حامد جان چند وقت پیش یکی از دوستان برام پیام خصوصی ارسال کرد متن پیامش این بود:نقل قول:
خود نرم افزار رو هم یه سرچ توی گوگل کنید جدید ترین ورژنش رو تست کنید.نقل قول:
سلام دکتر جان
میخواستم یک روش رو بهتون معرفی کنم که بتونید به راحتی همه آنتی ویروسها و خود ویروسها رو تست کنید و همیشه سیستمتون سالم باشه.
توی سایته -------نرم افزار rollback رو دانلود کنید و سیستمتون رو در بهترین حالتی که میخواید برسونید (نرم افزاراتون رو نصب کنید و پاکسازی کنید و دیفرگ کنید) سپس این نرم افزار رو نصب کنید. این نرم افزار شبیه دیپ فریز عمل میکنه وای فرقش اینه که سرعتش خیلی بالاست و شما میتونید هر چقدر میخواید اسنپشات بگیرید و با یک ری استارت به حالتی که میخواید برسید. به عنوان مثال من چند snapshot دارم که در هر کدومش یک آنتی ویروس دارم (کسپر - نروتون- نود32) و با یک ری استارت میتونم از هر کدومش که خواستم استفاده کنم و تستامو انجام بدم و همیشه همه ویورسها رو با خیاله راحت ران میکنم و تست میکنم. نهایتش اگه آنتی ویروسم نتونه جلوی ویروسو بگیره با rollback اسنپشاتم رو بر میگردونم. تجریه چند ساله من میگه که بهترین نرم افزار و سریعترین نرم افزار جهت نگهداری ویندوز و تست ویروس و آنتی ویروس و هر نرم افزاری که دوست دارید این رول بک هستش.
موفق باشی