سلامنقل قول:
منظروم اینه اگه یه فایلو بخایم بریزیم توی هارد باید با چند میگ بریزه ؟
اگر تجربه عملی رو بخواین
من که هارد اکسترنال مدل الایت دارم و usb2 هست سرعت ترانسفر داده هاحدود 30 مگ هست
ممکنه کمتر هم بشه یا بیشتر هم بشه!!!
Printable View
سلامنقل قول:
منظروم اینه اگه یه فایلو بخایم بریزیم توی هارد باید با چند میگ بریزه ؟
اگر تجربه عملی رو بخواین
من که هارد اکسترنال مدل الایت دارم و usb2 هست سرعت ترانسفر داده هاحدود 30 مگ هست
ممکنه کمتر هم بشه یا بیشتر هم بشه!!!
نه داداش من منظورم اون نبود.نقل قول:
منظورم این بود که چون هنوز داره این هارد کار میکنه و مشکلی نداشته هر کسی واسه PS3 هارد بخواد اینو بهش معرفی میکنم!!!
ببخشید اگه لحن بدی بکار بردم...
شما ps3 میگفتید؟ من فرک کرم سرعت ترانسفر گفتیدنقل قول:
اخر ما نفهمیدیم اسن سرعت ترانسفرش چقدر باید باشه ؟
ممنون بازم
سرعت ترنسفر در شرایظ تقریبا معمولی و بطور میانگین با کابل USB 2 حدود 30-35 مگ هست.نقل قول:
دوستان من هم می خوام یه هارد اکسترنال بخرم تا سقف 100 تومن لطفا راهنمایی بفرمایید.
می خوام هم به لپ تاپ وصل کنم هم به pc .لپ تاپم esata داره.ولی pc نداره.
قابل حمل هم باشه بشه حملش کرد.مثلا تو کیف لپ تاپ گذاشت.
هر چی هم حجمش بیشتر باشه بهتر.
سرعت گردش دیسکاشم خوب باشه.
آداپتوریو بدون آداپتور هم فرقی نمیکنه.
یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که الان اگه من یه هارد 1tb داشته باشم باید رم کامپیوترم 6 گیگ باشه.؟
مرسی
اگر شما هاردی میخواین که بشه راحت حملش کرد اجبارا باید پرتابل (بدون آداپتور) بخریننقل قول:
پیشنهادم مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive هست و مزایایی که داره ب شرح زیر هست
1. انعطاف پذیری بالا : یعنی شما با تعویض آداپتر (با آداپتور برق فرق میکنه) میتونین انواع اینترفیس رو داشته باشین مثلا USB2 و usb3 و esata و Firewire
2. موجود بودن حجم بالا : در حال حاضر بالاترین حجم موجود به این مدل اختصاص داره یعنی حداکثر حجمش 1.5 ترابایت هست
ولی معایبی هم داره این مدل RPM صفحاتش حدود 5400 دور هست ولی اگر RPM دستگاه برای شما مهم هست میتونین مدل PRO رو بخرین که RPM ان 7200 دور هست . ولی متاسفانه حداکثر حجم مدلهای PRO هفتصد و پنجاه گیگ موجوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آداپتر های قابل تعویض (به چگونگی جدا شدن آداپتر دقت بفرمایید)
لینک مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive
کد:http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/portable-hard-drive
شما فرمودین که میخوام قابل حمل باشه پس مدلهای آداپتوردار بزرگن و به راحتی قابل حمل نیستننقل قول:
آداپتوریو بدون آداپتور هم فرقی نمیکنه.
اولی باری که همچین چیزی رو میشنوم . کامپیوتر قبلی من که 3 گیگ رم بیشتر نداشت خیلی راحت با 2 ترابایت کار میکرد.نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که الان اگه من یه هارد 1tb داشته باشم باید رم کامپیوترم 6 گیگ باشه.؟
نکته البته مدل وسترن My Passport Essential SE هم هست که حداکثر تا 1 ترابایت هم موجوده و امتیازی که نسبت به سیگیت داره داشتن USB2 و USB3 بطور همزمان هست به SE بودنش دقت کنین چون مدلهای عادی 1 ترا بایت ندارد
لینک
کد:http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=430
داداش خیلی ممنون .از راهنماییت واقعا جامع و کامل بود.
عجب مدل خوبیه تو این رنج قیمت.هم زیبا هستش.هم کارایی بالا داره.تنها عیبش هم همون prm 5400 که خیالی نیست.
فقط یه سوال دیگه من تهرانم.از کجا تهیه کنم بهتره؟؟مثلا نمایندگیش کجاست؟؟
با تشکر از شما
سلام من هارد اکسترنال Western Digital My Book Elite 1 TB را دارم و مشکلم اینه که به بعضی از سیستم ها و لپ تاپ های دارای
ویندوز 7 ( چه 32 bit چه 64 bit ) وصلش که می کنم درایو را شناسایی می کنه ولی وقتی روش کلیک می کنم باز نمی کنه و ارور
میده و من مجبورم از طریق safe mode وارد بشم (اونجا راحت شناسایی میشه). الان ارورش یادم نیست.
توی دیسک منجمنت هم اونو کاملا میشناسه و حجمشم می زنه ولی توی my computer فقط اسم درایو را مینویسه و حجمش را نمی زنه و باز هم نمیشه.
چیزی هم که فهمیدم اینه که ارتباطی به نرم افزارهای نصب روی سیستم نداره و روی بعضی از ویندوزهایی که تازه نصب شده اند هم
همین مشکل را داره.
البته روی سیستم خودم (ویندوز 7) و خیلی از سیستم ها براحتی باز میشه.
کسی تا حالا به چنین مشکلی برخورد کرده و راه حلش را میدونه؟؟؟
ممنون میشم جوابمو بدین.
نمایندگی تو سطح شهر زیاد داره.نقل قول:
ولی اگه میخوای بخری یا برو پاساژ پایتخت یا مجتمع ایران(یا ایرانیان،اسمش رو دقیق نمیدونم!).طرفای سفارت عراق تا جائی که یادم میاد.
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
داداش تو این تاپیک مطرح کن:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=176530[/HTML]
سلام دوستان
من مادربردم asus p7h55-usb3 هستش
حالا نمیدونم چرا هر هارد اکسترنالی که بهش وصل میکنم سرعتش پایینه (70 m/s)
کلا سرعتش باید چقدر باشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید