سلام
من بازی رو گرفتم به اسم نسخه Final!
نمیدونم حالا Beta هست یا Final
از کجا بفهمم؟
آخه همون اول بازی گیر می کنه!
Printable View
سلام
من بازی رو گرفتم به اسم نسخه Final!
نمیدونم حالا Beta هست یا Final
از کجا بفهمم؟
آخه همون اول بازی گیر می کنه!
من که شنیده بودم این بازی 11 ساعته و خیلی طولانیه ... پس چرا اینقد زود تموم شد.
واسه من 6 ساعته تموم شد :13:
ایشالا crysis 3 بعد از battlefield 3 به این وعده ی خودش عمل می کنه!:دینقل قول:
DX11 !!؟:31:
دیگه فکر نکنم تفلک کرایتیک کرایسیس رو برا pc بزنه چون از بدبخت باز میدزدنش:41:نقل قول:
نباید میدزدیدنش چون بالاخره کرکش زودی میومد:27:
با این کار شانسو (نسخه های بعدی)از pc بازها گرفتن و دست کراتیک هم آتو دادند:2:دیگه پشت دستشو داغ کنه واسه....:18::19:
سلام.
من اینجا گیر کردم.
از روی پشت بوم اومدم پایین همه دشمنا رو هم کشتم. حالا رسیدم به این در.
هرچی C4 هم بود جمع کردم ولی در منفجر نشد.
چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا خوب کردن که ازش دزدیدن چون کرایتک به PC خیانت کرد در حالی که از گرافیک روی PC به این شهرت رسید یک نمونه از خیانت هاش هم همین که DX11 نیست و این مسئله فقط و فقط به خاطر کنسول هست یا گرافیکش که فرقی با نسخه قبل نکرده به خاطر اینه که کنسول بتونه اونو اجرا کنهنقل قول:
این تصویری که گذاشتید معلوم نمیکنه کجا هستید چون دو و سه مرحله ای با این محیط مشابه وجود داره..نقل قول:
و این C4 اصلا اینجا کاربرد نداره.....شما یه تصویر از سکانس اغازین این مرحلتون بزاریم واضح بگم چیکا رکنید..
دوستان من دو تا سوال داشتم.
1) اون حیوونها رو که می کشیم و یه چیزی که اسمش یادم نیست رو از جنازشون برمی داریم . به چه دردی می خوره ؟ منظورم همونه که انگشتهای دست رو نشون میده .
2) من نمیدونم چرا همیشه تو منو کنار عبارت Extras یه ستاره هست و با اینکه می رم داخلش و تمام موارد جدید رو نگاه می کنم و اون ستاره ازبین میره اما دوباره وقتی وارد بازی میشم ، باز هم میاد.
این مرحله همون مراحل اول هست دقیق نمیدونم کدوم مرحله ولی این جا باید برگردین و توی کوچه سمت چپ برین(با همین جهتی که دارین نگاه میکنین میشه چپ) و توی یکی از ساختمان های سمت چپ کوچه که درش بازه برین تو و از پله ها برین بالانقل قول:
- اثرات به جا مونده از اجساد فضایی ها, اسمش نانو کاتالیسته که از اونا به منظور آپگرید لباستون استفاده میکنین. 12 تا مزیت وجود داره که به صورت 4 دسته سه تایی هستن و فقط میتونین برای هر دسته, یک دونه رو فعال داشته باشین.نقل قول:
- با مشاهده اون موارد ستاره دار باید ستاره ها بپره اما اگه بمونه نشونه باگه. (البته منم با وجود پچ اول این مشکل رو دارم!)
ویرایش: به نظر این قضیه برگشتن ستاره ها تو کنسول هم هست. البته مشخص نیس واسه همه اینطوری هست یا نه...