فعلا که پخش نمیشه تا بعد ببینیم چی میشهنقل قول:
---------
.......
Printable View
فعلا که پخش نمیشه تا بعد ببینیم چی میشهنقل قول:
---------
.......
نقل قول:
خب نمیشد یکی توی این سوالا از چاووشی بپرسه دلیل ناراحتیش چی بوده؟
کنسرت چی شد؟
قرار نیست ما این آرزو رو به گور نبریم؟
دوستان رضا شریفی با همکاری پرهام ابراهیمی آهنگی رو در حمایت ازمحسن چاوشی خونده که در اکثر سایتهای موسیقی پخش شده( ترانه : سعید پور محمد / آهنگ و تنظیم : پرهام ابراهیمی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب البوم محسن یگانه اومد و حداقل برای من انتظارات روبراورده نکرد . حالا باید منتظر البوم من ان خود سیزدهم اقای خاص باشیم امیدوارم البومش عالی باشه مثل همیشه .
منم همینطورنقل قول:
آلبوم من خود آن سیزدهم به خاطر شاعرایی که داره میتونه طیف خاصی از مردم رو هم به خودش جذب کنه ، اونایی که به اشعار قدیمی علاقه دارن
البته عاشقانه های احسان خواجه امیری رو هم نباید از یاد برد مطمئنا ترانه های قویی داره
با توجه به اینکه البوم یگانه امروز اومده
و احتمال خیلی زیاد آلبوم چاووشی هم طی 2 هفته آینده میاد،
میخوام خیلی دوستانه یه خواهشی از همگی بجه های همیشگی این تاپیک بکنم،
اونم اینکه
مقایسه و افه و حال گیری رو بذارین کنارباور کنین من که حال و حوصله ندارم اون بحثهای بی نتیجه و الکی که کاملا سلیقه ای هم هست رو هر روز ببینم!
به خواننده محبوب خودتون بپردازین
باور کنین خیلی بهتره
از هر نظر بهتره!
نقل قول:اولا البوم فاخری مثه من خود ان سیزدهم و کلا البومای چاوشی رو با البومای سطح پایین چه منافاتی دارن که بخوان کسی مقایسه کنه؟نقل قول:
ثانیا حالا کی گفته البوم من خود ان سیزدهم ابان میاد ؟ اونم یکی دو هفته قبل محرم
البوم در بهترین حالت همون بهمن اسفند میاد مگر نه این البوم همچنان طلسمش ادامه داره
والا اینو شما میگی. واقعیت اما اینه که خیلیها نشستن کهاین کار رو بکنن.نقل قول:
و با توجه به پستی که دیشب چاووشی توی FB گذاشت بله همنیه که شما گفتی...
آلبوم به این زودیها نمیاد...
دوستان این شهاب اکبری چند طرفه کار میکنه؟
بابا با همه هست!
تو آلبوم یگانه هم هست!
من که حال کردم با تنظیماش!
آخه به جز اون تو ایران کسی نیست!؟
من بدجور منتظر آلبوم 13 هستم.پس کی میاد؟
دوستان یه لطفی بکنند و اگه واقعا چاووشی رو دوست دارید نسخه اورجینال آلبوم رو بخرید.من از 1شاخه نیلوفر تا به الان همه آلبوم هاش رو خریدم و اصلا دانلود نکردم چون برای کارش ارزش قائلم و دوست دارم کارهاش رو
ازت بسیار متشکرم !نقل قول:
من کلا" هر چی محسن داده بیرون همه رو خریدم منتها هیچکدومش دست خودم نمونده!
باید ارزش قائل شد به کارایه محسن!
عاشقشم
اصا مگه میشه آلبوم محسن رو نخرید ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من بدجور منتظر آلبوم 13 هستم.پس کی میاد؟
دوستان یه لطفی بکنند و اگه واقعا چاووشی رو دوست دارید نسخه اورجینال آلبوم رو بخرید.من از 1شاخه نیلوفر تا به الان همه آلبوم هاش رو خریدم و اصلا دانلود نکردم چون برای کارش ارزش قائلم و دوست دارم کارهاش رو
اند نامردیه.
منم خیلی منتظر این آلبومم. چون مطمئنم یه کار فوق العاده قوی و زیبا از آب در میاد.
شعرای قدیمی با صدای محسن و تنظیم های مدرن امروزی !
خدا کنه زودتر بیاد :20:
به این میگن تلفیق دیروز با امروز!نقل قول:
یه چیز متفاوت خواهد شد!
من که خیلی منتظرشم و خیلی بهش امیدوار!:sq_9:
یعنی چی چند طرفه کار میکنه؟نقل قول:
چه ایرادی داره با هر کسی میخاد کار کنه؟
بابا شوخی کردم متاسفانه شکلکارو عوض کردن من نتونستم شکلک مناسب به کار بگیرم!(این مثل اینه که من بگم یه بنا چرا چنتا خونه رو درست میکنه!)نقل قول:
ولی شهاب اکبری انصافا" خوب تنظیم میکنه!آقا سینا هم همینطور!
اگه درست یادم باشه آقایه اکبری یه زمانی با علی عبدالمالکی هم کار میکردن!درسته؟
تو این آلبوم چند تا تنظیم کرده؟
محسن اون آهنگ ز+ـ رو بده بیرون قبل از آلبوم به نظر من بهتره!
متشکر
نه اشتباه یادت اومده :دی اولین کار شهاب اکبری تو البوم متاسفم چاوشی بود و چاوشی معرفیش کردنقل قول:
آهاننقل قول:
آره این شکلک جدیدا خیلی مزخرفن!
اون آهنگ ز+ِ چیه دیگه؟
شهاب اکبری که هیچ ... حسین صفا هم جدیدا واسه بقیه شعر میگه.
یکیش مثلا سینا حجازی ... حالا میگیم سینا رفیقشه ... یه آهنگ دیگه بود الان هر چی فک میکنم یادم نمیاد کی خونده بود ولی شاعرش حسین صفا بود !!!!!!!!!!!!!
حسین صفا واقعا شاعر فوق العاده ایه و یه حسن بسیار مهم داره که صمیمیت و همدل بودن با محسن هست ، همین باعث میشه که محسن اشعار و ترانه های صفا رو به بهترین نحو ممکن اجرا کنه. فعلا حسین صفا علاوه بر محسن و سینا که گفتید با خودش :) ،سامان شاهی و حسین اسکندری همکاری داشته. اتفاقا خیلی دلم سوخت که شعر فوق العاده "دیوونگی" رو سامان شاهی به جای محسن اجرا کرد و به نوعی سوزوندش!
البته صدای صفا هم واقعا خوبه، برای دکلمه که عالیه. فعلا هم که تصمیم گرفته خودش آلبوم موسیقی منتشر کنه که به نظرم اگر روی تکنیک خوانندگیش کار کنه واقعا خواننده خوبی میشه!
توی برنامه مترونوم گفت که با شهاب رمضان هم برای آلبوم جدیدش همکاری کرده
کلا من ایرادی نمیبینم که با خواننده های دیگه هم کار کنه
چون اگه شعر گفتن رو به عنوان شغل اصلیش پیگیری کنه قطعا هم سطح شعرهاش بالاتر میره
و هم ما مزخرفهای کمتری میشنویم توی متن شعرها
اون آهنگ زندگی + تحصیلات عالی!نقل قول:
نه منظورم اینه که با عبدالمالکی هم همکاری داشته؟نقل قول:
گفتم که اشتباهی میکنی یعنی نه :دینقل قول:
دو تا فایل دانلودی خوب:
کلیه مصاحبه های محسن چاوشی با رسانه ها تا مهر 91:
محتوای مخفی: کلیک کنید
اشعار آلبوم 13 تو یه فایل PDF :
محتوای مخفی: کلیک کنید
جدید ترین صحبت محسن چاوشی در مورد 13 :
سلام دوستان عزيزم اگر آلبوم قبل از محرم آماده پخش شد يكي از موزيك هاي آلبومو زودتر تقديم ميكنم بهتون و به زودي در جريان همه اخبار و اتفاقاتي كه افتاد قرارتون ميدم. فداي مهربونيتون
منتظر خبر های بعدی باشید
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن چاووشی لحظاتی پیش در فیس بوک خودش این متن رو منتشر کرد:
سلام
اونقدر مراحل تولید یک اثر هنری (موسیقایی) سخت است که وقتی آن اثر منتشر میشود انگار باری از روی دوش آدم برداشته شده . انتشار آلبوم حباب را به محسن یگانه عزیز تبریک میگم و امیدوارم با تهیه نسخه ارجینال این اثر حمایت خود را از این هنرمند و تمامی هنرمندان این سرزمین که با تمام سختی ها و دشواری ها فقط و فقط به عشق شما مردم خوبم کار میکنند داشته باشید..
محسن چاوشی
با سلام!
این یه نقد از آلبوم پرچم سفید هست!محتوای مخفی: باز کنید و بخونید!
مدیرسابق دفتر موسیقی حوزه هنری:چاووشی خودش هم نمی داند چه زمانی آلبومش به بازار می آید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در دنیای شلوغ امروز گاهی استفاده از برخی سر گرمی ها مفید است و باعث آرامش روح می شود که یکی از این کارها شنیدن موسیقی است
در چند سال اخیر هم که آلبوم ها و خوانند گان زیادی به بازار موسیقی آمده اند و هر کدام هم طر فداران خاص خود را دارند یکی از این خوانندگان محسن چاووشی است که آلبوم هایش همیشه با استقبال خوبی رو به رو بوده است اما آخرین آلبوم این خواننده با مشکلاتی روبه روست در همین زمینه رضا برای ما نوشته:بالاخره آلبوم من خود آن سیزدهم کی به بازار خواهد آمد؟
در پاسخ به این سوال رضا مهدوی مدیر سابق دفتر موسیقی حوزه هنری گفت:باور کنید خود محسن چاووشی هم نمی داند آلبومش کی به بازار خواهد آمد وعلت تاخیر ارائه این آلبوم به دلیل نواسانات قیمت دلار است چراکه این موضوع روی قیمت سی دی هم اثر گذاشته است
مهدوی در ادامه گفت:این آلبوم قرار است در تیراژ زیاد به بازار بیاید بنابراین سرمایه گذار هم مجبور است صبر کند تا قیمت بازار به یک ثباتی برسد و بعد کارش را ارائه کند
با این حساب طر فداران چاووشی فعلا باید صبر داشته باشند تا بالاخره این کار به بازار بیاید
یعنی چی؟!؟!؟!
یعنی اگه مثلا CD رو بدن 3000 تومن به جای 2500 خیلی فاجعه میشه؟
بعد واسه من سواله، مگه این پول سیدی چند درصد از هزینه یه آلبوم رو شامل میشه که حالا بخواد باعث تاخیرش بشه؟؟؟؟؟
به نظرم که این مصاحبه یه مقدار منحرف کننده و بوداره!
دقیقا موافقم تنها نتیجه ای که از این حرف میشه گرفت اینکه البوم حداقل حداقل 6 ماه تاخیر می خوره و میره برای سال بعد و حدود اردیبهشت و خرداد ( اونم اگه بخواد زود بیاد ) ! واقعا این سیستم پخش البوم تو ایران خیلی مسخره است ! برای همینه که عمرا به جز چند مورد سی دی ارجینال خواننده های ایرانی رو نمی گیرم .
بهونه س.
این همه دارن آلبوم میدن چرا این نمیده ؟
مطلبی جالب در مجله مهرنامه
به قلم لیلی گلستان ( فرزند استاد ابراهیم گلستان )
چاوشی شنیدنی است
=============
یادداشت «محسن چاوشی» برای «احسان خواجه امیری» پس از انتشار آلبوم «عاشقانهها»:
بهترین آرزوها را برای احسان دارم ...
موسیقی ما – بهمن بابازاده: محسن چاوشی این روزها در آستانه انتشار آلبوم جدیدش قرار دارد و حرف و حدیثهای فراوانی هم درباره او و آلبومش گفته و شنیده میشود.
اما این خواننده که چندی پیش در عین ناباوری، در پیامی، انتشار آلبوم رفیق قدیمیاش «محسن یگانه» را تبریک گفت، این بار هم دو روز پس از به بازار آمدن آلبوم «عاشقانههای احسان خواجه امیری» در یادداشتی که در اختیار «موسیقی ما» قرار داده، انتشار این اثر را به خواجه امیری تبریک گفته است.
چاوشی در این یادداشت نوشته: «آلبوم جدید دوست خوبم احسان خواجه امیری را شنیدم و لحظات خوبی را با آن تجربه کردم. قطعه «کجایی» این اثر را باید جزو بهترین و شنیدنیترین قطعات این آلبوم لقب داد. برای این دوست خوب بهترین آرزوها را دارم و امیدوارم با ادامه همین روند، موسیقی کشور لحظه به لحظه روند رو به رشداش را ادامه دهد.»
چاوشی همچنین درباره زمان انتشار آلبوم جدیدش به «موسیقی ما» گفت: «در چند روز آینده خبر قطعی و تاریخ دقیق انتشار آلبوم را در اختیار رسانهها قرار خواهم داد.»
خواجه امیری چند وقت پیش توی یکی از مصاحبه هاش گفت با چاوشی نمی تونم ارتباط برقرار کنم!یعنی درواقع خوشم نمیاد ازش . . .( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این دقیقاً واکنشی بود به این صحبت خواجه امیری!درست مانند واکنشش به آلبوم یگانه.
کلاً شخصیت چاوشی رو دوست دارم.هیچ وقت از کسی بد نگفته
پاسخ «احسان خواجه اميري» به يادداشت «محسن چاوشي»:
«اميدوارم هر چه زودتر به ايده آل هايت برسي...»
موسيقي ما – بهمن بابازاده: انتشار يادداشت «محسن چاوشي» درباره آلبوم عاشقانه هاي احسان خواجه اميري، كه از صبح امروز در سایت «موسيقي ما» منتشر شده، بازتاب هاي جالبي را تا اين لحظه در پي داشته و چهره هاي متعددي از اين واكنش چاوشي استقبال كرده اند. اما در اين بين خود احسان خواجه اميري نيز لحظاتي پيش، به اين يادداشت واكنش نشان داد و طي يادداشتي جواب لطف اين خواننده را داد.
در اين يادداشت كه به صورت اختصاصي در اختيار «موسيقي ما» قرار گرفته، خواجه اميري نوشته: « يادداشت پر از محبت ات را خواندم محسن جان. خيلي خوشحال شدم كه عاشقانه ها را دوست داشتي و با آن ارتباط برقرار کردی. اميدوارم همان طور كه هميشه محبوب بودي و هستي، شاهد موفقيت هاي بعدي ات نيز باشيم و هر چه زودتر به ايده آل هايت برسي...».
کماکان منتظر آلبوم محسن چاووشی هستیم...
محسن چاووشی با این کارش (تبریک گفتن در مورد 2 آلبوم اخیر 2 تا از همکاراش)
باب جدید و بسیار قشنگی توی خواننده های فارسی باز کرده
واقعا دمش گرم
همین چیزهاست که یک نفر رو محبوب قلبها میکنه
میدونین، من کلا با لقب دادن حال نمیکنم
نمیدونم فلانی سلطان و قلانی امپراتور و فلانی پلنگ و...
اما فکر میکنم لقب "آقای خاص" واقعا برازنده محسن چاووشیه
واقعا خاصه این بشر:sq_9:
كوشان حداد :
در ايران فقط و فقط محسن چاوشي ميتواند از پس فضاهايي همچون قطار برآيد
واقعا بی نظیر بود این آهنگنقل قول:
نه ، نمیشه برداشت کرد که خوشش نمیاد ، گفته نمیتونم ارتباط برقرار کنم!نقل قول:
شاید به خاطر خاص بودن صدای محسن هست که سلیقه ایه ، یکی میتونه ارتباط برقرار کنه یکی نمیتونه !
به همراه شهاب اکبری ، 10 آبان 91
دوست من این عکس دو پست بالاتر هم بود!نقل قول: