این فصل بد داره بدتر و بدتر می شه
ریو :n12: اعلام کرد در اخر فصل از یونایتد جدا می شه:n03:
نمیدونم فصل بعد چی بشه ولی اینجوری خالی شدن تیم از بازیکنای با تجربه حتی اگه بهترین های جهان هم به جاشون بیان زیاد خوب نیست چون بازیکن های جدید طول می کشه
تا به محیط عادت کنن
چه ترکیبی بود ترکیب ویدیچ و اورا و فردیناند و فن درسار:n28:
متن نامه خداحافظی ریو:
ریو فردیناند که سابقه 12 سال حضور در یونایتد را دارد و گرانقیمت ترین مدافع این تیم محسوب میشود، با انجام 454 بازی و 8 گل ، به پایان دوران خود در یونایتد رسید.
قرارداد این مدافع با تجربه در پایان فصل اخیر به پایان رسید و باشگاه تصمیم گرفته است قرارداد جدیدی به وی ارائه نکند.
فردیناند در این باره گفته است :
" من در طی ماه های گذشته ، مدت طولانی و به سختی در مورد آینده ام فکر کردم، و بعد از 12 سال به یادماندنی برای باشگاهی که ان را بهترین باشگاه دنیا میدانم، تصمیم گرفتم که زمان جدایی فرا رسیده است"
" من برای کسب موفقیت و جام به یونایتد پیوستم، و در خوشبینانه ترین حالت ممکن در رویاهایم نیز نمیوانستم این چنین کارنامه موفقی را متصور باشم.
" لحظات به یاد ماندنی و فوق العاده ای در کنار بازیکنان بزرگ رقم خورد که بعضا دوست های خوبی نیز از آب در آمدند. من همیشه اولین قهرمانی در لیگ برتر و آن شب به یاد ماندنی در مسکو را گرامی میدارم "
" شرایط اجازه نمیدهند تا آنطور که میخواهم و دوست دارم خداحافظیم را بیان کنم ولی این فرصت را دارم از تمام هم تیمی هایم، عوامل باشگاه و مربیان برای این 12 سال فوق العاده تشکر کنم. هرگز این دوران را فراموش نمیکنم، مثل کودکی که رویای قهرمانی دارد، "
" من اماده و سالم هستم تا چالش جدیدی را تجربه کنم، و خوشبین به آینده تا ببینم مرا به کجا میبرد"
منبع :کانون هواداران منچستریونایتد