1- نمي دونم - امروز تست ميكنم . ولي cd رو بصورت dat كامل پخش ميكنه.
2- بله به خوبي
3- دوتا پست بالاتر كامل توضيح دادم.
Printable View
1- نمي دونم - امروز تست ميكنم . ولي cd رو بصورت dat كامل پخش ميكنه.
2- بله به خوبي
3- دوتا پست بالاتر كامل توضيح دادم.
sibsabz عزيز
ممنونم از پاسخت
مسئله vcd و فايل dat فرق ميكنه .
در DVD فايلهاي ويديويي به صورت فايلهاي تكه تكه 1 گيگابايتي با پسوند VOB تقسيم ميشوند كه صرفا ويديويي هستند ولي منو و ديگر اطلاعات فيلم در فيلهاي اطلاعاتي ديگر ثبت ميشوند يعني اگر شما فايلهاي VOB رو اجرا كنيد دستگاه به احتمال زياد پخش خواهد كرد ولي از منو اوليه و انتخابهاي زيرنويس و انتخاب فرمتهاي صدا و ... ديگه خبري نيست.
منظور من اجراي فايل VIDEO_TS.IFO است كه تو همون فولدر VIDEO_TS قرار داده تا از منوي اوليه شروع به پخش كنه. پس لطفا اونو تست كن كه آيا PROVISION اجرا ميكنه يا نه ؟
ممنونم از وقتي كه ميزاري
سلامنقل قول:
سلام
من ديروز پروويژن گرفتم . فيلم hd را بسيار خوب و روان پخش ميكند.
فقط تنها مشكلي كه هست اين است كه fat32 را ميشناسد و هر پارتيشن نمي تواند 32 گيگ بيشتر باشد. من هارد 320 را كه بهش وصل كردم مجبور شدم 10 تا پارتيشن كنم.
مشكل دوم اينه اغلب فيلم هاي hd حجمشان 4.5 يا 8 گيگ است و باز هم محدوديت fat32 ظاهرا نميتواند فايل بالاي 4 گيگ را در آن كپي كرد.
لذا تا الان فقط فيلم هاي كمتر از 4 گيگ و تريلر ها رو توانسته ام ببينم . تا راهي براي اين قضيه پيدا كنم.
اگر از دوستان كسي در اين مورد ميتونه لطفا راهنمايي كنه.
منم سر همین موضوع حالم رفته شده بود ولی بالاخره برداشتم فلشم رو از FAT32 به NTFS تغییر دادم و یه فایل اچ دی 4.5 گیگی روش ریختم و به دستگاه وصل کردم و کاملا صحیح و سالم اجرا شد :18::8: خیلی حال کردم.
بعدشم زدم ضبط بکنه که اونم به راحتی ضبط کرد :10:
نه دوست عزيز اجرا نمي كنه!نقل قول:
قابل توجه کسانی که دستگاه x vsion دارند میرسانم که یکی از قابلیتهای این دستگاه این هست که وقتی شما یک شبکه از فرکانس خاصی رو ضبط می کنید می توانید سایر شبکه های داخل اون فرکانس رو مشاهده کنید و برنامه ضبط بدون مشکل ادامه پیدامیکنه مثلاً وقتی شما شبکه 3 از فرکانس602(37) رو دارید ضبط میکنید می توانید سایر شبکه های موجود در این فرکانس رو مشاهده کنید ولی سایر فرکانسها رو نمی توانید تماشا کنید(مثلاً شبکه مستند رو نمی تونید وقتی شبکه 3 رو دارید ضبط کنید ببینید) این نکته رو برای اطلاع رسانی خدمتتون عرض کردم.
سلامنقل قول:
آیا می شود شبکه و کانالها را لیست کنید؟
سلام بروبکس .
من یه set up box میخوام بخرم نمیدونم چه مدلی رو بخرم بین xvision و jame jam موندم کدوماشو بخرم.:13:
بعدش هم گارانتیهاشون چجوریه خوبه یه بده ؟:13:
دم همتون گرم.
سلام دوستان من امروز یه دستگاه PROVISION خریدم و توی شهر محمدیه از استان قروین تونستم 8 تا شبکه 1 تا 6 و آموزش و قرآن به همراه تعدادی شبکه رادیویی رو دریافت کنم از کیفیت راضی بودم اینو برای کسایی که تو استان قزوین هستند گفتم.
فقط یه مشکل با دستگاه دارم و اون اینه که کنترل دستگاه به زور تا دو متری اونم از روبرو کار میکنه میخواستم بپرسم این مشکل ذاتی این دستگاست یا گیرنده و کنترل من مشکل داره؟در ضمن من دستگاه رو با آخرین فریمور آپدیت کردم .:38:
اگر بين اين دو مدل مونديد شك نكن وايكس ويژن بگير!نقل قول:
نقل قول:
فرکانس 602 کانال 37
شبکه1
شبکه 2
شبکه 3
شبکه 4
شبکه 5
شبکه خبر
شبکه قران
شبکه آموزش
فرکانس 618(البته این فرکانس در محدوده منطقه 22 تا سعادت آباد دریافت می شود)
شبکه1
شبکه 2
شبکه 3
شبکه 4
شبکه 5
شبکه خبر
شبکه قران
شبکه آموزش
فرکانس 650
شبکه جام جم1
شبکه مستند
شبکه استانی