سلام.کسی از قابلیت اجرایی نرم افزار PSPKVM (اجرای برنامه های جاوا بر روی psp) اطلاعی داره؟
امتحانش کرده ببینه آیا با برنامه هایی که برای موبایل طراحی شده آیا مشکل داره یا نه؟
سلام.کسی از قابلیت اجرایی نرم افزار PSPKVM (اجرای برنامه های جاوا بر روی psp) اطلاعی داره؟
امتحانش کرده ببینه آیا با برنامه هایی که برای موبایل طراحی شده آیا مشکل داره یا نه؟
من از این برنامه استفاده کردم بازی های موبایل رو خوب اجرا میکنه ...بدیش اینه که جای دکمه ها یه کم اذیت میکنه
آخه هر کاری میکنم همچین چیزی رو نمیتونم انجام بدم !! شما بلدید؟
راستش من یه برنامه دیدم که همچین ----- شکن بود یعنی اجراش میکردی اونم کارش رو میکرد ولی برای من که کار نکرد ...در کل من که همون راه سایت رو پیشنهاد میکنم!
همين كه مشكلي نداشتيم خدا رو شكر:42::42:نقل قول:
pataponنقل قول:
gta
final fanasty
metal gear
nfs pro street
fifa08
ghost rider
بازی CSO که نیست؟!ندیدم کسی به این نکته اشاره کنه!اگه GTA رو CSO کنی رو رم های خود سونی هم لگ میزنه.باید ISO باشه.نقل قول:
سلام :
از ديروزه كه وقتي توي بازي هايي كه كنترل و راه رفتن با جوي استيك هست ميرم . جوي استيك به نوعي قاطي كرده و بدونه اينكه بهش دست بزنم اون فردي كه كنترلش رو دارم مدام به سمت عقب حركت ميكنه .
يعني جوي استيكم خراب شده ؟ لطفا يكي كمك كنه .
اينجا چرا هيچ کس جواب سوالهاي منو نميده؟:13:پارتي بازيه فقط مال بعضي هارو جواب ميديد؟نقل قول:
من فكر كنم جوي استيكت خراب شده :27:نقل قول:
ببر توپخونه برات درست ميكنن
من فكر نميكنم شما بتون يبا گيم شارك بازي ها رو باز كني چوم امكانش نيست وقتي داخل يك بازي ديگه هستي همزمان وارد بازي ديگه اي هم بشينقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون
چرا اتفاقا cso هست
چجوری باید به iso تبدیلش کنم؟
من بازی gta vcs رو هم بازی ردم بازم گیر میکرد ولی وقتی قدرت cpu رو افزایش دادم مشکل به کلی رفع شد:46:
آقا اگه میشه یکی بگه چه جوری باید پی اس پی رو downgrade کنم راستیتش این تاپیک زیادی طولانیه و حوصله ی گشتن نداشتم
شما بای تبدیل فایل cso به iso یا بر عکس میتونی از برنامه PSP ISO Compresser استفاده کنی.نقل قول:
شما منظورت کپی خور کردنه psp هست یا الان یک psp کپی خور با ورژن بالا داری میخواهی به ورژن پایین تر تبدیل کنی؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اسم برنامه ------شکن رو یادت نمیاد ؟؟
راستیتش میخوام یه psp بخرم که کپی خور نباشه بعد به جای این که 30 هزار تومن اضافه بدم خودم کپی خورش کنم به نظر شما بهترین مدل psp چقدره و اگه امکان داره مدلشم بگید و یه سواله دیگه که آیا دوربین داره ؟
نه یادم نمیاد ...اصلا کار هم نکرد...نقل قول:
شما یه دور گاد آف وار رو تموم کن درست می شه!نقل قول:
جدی می گم پی اس پی فت من اینجوری بود بعد وقتی با حاش گاد آف وار رو تموم کردم درست شد!
دوست عزیز اینجا جاش نیست اما بهترین برنامه F*r*e*e*G*a*t*e هست.نقل قول:
اگه از داخل ایران بخواهی بخری که همش کپی خور هست.و باید بیشتر از قیمت جهانی پول بدی.هیچ جاهم گیرت نمیاد که کپی خور نباشه و ارزون تر بهت بدن.نقل قول:
اما اگه بخواهی از خارج ایران بخری حدودا برات170 تومن در میاد.
مدل خاصی نداره فقط یک مدل هست fat و یک مدل هم slim تفاوت اصلی slim با fat توی وزن و ضخامت هست و خروجی tv که اسلیم سبک تر نازکتر و دارای خروجی tv هست.
این دو مدل پک های زیادی داره که هر کدوم با یک یا چند تا بازی باندل شده.که به درد نمیخوره چون شما میتونی همون بازی ها را ته صورت کپی تهیه کنی.
به نظر من پک ساده psp slim با رنگ piano black بگیر و لوازم جانبی هم خواستی جدا تهیه کن.
خیر دوربین نداره باید جداگانه براش تهیه کنی.دوربین 1.3 مگاپیکسل حدود 60 تومن.
برای کپی خور کردن هم میتونی از آموزش های زیر عمل کنی که راحت ترین روش ها هستند.
اگه بخواهی ورژن 3.90m33-3 را نصب کنی از این روش که توی پست های زیر هست میتونی بری.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2758126&postcount=3
اگه هم بخواهی ورژن 4.01m33-2 را نصب کنی از روشی که توی پست زیر هست برو.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2757345&postcount=1
البته 3.90m33-3 با 4.01m33-2 تفاوت چندانی ندارن.به نظر من روش 3.90m33-3 فعلا راحت تره شما میتونی با اون روش کپی خور کنی بعد به 4.01m33-2 آپدیت کنی.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2782222&postcount=8
بازم سوالی بود در خدمتیم.
موفق باشید.
من از یکی از دوستام راجع به بازیهای psp سوال کردم بعد گفت که بازیهاش مسخره است نظر شما چیه ؟
به نظر من که بازی های خوبی داره.نقل قول:
مثل :
-Syphon ***** Logans Shadow
-Syphon ***** Dark Mirror
-Tomb Raider
-God Of War Chains Of Olympus
-Final Fantasy.VII Crisis Core
-patapon
-Killzone Liberation
-Manhunt 2
-princ of persia
-locoroco
-Tekken- Dark Resurrection
-lego indiana jones
-Medal of Honor-Heroes 2
-Metal Gear Solid-Portable Ops
-Need for Speed Carbon- Own the City
-silent hill-origins
-Burnout Legends
و......
و در آینده
-patapon 2
-Final Fantasy AGITO XIII
-locoroco 2
-resistance retribution
-lego batman
و....
به نظر شما گرافیک بازیهاش خوب هست؟
آره گرافیک در سطح Ps2 هست !
شاید هم بالاتر
یعنی به نظر شما ارزش خریدن داره ؟
صد در صد شک نکننقل قول:
به نظر من گرافیکش بالتر از ps2 هست.
نه دوستان اين طور هم نيست
من هم قبل از اين كه اين كنسول رو بخرم فكر ميكردم گرافيكش از پي اس 2 بيشتره ولي وقتي خريدم متوجه شدم چندان بهتر نيست بلكه در بعضي بازي ها گرافيكش پايين تر هم هست.
مثلا گرافيگ بازي گاد آف وار2 در پي اس 2 رو در نظر بگيرين فكر نميكنم بتونند بازي گاد آف وار 2 با گرافيك پي اس2 براي پي اس پي بسازند ولي در كل ارزش خريد رو داره
psp گرافیکش در حد ps2 هست و بالا و پایین داره ولی از خیلی نظر ها به PS2 نمی رسه مثلا فیزیکش در مقابل ps2 کم میاره ...
دوستان از همتون ممنون
من با برنامه ای که choory جون گفت فرمت فایل رو تغییر دادم سرعت cpu رو هم defecult کردم الان دیگه یک صدم ثانیه هم گیر نمیکنه مثل اینکه تو pc بازی میکنم، خیلی حال میده :31:
درباره ی بالا بودن و یا پایین بودن گرافیک psp به ps2 هم به نظر من بستگی به بازی داره مثلا گرافیک tekkan تو psp از ps2 بهتره
گرافیک gta ها هم همینطور
ولی هنوز god of war رو بازی نکردم و و نمیتونم در بارش نظر بدم.
میشه پرسش منو هم پاسخ بدین؟
میشه روی فایل های توی مموری paental control گذاشت؟
نه نمیشه البته نیازی هم نیست چون فایل ها رو راحت میشه چک کرد ولی مثلا تو قسمت اینترنتو و اینا میشه ....البته من تا حالا باهاش کار نکردم شاید اشتباه میکنمنقل قول:
خوشحالم که مشکلت حل شد.نقل قول:
این جور که دیدم مثل اینکه شما بازی Tomb Raider: Anniversary را توی pc بازی کردید.میخواستم ببینم اگه زحمتی نیست این بازی را هم برای psp بازی کنید و بهم بگید داستانش دقیقا همونه یا نه.اگه این لطف را بکنید ممنون میشم.
من الان توی یک مرحله از این یبازی هستم که بالای کوی یک ساختمانه هست و لارا از اون کوی میره بالا و میره توی این ساختمانه توی ورودی این ساختمان 6 تا ستون با اندازه های مختلف هست.ابتدا 2 تا پلنگ حمله میکنن اونارا که میکشم یک مرده میاد پشت یک از ستون ها هست حرف میزنه و میره و ....
توی pc هم همچین مرحله ای داره؟اگه اره حدودا چقدر دیگه از بازی مونده.
سلام دوستان
قیمت psp slim مشکی رو میخواستم
اگه کسی آمار قیمتا تو دبی رو هم داره دمش خیلی گرمه اگه بگه:8::11:
داش سعید قیمت ها مرامی هست یعنی طرف از تو خوشش امد میده 210 یه اگه خوشش نیومد 260.....تو همین مایه ها هست...........نقل قول:
من دوبی خریدم 200 تومان الان هم یکی از بچه ها میگفت تو همین مایه ها هست قیمتش
سلام بچه ها خوبين؟يک سوال چرا بعضي بازي ها تو پي اس پي گير ميکنه بعد دستگاه خاموش ميشه فکر نکنم از رم باشه آخه خيلي از بازي ها راحت اجرا ميشه مثلا گاد اف وارو که بازي ميکنم يک جاش گير ميکنه دستگاه خاموش ميشه ممکنه بازي ناقص باشه ؟نظرتون چيه؟
سلام بچه ها همین امروز یکی برام psp قیمت کرد گفت که خود دستگاهش 198 تومانه و مموری4GBهم 47 تومانه و 8GB هم 77 تومان ودوربینش هم 70 تومانه اونیم که برام قیمت کرده از تو پایتخت قیمت گرفته الکی نبوده
دمت گرم آقا سلیم.نقل قول:
داش سعید قیمت ها مرامی هست یعنی طرف از تو خوشش امد میده 210 یه اگه خوشش نیومد 260.....تو همین مایه ها هست...........
من دوبی خریدم 200 تومان الان هم یکی از بچه ها میگفت تو همین مایه ها هست قیمتش
چرا اینقدر گرونه؟
من 360 پرمیوم گرفتم 280 تومن. psp 20 تومن اختلاف قیمت داره باهاش؟ عجــــــب
بچه هاي حرفه اي کجايين پس چرا هيچ کس جوابه منو نمي ده؟:41::13:نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
بله بازی کردم تو psp هم همون داستانو داره هیچ فرقی با هم نمیکنن
این مرحله تو pc هم وجود داره خیلیم سخته وقت منو خیلی گرفت :13:
الان تقریبا حدود 35 درصدشو رفتی هنوز خیلی از مرحله هاش مونده
اگه جایی گیر کردی تو همون تاپیک مخصوصش تو بازیهای کامپیوتری بپرس :46:
دوستان بازی silent hill origins رو نمیشه سیو کرد ؟
من که نتونستم ، همچین گزینه ای نداره
مشكلاتي مثل تيك زدن و از بازي خارج شدن يا هنگ كردم همه مربوط به رم ميشهنقل قول:
رمتون اصل هست يا تقلي
سرعت پايينه يا سرعت بالا
ببينيد مجيك گيت رو ساپورت ميكنه اگه ساپورت نكنه مشكل از رمه
در ضمن اگه رمتون تقلبي باشه از اين مشكلات زياد پيدا ميكنيد
بهتره برين پيش فروشنده و باهاش صحبت كنيد تا يه رم اصل بهتون بده و اگر هم تقلبي باشه مجيك گيت رو ساپورت كنه تا ديگه مشكلي نداشته باشين
من خودم اين مشكل رو داشتم رمم رو عوض كردم يه 8 گيگ گرفتم.تقلبيه اما درجه يك هست و هيچ مشكلي هم باهاش نداشنم
احتمال داره مثل گاد آف وار وسط بازي بشه سيو كردنقل قول:
يعني هر جايي كه بخواي نميشه سيو كرد خودش مثلا در يه جاي خاصي توي يه مرحله سيو ميكنه
خود پي اسپي رو ارزون قيمت داده بهت ولي بقيه رو گروننقل قول:
پي اس پي 210
رم8 گيگ 60 تومن
دوربين 55 تومن
من با اين قيمت خريدم
شاید شما نسخه ی دموش رو گرفتی؟نقل قول:
البته میدونی چطوری باید سیو کنی؟ بعضی جاهای دیوار یه مثلث قرمز رنگ وجود داره اونجا باید بری تا بتونی سیو کنی
داداش ميشه سيو کرد اگه دقت کني اولين محلي که ميتوني سيو کني توي لابي بيمارستان کنار پيشخون پذيرش بيمارستان سمت راست يک مثلث قرمز ميبيني روش xرو بزن سيو کن اين مثلثو تو طول بازي روي ديوارا ميبيني:21:نقل قول: