مبین نت از دکل های اختصاصی خودش استفاده می کنه یا از اپراتور های مختلف؟نقل قول:
منظورم اینه که مناطقی که تحت پوشش نیست، از دکل شرکت های دیگه استفاده می کنه یا خیر؟
Printable View
مبین نت از دکل های اختصاصی خودش استفاده می کنه یا از اپراتور های مختلف؟نقل قول:
منظورم اینه که مناطقی که تحت پوشش نیست، از دکل شرکت های دیگه استفاده می کنه یا خیر؟
مبین نت برا tdd فقط دکل های خودش و شهرها و مناطق تحت پوشش خودش رو داره و طبق نقشه موجود در سایتش هست ولی چند مدته سیم کارتهایی رو با عنوان 360 داره میفروشه که بتونه در جاهایی که دکل و پوشش tdd نداره از رومینگ همراه اول استفاده کنه . من خودم سیم کارت 360 دارم و در شهر ما هم tdd مبین نت پوشش نداره و رو همراه اول رومینگ میکنه ولی اسم شبکه و سرعت و محدودیت ها و تعرفه ها دقیقا همون tdd هست منتها پینگ و کیفیت و ثبات اینترنت مثل tdd نیست . دقیقا مثل رایتل که داره رو همراه اول رومینگ میکنه .نقل قول:
همین سیم کارت رو من اوردم تهران و با مودم فقط tdd تست زدم جواب داد و رفت رو شبکه tdd
یه مودم 4g و یه مودم 4.5g لطف کنید بهم معرفی کنید.نمیخوام زیاد گرون باشه(متاسفانه از تجمیع چیزی سر در نمیارم)
نصف قیمت مودم فورجی پلاس خیلی با کیفیت و خیلی پر امکانات و جان سخت :grrr: با تجمیع واقعی نسل 4.5 واقعی و cat6 واقعینقل قول:
خودم b525 هم داشتم 2000000 تومن خریده بودم و i60 هم داشتم که الان شده 1300 تا 1500 و fd-m60 هم داشتم الان شده 1500 تا 1700 و e5186-22a که 1700 بهش پول داده بودم همشو فروختم رفت و خودم اینقدر حساسیت به مودم دارم از همین استوک ها استفاده میکنم . وقتی این مودم استوک همه امکانات این مودم های ذکر شده رو داره و خیلی هم ارزون تر درمیاد و هدف استفاده از اینترنت و خصوصا تکنولوژی تجمیع واقعی هست چرا باید این همه پول رو بدیم به مودم های ذکر شده بالا ! الان d100 ایرانسل یا b310 هواوی که مودم معمولی 4G هستن میدن 900 تا 1200 خودتون قضاوت کنید .
مودم فورجی معمولی هم نخرید 4G معمولی به تاریخ پیوست سال آینده مراکز چندین استان 5G افتتاح میشه و باز مودم 4.5 یه چیزی ولی 4G معمولی دیگه هیچ میشه .............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا زیاد با نظر این پسره (صابر خان :V26::V25:) موافق نیستم.
ما در ایران زندگی میکنیم و من متوجه ۴.۵ و ۵ و حتی ۴ اصلا نمیشوم.
من هنوز یک مودم Cat4 از دو سال پیش دارم و تا ۹ مگا بایت سرعتش میرسه. یعنی اگر ۴.۵ بود بیشتر از این میشد؟!
بحث فنی رو میگذاریم کنار راجب ایران بگیم که با این وضعیتی که داره و پهنای باندش من هیچ تفاوتی بین این Cat ها تو ایران نمیبینم.
اگه ارزان طرف واقعا میخواد و از نظر مالی براش هزینه نمیصرفه همون Cat4 براش کافیه. اگر مشکل مالی نداره و بهترین که دیگه وقتی که پول هست دیگه مشکلی نیست.:V3:
پیشنهاد من اینه که با گوشی یک تست سرعت از انجایی که میخوای استفاده و دانلود بکنی اول بکن ببین چقدر اصلا سرعت میده، اگه ۴ الی ۵ مگابایت گرفتی همون Cat4 بخر و لازم نیست بیشتر پول بدی. البته اگر گوشی Cat6 هم باش تست کنی بهتره. این لینک برای کارت خوبه:
نقل قول:
از شما و حرفهای شما تعجب می کنم حتما اینم از خودمون ساختیم
http://s7.picofile.com/file/8376327768/55555.mp4.html
یا اصلا خبری از شبکه 4.5 در کشور ما نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر غریب به اتفاق استان ها و شهرهای کوچیک الان زیر پوشش 4.5 هست و دو برابر و بعضی وقتها 2.5 برابر شبکه 4G خالی سرعت دریافت میشه خود استان ما آذربایجان غربی یک شهر کوچیک مرزی به اسم پیرانشهر داره الان بیشتر از دو ساله در این شهر هم ایرانسل 4.5 داره هم همراه اول و 2 برابر شبکه معمولی 4G ما سرعت دریافت میکنیم .
این 4.5 زمانی به کار میاد و خودش رو نشون میده که شما اهل بازی هستی برفرض مثال و میخوای به صورت قانونی از داخل اکانت اورجین یا استیم خودتون گیم با حجم بالای مثلا 70 گیگ مستقیم نصب کنید اگر این کار رو با شبکه 4G معمولی و چیزشکن انجام بدید حالتون گرفته میشه و ناامید میشید از وضعیت اینترنت کشور ولی وقتی با تجمیع واقعی و مودم 4.5 این کار رو انجام میدید دانلود و نصب بازی خیلی دلچسپ و امیدوارانه میشه .
تست مودم I60 و مودم B525 و مقایسه این دو و سرعتها رو هم داخل انجمن مشاهده کنید خوبه کمی نظرتون درباره تکنولوژی 4.5 و مودم های 4.5 عوض میشه .
بله میدونم تو ایران 4.5 هست اما منظورم استاندارد آن هست، اگر کسی سرعت دریافتش با گوشی یا یک مودم قرضی بالفرض ۵ مگ میانگین بده دیگه چه فرقی به حالش میکنه مودم Cat18 بخره؟! توی ایران وقتی سرعت در شبانه روز استاندارد نیست و خیزش ۱۰۰ درجه دارد بهترین کالا هم تو ایران استفاده اش بی ارزش میشه.
مثل این میمونه توی شهر تهران با ماشین فراری زودتر خونه میرسی یا پراید ، یا با فراری میری تو ترافیک شهری مثل تهران زودتر خارج میشی؟!!
الان استاندارد ماکزیمم سرعت Cat4 چنده؟! 150?! درسته ؟ یعنی تا 150 مگ رو میگیره نه؟! خوب Cat6 چه نیازیه؟! یعنی بگیریم ۳۰۰ مگ تو ایران میده؟!
صحبت من برای واقعیت نشاندن وضعیت ایران هست. وگرنه اگر Cat4 خوب بود که تا CAT24 و بیشتر پیش نمیرفت که؟!!
در خصوص کاربرد هم موافقم هر کی برای کار خودش میگیره اما با Cat4 هم میتونه ۷۰ گیگ دانلود کنه! شدنیست ، اگر سرعت اپراتور و پهنای باندش ساعت ۶ صبح 5 مگابایت باشه دیگه فرقی بین این و اون نیست!
ادیت: فیلم رو دیدم البته IDM ملاک قبولیت نیست. ملاک تک کانکشن هست کسی که به سروری برای اپدیت و دانلود وصل میشه تک کانکشن هست.
اگر یک فیلم تک کانکشن با بروزر مثلا فایرفاکس یا همون IDM تک کانکت بگیری و مقایسه کنی اینو قبول میکنم، لطفا این را بگذار. :»:)
برا شما من از اداره ثبت اسناد هم دلیل و مدرک بیارم یا کل بچه های انجمن هم جمع بشه و با دلیل و مدرک و با مودم های 4.5 و معمولی خودشون تست بدن باز قبول نمیکنید :blink: . بحث ما واقعیت نکنولوژی در کشور نیست بحث سرعت و تجمیع هست که مودم 4.5 انجام میده و مودم معمولی عاجز هست :sad: . و خیلی بین این دو نوع مودم فرقه و شما همون بهتر با مودم معمولی حال کنید اینطوری خیلی پیشرفت میکنید و اصلا نمیخواد فرق بین اینها و سرعت اینها و شبکه اینها رو درک کنید :دی در ضمن ما نگفتیم طرف بره فراری یا CAT18 بخره که در ایران فعلا کاربرد نداره چون در ایران الان فقط CAT6 تجمیع دو باند داریم هر وقت اپراتورها باندهای بیشتری رو راه انداختن یا بقول شما جاده ها و خیابون ها و پیست ها محیا شد اونم باید تهیه کرد . اصلا هم از وضعیت سرعت اسمی یا واقعی در ایران ناراحت نباشید خودم تست بیشتر کشورهای خاورمیانه رو دیدم وضعیت سرعت ایران خوب نباشه بد هم نیست .نقل قول:
نه قبول میکنم فقط یک تست تک کانکشن فیلم بگیر، اگه بگیری خداوکیلی مودم Cat4 ام رو می اندازم بیرون و میرم یک Cat6 میخرم. :11::7:
هیچ دیوانه ای تک کانکشن نمیره حجم بالا دانلود کنه و اون قضیه تک کانکشن به مودم یا تکنولوژی ربطی نداره به اپراتور و زیرساخت اینترنت ربط داره و اگر اپراتوری بخواد میتونه برا مشتری ها اونم ازاد بزاره همانطور که در بخش بحث و تبادل نظر اپراتورها و شرکتهای ارائه دهنده اینترنت ملت فقط دنبال اپراتوری هستن که سرعت تک کانکشن بالایی داشته باشه و هی ISP عوض میکنن . ثانیا کی گفته شما داور بین المللی هستی یا از کجا کارت مربیگری داری که بخوای تست ما رو رد کنی یا قبول کنی :exclamati شما با همون معمولی کار کن بغلش هم یه چای قند پهلو بزن :دینقل قول: