می تونید 83 بگیرید که به سالم بودنش از لحاظ فنی خیلی باید دقت کنید.نقل قول:
در این مورد به رنگ و تمیزی خودرو لازم نیست زیاد توجه کنید و فقط باید به فنیش دقت کنید چون موتور تیپ 2 اگه سالم نباشه خیلی دردسر سازه و پر خرج
Printable View
می تونید 83 بگیرید که به سالم بودنش از لحاظ فنی خیلی باید دقت کنید.نقل قول:
در این مورد به رنگ و تمیزی خودرو لازم نیست زیاد توجه کنید و فقط باید به فنیش دقت کنید چون موتور تیپ 2 اگه سالم نباشه خیلی دردسر سازه و پر خرج
نقل قول:
با 10 میلیون تومان مدل 85 رو میتونید بخرید.
تاپیک زیر رو مطالعه کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=531927
دوستان،
من میخوام پژو روا بخرم که مدلش هم از 88 به بالا باشه. منظورم پژو روا اصلاح شده رو میخوام بخرم.
یک سری قیمت دیدم که صفر کیلومتر خشک بدون گارانتیش رو 8300 هم میدادن
یک جا هم دیدم قیمت با گارانتیش رو که 10500 بود قیمتش. البته دوگانه سوزش رو.
سه تا سوال داشتم:
1- من که میخوام کار کرده بخرم که افت قیمتش رو کرده باشه، قبل عید بخرم یا صبر کنم بعد عید؟ (به نظر شما چقدر فرق میکنه؟)
2-الآن یک پژو روا سال نقره ای دوگانه سوز سالم بی رنگ ، مدل 88 یا 89 چقدره قیمتش؟
3- این با گارانتی و بدون گارانتی ها که نزدیک 2 میلیون تفاوت قیمت دارن، وقتی من کار کرده بخوام بخرم، این رو چطور میشه محاسبه کرد؟
ممنون میشم اگر جواب کارشناسانه بدید.
ممنون از جواب شما
سلام دوستان دو تا ماشین رو میخوام برام قیمت بدین
1=پژو 405 مدل بهمن 83 دوگانه سوز دستی ورنگ بژ/بیمه 10ماه دارد/گلگیر عقب تعویض وسپر غقب رنگ شده/لاستیک متوسط /واز ظاهری بد نیست ولی خیلی صدا میده در دست اندازها
2= پرااید سفید 131 sl سفید دوگانه سوز دستی / بیرنگ /مدل فروردین 1390/ لاستیک متوسط به بالا / بیمه 1 ماه دارد /34000کیلومتر نیز کارکرده است
ممنون میشم از دوستان که سریع جواب بدین
ممنون
کسی نیست به این سوالات من جواب بده
سلام
با نهایت 4 میلیون،دور رنگ باشه نهایتا،اما فنی سالم پراید تا چه مدل میشه خرید ؟
ممنونم ;)
نقل قول:
پژو 405 GLX مدل 83 قیمت 8000000 تومان
پراید 131 SL دوگانه سوز مدل 90 قیمت 8400000 تومان
پراید مدل 83نقل قول:
خواهش می کنم منو هم راهنمایی کنید.نقل قول:
در ضمن ، یکی از دوستام بهم گفت، ماشین صفر نخرم چون هم خودش افت قیمت داره و هم مقداری که میخوای نگه داریش، (منظورش هر سالی که یک سال به مدلش اضافه میشه) افت خواهد داشت و در مجوع افت زیادی میشه اما اگه زیر صفری بخرم، افت خودش رو داشته.
اما من نمیدونم واقعاً اگر یکم پول اضافه تر بدم صفر بخرم بهتره یا اینکه یه ماشین تمیز در همین حد اما با قیمت پایین تر بخرم؟
سلام دوست گرامی از اینکه دیر جواب میدم معذرت میخوام.نقل قول:
1.اگر قصد خرید خودروی کارکرده رو دارین همین الان اقدام کنید چون احتمال گرون تر شدن خودرو هست
برای خودروی روآ فرقه چندانی نمیکنه امکان داره در حد 300 یا 400 هزار تومان باشه.
2.پژو روآ دوگانه سور مدل 89 رو الان حدود 8800000 تومان قیمت داره اما مدل 90 کارکرده رو میتونید
با 9 یا 9.5 میلیون تومان گیر بیاری.
3.موقع خرید یک خودروی ایرانی گارانتی معنا نداره. چون هر خودرو 1 سال یا مثلا 40 هزار کیلومرت گارانتی داره
و این تو قیمت تاثیری نداره. گارانتی برای خودروهای خارجی صدق میکنه.
4.مراقب باش سر قضیه گارانتی اونم برای روآ سرت کلاه نزارن.
نقل قول:
ممنون ازینکه جوابمو دادید .
من 7 میلیون دارم وام میگیرم
میتونم یک میلیون هم اگر لازم باشه جور کنم روش بزارم.
با توجه به چیزی که شما میگی، یک سری روا خشک صفر برای سال 90دیدم که زده بودن 8300 تا 400 ، پس من اگه همینو بگیرم بهتره ؟ یا اینکه 1 میلیون کمتر بدم و مدل 89 کار کرده اما تمیز رو بگیرم؟(البته 89 کارکرده تا 7500 هم پیدا کردم تمیز باشه)
میخوام باهاش کار کنم خرجشم در بیارم.
شما اگه جای من بودید و سالم بودن و سالم موندن ماشین براتون مهم بود، چیکار میکردید؟