نقل قول:
واقعا ممنون از رهنمایی کامل شما . به احتمال زیاد همین s90 رو میگیرم . فقط میشه بگی نظرت در مورد sx210 های جدید چیه و یه مقایسه کوچیک بکنی و بگی که در کل کدوم رو پیشنهاد میدی ؟
یه دنیا تشکر . مرسی
نقل قول:
واقعا ممنون از رهنمایی کامل شما . به احتمال زیاد همین s90 رو میگیرم . فقط میشه بگی نظرت در مورد sx210 های جدید چیه و یه مقایسه کوچیک بکنی و بگی که در کل کدوم رو پیشنهاد میدی ؟
یه دنیا تشکر . مرسی
سلام خدمت همه اساتید
خواستم نظرتون رو در مورد SONY W360 بپرسم
14.1 مگاپیکسله و توی شهر ما قیمتش 285 تومنه
خواهشا نظرات پرباری بدین
:10:پیشنهاد دوستانه !نقل قول:
L110
بعد
sx120
:11:
درخواست راهنمايي فوري :
از بين اين دو تا كدوم رو بخرم لطفا در صورت امكان با دليل بگيد :
کد:http://www.abt.com/product/41870/Sony-DSCTX1H.html
در ضمن حدود 300 تا 340 اگر پيشنهاد بهتري دارين بگينکد:http://www.abt.com/product/45613/Olympus-STYLUSTOUGH6020BLACK.html
با تشكر
برای اونچه مدنظر شماست یعنی عملکرد در نورکم، قطعاً s90 بهتر .. با این حال، s90 در زمینه های مختلف دیگه هم بهتر به نظر می رسه و شاید مزیت اصلی sx210 صرفاً این باشه که بصورت HD فیلم می گیره.نقل قول:
سلام دوستان یه دوربین دیدم خیلی کاراییش بالا بود در حد تیم ملی(البته hd نداشت)super zoom بود.
اسمش sp-590 olympus
به نظرتون این بهتره یا fz 35 ؟(من فیلمبرداری برام مهم نیست)
دفیفا بستگی به کاربردتون دارهنقل قول:
مقایسه امکانات :
موفق باشید :10:کد:http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=oly_sp590uz%2Cpanasonic_dmcfz35&show=all
ممنون از سایتی که معرفی کردی.نقل قول:
خیلی جالبه wifi هم داشت.حالا کسی این دوربین رو داره؟نویزش که زیاد نیست؟من استفادم بیشتر تو طبیعت و عکس های چهره س.
اونچه من خونده ام، از کیفیت عکس اش تعریف چندانی نشده و حتی در ایزوهای پایین هم براش نویز گزارش شده، در مقابل ِ FZ35 که مشخصاً بخاطر کیفیت عکس و نویز اندکش محبوبه، شک دارم این مدل 590 که گفتی بتونه رقابت کنه.نقل قول:
سلام
قبلا از زحمات شما كمال تشكر را دارم.
من ميخوام يه دوربين بين 200 تا 260 بخرم و برام كيفيت فيلم و عكسش مهمه و در حين فيلم برداري زوم هم ميخوام داشته باشه كدوم دوربين رو شما توصيه ميكنيد ممنون.
و زوم هم بالا باشه
با سلام خدمت اساتيد.من چند وقته دارم درباره خريد دوربين سخت تحقيق ميکنم اما هنوز نتونستم انتخاب کنم.به يه ليست کلي رسدم و چند تا سوال که از دوستان خواهش ميکنم راهنمايي کنن.
nikon p100 ------ sony hx1-----cano sx20 ---fuji hs10----fuji s200exr----panasonic fz35
کاربرد و علايق .............من بيشتر براي عکاسي تو طبيعت و مناظر و ........نياز دارم.کمي هم ماکرو.خيلي هم دوربين به دست نيستم.اما يه چيزي ميخوام با کيفيت عکس خيلي خوب بدون نويز با رنگهاي زنده و شارپ و زومشم زير 12 نباشه بيشترم شد بهتر و فيلمبرداريه خيلي خوب با زوم اپتيکال و صداي استريو.من ميخوام در واقع هم نيازهاي عکاسيم رو برطرف کنه هم فيلمبرداري و هر دو با کيفيت.من قبلا با canon a630 و canon g10 عکاسي و فيلمبرداري کردم.ميخوام کيفيت عکاسي از اينا کمتر نباشه همچنين فيلمبرداريش.
من ميخواستم يه نيمه حرفه اي بگيرم مثلا مثل کانن 50d يا 550d يا نيکون d5000 يا gh1 که ميدونم کيفيت عکس خيلي عاليتري داره اما نميدونم اين لنز کيتشون با زوم 3 (البته gh1 و 550d فرق دارن)چقدر کارمو با توجه به نيازم راه ميندازه و اگه نياز به لنز باشه ميتونم بخرم و فيلمبرداريشم بسته به لنز ميزانه زومش تغيير ميکنه و اين چيزا.خواهشا راهنمايي کنين ممنون ميشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به اساتید محترم کسی تا حالا canon sx210 خریده نظرتون راجع به این دوربین چیه؟
اساتيد افتخار پاسخ به سوال مارونميدن؟
نمی دونم ... ولی احتمالا چون بدون بزرگ کردن سنسور مگاپیکسل رو برده بالا تویزش زیاد باشه .. .برای همین توصیه نمی کنم برید سراغشنقل قول:
با این حال باید دید تو ریویوو ها چکار می کنه :31:
نظر دوستان راجع به دوربين dsc-w350 سوني چي هست . درمقايسه با ixus 200 كدوم بهتر هستش
با سپاس
نظرتون در رابطه با فیلمبرداریش چیه؟نقل قول:
مخصوصا اینکه در حین فیلمبرداری میشه زوم کرد:20:
canon sx20 به قیمتش می ارزه یا نه و چه قابلیت هایی داره؟
در مقایسه با G11 چطور هست.
اگه از فلاش خارجی استفاده نمی کنی Panasonic FZ35 خیلی بیشتر می ارزه :)
سلامنقل قول:
هیچ کدوم
فقط sx200 :11:
آقا پس جواب ما چي شد بين 200 تا 260 كدوم دوربين رو پيشنهاد ميكنيد؟
پس تو قیمت 400-500 هیشکی sx20is رو توصیه نمیکنه
درسته؟!
سلام دوست عزیزنقل قول:
لطفا رنج قیمتی که می تونید هزینه کنید را بگید تا بهتر بتونیم شما را راهنمایی کنیم
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
سلامنقل قول:
sx 20 دوربین فوق العاده ای توی رده خودش است
تصاویر با نویز بسیار پایین . زوم اپتیکال 20 برابر
قیمتش الان با بیمه 420 فروش داریم :11:
راستی شما می تونی به hx1 سونی هم فکر کنی باهاش کار کردم خودم خیلی ازش خوششم امده قیمت نمایندگی 545 و.. فروش ما با بیمه ایران 470
g11 چطور؟ می ارزه یا نه
اگه زوم بالا و فیلمبرداری HD نخوای و دوربین فوق العاده ایهنقل قول:
کلا اینکه بیرزه یا نه بستگی به خودتون داره :)
اغلب پاسخ ها بخاطر این دیر داده میشن یا داده نمیشن که جوابشون قبلاً مکرر داده شده .. بهرحال شرمنده ..نقل قول:
بهترین گزینه ها در این حدود قیمت SX120 از canon و SD940 هستش.
اگه زوم 5برابر و فیلمبرداری640*480 (البته بسیار با کیفیت) برات کافیه بهترین انتخاب که خروجی اش شگفت انگیزه همین جی 11 محسوب میشهنقل قول:
[QUOTE=mm45;4884083]سلام دوست عزیز
لطفا رنج قیمتی که می تونید هزینه کنید را بگید تا بهتر بتونیم شما را راهنمایی کنیم
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
من تا 1 ميليون ميتونم هزينه کنم
[QUOTE=h_marcopolo;4885376]سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه بتونی تا 1130 هزینه کنی D90 دوربین فوق العاده ای است .
50D که با کیتش خیلی در میاد پس هیچی ...
550 هم دوربین خوبیه الان قیمتش بدی نیست حدود 945 با بیمه نامه
اما اگر اجازه بدی من برات نتیجه گیری کنم می گم D90 ارزش تو سختی افتادن را برات داره
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
اگه می تونی این هزینه را بکنی که G11 بگیری من 2 تا دوربین زیر را بهت توصیه میکنمنقل قول:
Sx1 canon
or
Hx1 sony
از عکاسی با این دو تا دوربین سیر نمیشی :11:
سلام به همه دوستان و اساتید گرامی
می خوام برای همسرم که بسیار به عکاسی علاقه منده اما تا به حال از داشتن دوربین عکاسی خوب محروم بوده و در کل یه آماتوره که می خواد در این عرصه تجربه کسب کرده و حرفه ای بشه یه دوربین عکاسی هدیه بگیرم
محدوده قیمتم 350 الی 450 هزار تومنه
کامپکت بودن اون خیلی مهم نیست هرچند یه مزیته
یکی به من دوربین Nikon Coolpix P100 رو با حدود قیمت 440 تومن ( دقیق خاطرم نیست) پیشنهاد داده
نمی دونم فردا یهو متوجه نشم که ای بابا مثلا با 450 تومن فلان دوربین رو می تونستم بخرم بهتر بود!
چیزی می خوام که در اولویت اول ایشون به تجربه خودش برسه و در اولویت پائینتر هم بشه عکسها و فیلمهای یادگاری مون رو از مسافرتهامون و مراسم و عکسهای یادگاری برای آینده داشته باشیم و به این زودی ها نیاز به تعویض اون نداشته باشیم چون بودجه دوباره ای برای خرید و تعویض اون ندارم ( حتما درک میکنید)
ممنونم از اساتید و دوستان در پیشنهاد یک مدل مورد نظرشون به واسطه تجربیات ارزشمندشون که تو این زمینه دارند
هرچند با مطالعه ده ها صفحه از این تاپیک نتونستم مدلی انتخاب کنم که حتما از عدم درک کافی من در این زمینه ست
خوب بروبچ من هم FZ35 رو خریدم عجب چیزیههههههههههههههه مشتِ مشتِ:46::21:
هنوز مموری براش نخریدم نمیدونم چی بگیرم , فکر کنم کلاس 6 بگیرم خوبه فقط چه مارکی باشه؟
با گارانتی بانیان و کیف (مجانی) شد 450 تومن چیز دیگه ای هم نداشت بجز سیم میما
فریمور جدید براش اومده
:8::39::12::35::26::15::king::دی
مبارک باشه خیلی خوب خریدین :10:نقل قول:
توی دفترچه خودش کلاس 6 رو توصیه کرده . من Teamgroup MicroSD Class6 8GB خریدمو با درایور SD همراهش استفاده می کنم. فیمتش حدود 23 هزار تومان هست :20:
چیز دیگه ای نداشت ؟ هود لنز و دفترچه و باتری ور شارژر و سی دی که داشت درسته ؟ :18:
تا جایی که من می دونم فرمویر جدید نیومده، ولی اگه آپدیتش کنی ممکنه دیگه زبان فارسی نداشته باشه ... البته اگه مثل من از زبان فارسی استفاده نمی کنی که مشکلی نیست :31:
ان شاالله عکسای خوبی بگیری
اگه خواستی عکس هایی که با دوربینت گرفتی اینحا هم بزار :
موفق باشیدکد:http://ariapedia.ir/forum/topic_3.0.html
این سه تا روهم مد نظر داشته باش. fz-35 panasonic sx-20 canon hx1-sonyنقل قول:
g11=490 Compactنقل قول:
FZ35=460 SLR Like
حال حاضر ixus 200 دارم قصد دارم كه اون رو بفروشم و يه دونه sx200 بگيرم به نظر شما چقدر اين دوربين جديد با دوربين قبلي از نظر كيفيت و كارايي تفاوت داره.آيا خيلي محسوس هست يا خير اصلا اين كار به صرفه هست يا خير
دوستان معايب ومزاياي اين دوربين رو به صورت كارشناسي و بدون تعصب بيان كنند.مخصوصا اونهايي كه اين دوربين دارند يا با اون كار كردن
با تشكر
سلام منم ميخوام يه دوربين تا 500 تومن بگيرم كه هم كار عكاسيمو راه بندازه هم كيفيت فيلم خيلي خوبي داشته باشه من اول نظرمp100 نيكون بود كه روي كاغذ فوق العاده بود اما گويا هنوز مشكل زمينه زرد رنگرو مثل p90 تو عكساش داره بعد از sx20 كنون خوشم اومد كه فهميدم باتري قلمي ميخوره خوشم نيومد (سليقه اي) حالا hx1 سوني و sx210 كدوم عكس بهتري ميگيره كدوم فيلم بهتر و نظرتون درباره ixus210 وw390 چيه من عكاس كاملا اماتورم و بيشتر كاربردم محيط داخل خونست باتوجه به قيمت جيرو پيشنهاد ميكنيد هر چند تا 500 ميتونم هزينه كنمنقل قول:
نقل قول:
ممنون جیکر :10:
MicroSD ؟ تو دفتر چه نوشته بود SDHC استفاده کنید بهتره من هم دمباله یه SDHC هستم
شما با 8gig چند تا عکس با حالت iA (بهترین کیفیت) و دربهترین کیفیت فیلم (17mbs) چند دقیقه می تونید فیلم بگیرید
همه رو داشت هود لنز و دفترچه و باتری ور شارژر و سی دی و...
فارسی بدرد نمی خوره OK
ان شاالله همه باهم...:31:
چشمممممممممم
راسی برای LCD محافظ هست
به مموری های SD بالای 4 گیگابایت میگن SDHC :31: .چون نمی تونستن با SDبیشتر از 4 گیگ رو آدرسدهی کنن ،2 بیت به آدرسدهی اضاقه کردن و اسمشو گزاشتن SDHC .پس با خیال راخت برو بگو مموری SD 8G می خوام .مطمئن باش SDHC هست :11:
من معمولا JPEG + RAW عکس می گیرم که میشه حدودا 14MB + 3-4 MB ولی عجیبه که وقتی با حالت JPEG تنها عکس می گیرم معمولا 5-6 MB میشه !
فیلم ها هم ظاهرا با فرمت AVCHD که همون MPEG4 هست ! حجمشون بین 1.43 مگابایت تا 1.65 مگابایت بر ثانیه میشه حالا خودت حساب کن چند دقیقه می تونی ضتط کنی :20:
همراه دوربین یم محافظ لنر و یک محافظ ال سی دی هم خریدیم :) محافظ لنز UV قیمتش 10 هزار تومان بود به نظرم یکی براش بخر :31:
موفق باشید :10:
نقل قول:
ممنون از راهنمائی دوستان . من با توجه به برسسی هام که بیشتر مبتنی بر اینترنت و سایتهائی مثل cnet بود و همچنین این فروم و یکی دو سایت خارجی دیگه در رنج قیمت 400 الی 500 نظرم اینطوریه:
.................................................. ..........................................[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از 10 دوربین برتر سایت CNET
الف) به خاطر استفاده از باطری قلمی
ب) به خاطر ایزو پائین ( حداکثر ایزو 3200 فقط در حالت 2 مگاپیکسل ممنکه) که عکاسی در نور پائین رو مشکل میکنه
ج) مزیت پشتیبانی از فرمت RAW ! و عکاسی نسبتا خوب در روز به گفته بیشتر منتقدین - زوم 20 برابر
Sony Cyber-shot DSC-HX1 بدون رتبه در CNET !
الف) ساپورت نکردن فرمت RAW
ب) رزولوشن پائین 9 مگاپیکسلی !
ج) مزیت عکاسی آسان و قدرتمند پانوراما توسط دوربین و عکاسی خوب از اشیا متحرک به خاطر تصویر برداری آنی 7 عکس از سوژه و تطبیق آنها بر روی هم و ارائه یک تصویر با کیفیت خوب! - زوم 20 برابر و عکاسی نسبتا خوب و متوسط در اکثر ایزوها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از 10 دوربین سایت CNET
الف) به گفته اکثر منتقدین در وبسایتها کیفیت عکس نه جندان بالا !
ب) ساپورت نکردن فورمت RAW
ج) مزیت زوم 26 برابر ! و فیلم برداری فول HD
Canon PowerShot G11 یکی از 10 دوربین برتر سایت CNET
الف) عدم فیلمبرداری HD و عدم امکان زوم در حین فیلمبرداری !
ب) عکاسی نه چندان خوب در ایزوهای بالا به گفته منتقدین ( بهترین حالت عکاسی تا ایزو 400 ) و زوم پائین 5 برابر
ج) مزیت پشتیبانی از فرمت RAW و عکاسی خوب در ایزوهای پائین
.................................................. .............................................
حالا به نظر دوستان با توجه به مطالب بالا کسانی که تجربه عکاسی با این دوربینها رو دارند فارغ از خصوصیات هر کدام ، کیفیت عکس کدوم یک بهتره؟ و شما دقیقا کدایک رو پیشنهاد میکنید ( فقط حق یک انتخاب دارید)
درضمن دوربین پاناسونیک FZ38 هم به گفته اکثر منتقدین کیفیت عکس خوبی نداشت ! و به غیر از اون ویژگی خاصی هم نداشت!
ممنون از همه شاید این بررسی دست جمعی ما بتوه به خیلی ها هم کمک بکنه
سلام
دوستان اگه بخواين بين canon sx210 و canon sx20 يکي رو انتخاب کنيد، انتخابتون چيه؟
مسلما sx20نقل قول: