دوستان من arkham asylum بازی نکردم بنظرتون ارزش داره اول برم اونو بگیرم بازی کنم یا این بهتره؟
Printable View
دوستان من arkham asylum بازی نکردم بنظرتون ارزش داره اول برم اونو بگیرم بازی کنم یا این بهتره؟
اگر وقت کافی داری، اول Arkham Asylum رو بازی کن. اون هم محشره. اینطوری هم با ساختار های بازی آشنا میشی و هم داستانش.نقل قول:
وقت که دارم خودمم میخواستم arkham asylum اول بازی کنم ولی بخاطر قدیمی بودنش یه خورده به شک افتاده بودم :20:نقل قول:
اصلا هم قدیمی نیست . واقعا شاهکاری بود در زمان خودش . از خیلی بازی های الان هم سرتره . ارخام سیتی که دیگه هیچی .نقل قول:
حتما بازیش کن . چون کمی هم به داستان مربوطه و هم چندتا از گجت ها رو توی بازی با از قبل بلد باشی .
اره میدونم که شاهکار بود پس با این حساب حتما بازیش میکنم ممنون که راهنمایی کردین :46:نقل قول:
با سلام
اساتید محترم من یک قسمت از بازی رو گیر کردم نمیدونم چیکار کنم....tab رو زدم و از این صفحه عکس گرفتم میزارم لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو منطقه قرمز رنگ که نمیشه وارد شد
تو این قسمت سمت راست هم که جای برای ورود به ساختمون نیست چه کنم ؟؟؟؟
دوست عزیز خراب کردن کانتینرهای تایتان یک ماموریت فرعی محسوب می شه و شما الان لازم نیست همه رو با هم انجام بدید ...نقل قول:
شما به ترتیب مراحل اصلی بازی رو برید تا سر موقع به محل های اشاره شده برسید ...
این منطقه دو سطح داره . زیر زمینی و زمینی . از راه زمینی نمیتونی بری مگه اخرای بازی . از راه زیر زمینی میتونی بری . اگه تو نقشه دقت کنی میبینی که سمت راست اون منطقه قرمز راه زیر زمینی وجود داره .نقل قول:
با سلام
اساتید محترم من یک قسمت از بازی رو گیر کردم نمیدونم چیکار کنم....tab رو زدم و از این صفحه عکس گرفتم میزارم لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو منطقه قرمز رنگ که نمیشه وارد شد
تو این قسمت سمت راست هم که جای برای ورود به ساختمون نیست چه کنم ؟؟؟؟
البته همین طوری معمولی بازی رو پیش ببری سر و کارت به اونجاها هم میرسه . لازم نیست الان بری .
نقل قول:
خوب الان کجا برم چیکار کنم ؟؟؟ تمام دشمن رو زدم دیگه کسی یا چیزی نیست ....
شما tab رو بزن !برو رو نقشه ببین غیر از side mission ها چی داری رو نقشه ...نقل قول: