باه با 2 گیگ مشکلی ندارهنقل قول:
Printable View
باه با 2 گیگ مشکلی ندارهنقل قول:
بابا بیخیال یه کابل وصل کردن اینهمه درد صر نداره ثواب داره دفترچه دستگاهت رو بخونینقل قول:
از norton ghost V12.0 استفاده کنید فشرده سازی و رایت بروی دی وی دی اش عالیهنقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما من 60 گیگ اطلاعاتم را میتونم ریکاوری کنم؟تقریبا چند تا dvdمیشه؟چه نرم افزاری را نصب کنم تا برام از هارد پشتیبان(ریکاوری) بگیره؟شرمنده پرحرفی کردم.ممنون از راهنمایی شما.
نقل قول:
اگر میخوای با دکمه راه اندازی اش کنی باید از درایور استاندارد خودش استفاده کنی ... از سایت خود ایسر برای همین مدل گرفتی ؟ چون به application های ایسر هم نیاز داره
باید اتومات بره ولی برای تنظیمات بیشتر اگر کارت گرافیک nvidia هست وارد nvidia control panel بشو ، از منوی view برو advanced و تنظیمات خروجی را در setup multiply display انجام بده :11:نقل قول:
1- اگر دل و سونی یا ایسر و توشیبا و ... بجز دل دارید با استفاده از برنامه recovery disc creator اونها ریکاوری بگیرید. این برنامه را در بخش all programs دکمه start menu پیدا میکنیدنقل قول:
2- به شرطی که بخوره می تونید ... باید تست کنید به عنوان یک قربانی !
3- بله میشه هرچند اکتیو شده نصب میشوند
سلام
نمیدونم چرا این برنامه Health Check کارش تموم نمیشه الان نزدیک یه روزه میخواد یه چیزیو تعمیر کنه هنوز تغییر نکرده؟ اصلا بدرد میخوره یانه ؟
ممنون
سلام بچه ها، يه سوال:
موس هاي بلوتوث همشون بايد ي رابط به usb هم همراشون باشه؟؟
منظورم اينه كه وقتي خود لپ تاپ بلوتوث داره موس هايي هست كه مستقيم به لپ تاپ وصل شه نه با رابط usb??
بله ... یک receiver همراهش هست که به USB میخوره و اون رو نیاز داره ... اون کار نمیشهنقل قول:
سلام بچه ها، يه سوال:
موس هاي بلوتوث همشون بايد ي رابط به usb هم همراشون باشه؟؟
منظورم اينه كه وقتي خود لپ تاپ بلوتوث داره موس هايي هست كه مستقيم به لپ تاپ وصل شه نه با رابط usb??
سلام.
تبدیل خروجی مانیتور به ورودی برای tv هست تو بازار؟ میخوام 1310 بگیرم، شنیدم خروجی tv نداره.میخوام ببینم با تبدیل میشه به tv وصلش کرد یا نه.
در ضمن یه سوال دیگه این پورتها کارشون چیه؟
1. HDMI
2. fire wire(IEEE 1394a)
3. RJ45 ethernet port