نبابا ! چه کاریه ؟نقل قول:
منظورشون این بود که طبق قانون ایران میتونه تا انقدر پایین بیاد
Printable View
نبابا ! چه کاریه ؟نقل قول:
منظورشون این بود که طبق قانون ایران میتونه تا انقدر پایین بیاد
سرعت بین 50 تا 60 نوسان خواهد داشت.نقل قول:
اگر مصرفتون زیاد نیست با اون قیمت حجمی بردارید و از شبانش استفاده کنید راحت ترید . هم کارتون راه میفته و هم در طول روز سرعت خیلی خوبی دارید
بستگی داره به مرکز ولی احتمالش هست بدن .نقل قول:
قبلا هم گفتیم برای خیلی مراکز درخواست دادیم به زیر ساخت ولی خوب عمر نوح میخواد و صبر ایوب .
در مورد خرم آباد اطلاعی ندارم ولی شاید کارشون راه افتاده و دارن میدن .
ببینید طبق قانون که خیلی کمتر از اینها هم میتونه باشه .نقل قول:
ولی بهرحال بین 200 تا 250 طبیعیه نوسان
اونها الکیه و اعمال نمیشه و فقط بخاطر سازمان تنظیم مقررات زده شده !نقل قول:
چرا در بین مراکز استان ها فقط سنندج و کرمانشاه ارائه نمیشه؟؟ دوستان کسی اطلاع داره؟؟؟
سرویس 1 مگ 6 گیگ اگه تا 4 یا 6 مگ برام باز بزارن سرعت روز بالای 300 - 400 هست ؟نقل قول:
سرعت شبانه اش چطوره ؟ از 120 که کمتر نمیشه ؟
سلامنقل قول:
1- بله
2- خیلی خیلی بعیده
دوستان شبانه فن آوا به قوت خود باقی میمونه ؟
آخه شنیده بودم ISP های دیگه فشار میارن که فن آوا هم شبانش رو برداره
خوب ما که کابر عادی هستیم پولمون نمیرسه سرویس بالا بگیریم اکثرا 256 و 512 میگیریم که توی این سرویس ها سرعت اسمی 30 تا 60 هست و هر شرکت های دیگه هر چقدر هم دانلود کنی زیر این سرعت نمیاد ولی در عوضش اولاش سرعت بالایی دارهنقل قول:
ولی اینچا از همون اول همینه
شما مگه از نامحدود شرکت های دیگه استفاده کردی که این حرف رو میزنید جهت اطلاع شرکت های دیگه سرویس های نامحدود به اصطلاح خودشون منصفانه دارن که مسخره است مثلا ۱ مگ بگیری تا ۳۰ گیگ سرعت دانلودت رو بالا میبندن بعدش سرعت اسمی که ۱۲۸ باشه تقسیم بر ۸ میارنش روی ۱۶ تا اونوقت شما مجبوری تا آخر ماه با همین سرعت سرکنی و قید دانلود و وب گردی رو هم بزنی ولی اگه از اول سرعت اسمی باشه خیالت تا آخر ماه راحتهنقل قول:
فن آوا آخرین امید دانلودرها نگذارید فن آوا هم مثل شرکت های دیگه بشود و بزرگترین تهدیدها که شامل شبانه محدود و نامحدود منصفانه بر روی شرکت شما اعمال بشه چون میخوان ملت رو یواش یواش آماده شبکه ملی اطلاعات و بزور وادار به استفاده از شبکه ملی اطلاعات کنن:n28:
خیر ۲ مگ نامحدود برنزی کیفیتش افزایش پیدا می کنه.نقل قول:
سلامنقل قول:
خوشحال میشیم در خدمتتون باشیم. در خصوص سرویس های تهران اطلاعات دقیقی ندارم و دوستان تهرانی شاید بهتر بتونند راهنماییتون کنند. تا جایی که اطلاع دارم خیر.
خیر محدودیت خاصی نیست. متاسفانه حضور ذهن در مورد سرویستون ندارم که چی بود. برای ۱ مگ نا محدود سرعتی که اعلام کردید نرماله.نقل قول:
پیشنهاد سرویس ۲ مگ با ترافیک پایین و شبانه رایگان ارائه شده و در حال بررسیه.نقل قول:
۲ مگ با ۵ گیگ که فکر نکنم ولی احتمال داره ۲ مگ با ۲۰ گیگ ترافیک ارائه بشه.
بله قرار بود تغییرات روی سرویس ۲ مگ نامحدود برنزی اعمال بشه. البته اطلاعات بنده آپدیت نیست ولی اگه شما تایید می فرمایید، حتما اعمال شده.نقل قول:
در خصوص انتقال ترافیک مازاد خریداری شده بحثای زیادی هست، ولی در حال حاضر منتقل نمیشه.نقل قول:
بر اساس هر دو. از یه حدی بیشتر نمی تونید دانلود کنید و اگر باز هم مرکز با کمبود پهنای باند مواجه شد، شلوغی یا همون شریب اشتراک اعمال میشه.
صحبتی که تهران گفته صحت داره و همه هزینه رانژه ها توسط دفتر مرکزی تهران به مخابرات پرداخت میشه. برای همین موضوع هست که روی سرویس ازتون دریافت میشه. البته سیاست شرکت مخابرات در استان ها متفاوته ولی به نظرم نماینده اشتباه می کنند.نقل قول:
هنوز اطلاعات دقیقی در دسترس نیست متاسفانه.نقل قول:
با پشتیبانی صحبت کردین؟نقل قول:
خیر متاسفانه نمیشه.نقل قول:
بستگی به تجحهیزات شهرتون داره. ما هم در بعضی مراکز می تونیم بالای ۱۰ مگ ببندیم.نقل قول:
منظورتون چیه یعنی بحثش است که منصفانه کنن یا سرعت ها رو نصف کنن؟نقل قول:
دوستان فن آوا شبانشو برداشته؟ دیشبم دوباره محدود دانلود کرد! الآن 3 شبه اینجور شده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 1 مگ 3 گیگ شیراز هسم.
من قبل از سه شب پیش میانگین شبی 7 گیگ می گرفتم عکسشو می ذارم نگاه کنید. (ترافیک روزانه هم 2 هفته پیش 5 گیگ خریدم)
الآن زنگ زدم پشتیبانی با جسارت میگه مصرف شبانه 2 برابر روزانس. هر چی بهش میگم قبلاً اینجور نبود میگه نخیر همیشه این قانون بوده. تموم شد دوستان. فن آوا هم از دس رف. هر کی می خواد جدید سرویس بگیره بره یه شرکت که هنوز این قانون رو اعمال نکرده ( ظاهرن صبا نت و مبین نت و پارس آنلاین اجرا کردن و شاتل هم که همون مصرف منصفانه رو داره). عکس زیر رو میزارم خودتون قضاوت کنین آیا شبانم دو برابر روزانه بوده یا نه؟ (از 7 مهر امسال اومدم فن آوا)
همون طور که می بینید مصرف کلم 365 گیگ بوده ولی مصرف رایگانم 340 گیگ از هم که کم کنیم مبشه 25 گیگ الآنم ته ترافیکم 0.5 گیگ هس میشه 25.5 گیگ دو برابرش کنیم 51 گیگ میشه ولی من 340 گیگ گرفتم!
خب یعنی چقدر؟ نویز نداری چک کردی؟ پروفایل ست شده روی مودم چی مشکلی ندارهنقل قول:
آخه من 1بار اوایل که بودم فن اوا سرعت دانلودم در حد دایل آپ بود به خاطر تنظیمات اشتباه به حساب میگن پروفایل! خودم فهمیده بودم تماس گرفتم گفتم بهشون اینو عوض کنند. باید روی Interleave باشه این حرفا پهنای باندم روی 127 کیلوبیت بود!! :n02:
اوناهم ست کردن مشکلی ندارم. من با سرور ایران اکثرا سرعت اسمیه نویز که اصلا ندارم snr من 30 هست
ولی شما که 1مگ داری بازم سرعت 20 برای سرور خارج جالب نیست باید بیشتر باشه نمیدونم دیگه. نویز و تنظیمات و پهنای باند چک کن.
سلام.من تازه فن آوا ثبت نام کردم اما هنوز سرویسم راه نیوفتاده.اگه فن آوا هم محدودیت دانلود برای تایم شبانه داره،بگید که تا وصل نشده قطعش کنم!من در نظر دارم شبی 3تا4 گیگ دانلود کنم(سرویسم هم 1 مگ هستش).خدا خیرتون بده جواب بدین سریعا.....
با سلام مجدد به دوستان و جناب قلی زاده نماینده فن آوا در مشهد.من اسباب کشی کردم به منزل جدید که در مرکز فرشچی هست.منتظرم تا 2 تا خط تلفنم از منزل قبلی انتقال داده بشه به منزل جدید تا مجدد روی یکیش فن آوا رو رانژه کنم.اما اگر قانونن که میگه فقط تا دو برابر حجم روزانه میشه شبانه دانلود کرد در فن آوا هم داره اجرا میشه قطعا از رانژه مجدد صرف نظر خواهم کرد.به همین خاطر از جناب قلی زاده خواهش میکنم که بیایند و شفاف بگن که آیا این قانون در فن آوا هم اجرایی شده یا نه؟متشکرم.
دوست عزیز به چه منظوری شایعه میکنید ؟!!!
یک همچین قانونی در فن آوا نداریم .
دست از شایعه پراکنی بردارید لطفا
سلام دوست عزیز. من عکسها رو گذاشتم یه نگاه بکنی می بینی 3 شب اخیر چقدر گرفتم در مقایسه با قبل. حتماً به نمایندگی زنگ بزن سؤال کن. به من مشخصاً گفت مصرف شبانه دو برابر روزانس بعد از اون محدود میشه. به والله از خودم در نیاوردم و وقتی که 7 مهر به فن آوا پیوستم هم از طریق کل پیج های این تاپیک و هم از طریق پشتیبانی اطمینان حاصل کردم که شبانه محدود نمیشه و اگر عکسا رو ببینی متوجه میشی با سرویس 1 مگ تو این 1 ماه و 20 روز 340 گیگ گرفتم ولی ترافیک روزانم 25 گیگ بوده! ظاهرن تو نت که سرچ کنی این یک قانونه و 9 ماه پیش تصویب شده، اول مبین نت اجرا کرده بعدش تو شهریور امسال صبانت و 1 ماهی میشه پارس آنلاین و الآنم فن آوا (صبانت و پارس آنلاین مشخصاً بیانیه دادن ولی فن آوا از پشت خط پشتیبانی تأیید کرد). اوناییم که اجرا نکردن مثلاً شاتل مصرف منصفانه داره و آسیاتک تقریباً تمامی پلن هاش شبانه نیم بهاس که اتفاقاً بدتره! قضاوت با خودتون. ضمن این دوستان دیگر فن آوایی هنوز تأیید نکردن. خواهش می کنم نطر بدن.نقل قول:
سلام. منم منتظرم بینم راجع به عکس ها و مطالبی که گذاشتم چی میگن.نقل قول:
بیانیه صبانت رو میزارم:
کاربر گرامی صبانت؛ بنابر سياست تشويقی شركت، ترافيك مصرفی كاربران برای سرويسهای عمومی و اقتصادی بين ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته رايگان میباشد و با توجّه به اينكه تعداد محدودی از مشتركين در ساعات مصرف رايگان به صورت پيوسته و با ابزارهای اشتراکگذاری فايل، اقدام به مصرف بیرويه پهنای باند مینمايند، اين امر باعث شده كاربران ديگر نتوانند از سرويس، شبانه بهطور مطلوب بهرهبرداری نمايند. لذا مقرر گرديد از مورخ 93/6/12 از ساعت 2 بامداد، كليه تعرفههايی كه شبانه آنها كاملاً رايگان بوده و توسط مشتركين خريداری و فعال گرديده، تنها قادر به دانلود 2 برابر مجموع حجم سرويس و حجم اضافه خريداری شده طی دوره سرويس در ساعات رايگان شبانه باشند.
لازم به ذكراست پس از مصرف 2 برابر مجموع حجم قيد شده در بالا، سرعت سرويس مشترك برروی سرعت 12KB محدود میگردد و در صورت خريد حجم اضافي مجدداً قادر خواهند بود كه معادل 2 برابر حجم اضافی خريداری شده، از سرويس شبانه رايگان بهرهبرداری نمايد.
در ضمن به استحضار میرساند سرعت سرويس مشتركين در ساعات شبانه رايگان قبل از اعمال محدوديت همان سرعت روزانه آن میباشد.
آقا ربطی به قانون و ... نداره !نقل قول:
در مورد بقیه شرکتها اطلاعی ندارم ولی چون نماینده مبین نت هم هستم این شرکت چون بانک های زیادی رو داشت و بستر سازمانهاش با مشترکهاش یکی بود به دلیل مصرف زیاد شبانه کلا سرعت داغون میشد به همین دلیل اون قانون رو گذاشت و گرنه سازمانی قانونی رو تصویب نکرده !
اتفاقا خودم نماینده فن آوا هستم لازم نیست زنگ بزنم !
لطفا اگر واقعا مشکل دارید با پشتیبانی تماس بگیرید که مشکلتون برطرف بشه .
عکسی که شما گذاشتید کاملا غیر عادیه اعداد و ارقامش ! اگر نمیتونید با پشتیبانی تماس بگیرید و یا مدعی هستید که جواب درستی ندادن بهتون لطفا شمارتون رو واسم پ . خ کنید تا واستون پیگیری کنم و حتما مودمتون رو هم روشن بزارید ! افت سرعت شبانه به دلیل ترافیک مراکز طبیعی هست ولی نه اینی که شما گذاشتید !
البته دوستان توجه داشته باشن کلا از این طریق پشتیبانی میسر نیست و یکهو میل باکسم پر نشه از درخواستهای پشتیبانی :n02: ایشونم چون عکسی که گذاشتن اعدادش چندان نرمال نیست دارم پیگیری میکنم که تکلیف این داستان معلوم بشه
شما که میگید این قانون نیس راجع به این لینکها چی دارید بگید؟نقل قول:
اینم لینک بیانیه پارس آنلاین:
تو این بیانیه میگه که از 10 آذر شروع میشه پس تصحیح می کنم:
چند هفته ای میشه که فقط بیانیه داده و هنوز اجرا نکرده اما قراره که از 10 آذر طبق بیانیه اجرا کنه.
از کاربران دیگر شرکتها اگه از این تاپیک دیدن میکنن خواهش میکنم نظر بدن.نقل قول:
بابا الکی شلوغش نکنین نگذارید واقعا شبانه رو محدود کنن حالا برای یک مشترک یک مشکلی پیش اومده و یا پشتیبانی گفته دلیل نمیشه که به طور سراسری فن آوا شبانه رو محدود کرده باشه
فن آوای مشهد شما پاسخ خود را درباره محدود بودن یا نبودن شبانه را به طور رسمی اعلام کنید