1 سوالی این لینک -- که میگن راسته 1 لینک میگیری وقتی به لول 5 رسیدی rp میشه 50000 تا اینم برنامه اش ویروسی هم نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
1 سوالی این لینک -- که میگن راسته 1 لینک میگیری وقتی به لول 5 رسیدی rp میشه 50000 تا اینم برنامه اش ویروسی هم نیست
اسم برنامه بزارید چک کنیم
معمولا تروجان ها جدید امکان داره شناسایی نشه ..............
دوستان توجه کنین هیچ کسی و هیچ نرم افزاری و هیچ هکی نمیشه روی LOL انجام داد
وقتتونو تلف نکنین ...
منم اومدم Euro West اون یکی رو تو آمریکا با کلی کاراکتر ولی کردم ولی ارزش داشت پینگم خیلی خوب شد ! فکر میکردم از 320 برسه به 240 ولی الان بین 140-160 هستش و توی روز هم اصلا لگ نداره :دی
Oh *** Yeah
آقا من Rp رو پس گرفتم ... اینجا رو بخونید :
این سیستم خیلی عالی به نظر تا 90 روز مهلت دارید برگردونید ..... یعنی این جدیدا گذاشتن ؟!
اره جدید گذاشتن .تاریخش مال همین امروزه .نقل قول:
من وینم رو برگردوندم . موندم حالا جاش کی رو بخرم که 6300 تا IP بخواد .
منم چندتا پس دادم یکی ریوان بود چون اصلا نتونستم یه بازی درست باهاش برم یکی eve بود بعدی pan
IP زیاد شد یه Shyvana گرفتم ...
واقعا یک تانک DPS عالی شدیدا جواب میده راحت میشه باهاش بازی کرد 1v1 خوب نمیدون با ww روبرو میشدم بد میخورد اصلا کلا فوکوس بود با من نمیدونم کانترش که نیست ...
البته این سایت کمی لیست فرق داد ؟!
این Blitzcrank من چند وقت دارم واقعا قدرتی این چمپ کاربردی در نبرد واقعا یک کمک اساسی .... Q که همه الان میدون......... جالبترین ULT قدرت بالایی داره و cool کوتاهی داره خیلی OP تو رانک واقعا ازش وحشت دارن ....
تا سه تا میشد برای هر اکانت پس داد انگار نه بیشترنقل قول:
شما همون GT نیستی احیاناً ؟نقل قول:
راستی الان که سه تا رو برگردوندی سهمیه ات تموم شد . نوشته تو کل life time فقط سه بار میتونی اینکار رو بکنی . یعنی دیگه هیچ وقت با این اکانتت نمیتونی این کار رو انجام بدی .
ریوان رو همون بهتر پس دادی . من یکی هم عمرا نمیتونم با این برم . کلا به من نمیخوره . یه کاری کردم نمیدونم میارزید یا نه . همه 6300 تا دادم rune خریدم .