شرمنده خیلی ممنون. زبان کیبرد رو فارسی بود :20::27:نقل قول:
Printable View
شرمنده خیلی ممنون. زبان کیبرد رو فارسی بود :20::27:نقل قول:
با کدوم برنامه ساین کـــردی ؟نقل قول:
ورژن های دیگه امتحان کن helloox ...
سلامنقل قول:
دوستان من helloox 2,3 روجداگان با cerوkey ساین کردم وبه گوشی منتقل کردم موقع نصب پیام expired cer می ده وقتی تاریخ گوشی رو عقب میبرم پیام certifile may not yet be valid is exprid or phons date seting میده هرکاری که میدونستم کردم حتی ریست فکتوریم کردم بازم نشدواقعانمیدونم چه کاربایدکنم که نصب بشه اگه کسی می تونه راهنمائم کنه ممنون میشم
باتشکر
شما یه بار تاریخ گوشیتون رو به 2010 تغییر بدید ، درست میشه ... :18:نقل قول:
دوست عزیز شما تاریخ گوشیتون رو عقب نبرید جلـــو یا تنظیـــم (به روز ) کنیـــد :46:نقل قول:
:11:نقل قول:
شما یه بار تاریخ گوشیتون رو به 2010 تغییر بدید ، درست میشه
موفق باشید!:40:
نقل قول:باسلاماین کاروهم انجام دادم نشدحتی 2011و2012 تاریخ وتغییردادم بازم نشد.ولی موقعی که فایل cer روبازمیکنم درقسمت certification path<certification status نوشته This certificate has expired or is not yet validحالادیگه واقعانمی دونم چیکارکنم.باتشکر
شما دوست عزیز HelloOx1.05 امتحان کنیــــد اگه نشد IMEI رو دوباره بدید ببینم مشکلش چیـــه :13:نقل قول:
برا دوستانی که من میگیرم این نوشته تو اون قســـمت چه جوری برای شما اینجور نوشته !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
354182028880936 IMEIنقل قول:
354182028880936 IMEIنقل قول:
ممکنه به ورژن گوشیم باشه (V 11.0.009)
باتشکر
نقل قول:دوست عزیز برای شما چیزی دیگه مینویسه :13:نقل قول:
شما یه امتحانی دوباره کنید با همین Cer & Key که من دادم و همه ورژن ها HelloOx رو امتحان کنید چون من دیشبی همین ورژن 11 رو من با اخرین ورژن HelloOx1.05 هک کردم :20:شما هم یه امتحانــــی کنید :46: