چند روزه سرعت اینترنت من خیلی خراب شده .در حد چند کیلو بایت.طرح بعثت.مشهد.قاسم آباد
کس دیگری هم این مشکل را دارد؟
Printable View
چند روزه سرعت اینترنت من خیلی خراب شده .در حد چند کیلو بایت.طرح بعثت.مشهد.قاسم آباد
کس دیگری هم این مشکل را دارد؟
من البته نیشابورم ولی میگن این طرح بعثت و اینا از مشهد وصل میشه.....
منم مثه شما سرعتم خیلی بده..... امروز البته یکم بهتر شد:n03:
بعثت پینگش بدجور ریده!
واسه مایی که کارمون فقط گیمینگه اونم تو سرورهای خارجی سوهان روحی شده!
تا یه هفته ی دیگه درستش نکنن، چنج سرویس میدم، اصلا قابل تحمل نیست!
کسی از وضعیت فعلی پینگ پارس آنلاین خبر داره؟
کلا یک هفته است بد جور سرعت اینترنت قهوه ایی شده.سرعت دانلود الان برای 512 نامحدود من 8 تا 20 هست محدوده کلاهدوز.برای کوهسنگی هم همینطوره.جالبیش اینجاست که من 10 روز از نت دانلود نکردم.اخه قبلنا اگر دانلود 24 ساعتی می کردی کم می کردند یا یک شرایط 30 یا 30 میشد نت خراب میشد الان وضعیت مملکت مگه سفید نیست؟نکنه سبزه ما خبر نداریم
سلام
دوستانی که طرح نامحدود مخابرات رو دارن به زبون خوش میگم :n02: این مخابرات رو ول کنین برین یه جای دیگه تا حداقل ما طرح بعثتیا یه چند ماهی نفس راحت بکشیم :n06: بابا این مخابرات ظرفیتش رو نداره الان طرح نامحدود قطع شده همه ریختن و هجوم آوردن به طرح بعثت :n13: من پارسال که اولین بار بود گرفته بودم طرح بعثت رو سرعت دانلودم تا 400 میرسید و از 300 کمتر نبود اما عید که شد مخابرات اومد فرت و فرت تبلیغ کرد اینترنت خانواده :n08: همه هم گفتن چه باحال بریم بخریم به یک ماه نکشید که سرعت نت دانلود 400 میکردم شد 128 !!!! زنگ زدم شکایت کردم گفتن یوزرامون زیاد شده چیکار کنیم دیگه :n07: خوب بابا شما که ظرفیت ندارین چرا سرویس اضافی میدین ؟ @ ؟ باز دوباره الان اومدن طرح نامحدود رو برداشتن همه ریختن رو طرح بعثت الان سرعت دانلود خوبه 125 هستش ولی سرعت پیج باز کردن در حد دایال آپ افتضاح شده زنگم میزنی میگن داره درست میشه نمیگن که دلیلش این بوده @ حالا اینا به کنار من سایت خودم برام باز نمیشه @!$!#! با اینکه رو سروره %%%% :n03: مطلب هم نزارم دیگه میمونه آدم چیکار کنه :n14:
512 پارس آنلاین35نقل قول:
سلام دوستان
وضع نت تو شهر شما چطوره؟ فقط مخابرات خرابه؟
سرعت دانلود یک مگ چنده؟
512 نامحدود پارس، کرمانشاه، با 64 میگیرهنقل قول:
فقط ده روزه مخابرات افتضاح شده
سلام
یک مسلمونی اون شماره گویایی که زنگ میزدی حجم باقیمانده اینترنت مخابرات رو اعلام میکرد رو بگه کارم گیره
سلام دوست عزیز
2828
امروز گوشی تلفن خانه زنگ خورد رفتم برداشتم سیستم(اپراتور)اعلام کرد
مشترک گرامی adsl مخابرات مشهد با عرض پوزش بعلت مشکل در زیر ساخت شبکه مخابرات به اعتبار شما افزوده می شود مخابرات خراسان رضوی
ولی تا لان که توی سایت مخابرات خراسان رضوی بودم اعتبارم را چک کردم چیزی افزوده نشده بود مگر تا چند روز اعمال کنند
راستی سرعت هم خوب شده امرو مثل چند ماه پیش شده(چشم نکنیم)
راستی منم 256 نامحدود دارم وفعلا تا 7بهمن اعتبار داره
مشهد - مدیر عامل شرکت مخابرات خراسان رضوی گفت: نخستین شبکه
چند رسانه ای تلفن ثابت کشور (NGN-IMS) روز چهارشنبه 28 دیماه 91 در این استان راه اندازی خواهد شد.
ارتباط تصویری ,, ارسال SMS و MMS و IP TV , ... بر روی خط تلفن منازل
فقط در منازلی که سرویس ADSL انها فعال باشد چون بر پایه ای پی IP شبکه کار می کند
****در مرحله اول به صورت رایگانه تا قیمت تعرفه ها مشخص بشه
می ترسم این سرویس سرعت اینترنت رو پایین بیاره بدلیل استقبال گستره از این سرویس چون ممکنه پهنای باند شبکه مخابرات مشهد رو کمی شلوغ تر کنه
سلام صبانتی هاااا
من قبلا حسابمو شارژ می گردم تو سیستم رزور می یومد( قبل از اینکه حساب فعلی تموم بشه ) الان 2 باره این کار و انجام دادم ولی اصلا تو سیستم رزو نیومد و من مجبور شدم دوباره شازژ کنم .. شما هم هیمنجوری هستین؟ به نظرتون این 18 گ که من شارژ کردم و اصلا نیومد ( تو تاریخچه تلفن هست ) بهم می دن یا پرپر؟ (البته زنگ می زنم بهشون حضوری هم می رم . حالا اول زنگ بزنم پشتیبانی یا از اول برم سراغ نماینده فروش - لطفا کمک کنید :((((((((((( خیلی ناراحنم :(((((:n30::n28::n27:
سلام من از مخابرات اینترنت گرفتم اما خیلی قطعی داره واسه شما هم اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
یه سوال دیگه من بلوار معلم هستم میگند اینجا فیبر نوری نداره واسه همین باید فقط از مخابرات اینترنت بخری این قضیه چه جوریه؟
برعکس به عرض تون رسونند دوست عزیز. :n08:نقل قول:
اگه شما فیبر نوری باشی بدبختی. یعنی فقط از خود مخابرات باید بگیری.مثل بنده.:n27:
ولی اگه نباشی و خط تلقن تون کابل مسی باشه هم از خود مخابرات میتونی سرویس بگیری و یا از باقی شرکت ها. در کل از همه جا میشه گرفت.
ولی باز از همه اینا بدتر اگه خط تون PCM باشه . وای ببین چقدر مخابرات واست گربه برقصونه :n20: یعنی اونم باید از خود مخابرات و اونم یا 6 ماه یا یکساله.
به ما هم از مخابرات زنگ زده بودن و سیستم گویا بوده.سرعت از اون موقع کشیده بالا.طرح بعثت ثتابت 120 کیلو تقریبا
فیبر نوری که همه جا تعریفش میکنند چطوریه اگه داشته باشی باید فقط از مخابرات بگیری؟نقل قول:
بله همه جا از بدی های و بدبختی های فیبرنوری صحبت میکنند نه از خوبی هاش.:n08:نقل قول:
اگر فیبر باشی بدبختی. دیگه حق انتخاب نداری. :n29:
من از مخابرات مشهد سرویس ۱ مگ نامحدود دارم
امروز که وارد پنلم شدم با این پیام مواجه شدم:
طبق مصوبه جدید شرکت مخابرات استان خراسان رضوی، از تاریخ 21 آذر ماه 1391 هیچ سرویس نامحدودی ثبت نام و یا تمدید نخواهد شد. لطفا نسبت به تغییر طرح خود با شماره تلفن 5112020 داخلی 3 تماس حاصل فرمائید.
:-(
من برای هر دورهی سه ماهه تقریبا ۱۲۰ گیگ ترنسفر داشتم، کدوم یکی از طرحهای مخابرات در حال حاضر پاسخگوی سرعتی که داشتم و حجمی که ترنسفر دارم هست؟
با این وضعیت و به دلیل اینکه خط من فیبر نوری هست و نمیتونم از جای دیگه سرویس بگیرم، چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید؟
دوستانی که به خاطر فیبرنوری از اینترنت مخابرات اسفاده می کنند یعنی تا دم در خونشون فیبر نوریه؟
و اینکه اگر اگر پیش شمارۀ خونه در قسمت "تحت پوشش" سایت های سرویس دهندۀ اینترنت باشه یعنی فیبرنوری نیست؟
اولی رو نمیدونم.نقل قول:
دومی بله. :n02:
اولی:نه تا کافو ها اومده تا 500متری حدودا یه جایی شبیه همون ترانس های شرکت برق که تو هر محله ای است از اونجا به بعد مسی هست که زیاد مهم نیست و از اونجا تا در خانه قراره به یک شرکت خصوصی داده بشه همون اپراتور چهارم که مخصوص اینترنت است البته این در حد حرفه فعلانقل قول:
ماله ما از وقتی که فیبر نوری کردن دیگه نویز نداره
فک نکنم!نقل قول:
دومی بله. :n02:
من خطم فیبره نوریه اما تو اون سایت های سرویس دهنده اینترنت میزنه که تحت پوششه!
زنگ میزنم میپرسمم میگن سرویس نمیدیم!
البته منظور بنده این بود که اگه ندونی که خط تلفن چیه.نقل قول:
اگه فیبر نوری باشی 100 درصد که هیچی 1000 ٪ باید از خود خود مخابرات گور به گور شده بگیری.
256 نامحدود مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من در مرکز مخابراتی عدالت هستم و تمام سایت ها (حتی نمایندگی های مشهد) به غیر از شاتل پیش شماره ما رو تحت پوشش زده
حالا اگر سرویس ندن باید سایتشون رو گِل بگیرن. :n24: :n25:
کدوم سرویس دهنده میزنه تحت پوشش؟ :n13:نقل قول:
به عنوان مثال novinnet.ir که مال داده گستر نوین هست!نقل قول:
کدوم سرویس دهنده میزنه تحت پوشش؟ :n13:
نقل قول:
نامحدود رو 21 آذر برداشتن .
اگه هنوز تموم نشده تاریخ تمدید تون بعدش حتما باید از طرح هاش استفاده بشه :|
یعنی الان خوشحالی ؟نقل قول:
عزیز من نامحدودها از ۲۱ آذر برداشتند. و الان هم ۸۰درصد امکانش هست که طرحتون رو با طرح بعثت عوض کرده باشند. ( چون هم قیمت هم هستند )
این یعنی الان که داری دانلود میکنی از حجم مبارکتون داره کم میشه و خودت هم خبر نداری.
یکم هم فکر کنی میفهمی که غیرممکنه ۲۵۶ بیاد واست با ۹۰ تا دانلود کنه.:n08:
الان زنگ بزن به ۲۸۲۸ بهت میگه سرویست چیه.
البته شبانش رایگانه ..
خوب دوستان من امروز وقتی وارد سایت شدم دیدم 20 روز به مدت شارژم اضافه شده
راستی بقیه دوستان چطوریه ؟نقل قول:
چندوقت پیش از مخابرات زنگ زدند و گفتند مدت شارژ شما اضافه میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بالاخره بعد از سبک سنگین کردن طرحهای شرکتها از نامحدود پریدم به طرح بعثت 3 ماهه...
طرح خیلی خوبیه و سرعت دانلودش شاید مثل طرح طلایی مخابرات باشه!
میخواستم بپرسم ساعات شبانه رایگانش از ساعت چند شروع میشه و تا چه ساعتی ادامه داره؟؟!
ممنون
12 تا 7 صبح !نقل قول:
سرعت دانلود روزانه و شبانه رایگان این طرح بعثت چنده؟نقل قول:
سلام به همه
توی مشهد کدوم سرویس دهنده از همه بهتره
ازلحاظ پشتیبانی و سرعت دانلود در روز و شب
چون من 50 درصد وبگردی دارم و 50 درصد دانلود کدوم سرویس دهنده از همه بهتره
ما توی منطقه طلاب ساکن هستیم
سوال هایی میپرسی شما :n02:نقل قول:
هنوز مشخص نشده کدوم از کدوم بهتره. ولی چیزی که مثل روز مشخصه مخابرات به درد لا جرز میخوره.:n08:
هیچ کی نبود یه راهنمایی کوچولو بکنه؟!! :n27:نقل قول:
Maximum=125نقل قول:
Average On Day =100
Average On Nght=70
سلام دوستان
حدود دو سال هست که از سرویس شاتل استفاده میکنم
سرعت روزانه اش حدود 250k هست و سرعت شبانه رو ، روی 60K محدود کردن یعنی از 60 کیلو نه بیشتر میشه و نه کمتر
که اسمش اکو یک ساله هست با قیمت 92 هزار تومان و 15 گیگ ترافیک برا دانلود و شبانه یک تا هشت رایگان
حالا سوالم اینجاست که با این شرایط دوباره همین سرویس رو تمدید کنم تا شرکت های دیگه شرایط بهتری دارن ؟
مثل پارس انلاین ، صبا نت و ...
ممنون میشم اگه دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن