اونجا چیزی نیست که با chipset شروع بشه...نقل قول:
مطمئنی درست گفتی؟؟؟
Printable View
اونجا چیزی نیست که با chipset شروع بشه...نقل قول:
مطمئنی درست گفتی؟؟؟
درست که گفتمنقل قول:
بگردی پیدا میشه معمولا این قسمت اطراف تغییرات مربوط به فرکانس پردازنده و تایمینگ رم هست تو اون سرفصل بگردی پیدا میشه
نقل قول:
ببین این دوستمو تا یه حدی درست میگه که دنبال chipset باش ولی خوب توی همه ی مادربرد ها جور نیست
نمونش اینکه تو مدل های ام اس ای تو بعضی از مودل هاش نوشته cell h\w
که این قسمت برای اور کلاک و تنظیم سی پی یو اینا هستش
تو توی منو هات دنبال یه همچین چیزایی بگرد یا برو داخل کل منو ها دنباله multipleyer\
یا ht ratio بگرد
اگر هم که بود بهم بگو تا بیشتر کمکت کنم و اگر هم نبود با عرض پوزش مادر بردت قابلیت او کلاک کردن رو نداره !
بی خیال اور شو !
یا حق :31:
فقط یه جا پیدا کردم که ضریب نبود و فرکانس بود(اینا 400 یا 800 یا 1000 )ودیگر هیچ...نقل قول:
البته اینا رو تو همون قسمت HT پیدا کردم...
خب شما نمیتونی ضریب قرار بدی و باید از ضریب های پیش فرض انتخاب کنینقل قول:
میتونی متنیو که اونجا نوشته رو یا عینا بنویسی یا اینکه یه عکس قرار بده ببینیم همون هست یا نه
يه سوال
اوركلاك كردن e5200 اينتل نهايتا تا چقدر هست و اينكه چه مقدار بستگي به كيفيت ram داره و بهترين ram براي overclock كه قيمتش هم مناسب باشه چيه؟
این پردازنده رو تا 3.7 اورکلاک کردند (در شرایط پایدار) ولی احتمالأ به 4 هم می رسه. و با توجه به فرکانس مسیر این کارت ، رم با باس 800 مرغوب و در زمان تأخیر 5 (مثل کرسیر و پاتریوت) کار شما رو راه می اندازه. البته اگه بودجه ی بیشتر دارید ، سراغ رم های بهتر با کارایی بالاتر برین.نقل قول:
1) در مورد انتخاب cpu من مي خوام از بين e7200 و e5200 يكيشون رو انتخاب كنم ولي موندم كدوم رو بخرم
باتوجه به اينكه ميگن e5200 خيلي خوب over مي شه صرفه اقتصادي بيشتر با كدوم هست؟؟؟؟
2) يه چيز ديگه اينكه e7200 رو هم ميشه به خوبي و راحتي over كرد و حدودا تا چقدر over مي شه؟؟؟؟
3) من بيشتر براي game اين سيستم رو مي خوام و مي خوام كه خيلي خوب هر بازي رو جواب بده حالا شما نظرتون بيشتر در مورد intel هست يا AMD ؟؟؟؟ يعني با يه هزينه برابر كدوم در بازي ها پرفرمانس بيشتري مي دن؟؟؟ (من خودم الان amd دارم ولي نظرم روي intel هست)
سلام. 7200 دارای کش بیشتر و کیفیت بالاتری هست و قدرتش هم بیشتره و خریدش هم عاقلانه تره.نقل قول:
1) كدام يك از مشخصه هاي ram نشان دهنده زمان تاخير ram هست
2) به نظر شما ram سوپر تالنت رم خوبي هستم قيمتش به من گفتن 24 تومن (1gig) در اين رنج قيمت بهترين رم كدوم هست؟؟
با تشكر