
با سلام دوستان
من در ورد جدولی دارم با فرض چهار ستون (یک سند حسابداری رو در نظر بگیرید). حالا می خوام یک خط افقی در زیر نوشته ها ( شرح سند)بکشم البته تا دو تا ستون (در ستونهای بعدی اعداد قرار دارند)و بعد از آخر این خط افقی که کشیدم یک خط رو به پایین صفحه و گوشه بکشم شما فرض کنید قسمت پایین و گوشه ستون اعداد
از قسمت insert گزینه shape خطوط رو انتخاب می کنم ولی باز هم خوب و راست در نمی یاد آیا راهی به نظرتون میرسه
با تشکر
کسی نمی دونه ؟؟نقل قول:
سلام
ببخشید تو ورد چجوری میشه جملات رو وارونه کرد؟
تو خدا هرکی میدونه کمک کنه که خیلی واسش دعا میکنم
مثلا جمله زیر وارونه بشه درست میشه خوندش:
تنها يا ستاره يك تنها او آيا چيست؟ انگليس ملي تيم در بكام ديويد مثل بازيكني نقش
تيم اين تفكر طرز و فرهنگ نماينده حاضر حال در او !خير است؟ ايدهآل مياني مرد يك
.است
هرکی میدونه چجوری میشه جملاتی مثل این رو برعکس کرد ترو خدا کمک کنه:19:
با تشکر
من به دنبال علامت دست اشاره به روبرو به صورت گرافیکی مانند این شکل می گردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در سمبل های ورد انواع اشاره با دست را پیدا کردم ولی همگی به چپ راست بالا و پایین اشاره کرده بودن و اثری از اشاره با دست به روبرو و در واقع بیرون مانیتور نبود
حالا اگه کسی میدونه همچین چیزی را در کدوم نرم افزار گرافیکی پیدا میشه و یا اگه همچین چیزی داره اپلود کنه ممنون میشم
با سلام
دوستان در word 2010 چطور می تونم فونتها رو همراه متن ذخیره و در یک سیستم دیگه باز کنم ؟
در 2007 یک گزینه embed بود ولی در 2010 پیدا نمی کنم
با تشکر
نقل قول:
دوستان من می خوام که تنظیمات برنامه word2007 رو به حالت اولیه و پیش فرض کارخانه ای
برگردونم چطوری میتونم این کار رو انجام بدم ؟؟
سلامنقل قول:
این مسیر رو تو رجیستری برید و کلید word رو delete کنید.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0
اگه این سمبل رو داره نمیشه چرخوندش؟؟؟ من پیداش نکردم میشه بگین کدوم منو بوده ؟؟؟ اگه باشه فکر کنم بشه چرخوندش و درستش کرد.:11::11:نقل قول:
من الان نگاه کردم متوجهش نشده بودم قبلا. چه خوب ...نقل قول:
تو save as پایین صفحه گزینه ی tools رو بزنید که بعد هم save option رو ببینید. اون گزینه که فرمودین همونجاست.:11::11:
سلامنقل قول:
تو ورد بین فونتها Wingdings رو انتخاب کنید و caps lock رو بزنید و کلید E رو فشار بدید.
سلام ، دوستان چطور می شه که در هنگام پرینت از یک فایل word شماره صفحه که در قسمت پا صفحه تایپ شده ، چاپ نشه ، در واقع این مشکل من هست . کسی اطلاعی در این زمینه دارد؟
سلام
اگه از صفحه اینترنت تو ورد متن کپی کنیم یکم وقت میبره تا paste بشه ولی تو ورد از منو edite و paste special رو بزنی و از توش قسمت text رو انتخاب کنی یکسره پیست میشه ولی من میخوام یه کاری کنم که با دکمه میانبر یکسره زود paste بکنم متن رو چیکار کنم؟
این کار را کردم ولی همین علامت را میاره که من در تصویر نشون دادم ولی من این رو نمیخام اشاره به روبرو این علامت را میخامنقل قول:
نقل قول:
خاب همین طور که دوستمون گفتن تو ورد بین فونتها Wingdings رو انتخاب کنید و caps lock رو بزنید و کلید E رو فشار بدید.این علامت را میاره ولی خاب به بالا و پائین میشه چرخوندش حالا شما امتحان کنید شاید روبرو رو نشون داد
البته من سوال را در قسمت افیس مطرح نکردم و دوستان به این قسمت منتقل کردن چون ممکن در نرم افزار های دیگه هم این علامت پیدا بشه و برای من فرقی نمیکنه فقط علامت دست باشه که به روبرو اشاره میکنه
سلام دوستان
میخواستم بپرسم امکانی در ورد هست که تعیین کنیم در صفحه چند سطر قرار بگیرد
و دوم اینکه چطور فاصله بین خطوط را 8 میلیمتر تعیین کنیم
دوست عزیز، شکلی که شما می خوای، توی فونت Wingdings نیست.نقل قول:
عبارت Pointing Finger رو در Google Image سرچ کن ..
این دو تا نمونه :
http://www.spotsylvania.k12.va.us/lhes/Portals/34/pointing_finger.gif
http://nerdfever.com/wp-content/uploads/2008/11/pointing_finger-194x200.jpg
office من و چندتا از دوستام در تاریخ 2010.11.01 از کار افتادن(Expiredشدن )
سریال که نمیشه بهش داد(جایی واسه وارد کردن نیست)
آیا کرکی براش هست؟
ورژن Office Professional Plus 2010
نقل قول:
جداً اگر انگلیسی مان خوب باشد بهترین نتایج را می توان از سرچ بدست آورد عالی بود :11:
Microsoft Office 2010 | معرفی و دانلود کرک ها فقط در این تاپیکنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=402711
دمتون گرم که جواب دادین لا اقل بگین نمیدونین که الکی صبر نکنیمنقل قول:
ولی من مطمئنم یه راهی واسه برعکس کردن جمله ها وجود داره
ورد نشد یه برنامه دیگه
تروخدا کمک کنید
با تشکر:11::11::11::11:
جطوری باید وارد ریجستری بشم ؟نقل قول:
دکمه ی ویندوز روی کیبورد به اضافه کلید R رو بزن و منوی Run میاد. توش بزن Regedit تا پیدا کنه و بازش کنه.نقل قول:
:11:
والله تو ورد که من ندیدم و نشنیدم باشه ولی ....نقل قول:
خب اگه سی بلدی یا دوست برنامه نویس داری میتونی این رو کامپایلش کنی استفاده کنی:
#include<iostream>
#include<sstream>
#include<string>
using namespace std;
int main()
{
string s1(the dark lord voldemort");
istringstream iss;
ostringstream oss;
string s1[5];
for(i=0;i<5;i++)
iss>>s[i];
for(i=5;i<=0;i--)
cout<<s1[i];
return 0;
}
راستی تو وب سایهایی برای این جور مسائل هستش .... یه مقدار سرچ کنی باید پیدا بشه.
:11::11::11:
آقاااااااااااا تسلیمممممممممممممممم بلد نیستممممممممممممممممممم :31: :11::11::11::11:
مثل اینکه جواب این سوال رو کسی نمیدونه؟!!نقل قول:
این طبیعی هستش که مستقیم کپی کردن از نت به ورد یک مقدار زمان ببره .نقل قول:
بهتره متن را مستقیم توی نوت پد کپی کنید و از اونجا به ورد انتقال بدید . که البته باز همون روش دوم یعنی text میشه .:46:
کرک آفیس 2007 رو کسی داره ؟؟؟
سلام دوستان عزیز
راستش به این جدول خیلی احتیاج دارم و نتونستم طراحی اش رو بزنم
من یک جدول با 6 ستون می خوام (این 6 ستون نماد 6 ماه سال هستند)
و با 7 ردیف
قضیه مهم: می خوام هر کدام از این ستون ها به 30 ستون دیگر تقسیم هر کدام (این 30 خانه نماد 30 روز ماه است)
(توجه: هر ستون تقسیم به 30 ستون مساوی)
سلامنقل قول:
راستش فکر نکنم بشه
اخه ماکزیمم ستونی که یک جدول میتونه داشته باشه63 تا هستش .
موفق باشی
سلام دوستان عزیز
راستش می خواستم بپرسم امکانش هست موقعی که هیچ راهی نیست که زیر جدول کلیک کنیم
کلید ترکیبی بزنیم که از جدول خارج شده و نشانگر موس به زیر آن بیاید
یه سوال دیگه دوستان
راستش خیلی دیدم که دوستان با گزینه find و replace موجود در ورد، خیلی از مشکلات را حل کرده اند، میخواستم بپرسم کجا می توانم تمام راز و رمزهای این گزینه را پیدا کنم
و دیگه
در مورد گزینه Sort
میشه یه منبع معرفی کنید که کامل گزینه های این گزینه! را معرفی کند :11:
سلامنقل قول:
راز و رمز خاصی که نداره .
اما یه مقاله قبلا واسه شاگردهام نوشته بودم . امیدوارم به درد شما هم بخوره .
در مورد Sort هم یه نمونه نوشته بودم که نمی دونم کجا گذاشتم . پیدا کردم تقدیمتون می کنم .کد:http://395373.20upload.net/files/1389/aban2/12894589901.rar
موفق باشید :)
سلام دوستان عزیز وقتی یک عکس را در یک فایل ورد داریم
نمی توانیم آن را روی دسکتاپ و یا یک درایو یا هر جای دیگر کپی پیستش کنیم
اگه به اون عکس احتیاج داشته باشیم چکار کنیم :11:
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
سلام دوستان عزیز
راستش میخواستم بپرسم
چطور تلفظ های کلمات انگلیسی را در ورد تایپ کنیم، (تلفظ هایی که در آکسفورد هست) مثلاً مثل e اما برعکس البته بعضی هاش در سیمبل ها است اما همه شان نه
و دیگه اینکه برنامه ای که بشود فرمول های مثلاً بنزن شیمی را زد اسمش چیه یادمه یه جایی معرفی شده بود اما نمی دونم کجا
و دیگه اینکه چطور فاکتوری طراحی کنیم باخانه های گرد، نمیدونم نمونه اش را دیده اید یا نه اما عکسش را دارم و آپ می کنم نمیدونم با ورد درست می شود یا برنامه دیگری
سلامنقل قول:
شما اگه اون فایل word را به صورت Web Page ذخیره کنید می بینید که کنار فایل word شما یک پوشه ایجاد شده که تمامی تصاویر به کار رفته توی فایل ورد توی اون قرار داره .
کافیه گزینه Save As را بزنید و از صفحه باز شده در قسمت Save As Type گزینه Web Page را انتخاب کنید .
موفق باشید :)
سلام دوستان عزیز :11:
ممنون میشم اگر دوستان جواب این سوالات رابگذارند
نقل قول:
راستش معمولاً نتیجه آخر فرمول را در کادر می گذارند
می خواستم ببینم در فرمول 2003 چطور نتیجه آخر فرمول را در یک کادر بگذاریم
نقل قول:
استش من یک بار یکی از شماره سریال هایی که در یک تایپیک خوانده بودم را به ورد 2010 دادم، بعد از اون احتمالاً 180 روز بعد آفیسم از کار افتاد و بالا نیامد
آن را پاک کردم اما ظاهرا کامل پاک نمی شود (چطور آن را کامل پاک کنم)
دوباره نصبش کردم امامتاسفانه ارور می دهد و نصب نمی شود چکار کنم
[QUOTE]نقل قول:
این مشکل برای فایل هایی پیش می آید که از یک سیستم به سیستم دیگر برده می شه برای پرینت حتی مثلاً اگه شما در محل کار دوسیستم داشته باشید و فایل را از یکی به دیگری از طریق سی دی یا فلش یا هر چیز دیگر انتقال دهید در اکثر موارد شماره صفحه نمی خورد نمی دونم چرا این اتفاق می افتد در صورتی که همان فایل ر ا بعد از انتقال اگر دوباره شماره صفحه بزنیم - در سیستمی که به آن منتقل شده - و بعدپرینت بگیریم شماره می خورد
نقل قول:
شماره پاورقی می خواهم پایین تر بخورد و هم سطح نوشته آن باشد و این که د رکنارشماره یک خط تیره
به طور پیش فرض بخورد
مثلا
1-
2-
و در خود متن وقتی پاورقی می زنم کنار کلمه به جای 1 مثلا بخورد
(1)
با سلام به همه دوستان
من اين سوال را قبلا پرسيده بودم و كسي از دوستان جواب نداد و الان دوباره مطرح ميكنم شايد كسي پيدا كرده باشد
من ميخواهم كه در پاورقي به صورت دو ستونه يه سه ستونه بنويسم ولي هنگامي كه در پاورقي هستيم گزينههايي كه اين كار را انجام ميدهند غير فعال ميشند (گاهي وقتا يك كلمه يك سطر جاي ميگيرد كه با چند ستونه ميتوان جاي كمتري اشغال كرد)
[QUOTE=alireza1411;5579655]نههههههههه
راحت تر از این حرفاست. تو تنظیمات پرینتر رو نگاه کنید. من رو مدل 1006 و 1018 اچ پی یه تب میبینم اسمش finishing هست. اونجا میتونم برای دو رو چاپ شدن تیک print on both sides رو بزنم. بعد گزینه ی کرکره ایه booklet printing رو برای متون فارسی میذارم روی right binding و با ور رفتن با دیگر تنظیمات دلخواهم پرینت رو میزنم. پیامی رو صفحه میاد که میگه برگه ها رو دست نزنم و آخرش که پرینت رو یه طرف تموم شده میگه بدون اینکه جهت برگه رو تغییر بدم و این ور اونورش کنم همون طوری از رو پرینتر بردارم و بزارم تو سینی کاغذ و اینتر رو بزنم. تا اینتر رو میزنم دوباره شروع میکنه اونور برگه ها رو پرینت میکنه.
به همین راحتی.:31::11::11::11::11:[COLOR="Silver"]
ممنون دوست عزيز كه جواب دادين
اما با اين تنظيمات من كه نتوانستم انجامش بدم
وقي پرينت مي كنم درسته در هر برگ آچار در يك رويش دو صفحه چاپ ميكنه البته مشكلي كه الان دارم اينه كه شماره صفحه ها درست نيست و قاصي داره مثلا وقتي پرينت مي دم در برگ اول صفحه 2 و 3 و يا 4 و 7 را مي زند ممنون ميشم كه دوباره محبت كني و بگي كه عيب كارم از كجاست
شاد و پر انرژي باشيد
سلام دوستان
من نرم افزار چک کردن غلط های املائی فارسی برای 2007 رو نصبیدم (مال خودم افیس 2010 هست) اما نمی دونم چرا وقتی فایلم رو باز می کنم تا باز میشه غلط ها رو برای یه لحظه نشون میده میده اما یه دفه می رن.!!!!!!!!
وقتی متن رو با زبونه سمت راست بالا و پایین می کنم بازم نشونشون میده ولی به محض اینکه ولش کنم دوباره میره؟؟
ولی بعضی وقت ها اینم کار نمی کنه.
لطفا کمکم کنید
توی افیس 2007 وقتی فرمول مینویسم بعد که ذخیره میکنم و دوباره باز میکنم فرمول به صورت bold شده هست باز دوباره که از بلد خارج میکنم و دوباره سیو میکنم و باز میکنم باز دوباره بلد میشه
مشکل چیه؟
چیکار کنم که این اتفاق نیوفته
سلام دوستان
من تو word-2010 همه ی Table ها رو Caption زدم ولی نمیدونم با چی تو صفحه ی اول Table of tables رو بیآرم. Table of Figures رو راحت آوردم.
ممنون . . .
سلام
من يه سوال تو WORD 2003 داشتم !
اين تمرين زير رو چطوري ميشه انجام داد ؟ :
10 صفحه در ورد ايجاد كنيد كه Header & Footer صفحات 1 تا 3 ، 4 تا 8 ، 9 تا 10 متفاوت باشد . (راهنمايي : استفاده از Section)
( يعني اتوماتيك اين كار انجام بگيره نه اينكه دونه دونه هر كدوم رو بنويسم )
چطوري بايد اين كار رو انجام بدم ؟ ( اگه تا اخره امشب يا تا فردا 6-7 صبح جواب بديد ممنون ميشم)