سلام
آموزش وارد کردن اتومبیل رو می خوام؟
با تشکر
Printable View
سلام
آموزش وارد کردن اتومبیل رو می خوام؟
با تشکر
سلام
ببخش واقعا وقت ندارم این اموزشو بزارم .
ولی شما می تونی با استفاده از این سایت به راحتی این کار رو بکنی .
نگو نمی شه کامل نگاهش کنکد:http://sites.google.com/site/ut40kmod/UT40k_mod
آموزش وارد كردن كاراكتر ، وسيله ی نقليه و اسلحه ی دلخواه
forum.p30world.com/showthread.php?p=5035252&highlight=Geodav#post5035 252
nFringe رو چه جور می شه داخل vs اورد؟
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------
یه سوال دیگه
مثلا ما یه کد نوشتیم برای ساخت یه دوربین مثلا امنیتی چه جوری باید به دوربین نسبتش بدیم.((اینو تقریبا می دونم ولی شک دارم))
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------
بالای 5 دقیقه س دارم صفحه Refrash میکنم جوابم بدی اقا محمد نمی خوای جوابم بدی؟:31:
سلامنقل قول:
خب توی همین عکس زیر HitLoc مختصات برخورده دیگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فقط باید دو متغیر اول رو بهش بدی، بقیه متغیر های خروجی هستن. متغیر اول Start و متغیر دوم End، مختصات دوسر تریس رو نشون می دن. میشه مثل یه پاره خط که توی این پاره خط چک می کنه اگه پاره خط از جسمی عبور کرده، مشخصاتشو می ده.:5:
HitObject شی ایه که برخورد داشته، Distance فاصله ی برخورد از Start هست، و HitLoc هم مختصات برخورد.
مثلا شما برای Start می تونی پلیر یا دوربین رو بدی، و برای End هم جسمی که برخوردش مهمه. البته Pivot جسم دقیق باشه، مثلا تو یه سیبل، مرکز دایره ها باید Pivot باشه.
اگه هم برا دیدن مختصات بلد نیستی چیکار کنی که یه Log بذار تو کیسمت و نتیجه ی HitLoc رو بده بهش.
در ضمن اگه با این مشکل داشتی، تو همون پست که خوندی 3-2 تا راه دیگه هم گفتم.
فعلا.:8:
سلام دوستان
شما که پستتو تازه دیدم.:13:نقل قول:
برا Nfringe هم دفعه سومه که بهت میگم برو تو X9Productions ، کامل توضیح داده. بیا اینم لینکهای دقیقش:
برا دوربین هم تو تابع UpdateViewTarget کلاس دوربین یه سوئیچ هست، در حال حاظر کیس های مختلفی داره از جمله Fixed, FreeCam, ThirdPerson و ...، شما باید یه کیس جدید برا دوربینت اضافه کنی و کد رو اونجا بذاری.کد:http://x9productions.com/blog/?page_id=361
http://x9productions.com/blog/?page_id=373
دوربینت که تکمیل شد، دیگه فقط باید تو کلاس Pawn خودت، بگی از این دوربین استفاده کنه:
NewCam رو باید همون اسمی بذاری که برا Case گذاشتی.کد:Simulated Function Name GetDefaultCameraMode(PlayerController RequestedBy)
{
Return 'NewCam';
}
برا مدل که دوستان گفتن باید از Collision استفاده کنی. برا Collision، صفحات 30 تا 40 رو بگرد، 3-2 تا پست از من پیدا می کنی که همشو توضیح داده چه جوری این کارو بکنی.:20:نقل قول:
اتومبیل هم که تو تاپیک سرچ کن Geodav یه پست زدم، لینکها داخلش هست.
فعلا بای.:8:
سلام
ببخش که دوباره همین سوال رو می کنم مال من Unreal script برای همین همش سوالم می کنم
Unreal script بهش اضافه نمی شه که ازت این سوال رو کردم . منظورمم این بود که Nfinge جدا باید نصب بشه یا همراه خود
Udk .
با تشکر فراوان از اینکه می خوای جوابم رو بدی:31:
یه سوال دیگه udk قابلیت ساخت دریاچه یا رودخانه رو داره . منظورم ابی که بیاد همه جا رو پر کنه . عمرا منظورم رو متوجه شده باشین:31:
يعني اينكه مثلا گودي يا راهي بود خود آب توش حركت كنه و نيازي به Scale و تغيير دادن مكانش نباشه ؟نقل قول:
سلام دوباره
درباره وارد کردن اتومبیل به آنریل اینکه این سایته
اصلا خوب درس نمیده
از یه مرحله به مرحله دیگه میپره
اگه میشه خودتون یه آموزش درست و حسابی بدید.
باتشکر