احتمال رخ دادن این حال به نظر منم بیشتر از بقیه حالت هاستنقل قول:
مگه اینکه شانس بیاریم ازبکستان و قطر خوب نتیجه نگیرن ، که خب از نتیجه ی بازی های چند روز پیش هم گروهی هامون که ضرر کردیم حالا بعدا چی بشه الله اعلم
Printable View
احتمال رخ دادن این حال به نظر منم بیشتر از بقیه حالت هاستنقل قول:
مگه اینکه شانس بیاریم ازبکستان و قطر خوب نتیجه نگیرن ، که خب از نتیجه ی بازی های چند روز پیش هم گروهی هامون که ضرر کردیم حالا بعدا چی بشه الله اعلم
می تونید بگید در چه صورت مستقیم صعود می کنیم
در صورتی که آسمان و زمین دست به دست هم بدن :دی !نقل قول:
تو 3 بازی حداقل باید 3 تا گل بزنیم و گلی نخوریم در صورتی که تو 5 بازی فقط 2 تا زدیم !! البته اینجا هیچی حساب و کتاب نداره یوهو دیدی به هر تیمی دو سه تا زدیم !! این ملت موقع جوگیر شدن یقه اسپانیا رو هم می تونن بگیرن :دی ! :دی !
خوب جدول و بازی های آینده رو دیدمنقل قول:
من اینجوری احتمال میدم:
کره لبنان رو می زنه و ایران هم قطر رو میزنه و جدول اینطوری میشه که کره اول با13 امتیاز ازبک دوم با 11 و ایران سوم با 10
میریم هفته بعد:
لبنان رو میبریم و کره هم ازبک رو میبره و جدول اینطوری میشه که کره با 16 امتیا اوله ایران با 13 تا میره دوم و ازبک با 10 تا سوم
اما هفته آخر که هفتهه مرگمون هست!!!
ازبک قطر رو میبره و میشه 14 امتیاز و ماه هم به کره می بازیم و صعود مستقیم منتفی میشه
یا
خیلی خوش شانس باشیم با کره مساو می کنیم و میشیم 14 امتیاز که باز هم بعید می دونم تفاضلمون بره بالای ازبک و باز هم صعود مستقیم پر
به نظر من کره مستقیم به عنوان تیم اول میره بالا و یک خیال خوش اینه که کره ازبکستان رو با آوراژ بالا بزنه یا قطر یقه ازبکستان رو بگیره که ما به عنوان تیم دوم بریم بالا!!!
قطر در صورتی بازی آخرش با ازبکستان مهم میشه که بتونه ما رو ببره ! و گرنه تشریفاتی میشه !نقل قول:
قبل هم خود من به شخصه از این پیش بینی ها زیاد کردم ، و همیشه امیدوارانه نتایج تیم ملی رو پیش بینی میکردم ، ولی دیگه فکر کنم این جور پیش بینی ها واسه تیم ملی صدق نکنه ، نمونه ش بازی با لبنان ، کی فکرش رو میکرد به تیمی که تا حالا نباخته بودیم که هیچ اصلا ازش گلی دریافت نکرده بودیم ، ببازیمنقل قول:
پس اگه بتونیم قطر رو تو بازی بعدمون ببریم واقعا شاهکاری کردیم در حد لا لیگا !!! :n27:
مهاجم دورگه تیم ملی فوتبال ایران عكسی دردسرساز از خود منتشر كرده است.
به نقل از نامه، ویلیام آتشكده كه برای نخستین بار به تیم ملی ایران دعوت شده است، عكسی در صفحه شخصی خود منتشر كرده كه بی شك برایش دردسرساز خواهد شد.
آتشكده كه در لیگ دسته دوم سوئد بازی می كند در این عكس در حال كشیدن سیگار است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسش بزاریننقل قول:
۳۰۰۰ دلار پاداش ملی پوشان برای تساوی با کویت
بازیکنان تیم ملی پس از تساوی با کویت از سوی فدراسیون فوتبال نفری 3000 دلار پاداش دریافت کردند.
به گزارش خبرآنلاین؛ بازیکنان تیم ملی پس از تساوی با کویت از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال نفری 3000 دلار پاداش این بازی را دریافت کردند که به آنها به صورت نقدی پرداخت شد.
در صورت پیروزی مقابل کویت این پاداش 4500 دلار بود اما برای تساوی 3000 دلار برای بازیکنان در نظر گرفته شد که این مسئله نشان می دهد مشکلات مالی فدراسیون آنطور هم که گفته می شود حاد نیست و مسئولان همچنان قابلیت پرداخت چنین پاداش هایی را دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n15::n15::n15:نقل قول:
یعنی کار به جایی رسیده که تساوی در مقابل قطر هم جایزه داره !!:n29::n29: