سلام
نمی خواستم پست بزنم ولی دیدم یک سری ادم اینجا هستند که توسط یک تست اشتباه شما دارند جهت دار پیش می روند.
کاربری که نمی تواند از یک محصول استفاده درست بکنه پس باید قبل از هر انتقاد بیشتر وقت بگذاره و پیش برود و اگر نتیجه نداشت ، انتقاد بکند.
من یک زمانی انتقاد کننده کومودو بودم در نسخه 5.10 که دیگه در نسخه 6نیستم چون خیلی بهتر شده و فقط با اینترفیس مشکل دارم و بس.
و اینکه در مورد این نتیجه کسپر نباید زیاد احساس خوشحال کرد چرا که کسپرسکی در تنظیمات پیش فرض حداقل یا امنیت متوسط رو می تواند برای کاربر ایجاد بکند منظورم برای استفاده از Application Control و اینکه این تست شما چون جهت دار هست باید عرض بکنم که کسپرسکی در نسخه 2013 روی ویندوز 7 با کمی تنظیمات می تواند امتیاز 340 را دریافت بکند یا نهایت روی بعضی سیستم های 330 امتیاز ، پس امتیاز کمی نیست چرا که این برنامه تست مخصوص سوییت شرکت کومودو است و خواهد بود.
اینکه در ویندوز 8 کسپرسکی از نظر نصب و اجرا شدن و برخی تنظیمات مشکل ندارد ولی از نظر HIPS روی ویندوز 8 مشکل دارد که با مخرب مسعود که من تست کردم این ضعف بود و نباید شک کرد.
ولی شرکت اقدامی کرد بنا بر عرضه نسخه 2014برای کامل بودن و بهینه تر بودن با ویندوز 8.که چند ماه دیگه عرضه می شود و باید با نسخه 2014 تست کرد که از همه نظر قدرتمند تر و بهینه تر و از نظر تنظیمات Aplplication Control بهتر و کامل تر و سریعتر خواهد شد .و حتی شما هم در فیلمی که قرار دادم ، می شود با کمی تغییر امتیاز 300 را به 310 تغییر داد.
و همانطور باید خدمت جنابعالی عرض بکنم وقتی نرم افزار X امتیازی از یک برنامه تست مخصوص شرکت Y کسب می کند و امتیاز بالایی می باشد ، پس باید گفت نرم افزار X قدرت و قابلیت هایی داشته که با نرم افزار شرکت Y توانسته امتیاز بگیره و جلو حرکات این نرم افزار رو بگیرد. و در مورد اسیب پذیری که در Change DrvPath وجود داره باید بگم که این قسمت رو کسپر بلاک می کنه و همانطوری که به صورت کامل د یکی از پست ها گفتم که این قسمت برنامه بلاک می شود ولی این برنامه بعضی از نرم افزارها مشکل دارد و البته در مورد اسیب پذیری در قسمت SetWinEventHook و SetWindowsHookEx هم باید عرض بکنم که این اسیب پذیری بخاطر کامل نبود نسخه 2013 از قسمت HIPS با ویندوز 8 هست وگرنه این قسمت با نسخه 2013 در ویندوز 7 هیچ مشکلی ندارد و کسپر راحت بلاک می کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.