آقا بی زحمت این رو برام تخمین میزنی
برا رشته هنر منطقه 1
ادبیات 75
عربی 60
دینی 70
زیان 90
درک عمومی هنر 10
درک عمومی ریاضی و فیزیک 20
ترسیم فنی 10
خلاقیت تصویری 20
خلاقیت نمایشی 20
خلاقیت موسیقی 10
خواص مواد 0
:n16:
Printable View
آقا بی زحمت این رو برام تخمین میزنی
برا رشته هنر منطقه 1
ادبیات 75
عربی 60
دینی 70
زیان 90
درک عمومی هنر 10
درک عمومی ریاضی و فیزیک 20
ترسیم فنی 10
خلاقیت تصویری 20
خلاقیت نمایشی 20
خلاقیت موسیقی 10
خواص مواد 0
:n16:
این بدون کنکورا مگه قرار نبود امروز بیاد پس چی شد؟
دوستان تو سوابق تحسیلی که رو سایت میاد
یه نمره با نمره خودم فرق داره
اشتباهی تایید کردم
الان چی میشه؟ میتونم تو کنکور شرکت کنم؟ اگه شرکت کنم قبول نشم بعدا گیر نمیدن؟:n03:
حداقل معدل کتبی چند باید باشه؟ زیر 8 اصلا دیپلم میدن؟
واحد ها رو پاس کنی بهت دیپلم میدن. باتوجه به وجود 2تا تبصره؛ زیر 8 هم ممکنه که بتونه دیپلم بگیره من خودم معدل کتبیم 09 و خورده ای بودنقل قول:
نقل قول:
حدود نمره اکتسابی: 8240
حدود رتبه اکتسابی: 350-300
واحد ها رو همه پاس شده دیپلم هم دوسال پیش گرفتم فقط فیزیک رو تبصره زدم که اینجا زده صفرنقل قول:
از این بابت مشکلی پیش نمیاد؟
نمره کتبی صفر بوده باشه که به هیچ وجه نمیتونستی دیپلم بگیری :n02: چند بوده که صفر زدن ؟ چون حداقل باید 4.5 گرفته باشی توش.نقل قول:
اگه نمرت کمتر از نمره واقعیت باشه مشکلی پیش نمیاد ولی شاید در صورتی که مشمول اعمال سوابق بشی؛ به ضررت تموم شه و رتبت رو بیاره پایین.
به نظر من بهتره با رفع نواقص سازمان سنجش مکاتبه کنی. به صورت زیر :
وضعیت تحصیلی یا کارنامه ای که نمره فیزیکت توش هست رو ببری در معاونت سنجش ناحیه آموزش پرورش شهرتون و یا در مدیریت دبیرستانی که ازش گرفتی مهر و امضا کنن سپس اون رو به همراه اطلاعات داوطلبیت در کنکور 92 بزاری توی پاکت و به نشانی اداره رفع نواقص سازمان سنجش پست پیشتاز کنی. آدرس بخش رفع نواقص رو میتونی از سایت سازمان سنجش برداری.
همین الان رفتم ریز نمرات سال سوم رو گرفتم دیدم فیزیک ۱۰ شدم یعنی تبصره هم نزده بودم اشتباه میکردمنقل قول:
اگه نمره فیزیک ۱۰ باشه معدلم میشه ۸/۳۶
اگه صفر باشه میشه تقریبا ۷/۵
این یه نمره فکر نکنم تاثیر داشته باشه ؛ بیشتر نگرانیم از اینکه نیان بعد کنکور بگن متخلف هستی و ...
دانشگاه ها یا رشته های مختلف به معدل گیر نمیدن؟ مثلا من اگه یه رشته خوب قبول شم امکانش هست واسه معدل ردم کنن؟
توی این ویرایشی که 30 بهمن شروع میشه چه چیزایی رو میشه ویرایش کرد؟
شما بهتره کارنامه رو ببرین معونتا سنجش اداره آموزش پرورش شهرتون تا همه چی درست بشه. حتی اگه کاراش رو تکمیل هم نکنین همین اقدام به تصحیح نمره کافیه که بعدا نتونن به چیزی گیر بدن.نقل قول:
نه دوست عزیز فقط توی دانشگاه های بین المللی به معدل گیر میدن. وگرنه من با معدل 09 دارم پزشکی سراسری میخونم کسی هم جرات گیر دادن بهم رو نداره