دوستایی که v20 خریدن مبارکشون باشه فقط یه چیزی بگم که حتما باهاش آنتن و سیم نو واسه شبکه های داخلی بخرید چون خیلی تاثیر داره.
Printable View
دوستایی که v20 خریدن مبارکشون باشه فقط یه چیزی بگم که حتما باهاش آنتن و سیم نو واسه شبکه های داخلی بخرید چون خیلی تاثیر داره.
دوستان وی تی بیست 42 اینچ هم داره؟
دوستانی که از گناوه یا بانه وی بیست خریداری کردند لطفا شماره تماس فروشنده رو برای من هم پ خ کنید.
درست یا نادرست علیرغم حرف خیلی ها که گفتن تکنولوجی 40و50ساله پیشه و از دور خارجه ولی من وی 20 گرفتم ولی یه چیزه عجیب اینکه ریموت این مشکیه ولی تو یه مغازه دیگه که دیدم طوسی! یعنی رنگه اورجینالش احتمال میدم که s باشه یه چیزی که تو ذوق زد همون برگه اس که نوشته امکان lan نداره اگه میشه یه بحث تخصصی راجه به dlna اش بذارین چون خیلی سر در نیاوردم مرسی
برای اتاقی که طولش 6 متره، و استفاده 100% از سورس SD پلاسما 50 اینچ چطوره؟
100% جواب میده مطمئن البته اختلاف 700 تومنی بین42 و 50 داری که تواین فاصله 6 متری ببین ارزش داره برای من هم 6 متر فاصله هست که روز اول خیلی tv بزرگ بود ولی کم کم خیلی کوچک به نظر میاد پس 50 بهتره که من پشیمونم شدم که42 گرفتم در ضمن به انتخابت شک نکن (چون میخوای بخری)الان اینقدر بااین tv حال میکنم پس از 2 ماه دیدن باور کن تازه 100% مطمن شدم تصویر معرکه است اصلا با سام و ... سونی مقایسه نکن چون اینکار رو کردم؟!!نقل قول:
مخصوصا تصویرSD برخلاف تصور البته با ر س ی و ر
دوست عزیز بهترین انتخاب رو کردی و مبارکت باشه و امکان lan و همچنین Dlnaداره تو پست های قبل نگاه کننقل قول:
---------- Post added at 08:37 AM ---------- Previous post was at 08:35 AM ----------
نه دوست عزیز سریVT20 فقط 50 و 65دارهنقل قول:
سریGT20 سایز فقط42 داره که گیر نمیاد!
آره حتما زنگ بزن گارانتی.نقل قول:
سلام
خبری از عرضه VT20 در نمایندگی نیست ؟!
شرکت بانیان اعلام کرده بود که حداکثر تا بهمن آنرا عرضه می کنه
شما اطلاعات بیشتری در این مورد ندارید؟
ممنون
دوست عزیز کنترل من هم مشکیه کلا V20R کنترلش مشکیه. امکان لن هم داره پستهای قبل رو مطالعه کنیدنقل قول:
لطفا دوستان دیگه هم نظر بدن.نقل قول: