چطور میتونم نوشته ای رو در محتوای مخفی بزارم.
از همتون ممنونم که هرچی سوال میکنم جواب میدین.:11:
Printable View
چطور میتونم نوشته ای رو در محتوای مخفی بزارم.
از همتون ممنونم که هرچی سوال میکنم جواب میدین.:11:
شما اول متن رو بنویس بعد ctrl+a رو بزن و در آخر هم گزینهی spoiler رو بزن!نقل قول:
مثال:محتوای مخفی: :دی
باید متن رو داخل اسپویلر بنویسی برای این کار باید وارد حالت پیشرفته بشی بعد گزینه SP رو که به رنگ آبیه انتخاب کنینقل قول:
بعد عنوان انتخاب میکنی بعد ok میکنی و متن رو داخل اسپویلر می نویسی.
ممنون.
ولی من spoiler نمیدونم کجاست.
[SPOILER]کیار جان ممنون من یه امتحان همین جا بکنم چون پستم حساب نمیشه با اجازه.
[/SPOILER]
چرا نشد؟
دوست عزیز برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تاپیک ایجاد کنید و همه ابزار ها رو امتحان کنید. کسی تاپپیک شما رو نمیبینه.
سلام چرا وقتی میخوام با این قسمت عکس بزارم گیر میکنه هر چقدر ok رو میزنم عکس نمیادش همینطوری میمونه:13:
حتما باید عکس رو از خود پی سی آپلود کنم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ســلامنقل قول:
نه نیازی به آپلود توی خود پی سی نیست.از دیشب لینک گذاشت تو قسمت عکس یه کم گیر داره.
نقل قول:سلامنقل قول:
همین الان چندتا عکس اینطوری وارد کردم مشکلی نداشت
بگیر نگیر داره!من الان تونستم یه عکس به این صورت بزارم ولی بعد اون اصلا نشد هر چقدر هم سعی میکنم نمیشه!نقل قول:
البته عکسایی که من وارد کردم پیوست بودنقل قول:
5 تا عکس
به شکلی که اول آپلودش کردم توی پستم
بعد از پست حذفش کردم و وارد ضمیمه های کوچک شد
بعدش ادرس عکس رو توی اینجا کپی کردم مشکلی نداشت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ممنون از تایپیک خوبت
نقل قول:
دقیقا همین کار رو که گفتید انجام دادم ولی بلز نمیشه شاید مشکل زا یه جای دیگه باشه!
سلام .نقل قول:
تاييد ميشه . به همين خاطر مجبور ميشم در قسمت ويرايش اختيارات روي Standard Editor - Extra formatting controls تنظيم كنم و پس ضميمه نمودن عكس و پس از اينكه پست رو زدم براي تغيير سايز عكس مجدداً روي Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing تنظيم كنم ، دوباره كاري هست ولي چاره اي نيست .
سلام.
هنوز مشکل من برای قرار دادن عکس با سایز بزرگ برطرف نشده ها....
کسی نیست پساخ گو باشه یا برطرفش کنه!
مرورگر رو عوض کنید چک کنید.نقل قول:
هیستوری ، کش، اینا پاک کنید.
انگار فقط تو بخش اتومبیل این مشکل هست عکس رو با سایز بزرگ تو انجمن های دیگه میزارم بعد از اونجا کپی میکنن جایی که میخوام...نقل قول:
درود.
منم این مشکل رو دارم. نمیتونم عکس بذارم.
مرورگرم هم فایرفاکس 15.0.1 هست . کار از پاک کردن کش و هیستوری و ... هم گذشته ، قبلا امتحان کردم.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
برای من هم 15 هست شاید از مرورگر باشه باید عوض کنم ببینم شاید درست بشه...نقل قول:
نقل قول:نقل قول:منم همچين مشكلي دارم . البته مشكل من اينه كه بعد از آپلود عكس گم وگور ميشه. مجبورم چند بار آپلود كنم .الان تو آلبومم مثلا يه عكس 6 بار آپلود شده ولي همون موقع گم و گور ميشه نميشه پيداش كرد.نقل قول:
الان من با waterfox( فایرفاکس 64 بیتی ) هیچ مشکلی ندارم
اگه مشکل دارین بهتره اول لینک عکس رو باز کنید
روش راست کلیک کنید و Copy Image رو بزنید نه Copy Image Location یا Copy Image URL
بعدشم توی پنل نوشتن پست اونو Paste کنید
امکانش نیست این قسمت رو به منو اضافه کنین ؟!نقل قول:
خيلي وقت پيش يه تاپيك زدم و اينو پيشنهاد دادم ولي هنوزم كه هنوزه هيچ...نقل قول:
بله فعلا دارم همین کار رو انجام میدم..نقل قول:
درود.
من هم تنها کاری که فعلا میکنم، همین کپی/پیست هست.
البته یه قلقش رو پیدا کردم :دی اگر مایل هستید تا بگم بهتون :)
شاد و پیروز و سربلند باشید.
سلام ...
مي خواستم بپرسم چجوری ميشه اين منوي اطلاع رساني رو 0 كردش؟ من الان حدود 5100 تا پيغام هست تو پروفايلم كه مي خوام همه پاك بشه. انگار ظرفيتش هم تا 6000 هستش.
ممنون
سلام زیر صندوق ورودیتون اون پایین بخش کنترل پوشه یه جا هست نوشته خالی کردن فولدر فکر کنم اون باشه.نقل قول:
ممنون.نقل قول:
اين كه شما گفتيد براي پيغام هاي خصوصي هستش.
پيغام هاي بازديدكننده ها رو من مي خوام همشو پاك كنم.
اون پايين تنظيمات داره منتها انتخاب 5100 تا پيغام و پاك كردنش از اونجا فكر كنم 10 روزي وقت بگيره. نميدونم راهي هست يهو همش پاك بشه بدون اينكه شما بشيني و تك تك انتخابشون كني و بعد حذف بزني.
سلامنقل قول:
من یادم نمیاد پی ام پروفایل محدودیت داشته باشه ..
راهی نیست / هر 50 تا پی ام رو با هم میتونید انتخاب و پاک کنید.
سلام
همونطور که قابلیت اشتراک توی یه تاپیک هست ، چطور می تونم توی یه انجمن مثل انجمن فتوشاپ مشترک بشم؟
از طرف کاربر که نه، راهی نیست ...نقل قول:
مگر اینکه ادمین چنین اختیاری داشته باشه ... که اون هم بعید میدونم
اگه خیلی منوی اطلاع رسانی اذیتت میکنه، پروفایلت رو ببند :دی
اگه نه، باید بسوزی و بسازی : دی
یا اینکه 10 روز بشینی پاک کنی : دی
پ.ن: :46:
از بالا سمت چپ انجمن فتوشاپ، "تنظیمات انجمن" رو پیدا کنید و بزنید، و بعد روی گزینهی "آبونمان این تالار شوید" کلیک کنید.نقل قول:
سَلام کوروش جــان , آدمین چنین اختیاری داره و میتونــه کل پیغام های پروفایل یه کاربر رو حذف کنـــه . :31:نقل قول:
چرا این چند روز سرعت لود صفحات امده پایین مجبورم با ساکس بیام چون با اون سرعتش خوبه.......
یک پیشنهادی داشتم:
آیا بهتر نیست نام این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از " آموزش زبان انگلیسی" به "آموزش زبان های خارجی" تغییر بدید؟
چون در حالی که در مورد زبان های دیگر هم تاپیک ها و آموزش هایی در این بخش وجود داره متناسب نیست نامش فقط اموزش زبان انگلیسی باشه.
با تشکر
درست میگننقل قول:
میشه به دو بخش تقسیم بشه
زبان انگلیسی
زبان های دیگر
البته کلا جای پیشنهادتون این بخش بود
سلام دوستان
آقا من یه سئوال دارم که خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده فقط نمیدونستم کجا بپرسم که الان جاشو پیدا کردم
این ستاره هایی که بالای عکس کاربرا میزنن مثلا 1 ستاره یا 2 ستاره تا 6 ستاره....... اینا بر چه اساسیه؟ برحسب تعداد پست هاییه که کاربرا زدن یا بر حسب مدت زمان عضو بودنشون؟
خلاصه بر چه اساسیه؟
اگه بر حسب تعداد پست هاست هر چند تا پست بزنیم یه ستاره بهمون اضافه میشه؟
نقل قول:
بالای 20 پست:
1ستاره
بالای 200 پست:
2ستاره
بالای 500 پست:
3ستاره
بالای 1000 پست:
4ستاره
بالای 2500 پست:
5ستاره
این جدیده؟نقل قول:
شما از نرم افزار ضد تبلیغات استفاده میکنید . این در حالیست که خدمات این وب سایت رایگان بوده و کلیه هزینه های آن از طریق پذیرش و نمایش آگهی های تبلیغاتی تامین میگردد . لطفا نرم افزار ادز بلاک را غیر فعال کنید . با سپاس
منم مشکلی که دوستمونRetired User گفتن رو وقتی با فایرفاکس وارد انجمن میشم دارم؟؟!
به خاطر adblock plus هست !!