به hossein-p30-f: اگه توي يزد هستين ايرانسل نخرين!
به حسين از يزد:
اگه توي خود شهر يزد زندگي ميكنين، ايرانسل نخرين. كيفيت شبكه از نظر مكالمه، مسيج و ساير سرويسها تا 3 ماه بعد از راهاندازي شبكه اصلاً قابل تعريف نيست.
من تاليا رو براي يزد به شما پيشنهاد ميكنم. اگه توضيحات كاملتري در اين زمينه بخواين، توي پست چند صفحه قبل هست.
شاد باشيد.
به javad33: گير دادي رو خوب اومدي!
آقا من رو شاد كردي با اين حرفت :46:.
ببين جواد اگه بخوايم بيطرف بررسي كنيم، لازمه همه جوانب رو در نظر بگيريم.
در مورد سرويسهاي مجاني كه گفتي، ايرانسل همهي اون سرويسهايي رو كه گفتي بعد از دو هفته پولي ميكنه، يعني Gprs,mms. اساماس كه همين الان هم پوليه.
در مورد سرويسهاي ارزشافزوده، تاليا هم از اين خدمات رو داره. از جمله: صندوق صوتي، سرويسي كه وقتي در دسترس نيستيد پيامهاي شما رو بگيره، رسيد پيام و ...
براي يك استفاده كننده معمولي، كه براش هزينه تلفن مهمه و كيفيت، يعني كسي كه به تلفن به چشم ابزار صحبت كردن نگاه ميكنه، سرويس با كيفيت خيلي مهمه. خب اگه دقت كرده باشي من گفتم درحالحاضر تاليا بهتره. چرا؟
چون واقعاً درست نيست وقتي ميتوني براي 18 ثانيه صحبت پول 18 ثانيه رو بدي، به جاش پول 60 ثانيه رو بدي. يا براي فرستادن يك مسيج پول سه تا مسيج رو بدي. ممكنه در آينده ايرانسل بهتر بشه، ولي يه اپراتور بايد بدونه كه مردم پول بيخودي براش خرج نميكنن، مگر اينكه سرويسي در خور اين هزينه بيشتر به مردم ارايه كنه.
به hossein-p30-f: اطلاعات تاليا
در مورد تاليا،
1- قيمت سيم صفر در تهران 50-60 هزار تومان و سيم كاركرده 30-35 هزار تومان هست.
2- نرخ مكالمه براي هر دقيقه 67 تومان هست و زمان هر پالس 6 ثانيه. يعني براي مثال شما براي 15 ثانيه صحبت (كه معادل سه پالس ميشه) حدود 20 تومان پرداخت ميكنين. علاوه بر اين تاليا در ساعت غير از Peak Hour يعني بين 9 شب تا 8 صبح، براي هر دقيقه 54 تومان دريافت ميكنه. قيمت SMSاش مشابه ايرانسل و همون 16 تومن هست. سرويس رسيد مسيج هم فعاله و رايگان.
3- شمارههاش همجور داره. هم معمولي، هم نيمه رند و هم رند. مثل ايرانسل.
4- در مورد پوشش يزد لازمه از همشهريها تحقيق كنين. چون من خودم الان در تهران هستم.
5- اعتبار، محدوديت زماني نداره. يعني تا پيش از عيد داشته، ولي الآن برداشته شده (البته بهخاطر رقابت با ايرانسل).
اگه سوال ديگهاي باشه، خوشحال ميشم بتونم جواب بدم.
اگه ساير دوستان نظري دارن، از شنيدن اون هم خوشحال خواهم شد.