این شماره ها خراب هست
سرکار گذاشتن ملت رو
مگر میشه این همه مشغول
Printable View
این شماره ها خراب هست
سرکار گذاشتن ملت رو
مگر میشه این همه مشغول
یکی جواب بده ممنون میشیم!نقل قول:
من دفترچه امسال رو می خوام 88
گم کردم!
به صورت pdf یا هر چیزی
تراز معماری معمولا چه قدره؟!
اصلا تراز ها رو میشه از کجا گیر اورد؟
نقل قول:
من با این حرف شما موافق نیستم اینجا دانشگاست مهمونی یا خیابون نیست یه میل شخصی باشه بالاخره هر محسط کاری یا تحصیلی در هر جای دنیا یک سری قوانین داره و باید این قوانین رو اجرا کرد ربطی به سن نداره جالبه بدونی عمه من در امریکا در شرکت معروفی هم کار می کنه ولی کفشی که می پوشین باید بسته باشه این قانونه همه هم باید اجرا کنن
میتونی بری دفترچه ی تراز کانون قلم چی رو پیدا کنی که توش تراز آخرین فرد قبول شده در هر رشته / شهر رو نوشته . البته اون واسه ساله 87 . ترازهای امسال هنوز بطور کلی چاپ نشده . مگر اینکه اینجا کسی معماری قبول شده باشه بیاد بهت بگه .نقل قول:
حالا واسه چه شهری رو می خوای ؟
کاملا تایید میشه . همین قانون هاست که باعث نظم دادن به محیط آموزشی میشه . و نظم هم نتیجه ای نداره جز بالا رفتن سطح دانشگاه . .. :31: بهتره جوری رفتار نکنیم که هر دانشجوی دانشگاه سراسری اومد ، یه پوزخند به خودمون و دانشگاهمون بزنه و بره . یه کم کلاس کار رو حفظ کنید بابا ... حالا تی شرت نپوشیم آسمون که به زمین نمیاد ... انقدر پیراهن های شیک تو بازار ریخته که نگو ... در ضمن این چیزها ربطی به ایران و غیرایران نداره ... همین ژاپن که اینقدر ازش تعریف میشه ، حتی تو بعضی از دانشگاهاش همه باید لباس فرم ( همون روپوش خودمون ) بپوشن . شما حاضری که به عنوان یه دانشجو تو خیابون با روپوش راه می رفتی ؟!؟! پس همین وضعیت الان رو قدر بدونید:20:نقل قول:
بابا چه خبره ! پشت سر هم پست ندین !
معماری کجا رو میخوای؟نقل قول:
تراز معماری معمولا چه قدره؟!
اصلا تراز ها رو میشه از کجا گیر اورد؟
در ضمن نتایج تازه اعلام شده
ترازها هم فرق کرده تا حدودی
دفترچه کنکور هم فک نمیکنم باشه
یعنی من سرچ کردم چیزی ندیدم!
حالا اگه دنبال چیز خاصی میگردی بگو من از دفترچه نگاه میکنم!
آستین پیراهن ربطی به این حرف ها نداردنقل قول:
به نظر شما اسان تریت راه تماس با دانشگاه ازاد چی هست؟
با توجه هب این که همه خطوط اشغال هست و سوال داریم
معمولا تو روزهایی که خودشون میدونن همه می خوان بهشون زنگ بزنن ، خودشون تمام خطوط رو اشغال می کنن .( خدا خیرشون نده ) . به نظرم میتونی بری تو سایت دانشگاه ، شاید اون سوالی که داری تو قسمت پرسش های متداول که معمولا تو هر سایتی هست ، پیدا بشه . یا شاید هم اصلا جواب سوالت رو تو همین توضیحات سایت پیدا کنی ؟ حالا سوالت ازشون چی هست ؟؟نقل قول: