سلام ؛
مهمترين مساله اي كه من در رابطه با pioneer 787 بهش برخورد كردم پخش فيلم و موزيك از روي ((هارد اكسترنال)) بود.
اول اينو بگم كه وقتي موزيك رو از روي فلش پخش مي كنه ، هيچ مشكلي پيش نمياد و هر تعداد Folder تو در تو هم داشته باشيد مي تونيد اونا رو باز كنيد تا به موزيك مورد نظرتون برسيد . اسم Folderها هم روي صفحه tv نمايش داده مي شه و كار كردن باهاش راحته....
ولي در زماني كه هارد اكسترنال 500 گيگ رو كه تعداد قبل توجهي Folder تو در تو داره رو به 787 وصل كردم ، (البته فرمت هارد بايد FAT باشه چون 787 هارد با فرمت NTFS رو نمي شناسه.) در زماني كه چند تا Folder رو باز مي كنيد تا به آهنگ مورد نظر برسيد ، سيستم كاملا هنگ مي كنه و بايد دستگاه رو خاموش روشن كنيد و هارد رو از اون جدا كنيد . البته يكي دوبار اول كه من به اين مشكل برخورد كردم ، ديگه اين كار رو تكرار نكردم و از اون به بعد هر آهنگي رو كه بخوام پخش كنم روي فلش مي ريزم و بعد فلش رو به 787 وصل مي كنم .
البته به نظر من ، اين ايراد 787 نيست چون ورودي usb جلوي دستگاه براي فلش مموري در نظر گرفته شده نه هارد اكسترنال . (سرعت خواندن اطلاعات در فلش مموري و هارد اكسترنال قابل مقايسه نيستند.)
از نظر كيفيت صدا ، با توجه به توقعي كه من از يه سينماي خانگي اونم با قيمت 470 تومن داشتم ، كاملا من رو ارضا مي كنه . يادتون باشه كه الان يه ست اسپيكر pcلاجيتك (فكر كنم مدل 5500) حدود 450 هزار تومن قيمت داره ...البته مقايسه كردن صداي Pioneer 787 با صداي اسپيكر pc يه كم خنده داره .
فن پشت 787 به ميزان بسيار ناچيزي صدا داره ولي در زمان پخش موزيك يا فيلم ايجاد noise نمي كنه . البته اين فن عملكرد بسيار خوبي داره به طوري كه حتي اگه ساعت ها دستگاه رو روشن بذاريد ، دستگاه خيلي كم گرم مي شه.
مساله بعدي ، صفحه LED جلوي دستگاهه كه به نظر من بهتر بود يه مقدار بزرگتر بود و اطلاعات بيشتري رو نمايش مي داد .
Remote Control دستگاه عملكرد بسيار خوبي داره و لازم نيست كه كنترل رو مستقيما جلوي دستگاه بگيريد . اينو بگم كه عملكرد اين كنترل در مقايسه با عملكرد كنترل تلويزيونم (SONY براويا) خيلي بهتره .
بلندگوها با اينكه از نئوپان ساخته شده ولي كيفيت ساخت مثال زدني داره.
در كل ، به نظر من دستگاه 787 با اين قيمت و كيفيت صدا و با برند حرفه اي Pioneer به صرفه هست .