-
نقل قول:
بس از این ایسر تعریف شد امروز رفتم یکی خریدم
خیلی عالی هست حرف نداره
ACER ASPIER 5738ZG
CPU: intel T4300 2.1GHz 800 1MB
RAM: 3GB (1GB 667 + 2GB 800 DDR2)
VGA: ATI 4750 HD 512MB
H.D.D: Hitech 320 5900rpm
شیراز همه می گفتن 730 ولی با چونه از سازگار شیراز 670 خریدم
DVD درایور های XP , Vista سال 2009 همراه با Windows XP SP3 Final را هم داست
ویندوز XP که همراه داره فقط نصب میشه و دیگر XP ها نصب نمیشن ولی Vista , 7 به راحتی و باسرعت خیلی خیلی بالایی روی آن نصب می شه
فقط روی این لب تاپ باید ویندوز 7 رو نسب کنید تا ببینید چه سرعتی داره و چه کیفیتی
Need For Speed Shift با بالاترین کیفت روش اجرا می شه بدون هیچ مشکلی
گرافیکش تا 1792 مگابایت هم شیر می کنه و 512 مگابایت هم دی تکتد هست
خیلی عالی هست فقط LCD آن کمی سفیدی داره که ولی در کل LCD خوبی هست
مشخصات را با CPU-z , GPU-z , امتیازات ویندوز VISTA , 7 را هم قرار می دم.
مبارک باشه
خوب خریدی.من 3-4 روز پیش از سازگار خریدم 685 چوق :13:
من راضیم.لپتاپ خوبیه
مطمئنی need for speed shift روش اجرا میشه بدون افت فریم؟:18:خودت امتحان کردی؟من call of duty 5 و نصبیدم یکم افت فریم داشت پاکیدمش
نقل قول:
خراب نیست !!!
باید نرم افزار Acer Power Smart Manager رو نصب کنی!
میشه یکم بیشتر در مورد این دکمه توضیح بدین؟من فقط تا این حد میدونم که مصرف باطری و بهینه میکنه.در ضمن این برنامه که شما گفتی و از کجا باید گیر بیاریم؟
-
نقل قول:
منظورتون از مدل 530 تومانی همین IBM Lenovo G550 هست؟
سلام
همونطور که می دونید هر کمپانی که لپ تاپ می زنه ، در یک اسم چند مدل مختلف ارائه میده مثلا مارک دل با اسم
1545 چند تا لپ تاپ داره
این مدل 530 تومنی با نام g550 هستش و همون کانفیگیه که 2 گیگ رم داشت (با گارانتی سازگار)
این کانفیگشه:
IBM Lenovo G550
- Processor: Intel® Core Duo 2.0 GHz, 1MB L2 Cache
- Memory: 2 GB DDR3
- HDD: 320 GB SATA
- Graphics: Intel® X4500 up to 1.3 GB
- Display: LCD 15.6" HD LED
- Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
- Other: Lan, WiFi, Webcam, HDMI
در ضمن روی ورق، به نظر میاد نسبت به 5738z بهتر باشه چون دارای کانفیگ بهتر و قیمت پایین تری هست چون رمش ddr3 800
یا ddr3 1066 هستش
-
سلام تازگی یه لپ تاپ 5738زد خریدم و ویندوز 7 روش ریختم حدود 6 ساعت دستگاه به شارژ بود در حالت خاموش اما بعد از روشن کردن 99 درصد باطری رو نشون میداد آیا باطریش عیب داره ؟ ممنون
-
من امروز یه مدل قدیمی دست دوم که چند ماه کار کرده بدون گارانتی در حد آک خریدم 320 تومن با یک کیف تارگوس... به علت فروش فوری و دوست بودن با طرف بسیار زیر قیمت خریدم :دی
طرف دست بهش نزده بود و خیلی تمیز نگه اش داشته ... این کانفیگ قدیمی واقعا یک چیز دیگه هست !
-
نقل قول:
مبارک باشه
خوب خریدی.من 3-4 روز پیش از سازگار خریدم 685 چوق :13:
من راضیم.لپتاپ خوبیه
مطمئنی need for speed shift روش اجرا میشه بدون افت فریم؟:18:خودت امتحان کردی؟من call of duty 5 و نصبیدم یکم افت فریم داشت پاکیدمش
میشه یکم بیشتر در مورد این دکمه توضیح بدین؟من فقط تا این حد میدونم که مصرف باطری و بهینه میکنه.در ضمن این برنامه که شما گفتی و از کجا باید گیر بیاریم؟
اينجا رو ببين:
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=328078
-
دوستان 5738 بهتره بگیرم یا یا 5536 میشه نظرتون بگین کدوم بهتره از همه نظر
-
امروز خودم بازی های زیر را روی Acer Aspire 5738 ZG نصب و با حداکثر کیفیت تصویری تست گرفتم جالب این است که با تمامی بازی های زیر کار کرد بدون هیچ مشکلی
Ranbow Six VEGAS 2 - CRYSIS - RaceDriver GRID - FARCRY - DAVIL MAKRAY 4
Need For Speed CARBON / UNDERCOVER / SHIFT - EMPIER ERTHE 3 - AGE Of EMPIER 3
نکته: تنها در بازی CRISYS در رزولیشن 768 * 1366 در حالت Hight سرعت بازی حدود 25% کم شد و در رزولیشن 768 * 1280 حدود 20% و در رزولیشن 770 * 1280 حدود 15% و در رزولیشن 768 * 1024 در حالت Hight کاملا بدون افت سرعت و با بهنرین سرعت و کیفیت قابل بازی است ولی در کل در تمامی رزولیشن ها قابل تحمل و بازی است .
-
امتیاز ویندوز 7 به Acer Aspire 5738_ZG
-
لطفا با PC Wizard 2009 تست کنید
ضمنا خرید لپ تاپ Acer Aspire 5738 ZG مبارک باشه
-
سلام دوستان
منم بالاخره این لپ تاپ رو خریدم
مال من z هستش
راستی ، یه جا دیدم زده : بعد از خرید ، برین لپ تاپ تون رو تو سایت ایسر ثبت کنید (البته انگلیسی)
حالا چجوریه ؟
من رفتم تو صفحه ثبت ایسر ، هرچی کد بود و نبود که رو جعبه نوشته بود رو دادم ، قبول نکرد
هرکی کرده بگه چجوریه
ممنون