-
سلام
می ددنم ممکنه سوالم تکراری باشه ولی واقعا اعصابم خورد کرده!من سرچ هم کردم ولی نتونستم جوابامو بیدا کنم.اگه میشه راهنماییم کنین یا لینک جوابا رو بزارین.ممنون.
من بعد از مدتها تصمیم گرفتم k750 خودمو هک کنم. نرم افزاراشو +آمزشش رو دانلود کردم. اما Far Manager موقع کانکت شدن اخطار اینکه درایو USB نصب نیست میده.دیدم که خیلی ها هم این مشکل داشتن!حتی اون فایل update واسه USB رو هم گرفتم و نصب کردم اما باز هم error میده. جای USB رو هم عوض کردم اما...اصلا وقتی گوشی رو وصل می کنم روشن میشه که شنیدم نباید بشه! اصلا از کجا باید فهمید که گوشیم CA90 یا نمیدونم مدل های اینچنینیه!؟از این نوع سوالها خیلی دارم یکی میتونه کامل راهنماییم کنه...؟
-
سلام
دوربين k750 من خيلي نويز داره به صورتي كه وقتي روي لنز رو با دست مي گيرم پر از نقطه هاي ابي ميشود چه كار بايد كرد
-
تنظیمات رو درست انجام دادی ؟
-
هنگامی که در منوی مدیریت فایل روی منوی بیشتر روی استفاده به عنوان کلیک میکنم در گوشی w700i گوشی ریست میشود اگر کسی میداند چرا لطفا مرا راهنمایی نماید.
با تشکر
-
سلام به دوستان خودم
يك مشكلي برام پيش اومد كه از همه شما كمك مي خوام و ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد
حدود يك هفته پيش رم موبايل ( اريكسون كا 750 ) را اشتباهي با گوشي فرمت كردم . از اون به بعد رم رو از موبايل خارج كردم و با برنامه هاي مختلف محتويات اونو Recovery كردم ولي اصلا جواب نميده . من واسم عكسهايي كه با گوشي گرفتم و فيلم هايي كه با گوشي گرفتم مهم هست و بقيه صدا و تصاوير واسم مهم نيست چون همشونو يك بك آپ دارم ولي از عكسها و فيلمهايي كه با گوشي گرفتم متاسفانه هيچي ندارم . لطف مي كنيد منو راهنمايي كنيد چون واسم عكسها و فيلمها خيلي ارزشمند هست و يادآور خاطرات خاص هست.
ممنونم كه كمكم مي كنيد
-
رمز گذاری برای کا 750 آی
دوستان سلام. من یه مشکل دارم و اون اینه که میخوام وقتی گوشیم دستم نیست کسی به فولدرهام دسترسی نداشته باشه یه چیزی مثل یه پسوورد. لطفا راهنمایی بفرمائین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
مشکل در update p990
با سلام . وقتی 100 % فایل ها download میشه باز بر میگرده به اولین مرحله و روی lcd موبایل این error را می ده
error : no organizer software sccrin : 487
کسی می دونه من چطوری مشکم حل میشه ؟
-
من دنبال برنامه آپدیت سونی اریکسون هستم.یک مدت پیش یکی از دو ز دوستان توی سایت گذاشته بود ولی پیداش نمیکنم.
نرم افزار update service
-
با سلام به دوستان عزیز
اگه میشه منو راهنمایی کنید . گوشی من k 510 i هست و من هر آهنگ mp3 رو از کامپیوتر روی گوشی میریزم اونو پخش
نمیکنه و میگه فایل قابل اجرا نیست ولی اگه آهنگی رو با بلوتوز دریافت کنم اونو پخش میکنه لطفا دوستان منو راهنمایی
کنن . من در سایت جستجو کردم ولی مطلبی پیدا نکردم شرمنده اگه سئوالم تکراری هست . با تشکر
-
با سلام
من یه گوشی w810 دارم که چند بار درایور دوربین و اکوستیک اونو عوض کردم ولی الان هر کاری می کنم که باهاش عکس یا فیلم بگیرم نمیشه یعنی فقط برای یه لحظه میره رو دوربین ولی فورا بر می گرده
من درایور های دوربین رو تو این مسیر کپی می کردم
files_to_upload\Fs\ifs\settings\camera
یه چندبار هم بدون ساختن فولدر FS این کار رو کردم یعنی:
files_to_upload\ifs\settings\camera
در ضمن از نرم افزار ++CS و روش SFX استفاده میکنم و گوشیم سریالش چنجیه
ممنون میشم راهنماییم کنید
حتی وقتی تو software info < service info می رم هیچ مشخصاتی دیگه اونجا در مورد دروبین و ورژنش نیست
و حتی service test هم نمی تونه دوربین گوشی رو باز کنه
کمکم کنید