سلام بله دوست عزیز مثل خود دوربین پخش می کنه من اول این دستگاه را برای دامادمون بخاطر همین کار گرفتم که بعد دیدم خوب جواب میده سری لایو برای خودم گرفتم برای دامادمون سری اولیش گرفته بودمنقل قول:
Printable View
سلام بله دوست عزیز مثل خود دوربین پخش می کنه من اول این دستگاه را برای دامادمون بخاطر همین کار گرفتم که بعد دیدم خوب جواب میده سری لایو برای خودم گرفتم برای دامادمون سری اولیش گرفته بودمنقل قول:
سلام دوستان..من یه seagate goflex خریدم..اما متاسفانه زیر نویس فارسی srt ,sub اصلا پخش نمی کنه البه srt یه صورت چیزای اجق وجق نشون میده .میگن اپدیت بشه شاید بکنه..بنظر شما با western برم عوض کنم یا نه؟؟؟؟؟ ایا western پخش می کنه فارسی زیر نویس یا نه>؟؟؟ تروخدا کمکم کنید چیکار کنمممممممممممممم
.sub رو بايد بخش كنه ولي .srt رو نه چون فارسي رو ساپورت نمي كنه
فكر نمي كنم دستگاهت چيزي از وسترن كم داشته باشه كه بخواي عوضش كني
نه مشکل جای دیگس ربطی به دستگات نداره برو برنامه Txt2VobSubنقل قول:
دانلود کن مشکلت حل می شه
والا من الن یک ساله که وسترن لایو دارم و واقعا باهاش حال می کنم
اگر می گن این زیر نویس های فارسی اس آر تی رو نشون نمیده درست نمی گن نشون میده منتها بعضی از حروف جداست ولی برای من مهم نیست عادت دارم راحت می خونم
همه فیلم هامو با زیر نویس اس ار تی می بینم
البته سیگیت هم باید قابلیت پخش اس ار تی فارسی یا همون عربی رو داسته باشه باید تو قسمت کدینگ دستگاهتون بید تا معلوم بشه
سلام دوست عزیز
من و پ ان هم دارم و فعال هم هست ولی بازم یوتیوب همون پیام رو که دوستان گفتند میده.
اگه ممکنه توضیح کاملی در مورد نحوه تنظیماتت بنویس که ما هم انجام بدیم و به یوتیوب وصلش کنیم وسترنمون رو.
متشکرم
نقل قول:
سلام دوباره
البته یوتیوب که قبلا هم ف ی ل ط ر بود پس چرا حالا یکهو قطع شده؟؟ یکی دوتا از دوستام هم یوتیوب رو هنوز مثل قبل دارن !!!!
والا من با sub هم امتحان کردم ..یعنیidx sub فارسی..نمیاره که هیچ. تازه دستگاه هنگ هم میکنه و باید هارد و بکشم تا درست بشه..تو قسمت tex enconding هم رفتم عربی نداره و فقط utf8داره که با ما می خوره رو اونم میزارم نمیارهsrt رو هم با utf8 سیو کردم باز هم نشد...حالا نمی دونم با اپدیت چی می شه اگر کسی می دونه اگه اپدیت کنم حداقل sub رو نشون می ده لطفا بگه..چون می خوام عوض کنم موندم اپدیت کنم یا نه چون نمی دونم صد درصد درست میشه یا نه..من seagate گرفتم با خاطر پشتیبانی چند فرمت بیشتر و فک می کردم حداقل subفارسی نشون می ده
دوستانی که مشکل عدم پخش فرمت sub/idx در دستگاهشون رو دارند مطمئن باشند که دستکاهشون مشکلی نداره دوستان برنامه txt2vobsub رو معرفی کردند اما این برنامه واقعا مزخرفه همون بهتر که با برنامه SubtitleCreator استفاده کنند که به مراتب حرفه ای تر و کامل تر از برنامه قبلیه اما مشکل عدم پخش فرمت sub/idx های که از این برنامه استخراج میشه و سایر sub/idx های دیگه تنها با برنامه BDSup2Sub هستش که یه برنامه جاوا هستش و به راحتی sub/idx رو قابل پخش میکنه
امیدوارم مفید باشه چون من هم مشکل عدم پخش فرمت sub/idx رو داشتم که به راحتی با معرفی این برنامه مشکل حل شد
من هم قبلا داشتم. به نظرم از وقبی آپدیت 1.4 را زدم پر کشیده.نقل قول: