ترلیر های Uncharted3 رو دیدین؟! سه بعدیم هست!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ترلیر های Uncharted3 رو دیدین؟! سه بعدیم هست!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هکش اصلا به درد نمیخوره!!نقل قول:
هیچ جوره!
ببین من از اولین کسایی بودم که دانگل گرفتم ولی الان دارم به 3.55 آپدیت میکنم که BrotherHood آنلاین بزنم!!
مفت نمی ارزه!!
-------------نقل قول:
آقا یه چیزی من الان دارم میرم PSN حالا میشه به من بگین برا ثبت نام تو فرم ها چی پر کنم؟؟
ممنون میشم میدونم تو صفحات قبلی هست ولی حوصله ندارم بگردم!!
ممنون
فکر میکنم جاوید جان جواب شما رو خیلی خوب و کامل داده باشند.نقل قول:
شما همیشه و در هر کنسولی حتی Wii که کپی خور شدنش از همه آسون تره با اجرای برخی بازی های کپی به مشکل میخورید ، حتی توی Ps2 - یادم هست روی سری 59000 Ps2 بازی Resident Evil Code Veronica به صورت کپی درست اجرا نمیشد . روی این اسلیم هاش هم اون روز های اول گاد آف وار درست اجرا نمیشد . خلاصه همیشه یه مشکلی هست .
قیمت بازی ها هم اومده پایین بله .
ولی در کل پیشنهاد من اینه :
بازی های انحصاری Ps3 انگشت شمار هستند (مال همه کنسول ها اینطوریند) شما یه 360 بخر که به بازی های مالتی بدون دردسر دسترسی داشته باشی - بازی های انحصاری Ps3 رو هم اوریج بخر و روی یک Ps3 دستکاری نشده راحت بیشین بازی کن :31:
فورم هاش که مثل بقه فورم هاست که برای ثبت نام پر می کنی فقط کشور رو UAE انتخاب کن که می شه امارات برای خرید گیم کارت کارت های امارات راحت تر از بقیه پیدا می شه و از همه هم ارزون تره ....نقل قول:
آقا یه چیزی من الان دارم میرم PSN حالا میشه به من بگین برا ثبت نام تو فرم ها چی پر کنم؟؟
ممنون میشم میدونم تو صفحات قبلی هست ولی حوصله ندارم بگردم!!
ممنون
کنسول پلی دو منم با اویل کد ورنیکا مشکل داشت ! همچنین ایس کمبت 4 ... مدلشم که تو امضام هست :دینقل قول:
شما همیشه و در هر کنسولی حتی Wii که کپی خور شدنش از همه آسون تره با اجرای برخی بازی های کپی به مشکل میخورید ، حتی توی Ps2 - یادم هست روی سری 59000 Ps2 بازی Resident Evil Code Veronica به صورت کپی درست اجرا نمیشد . روی این اسلیم هاش هم اون روز های اول گاد آف وار درست اجرا نمیشد . خلاصه همیشه یه مشکلی هست .
دوستان فقط یه چیزی بگم:
کنسول بدون آنلاینش هیچی نیست!!
خیلی حال میده این PSN . از صبح تا حالا دارم بازی میکنم. جالبیش اینکه حجمم خیلی کم میخوره!!
راستی اینکه بازی رو میزاری ازت میخواد که پچ دانلود کنی چیه؟ این پچ ها واسه آنلاین هستش آفلاین یا چیز دیگه؟
آقا من یه جا خوندم که بهترین و کاملترین فروشگاه واسه خوده آمریکا هستش!نقل قول:
منم اینی که شما گفتی رو نخوندم و زدم US.
حالا سوالم اینه که من اگه بخوام کارت بخرم برا خرید آنلاین باید واسه خود US رو بخرم؟
اگه بخوام آنلاین بزنم چی؟
مهمه ریجن بازی چی باشه؟ چون الان من دارم با AC:Brotherhood Pal آنلاین بازی میکنم.
پس چیه که یه سری دنبال یه سری ریجن خاص هستن؟
در ضمن کنسول من خودش NTSC/J هستش.
راستی کارت PSN رو میشه از کجا خرید؟ لینک میدید؟
منم واسه آنلاین ، یه کنسول دیگه خریدم دیگه ! حجم زیاد مصرف نمی کنه ، فقط برای ما ها که تو ایرانیم بدیش اینه پینگمون چون پایینه گاها یه سری مشکلات تاخیری داریم تو بازی ها ...نقل قول:
پچ ها هم فایل ها یآپدیت بازی هاست دیگه ، آنلاین و آفلاین نداره هر بازی بذاری پچ داشته باشه دانلود می کنه ...
فروشگاهاش با هم هیچ فرقی ندارن فقط گاها یه آفر هایی برای یه سری کشورهای خاص می ذاره اونم گاها ، در ضمن توصیه می کنم چیزی رو فوری نخرید بذارید یه ماه از اومدنش که گذاشت تخفیف می ده روش ! کارت US از همه گرون تره تو ایران و از همه هم سخت تر پیدا می شه ! بدتر از اون uk که من اونجا ساختم ! ولی خوب خیالی نیست ، شما یه یوزر و یه اکانت دیگه تو PSN بساز اونو بذار رو UAE کاری که من کردم بعد اونو شارژ کن هر چی می خوای بخری با اون بخر ! ولی آنلاینت رو با اکانت اصلیت برو مشکلی نداره !
اینم که یه سری دنبال ریجین خاصن اینجوری آرشیو جمع می کنن مثلا ریجچین یک گرون تره و سه ارزون تر ، چون یکا گرون تره کلاسش بالاتره ! واسه همین یه سری ریجین یک جمع می کنن !
برای آنلاینم یه سری می گن ریجین مهم نیست یه سری می گن مهمه ولی از اونجایی که من کال یک رو ریجین سه داشتم و رفتم آنلاین دیدم تو روم هاش داره پشه می چرخه فهمیدم ریجین مهمه چون همون بازی ریجین دوش تو روم هاش جای پشه آدم هم بود ! ، ترجیحا ریجین دو بگرید بازی ها رو ...
کارتم یه سری سایتا می فروشن ، من تا حالا اعتماد نکردم آنلاین بخرم ، همیشه رفتم پایتخت خریدم سایت زیرم که به تازگی باز شده می فروشه :
کد:http://www.------------
ممنون آقا جاوید.نقل قول:
اگه میشه لینک سایت رو جدا بدین!
منم نمیدونم به قدرتی خدا چه جوریه این شاتل پینگش خوراکه بازیه اصلا لک نداره!!
یعنی هیچی!!
تو یه سری بازیا تاخیر کمتر مشخصه طبق تجربه تو بازی های ماشین سواری بیشتر مشخصه مثل موتور استورم ... پیغام خصوصی کردم براتون
اگر دستگاه رو بدون دانگل راه اندازی کنیم و وصل بشیم به PSN باز هم بن میشیم؟
چنتا بازی روی هارد کپی شده اگه بخوام وصل شم باید پاک کنم اونارو؟
طبق شنیده ها اگر کنسول رو بدون دانگل Load کنید مشکی نیستش .
باز هم تحقیق کنید خدایی نکرده مشکی پیش نیاد .
راستی دوستانی که قصد H A C K کنسول رو دارند بدونند که این کار ممکنه Hard کنسول رو بپوکونه .
تشکرنقل قول:
منم اینو به یه بابای گفتم گفتم هارد پدرش در میاد هی بخواد بخونه و بنویسه گفت هارد و واسه همین ساختن منم دهنم بسته شد:31:
دوست من شما اصلا نمیتونی همچین کاری رو بکنی!نقل قول:
چون در اولین لطظه ی کانکت به PSN ازت میخواد که به 3.55 آپدیت کنی که چون کنسول شما 3.41 هستش اجباریه و بعد آپدیت هم دیگه نمیتونی از دانگل استفاده بکین.
میدونم!نقل قول:
میخوام بدونم اگر اپدیت کردم و بازی ها توی هاردم کپی شده باقی مونده بود باز هم بن میشم؟
اونو دیگه شک دارم!!نقل قول:
چون من الان Back Up Manager هنوز رو سیستمم هست ولی اتفاقی نیوفتاده!
فقط اول مطمئن شید!
با طناب من تو چاه نرید!!:31:LOL
سلام ببخشید آیا میشه این کنسول رو ه.ک کرد و بجای خرید سی دی بازی این کنسول بازی هارو دانلود کرد و روی دی وی دی یا سی دی رایت کنیم و بزاریم بازی کنیم بدون مشکل. شرمنده من زیاد وارد نیستم اگر آموزش خوبی دارد بدید ممنون میشم
بله میشه ، ولی ارزش نداره .نقل قول:
سلام
دسته ps3 رو چه جوری میشه به pc وصل کرد؟
سلام دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید که چرا ارزش نداره اگه بشه اینکارو کرد کلی به نفع آدمه که ؟!:20:نقل قول:
با تشکر
سلامنقل قول:
برای اتصال به PC شما میتونین از روش سایت زیر برین.
فقط وقتی که برنامه رو گرفتین فیلم آموزشی رو هم برا راحتی کار و گیج نشدن دانلود کنین.
اینم از سایت:
من خودم تست کردم جواب میده ولی برا استفاده ی بلوتوث باید دانگل مخصوص داشته باشی!کد:www.motioninjoy.com
ببینید Ps3 ماکسیمم 10 تا بازی انحصاری جدید که ارزش خریدن داره ، داره . از طرفی بازی های انحصاری قدیمیش هم قیمتی ندارند . میمونه بازی های مالتی .نقل قول:
Ps3 و 360 از نظر گرافیک فرق چندانی با هم ندارند مگر اینکه شما خیلی نکته سنج باشید که در اون صورت میبینید جفتشون نسبت به هم کمبود هایی دارند .
از این طرف شما بازی های انحصاری 360 رو هم دارید ، برای همین یک 360 میخرید برای بازی های انحصاری خودش و بازی های مالتی و با کمترین هزینه و دردسر بازی ها رو مفت بازی کنید .
Ps3 رو هم بذارید برای بازی های انحصاری خودش بدون دردسر کپی خور کردن و دانگل بازی و آپدیت و بن و بریک و ...
شما برای کپی خور کردن Ps3 باید خیلی هزینه کنید ، تقریبا با دو تا 3 برابرش میتونید یک 360 بخرید .
والا من که با 35 تومن کپی خور کردم دانگل قابل update هم هستنقل قول:
تقریبا 7 برابرش پوله یه 360میشه
الان با این وضعیت بازی های اریج کمیاب شدن و اگرم باشه به نرخ خونه باباشون میدن.
یه PJ بخر 30 تومن و هر بازی هم که خواستی دونه ای 5 تومن میدی برات میریزن رو هارد کنسول یا اکسترنال .
یعنی سره جمع این pJ با 20 تا از بهترین بازی ها حدودا برات 130 تومن اب میخوره.
اگرم دوس داشتی میتونی یه 360 بگیری که اونم حداقل برات 200-300 تومن اب میخوره که به نظر من اصلا نیمصرفه.
به نظر من 360 نگیری بهتره.خود من جفتشو داشتم وقتی ps3 کپی خور شد 360 و فروختم
حالی که ps3 میده 360 نمیده.از نظر سخت افزاری هم ps3 قویتره
ولی اجرایه بازی کپی تو ps3 میشه گفت دردسر داره به راحتیه 360 نیست
360 بی درده سره بازیو میگیریو میزاری بازی میکنی ولی ps3 دردسرایه خودشو داره
سلام دوست عزیز راستش من خارج هستم و اینجا ۱ دونه ۸۰ گیگ گرفتم قیمت های دیویدی هم که میدونید بالاس من اون زمان که ایران بودم یادمه باکس میومد تو بازار همرو باز میکردن لنزاشو عوض میکردن و میگفتن کپی خور میشه و خوب میشود الان هم بالاخره این تعداد بازی همیشه همین ۱۰ تا که شما میگید نمیمونه میخواستم اگه واقعا میشه خود شخص بدون دستکاری و به شکل نرمافزاری دستگاه رو کپی خور کنه راهنمایی کنید درکل من ۱ کمی هم از این کارا خوشم میاد و میخواستم اطلاعتی هم در این زمینه داشته باشم راجبه دانگل کردن کپی خور کردن آپدیت فریمور دستگاه و از این جور چیزا و اگه ۱ لینک کلی در این زمینه فارسی باشه خیلی خوبه با فایل هاشو توضیحه اینکه مثلا دانگل چیکار میکنه مزایا و معایبش چیه و از این چیزا باشه خیلی خوب میشه و احساس کنم همینجا مقاله یا ۱ چیزی تو ایم مایه ها اینجا باشه من با سرچ گیر نیاوردم اگه شما میتونید لینک ب من بدیدنقل قول:
باز هم ممنون
خوب من از قیمت های ایران خبر ندارم ، ولی دانگل اورجینال قیمتش 100 یورو هست - اینکه یک عده اومدند دستساز درست کردند دارند ارزون تر میفروشند رو من منظورم نبود .نقل قول:
خوب من نمیدونم شما کجا هستید ، ولی میتونید از این سایت :نقل قول:
دانگل رو بخرید حدود 100 یورو قیمتشه ، کار خاصی هم لازم نیست بکنید - دانگل رو نصب میکنید دستگاه رو روشن میکنید سیستم روی سرویس مد میاد بالا و بک آپ منیجر و ... رو نصب میکنید و تمام ، خودش راهنما داره .کد:http://www.chipspain.com/de/
ولی در کل کپی خور کردن Ps3 به نظر من ارزش نداره ، 200 یورو میدی یه 360 میخری راحت هر کاری میخوای میکنی دیگه - من دستگاه خودم رو از یک بابایی خریدم به اسم اندی کالین گویا کارمند اخراجی مایکروسافت هست و بدون اینکه هلوگرام دستگاه کوچشکترین مشکلی پیدا کنه فرمور رو میریزه تازه هر وقتی هم که خراب بشه کنسول میبرید پیشش حافظه اینترنال رو فلش میکنه و فرمور اورجینال میریزه و میبرید میدید مایکروسافت برای گارانتی :31:
دوستان کسی Email شرکت Sony رو نداره ؟
سلام به دوستان
یک فرمون بازی می خواستم بین logitech G27 و logitech GT موندم اولی 370 تومنه و دومی200 تومن میخواستم بدونم ارزش داره ۱۷۰ تومن بیشتر واسه این فرمان پول داد یا نه ؟ و اینکه یه فرمونی میخوام که هم به PS3 -XBOX360 - PC بخوره.... چه مدلی رو میشناسید ؟
ممنون
سلام---
ميخوام بدونم اگه زياد گرد و خاك تو كنسول رفته باشه و فن بعضي وقتا صدا ايجاد كنه---لازمه كه كنسول رو باز كرد و تميز كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
اگه طرز باز کردنشو میدونی و برات راحته این کار مفیده.چون گرد و خاک باعث گرمای بیشتر و کارایی پایین میشه
سلام خدمت گيمرهاي عزيزم
بچه ها شايد سوالم زياد مربوط به قسمت بازي اين كنسول نباشه ولي خب جائي رو پيدا نكردم بپرسم. قبلش از همگي عذرخواهي ميكنم.
ديروز كنسول يكي از دوستام (250 اسليم)رو گرفتم با گيم NFS و فيلم آواتار جيمز كامرون روي بلوري اورجينال.
من تو خونه يه سيستم Home Theater دارم.
خروجي HDMI رو زدم به ورودي A/V Reciever.فيلم صداش DTS-HD Master Audio بود. روي LCD نشون ميداد كه داره DTS 5.1 پخش ميشه ولي آمپلي فاير ورودي دوكانل استريو ميشناخت.تمام تنظيمات كابل و صدا و تصوير و...خلاصه همه رو ور رفتم ولي نشد كه نشد.
ps3 رو جدا كردم و بلوري پلير Denon 2010 رو وصل كردم.ديدم راحت صداي 5.1 رو دكد كرد وپخش كرد!!!؟؟؟
ميخواسم بدونم به نظر شما مشكل چيه؟يعني آمپ نميتونه با ps3 سازگاري داشته باشه.راستي يادم رفت بگم.آمپم هم دنون AVR-2309 هست.
ميخواستم با يه تير دو نشون بزنم. هم كنسول بازي بگيرم براي بچه ها و هم فيلمهاي بلو ري باهاش تماشا كنم كه متاسفانه:41:
ممنون ميشم از دوستاني كه تجربه دارن راهنمائي بفرمايند.
سپاسگذارم.:11:
salam.mikhastam bebinam ta hala kasi gt5 ro ejrah karde?
تا الان که خبری نیست!فارسی هم تایپ کنید بد نیست:10:نقل قول:
سلام دوستان
دستگاه رو دادم بیرون برام کپی خور کنند اما بعد از یک ماه دستگاه خراب شد و ارور هارد درایو میده:
the hard disks files system is corrupted and wiil be restored
بعد میگه که ok کنید تا مشکل رو برطرف کنه.اما مشکل همچنان باقی میمونه
به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟
دیگه بیرون دادن نداشت ! خوب هاردتون رو عوض کنید ، همچین مشکل هادی نیست !
وقتی بعد از یک ماه مشکل پیش اومده ، یعنی ربطی به کپی خور کردنش نداره .نقل قول:
حالا یا هاردتون بد سکتور گرفته یا کرش کرده یا هر دو :31: یا هیچ کدوم .
اگر هیچ کدوم باشه درست کردنش زیاد کاری نداره .
PS3 دو مشکل اساسی داره :
1 - لنز دستگاه که ضعیفه
2 - هارد دستگاه که خیلی سریع می پوکه و بازی های کپی به این مشکل بیشتر صدمه می زنه .
دوستان كسي با جوكر بازي كرده؟؟؟؟؟؟؟؟تو تيمارستان آركام؟؟؟؟؟؟؟؟؟من دانلود كردم اما فقط مبارزه داره!!!مرحله اي پيش نميره!!!لينكه دانلود داره؟؟؟؟تو پي اس استوري كه رفتم دو تا لينك داشت كه هر دو challenge mode بود!!!كسي چيزي ميدونه راهنمايي كنه---tank you very much
راستی من موقعی که به پست شما جواب دادم حواسم به تاپیک نبود ، PS3 مثل 360 سر هارد بازی در نمیاره - میتونید یه هارد SATA دو و نیم اینچی بخرید جایگزین کنید .نقل قول:
جوکر فقط واسه آنلاینه رو کاور بازی هم نوشته ... حالت مرحله ای نداره ...نقل قول:
نه آقا جاوید. بتمن که آنلاین نداره.(البته شماره جدیدش قراره داشته باشه.)نقل قول:
اون فقط واسه همون حالت Challange Mode هستش همون طوری که دوستمون گفتش. تو مرحله هم نمیاد.