بزار اینجوری بگم
ایرانسل تپومکالمه ضعف داره خیلی قطع میکنه تماس رو و اینکه چون من ایفون دارم و سرویس ایمسیج استفاده میکنم و قبلش تحقیقی که کردم ترابورد به ایرانسل امثیمسیج فعال نمیشه رو همرا اول هم که کلا اکتیو نمیشه و هی اون پیغام کذایی که برای فعال سازی هست میاد که رو اعصاب هست و اینکه باز هم رو گوشی ایفون و سیمهای جدیدش که ۴جی رو پشتیبانی میکنه یه ایراد خیلی بزرک هست که اگه رو شبکه ۴جی باشین و یه جایی برین که اونجا هیچ انتنی نداشته باشین بعد از اینکه به منطقه انتن دهی برمیگردین دیگه گوشی نمیتونه آنتن بکیره باید خاموش روشن کرد دستگاه رو تا آنتن بیاد که خیلی ایراد اساسی هست
مگه اینکه بزارین رو ۳جی
اینکه برای ال تی ای همراه اول گفتین درسته تهران پوشش خوبی پیدا کرده و سرعتش هم بهتر شده اما من چون از اینترنت موبایل فقط مواقعی که بیرون هستم استفاده میکنم زیاد فرقی مثلا بین ۱۰ مگابیت یا ۴۰ مگابیت برام نمیکنه و تاثیری انچنانی نداره مگر اینکه بخواین دانلود کنین
و یه ایراد دیگه ای که همراه اول و ایرانشل دارن اینکه مینیموم شبکه روی E هست و این باعث میشه یه سری جاها شما انتن داری ولی انترنت خبری نیست که خیلی بده اما رایتل میتپنم بگم ۹۹٪ تهران من اینترنت دارم که خیلی خوبه
و یه دلیل مشخص دیگش واسه خود من اینه که جایی کخ من هستم نه همراه اول نه ایرانسل هیچگونه پوششی ندارند فقط رایت ۲ خط پوشش داره داخل منزل که باز باعث میشه برام بهتر باشه