5700 گیگگگگگگگگگگگگگگگگ؟؟؟
بسم الاه
Printable View
5700 گیگگگگگگگگگگگگگگگگ؟؟؟
بسم الاه
8گیگ؟؟؟
مطمینی؟؟؟
اخه ان82 به زور ساپورت میکنه...
شما لطفا مارک مموری و قیمت و محل خریدشو بگو ما هم بریم بخریم ...نقل قول:
منم میخوام گرفتی واسه منم بگیر مرسیییییییییییی:8:نقل قول:
گوشی رفت تو باقالیا......با چسب قطره ای سر همش کردم.قاب فابریک قیمت ندارید چنده؟
آقا منم همين مشكلو دارم. يكي دو صفحه پيش عنوان كردم. اما هيشكي جوابمو ندادددددددنقل قول:
سلام بچه ها . اينجا كسي هست كه هندزفريه فابريك خريده باشه ؟ ميخواستم ببينم قيمتش چنده ؟
نقل قول:
متاسفانه دیگه دسترسی بهش ندارم رفته انور آب (فکر کنم مارک مموریش sandisk بود که میگفت 140 گرفته از کجا هم من نمیدونم!!!):41::41:
اگه هم حرف منو قبول ندارید میتونید خودتون آزمایش کنید ولی حتما رم مورد نظرتون مارک خوب و اصل باشه!!!
قاب فابریک هفتهی پیش تو جمهوری 2 3تومن البته کیفیتش دقیقا مثل اصلیش نبود ولی خوب بود.نقل قول:
حالا شما چی کارش کردی که کار به چسب قطره ای کشیده؟
آقا كسي ميدونه آيا ميشه فقط شيشه(صفحه نمايش) گوشي رو عوض كرد يا بايد كلش رو عوض كنم؟
شدنش که میشه ولی شیشه ی رو قابای معمولی کیفیت نداره. مال فابریکش خوبه که اونم گرونه .نقل قول:
با سلام خدمت دوستان آخرین آپدیت که برای 5700 اومده چیه؟
من مهر ماه سال 86 بدون گارانتي 273 هزار تومان خريدم.چقدر گرون شده.نقل قول:
3.83.1 و به تاریخ 6 سال 2007نقل قول:
دوستان کسی نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟:19::13:نقل قول:
سلام
من 3 هفته پیش این گوشی را با قیمت 280 خریدم
خوب واقعا گوشی خوبیه و از نظر صدا واقعا ترکونده از نظر دوربین هم کیفیتش بد نیست
اما کلا گوشی خوبیه
سلامنقل قول:
شما برای پاک کردن تم هایی که اسمشون تو app. manager نیست و روی مموری کارت نصب کردین باید گوشی را در حالت date transfer به کامپیوتر وصل کنین یا از ram reader استفاده کنین. حالا از داخل مموری کارت به این آدرس برین (البته بعضی از پوشه ها مخفی هستند):
در اینجا چندین پوشه هست که شما دونه دونه باید داخلشون برین و اگه اسم فایل های داخل پوشه با اسم تمی که شما می خواین پاک کنین یکی بود کلا اون پوشه رو حذف کنین.کد:Private\10207114\import
برای تم هایی که در حافظه داخلی گوشی نصب کردین نمی دونم باید چکار کنین چون تا اونجایی که من می دونم پوشه Private در حافظه داخلی گوشی قابل دسترسی نیست.
دوستان در اینجا میشه تم / بازی / ..... گذاشت؟
اون ترفند برای کار انداختن دکمه های پلیر در حالت عادی خیلی جالب بود خیلی ممنون به به
ولی باهر حرکتی مثل اولش میشه نمیشه همیشگی بشه یا برنامه ای برای این کار نیست؟؟؟
سلام
آقا هندزفری خوب بخوام به این گوشی بزنم چی بزنم ؟
ممنون قیمتش هم مناسب باشه
ممنون كه بالاخره يكي جواب داد!نقل قول:
فابريكش چقده قيمتش؟ بايد يه قاب كامل بخرم يا شيشه اش جداگانه هم توي بازار هست؟
مشالله این قدر زود صفحه رو صفحه می یاد که ادم همه چی زو گم می کنه
ممنوننقل قول:
اگه رم 4گیگ اصل گیر بیاری ساپورت میکنه......100% [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند وقت پیش 32 تومن گرفتم . این یکی رو دیگه نمیدونم یه گشتی تو مغازه ها بزن.نقل قول:
دوستان راهی هست که بشه صدای شاتر دوربین رو قطع کرد؟؟؟
تو ورجن3.38در حالت سایلنت صدای شاترقطع میشه.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مال خودش بهترینه میخوای چیکار بخری؟
بهترین آنتی ویروس برای این گوشی چیه ؟ هم قوی باشه هم سرعت رو پایین نیاره ؟
دوستان میشه صدای گوشی رو تقویت کرد و افزایش داد؟
همچنین راهی برای پاک کردن سیاهی بر روی کناره های گوشی هست؟ هر کاری کردم پاک نمیشه مال خودم سیاهه ولی مال پسر داییم قرمزه چطوری میشه پاک کرد؟
NETQIN از همه لحاظ خوبه....نقل قول:
از کجا می تونم Netqin رو دانلود کنم ؟
من خودم از ir-tci گرفتم ولی فکر کنم تو تاپیک نرم افزارایه اینجا هم باشه!!!نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده
اون ترفند برای کار انداختن دکمه های پلیر در حالت عادی خیلی جالب بود خیلی ممنون به به
ولی باهر حرکتی مثل اولش میشه نمیشه همیشگی بشه یا برنامه ای برای این کار نیست؟؟؟
آقا این هدفون Ep 630 مستقیم به گوشی وصل میشه یا تبدیل میخوره؟
اگه تبدیل میخوره چه تبدیلی؟
از فلته؟
از چیه؟
با اینکه کار میکنه و صدای دگمه هاش میاد گاهی صفحه اش سیاه میشه و لی دگمه هاش کار میکنه: (
5700 رو میگم کاری براش میشه کرد
تو پرانتز بگم محکم هم خورده زمین!
قاب اصلی توی شیراز من قیمت کردم 16 توم بود ..اصلیش...نقل قول:
تقلبی هم داشت 4 تومن تا 8 تومن ...
نقل قول:
نه عزیز ..باید توی تاپیک مخصوص خودش بزارید ...
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا الان راحی پیدا نشده !!!
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2271975&postcount=5430
اینو ببین توضیح دادم
قیمت هم 20 تون من گرفتم
برای تقویت مثل گوشی های سونی که نه ..مثلا هک و این چیزا رو باید ریخت دور...بهترین راه تنظیم اکولایزر هست ...نقل قول:
برای پاک کردنش هم من خودم یه کم تمیزش میکنم اما 100 درصد پاک نمیشه ..
بای مایع ظرفشویی تمیزش میکنم ..همچنین با شیشه شوی...:10:
اصلا آنتیویروس میخوای چیکار ؟؟؟نقل قول:
ویروس که نمیگریه !!!
پورتش 3.5 میلی متریه یعنی به تیکه دوم خود هندزفری فابریک میخوره و تبذیل نیاز نداره ....نقل قول:
دو تا 5700 مشکی گرفتم ولی باطری یکی روش چین زده و اون یکی روش نوشته مجارستان
کدوم باطری اصله ؟
راه تشخیص اصل و غیر اصل چیه ؟