کسی نیست جواب مارو بده ؟نقل قول:
Printable View
کسی نیست جواب مارو بده ؟نقل قول:
نقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من شما به این تاپیک هم مراجعه کن فک کنم اونجا بهتر جواب بگیری
خب حالا كه اينطوره پس برو سراغ MVM X33 ماشين بدي نيست قابليت اسپرت سازي خوبي داره. مشتري دست دومش نسبتا بدك نيست.نقل قول:
اما صفر نخر كه گرفتار افت قيمت وحشتناك نشي
کسی میدونه این سمند :
سمند ال ايكس EF7 پايه گاز سوز با كيسه هواي راننده و سرنشين و رينگ فولادي و يورو4
رو واسعه 93 که تا چند روز دیگه تحویل میدن , با داشبورد جدید هست یا همون قدیمی ؟ کد خودرو کلاس: 29111
داشبورد قدیم هستنقل قول:
اون مدلهای داشبرد جدید بنزینی هستند و مالتی پاکس و در فاکتور فروش ذکر شده با داشبرد p2
سلام با حدود 30 میلیون تومن می خوام 206 بگیرم یه ماشین سالم و تمیز می خوام ، مشکل اینه که خیلی از فنی ماشین سر در نمی یارم ، چه چیزایی رو باید چک کنم ، کدوم تیپ از لحاظ کارکرد و قیمت مناسبه؟ فرضا تیپ 5 خوبه ولی می گن قطعاتش گیر نمی یاد و گرونه می دونم 1600 سی سی هستش ولی تیپ 2 1400 ، کلا از کجا بخرم بهتره ، از روزنامه ؟ اگه خودم بخوام برم ببینم شاید نتونم کامل تشخیص بدم ماشین سالمه یا نه؟
نظرتون درباره ماشین صفر چطوره؟ می گن صفر اگه بگیری سیستم برقش چینیه؟ قطعاتشم می گن چینیه؟
ممنون می شم اگه یکی کمک کنه
سلام با حدود 30 میلیون تومن می خوام 206 بگیرم یه ماشین سالم و تمیز می خوام ، مشکل اینه که خیلی از فنی ماشین سر در نمی یارم ، چه چیزایی رو باید چک کنم ، کدوم تیپ از لحاظ کارکرد و قیمت مناسبه؟ فرضا تیپ 5 خوبه ولی می گن قطعاتش گیر نمی یاد و گرونه می دونم 1600 سی سی هستش ولی تیپ 2 1400 ، کلا از کجا بخرم بهتره ، از روزنامه ؟ اگه خودم بخوام برم ببینم شاید نتونم کامل تشخیص بدم ماشین سالمه یا نه؟
نظرتون درباره ماشین صفر چطوره؟ می گن صفر اگه بگیری سیستم برقش چینیه؟ قطعاتشم می گن چینیه؟
ممنون می شم اگه یکی کمک کنه
مکانیک آشنا داری ببری پیشش ؟
دوست و آشنا و .... که آشنایی بیشتری نسبت به شما داشته باشه با ماشین چی ؟ (که به احتمال زیاد اون مکانیک آشنا هم داره . )
در هر حال هنگام خرید از فروشنده برگ تشخیص رنگ شدگی و معاینه فنی بخواه .
سوار ماشین شو ببین صدایی که از ماشین میشنوی طبیعیه یا بیشتر .
به نرمی و سفتی کلاج توجه کن ... اگه خیلی سفت باشه یعنی اینکه باید صفحه کلاج عوض بشه و قیمت انواع صفحه دیسک و ... هم بالا رفته مث اینکه ...
به مکانیک بگو تسمه تایمشو حتما چک کنه ببینه نیاز به تعویض هست یا نه ...
منم زیاد از مسایل فنی ماشین سرم نمیشه ... در همین حدا میدونم:n01:
پ ن : 206 این سالهای اخیر (بیشتر بخاطر تحریم ها ) افت کیفیت زیادی هم داشته... تیپ 5 هم من شنیدم زیاد توی خرج میفته .... بنظر من اگه فقط 206 میخواید یک تیپ 2 مدل 89 هم کفایت میکنه و بقیه ی پول رو پس انداز کنید(چون گویا تا 89 کیفیت مناسب بوده) کما اینکه با 30 تومن گزینه های بهتری هم میتونید داشته باشید ...
دوستان جیلی چه جور ماشینیه ؟ شنیدم نسبت به لیفان و mvm بهتره درسته؟
بله کاملا ، ماشین خیلی نرم و بی صدایی هست و قدرت موتورش هم مناسبه . از نظر ظاهری هم خیلی به روز هست .نقل قول: