نقل قول:
نه از یه در که رد می شی اگه قبل از اینکه سیو کنه ببازی بر می گردی پشت در که دیگه نمی تونی بازش کنی چون میله ای که درو باز می کنه خیلی دوره
Printable View
نقل قول:
نه از یه در که رد می شی اگه قبل از اینکه سیو کنه ببازی بر می گردی پشت در که دیگه نمی تونی بازش کنی چون میله ای که درو باز می کنه خیلی دوره
اقا یکی بگه این بازی رو که سیو میکنی کجا میره فایلش
میخوام ویندوز عوض کنم میترسم تلاشم بیهوده از بین بره که اینطور شه دیگه حوصله ندارم از اول بازیش کنم
مرسی
C:\Documents and Settings\Mehdi1\Local Settings\Application Data\storageنقل قول:
Mehdi1 اسم سیستم خودت هستنقل قول:
بهتر بود خالی می ذاشتی می گفتی اسم سیستم خودشون رو بنویسند...
دیگه اونو متوجه شدم خودم:31:نقل قول:
دمت گرم اقا مهدی خیلی گلی :11:
راضیه همون دختر سیاه پوسته ست؟
تو داستان چیکاره ست؟؟
نقل قول:
نرفت بالا به هیچ وجه منالوجوح بین الدیوارین که سهله بین السقفین هم نمیره فک کنم باگ بازی میباشد دست ابیسافت در نره شرمنده میکنه خدایی
منم بازی رو تموم کردم...به نظرم خوب بود...ایده های جدید توش استفاده شده بود...طراحی فضاهاش رو خیلی دوست داشتم...مخصوصا اونجاهایی که کاشیکاری بود :دی
ببخشید وستان یه درخواست واجب هست
من ویندوز نصب کردم اصلا حواسم به پرنس نبود و الان سیو هام پریده خبلی هم رفته بودم اون قسمت غوله که انرژی آزاد میکنه باید بریم پشد دیوار
اگه کسی میتونه یه سیو نزدیک اون یا همنجا و یا بعد از اون اگه داره بده خیلی ممنون میشم
واقعا نیازمندم
ممنون
آگه درست یادم باشه ایشون یک جن هستن،زمان پادشاهی سلیمان با یک سری جن دیگه،با سلیمان متهد شدن و اینا...نقل قول:
راضیه همون دختر سیاه پوسته ست؟
تو داستان چیکاره ست؟؟
جن آب هستن:-؟
راستی!این بازی کلا نصف روز هم تموم کردنش طول نمیکشه!...زیاد بازیه خسته کننده ای هم نیست.پس زیاد آزار دهنده نیست آدم یک بار دیگه بازی کنه: د ی
بازی از نظر من خیلی ایده گرفته بود از god of war!..مثلا اون کلاغ ها که بهشون وصل میشدیم،یا حتی boss آخر:-؟