من با Nero InfoTool چک کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کسم میتونه دانلود کنه بزاره فقط 1.7 مگ هست
[HTML]http://www.softpedia.com/progDownload/Nero-InfoTool-Download-5983.html[/HTML]
Printable View
من با Nero InfoTool چک کردم
هر کسم میتونه دانلود کنه بزاره فقط 1.7 مگ هست
[HTML]http://www.softpedia.com/progDownload/Nero-InfoTool-Download-5983.html[/HTML]
فرید جان منم نگفتم ماتشیتا هست مارکش! برای همین عکس گذاشتم که تمام مشخصات معلوم باشه !نقل قول:
ولی مشخصا مدل لپ تاپ من هم N61JQ-JX061V هست :20:
این هم اطلاعات نرو اینفو :
دوستان اين لپ تاپ چند رنگ داره؟
جنس بدنه اش چيه؟
صفحه نمايشش براقه يعني رفلكس داره يانه ؟
زاويه ديدش خوبه؟
كلا من دنبال لپ تاپي هستم كه قبل از كانفيگ صفحه نمايش خوب با زاويه ديد عالي و بدون رفلكس داشته باشه
براي من اين مهمتر از هر كانفيگيه
ممنون ميشم جواب بدين
سلام اره پرش که مشخصه توی تصویر .نقل قول:
نور صفحه پایین هست؟ اگه اره مغمولا اگه زیادش کنی درست میشه.
[QUOTE=nekooee;5290963]دوست عزیز از روی عکس که نمیشه فهمید پرش داره یا نه./QUOTE]
خیلی جالب بود. :31:
منم از دیروزه دارم دنبال میکنم ببینم آخرش کسی چیزی میگه یا نه ... :31:
تا اونجایی که من می دونم این لپ تاپ تک رنگه . در کل مشکی دیده میشه ولی روی بدنه در قسمت بیرونی نقاط قهوه ای رنگ وجود داره (بصورت ریز و فشرده) که در نور جالب دیده میشه .نقل قول:
جنس بدنش پلاستیکه ( تا اونجا که من می دونم).
صفحه نمایش براقه و رفلکس داره.
زاویه ی دید خوبه به نظر (اما عالی نیست)
فکر می کنم با توجه به اونچه می خواهید در محصولات سونی محصول مناسب بیابید .
آقا دستت درد نکنه که ضحمت کشیدینقل قول:
زمان بالا اومدن سیستمتون چند ثانیه است ؟
من فکر کنم آویرا رو که ریختم حسابی سرعتش کم شده پاکشم کردم درست نشد :2:
خواهش می کنم.نقل قول:
الان تست کردم (البته دوبار تست کردم) بار اول 50 ثانیه طول کشید و به نظرم یه کم طولانی تر از همیشه اومد برای اطمینان دوباره خاموش کردم و زمان بالا اومدن سیستم رو چک کردم که اینبار 46.6 ثانیه شد . البته چندی پیش در همین تاپیک من این تسترو انجام داده بودم و نتیجش رو هم ذکر کردم که یادم نیست دقیقا چند ثانیه بود . اون زمان سیستم ام تقریبا آک بود و نرم افزاری روش نصب نشده بود(البته الان هم نرم افزار های زیادی نصب نیست اما خیلی باهاش ور رفتم :دی ) . مال شما چن ثانیه طول میکشه؟
راستی ، این لپ تاپ هایی که بلو رای رایتر هم داره ، نباید قیمتش گرون تر باشه به نظر شما؟ در غیر اینصورت بی عدالتی میشه که :دی
برای تست زمان ریستارت شدن سیستم, اونهم بصورت دقیق لینک زیر رو ببین. ASUS, Sony و بقیه هم شرکت کردند و زمانشون مشخصه.نقل قول:
در ضمن Avira نسخه رایگان و Premium در سرعت بوت سیستم زیاد تاثیر گذار نیست. اما اگر Suite اون رو نصب کرده باشید بوت شدن سیستم رو کمی کند میکنه. اما نه اونقدر که به چشم بیاد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=431178
سبک ترین آنتی ویروس از لحاظ بوت شدن سیستم, طبق تست های انجام شده Avast هست. نسخه ی رایگان هم داره و از لحاظ شناسایی و پاک کنندگی با نسخه ی پولی فرقی نداره.
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
با مراجعه به لینکی که قرار دادم تست دقیق انجام بدید. اینجوری دستی که نمیشه حساب کرد :46:نقل قول:
برای منم همین 45-47 ثانیه هست
اولش که ویندوز هیچی روش نصب نبود حدود 30 بود (دقیق زمان نگرفتم )