جلل الخالق !!!!! نه بابا حتما مشکل از کرکتونه . من نسخه اصلی دارم اینجور چیزا توش نیستنقل قول:
Printable View
جلل الخالق !!!!! نه بابا حتما مشکل از کرکتونه . من نسخه اصلی دارم اینجور چیزا توش نیستنقل قول:
آره ظاهرا با dlc میاد و 5تا هستن که باید باهاشون کتک کاری کنی...:31:نقل قول:
بله جوکر توی DLC هستش و آتیش بازی اینا میکنند . من یه بار خوردم بهش بیچاره با مخ خورد زمین بعد افتاد دنبالم زدمش :دی
شما تازه آفلاینو بازی کردید . بیاید انلاین بیخیال کار و زندگی میشید . 50 تا لول داره حدودو 7-8 مد . هر مد یه کاری باید انجام بدید . به نظرم 20 تومن می ارزه .نقل قول:
احساس میکنم هوش مصنوعی دشمنا ضعیفه !!
اگه برخورد اسبم با یه جایی رو میساختن خوب بود. چون وقتی با اسب به یه جا برخورد میکنی هیچ اتفاقی نمیفته !
مثلا دو تا اسب از رو به رو شاخ به شاخ میشن هیچی نمیشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی واقعا فوق العاده ترین بازی ایه که کردم.
کاملا مشخصه رو تک تک ماموریت هاش چقدر فکر شده.
بهترین نسخه ی اساسین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اینجا کی CDKey داره آنلاین میزنه . بگه با هم دیگه بازی کنیم .
حیف که آنلاینش چت نداره در حین بازی حرف بزنیم :(
سلام دوست عزیز من آنلاین بازی می کنم
id من هم siavashjal هست تو بازی.
لول گرفتنش آسونه اما من همش میمیرم . نسبت kill به مردن 0.88 هست که خیلی بده :دی
البته بیشتر توی chest capture و manhunt میمرم . توی wanted کاری میکنم یارو به جا من بقلیمو بکشه :دی
چیکار کنیم از invest پول بیشتری بگیریم . به جا 1k مثلا 5 کیلو پول بدیم یهو 20 کیلو بده :دی
دوستان کسی تونسته به این دریچه حتی نزدیک بشه؟!من هر کار کردم نشد..اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید اون پل هایی که ازش اب میاد و خرابه رو برید درست کنید........(رو نقشه مشخصه)..........بعد اب میاد تو اینجا رو پر اب میکنه و میتونید برید توش
خب من اگه بخوام آنلاین بازی کنم باید چی کار کنم ؟نقل قول:
شما تازه آفلاینو بازی کردید . بیاید انلاین بیخیال کار و زندگی میشید . 50 تا لول داره حدودو 7-8 مد . هر مد یه کاری باید انجام بدید . به نظرم 20 تومن می ارزه .
راستی اینجا کی CDKey داره آنلاین میزنه . بگه با هم دیگه بازی کنیم .
حیف که آنلاینش چت نداره در حین بازی حرف بزنیم :(
با همین adsl که دارم میشه ؟! :20:
محتوای مخفی: لو رفتن داستان
داستان این مختصات جی پی اس چیه؟
آقا دقت کردید رودریگو بورجیا چقدر شبیه Dj Aligator ه؟ :دی